Geen cel voor pedofiele Koranleraar

Screenshot_39

Imam Suleman Maknojioa

PRESTON – Een Britse Koranleraar die een van zijn leerlingen seksueel misbruikte hoeft niet de cel in, omdat zijn echtgenote nauwelijks Engels spreekt en zijn gezin met zes kinderen daardoor van hem afhankelijk is. De familie leeft van een uitkering. Als de man naar de gevangenis zou moeten, zou de vrouw niet meer goed voor hun kinderen kunnen zorgen, aldus de rechter.

De 40-jarige Suleman Maknojioa werd schuldig bevonden aan het seksueel misbruik van een 11-jarig meisje. Het kind kreeg samen met haar twee broertjes Koranlessen van de man, zo schrijft de Daily Mail. Tijdens die sessies betastte hij haar stiekem tussen haar benen en onder haar kleren.

Lees verder>>>
(h/t Ron V.)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", Barbarisme, Groot-Brittannië, Islam, Islamisering, Justitie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Moslims. Bookmark de permalink .

12 reacties op Geen cel voor pedofiele Koranleraar

 1. JooJootje zegt:

  Alternatieve oplossingen,een ongeluk zit in een klein hoekje 🙂

  Like

 2. Bauernschmaus. zegt:

  Gevaar voor herhaling minimaal.Die kerel loopt heel zijn leven al achter een pedoprofeet aan.

  Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  Oh juist, het zou zielig zijn voor het gezin…..En het slachtoffer dan?
  En de kans op herhaling minimaal……Wie bepaalt dat? Is die vent dan definitief uit zijn ambt ontzet of hoe zit het? Er wordt in het bericht niet gesproken van EX-koranleraar. En het lijkt me nou net iets voor moslims om zich om zoiets stiekem helemaal niet zo druk te maken….
  Een westerse vrouw ging misschien nog eens weg bij zo’n smeerlap, al was het maar om haar eigen kinderen te beschermen tegen zulke neigingen, maar dat zal een onderworpen, afhankelijke moslimvrouw niet doen, hoor! Néé…… De Heer en meester mag uiteindelijk met zijn kinderen doen, wat hij wíl…… En zij gaat dood zonder hem. Denkt ze. Bovendien is er de schande: Een gehoorzame vrouw verlaat haar man nóóit….
  Nou, ja, laat ik eerlijk zijn: Dat laatste is niet slechts voorbehouden aan moslima”s: Rosemarie Fritzl bleef indertijd ook maar bij dat monster van haar hangen.Pas toen hij een dochter 24 gevangen gehouden had en er zeven kinderen bij had verwekt, was de maat vol.Oh ja, EN toen hij eenmaal veilig levenslang achter de tralies zat, natuurlijk….
  Sommige vrouwen hebben zó ’n minderwaardigheidscomplex,dat ze alles maar pikken en voor hun kinderen al helemaal niet opkomen.

  Like

 4. Cathja zegt:

  Weer zo’n gore smeerlap! Verkrachten ze niet aan de lopende band vrouwen, dan grijpen ze wel jonge meisjes tussen de benen! Ik ben voor chemische castratie als dit soort vuilakken tegen de lamp lopen. Laat ze maar voelen dat onze cultuur beschaafd is, en dit gedrag niet tolereert, of je vrouw nu Engels spreekt of niet.
  Lopen wij, autochtonen, ook minder kans op gevangenisstraf na een dergelijk vergrijp, als we een steengoeie smoes verzinnen?

  Nee, dan zijn wij de sjaak!

  Zoals altijd.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Cathja: 19.19. uur. Dat mogen vooral de verraders in Den Haag zich aantrekken, die deze primaten sinds 1972 massaal welkom hebben geheten in ons land, en de rest van Europa Cathja!

   Like

 5. louis-portugal zegt:

  Hij ziet er in ieder geval flink volgevreten uit.
  En dat met zes kinderen.
  Lekkere figuren zijn dat.

  Like

  • Joost Visser zegt:

   Ook in Engeland krijg je met 6 kinderen een ongelofelijke uitkering. Is ook een reden om veel kinderen te hebben. ‘ Je bent een dief van je eigen portemoneau, als je niet dagelijks een bezoek brengt aan de snee´. (Vrij vertaald uit het arabisch. Fatwa voor in het Westen wonende moslims)

   Like

 6. Jean zegt:

  Het wordt hoogtijd dat wij het recht in eigen handen gaan nemen willen we overleven met die achterlijke gewelddadige smeerlappen op ons grondgebied.
  Overal ellende met die smeerlapperij.

  Like

 7. Republikein zegt:

  Het was weer een fijn weekend in UK.
  http://www.britainfirst.org/confronting-hate-preachers/

  Like

 8. BertG. zegt:

  Offtopic.
  Zelfs in hun eigen land lukt het ze dus niet om een 96 jarige met rust te laten.
  http://www.powned.tv/nieuws/buitenland/2014/03/marokkanen_groepsverkrachten_b.html
  Schijnt dus vrij normaal gedrag te zijn. Alleen worden ze daar wat beter gestraft waarschijnlijk.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Moet je nog afwachten, gezien het feit, dat in zulke landen de VROUW altijd maar weer haar ‘onschuld’ moet zien te bewijzen.
   In eerste instantie is het nooit die kerels hun schuld, weet je nog wel.
   Goed, ik geef toe: Een hoogbejaarde…..Maar wie weet wat voor kronkel ze dààr dan weer aan geven; ík weet het langzamerhand niet meer met die islamitische mentaliteit, hoor!

   Like

 9. lucky bee zegt:

  Hun mannelijke voorbeeld hun Nabi Mohammed de rasul Allah was ook een pedofiel het hoort tot de islam.
  SAHIH BUKHARI, BOEK 62: HUWELIJK.
  7.62.64: De profeet huwde Aisha toen zij zes jaar oud was en hij consumeerde het huwelijk toen zij negen jaar oud was. (Hij zelf was toen ruim 50 jaar oud en volgens de overleveringen een buitengewoon zwaar gebouwde man) Daarna bleef zij tot zijn dood negen jaar bij hem

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s