Gruwelijk! De door Obama gesteunde ISIS-jihadi’s onderhouden slachthuizen voor christenen en sommige moslims

Screenshot_40

Saif-al-Adlubi vertelt zijn verhaal; hoe een Egyptische slachter de rij van te executeren mensen inspecteert. Al-Adlubi zag hoe minstens twee Armeniërs wachtten op hun executie, omdat niemand de losprijs van $ 100.000 per persoon kon betalen. Al-Adlubi verklaart: “Hij greep de nek van een oude Armeense christen en zei tegen hem dat hij een oude man was met een zachte nek. Hij hoefde daarom zijn mes niet te scherpen.” Saif Al-Adlubi vertelt over zijn miraculeuze ontsnapping naar een Turks dorp vanuit Syrië. Hij was waarschijnlijk een van de weinige overlevenden die alarm kon slaan over een van de systematische, gruwelijke menselijke vernietigingskampen onder de Takfiri Jihadi’s van ISIS (ofwel Dai’sh).

Al-Adlubi was een fundamentalist die zich bij het FSA (Free Syrian Army) aansloot. Hij was militant en media-agent voor het FSA. Hij werd door Da’ish gevangen genomen en vertelt hier zijn afschuwelijke verhaal over hoe er onder het Assad-regime nooit zulke verschrikkingen hebben plaatsgevonden zoals heden. Hij was een van de weinige overlevenden toen een Syrische militie de Da’ish versloeg.

Op grond van de islamitische Da’ish-theologie zou hij worden geofferd als martelaar en afgeslacht vanwege zijn zonden. Dit is niet dezelfde straf als die voor christenen, want zij zullen volgens hen branden in de hel. Voor zijn bevrijding zag Al-Adlubi de lichamen van jonge mannen die systematisch werden afgeslacht en van hun ingewanden ontdaan.

De gevangenissen van ISIS zijn miniversies van de Nazi-concentratiekampen, maar dan nog veel gruwelijker. Ze vormen systematische slachthuizen en moordcentra voor christenen en moslims die de Takfiri-ideologie niet aanhangen. Eenmaal schuldig bevonden, worden de slachtoffers als vee behandeld.

ISIS betekent Islamitische Staat in Irak en de Levant/Syrië en is ook bekend als Da’ish. “Rescue Christians” heeft tevens bewijzen van een ander slachthuis in handen gekregen van een Syrische christen genaamd Toume, die de verhalen bevestigen.

Umm Muhammad was een Soeni-vrouw die de leiding had over het slachten van mensen. In de film is te zien hoe de lichamen als vee in stukken wordt gehakt. Wat opvalt is hoe “netjes”de lichamen in stukken zijn gehakt zonden duidelijke martelsporen. Het verhaal klopt. Toume bevestigde wat Al-Adlubi zei en hij leverde filmmateriaal als bewijs.

Hier zie je het Siba slachthuis in Homs:

“Het slachthuis stond op een geïsoleerde heuvel zonder huizen rondom. Ik zag lichamen ondersteboven hangen als geslachte schapen”, aldus Al-Adlubi. De Egyptische beul inspecteert de rij mannen die geslacht zullen worden: Armeense en Syrische christenen, Sjiieten en zelfs Suni’s. Ze werden allen geïnspecteerd, daarna onthoofd vanaf het begin van de nek, dan van ingewanden ontdaan en ondersteboven opgehangen. Het verhaal wordt ondersteunt door bewijs uit Al-Bayyada, een ander slachthuis. Ook daar werd op dezelfde manier geslacht.

Saif Al-Adlubi’s nachtmerrie was voorbij toen Syrische milities de gevangenis in Edbana bevrijdden.

We rapporteren hierover vanwege de systematische vernietiging van christenen, Sjiieten en Soeni’s die het oneens zijn met de Takfiri-theologie. Het verhaal doet denken aan de vernietiging van de Europese Joden en andere minderheden. Ook toen werd daar weinig ruchtbaarheid aan gegeven.

Wij voorspellen dat de geschiedenis zich voor de christenen in Irak en Syrië zal herhalen. De gruwelijkheden van de moslims in de Syrische slachthuizen lijken veel op het geweld dat de Ottomaanse Turken pleegden. Dit sadisme, deze wreedheid werd gepleegd op dezelfde manier als met islamitische dierenoffers. Het is moslims toegestaan een mens te offeren i.p.v. een dier. Deze traditie van menselijke offers is gebaseerd op het oude verhaal van Khalid Abdullah al-Kasri, die in plaats van een dier Jaad bin Durham ritueel offerde op het islamitische offerfeest.

Dit is de islamitische realiteit. Het is een heidense, totaal verdorven, sadistische religie. Het haalt de ziel uit de mens en verwijdert ieder menselijk gevoel. Walid Shoebat probeert christenen te redden van de Syrische gruwel. Steun hem in zijn werk.

Bron:
www.barenakedislam.com (pas op: gruwelijke beelden!)

Vertaald uit het Engels door:
Ekster
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, christenhaat, Christenvervolging, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, Moslims, Rotzakken, Syrië, Terrorisme. Bookmark de permalink .

27 reacties op Gruwelijk! De door Obama gesteunde ISIS-jihadi’s onderhouden slachthuizen voor christenen en sommige moslims

 1. s breget zegt:

  Wat voor duivels gebroed is er neer gedaald op aarde ,en hoe komen we er van af .

  Like

 2. louis-portugal zegt:

  Daarom geloof ik niet in een god.
  De een gebruikt hem om te moorden en de ander vind dat hij zo oneidig goed, almachtig en barmhartig is.
  Hoe past dat dan samen???

  Like

  • Driek zegt:

   louis-portugal, u schrijft: ‘De een gebruikt hem om te moorden en de ander vind dat hij zo oneidig goed, almachtig en barmhartig is. Hoe past dat dan samen???’

   Nee, dat past absoluut niet samen, maar dingen hoeven toch niet altijd samen te passen?

   Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  Ja, ja, maar Obama hat es nicht gewüsst, uiteraard……

  Like

 4. Henk der Niederländer zegt:

  En altijd denk je: Dit soort schoften kan nou niet meer verder zinken.
  Zoals blijkt is het eind dus nog lang niet zoek.

  BTW misschien kunnen we nog een verzoek doen aan de Moslim in het Witte Huis om ze nog wat wapens te sturen

  Like

 5. Driek zegt:

  Ik heb vandaag mijn portie islamitische gruwelijkheden wel weer gehad, steeds denk je dat het niet erger kan, en dan komt er weer iets bovenop dat nog erger is, maar dit is toch werkelijk onbestaanbaar, hier krijg je nachtmerries van. Hoe komen we ooit in hemelsnaam van die verschrikkelijke islam af? Nou, ik ben reuze benieuwd naar het stemgedrag.

  Like

 6. Henk.V zegt:

  Eens te meer wordt het duidelijk dat de heer Obama – geheel volgens zijn islamitische aard- geen enkele consideratie kent voor christenen, netzo min als voor Joden of mensen met een andere religie.

  Ik herinner jullie er aan dat deze verkapt antichristelijke persoon al VOOR zijn verkiezing tot president van de Verenigde Staten zich de opmerking liet ontvallen dat Amerika geen christelijk land was. Niemand in dat land lette daarop en dat terwijl negentig procent van de Amerikanen bij een kerk was aangesloten!

  Voor mij belichaamt Obama het kwaad in deze wereld ,want ga er maar vanuit dat zijn inlichtingen diensten hem wel op de hoogte brengen van wat er gaande is in de wereld.
  Maar Obama reageert niet op wat er in dit verhaal aan de orde wordt gesteld. Hij roept de slagers niet op om met hun onmenselijke praktijken te stoppen.

  Nooit begingen de Amerikanen zo’n dramatische vergissing toen zij hun stem uitbrachten bij de presidents verkiezingen.
  En naarmate zijn amtstermijn langer duurt, laat deze man die de Amerikaanse geschiedenis bezoedelt zijn masker zakken en hij kan dat kennelijk ongestraft doen.

  Wee de mens die het kwade goed en het goede kwaad noemt.
  Dat gaat op voor Obama en niet minder voor alle politiek correcte dwaallichten die met hem dwepen.

  Ooit zal hij krijgen wat hem toekomr, maar de ellende die hij ondertussen aanricht is nauwelijks nog te overzien.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Henk V: 20.00. uur. Beste Henk, ik heb gisteren een filmpje bekeken, van onze reageerder @ Republikein, waar door een Joodse wetgeleerde uitleg werd gedaan, waaruit bleek dat deze schoft OBAMA, de VERRADER en RENEGAAT/MOSLIM als SATAN werd aangeduid. Natuurlijk zou ik niet willen zeggen, dat iedereen dat voor “zoete koek”, dient te slikken, maar het is wel frappant om te zien aan zijn handelen, dat deze OBAMA het KWAAD in eigen persoon is!

   Like

  • Syrier zegt:

   Mc Cain,Kerry en de andere idioten zijn net zo erg.
   Zij weten alles van.Wij leven gewoon in een zieke wereld .De Russen en Chinezen zullen de wereld moeten genezen,van het westen kun je niks meer verwachten.

   Like

   • Emma zegt:

    De Chinezen zijn net zo kapitalistischeen de Russen net zo egoïstisch ingesteld als de rest van deze zieke wereld

    Like

 7. ezra70 zegt:

  Stuur deze vreselijke beelden eens naar onze leiders…..
  Kunnen ze zien waar ze mee bezig zijn.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @ Ezra: 20.07. uur. Daarvoor interesseren zich; VVD,PvdA,D66,CDA,GL,SP zich totaal niet! En helaas de INSTITUTEN der kerken ook niet!

   Like

 8. Tempelier. zegt:

  Dit is het bewijs , de Islam behoord aan Satan, niets menselijks meer aan te ontdekken. Vooral nog even steunen met wapens deze oprechte moslimstrijders. En weer hoor of zie je niets hierover op de publieke zenders. De gemeenteraadsverkiezingen zijn toch zo belangrijk. Hier krijg je toch braak neigingen van.

  Like

 9. BertG. zegt:

  Hey, onbenullenen andere lulhannesen in de 2de kamer, even opletten nu.

  – Het is moslims toegestaan een mens te offeren i.p.v. een dier. –

  Like

 10. Charles Martel zegt:

  “Het is moslims toegestaan een mens te offeren i.p.v. een dier.”, Het is omgekeerd: dierenoffers mogen mensenoffers vervangen indien er geen slacht-‘vee’ voorhanden is. Allat heeft duizende jaren lang de voorkeur gegeven aan menselijk bloed; inmiddels is er niets veranderd, integendeel! Islam is terugkeer naar de bloederigste steentijd.

  Like

 11. Jan Van zegt:

  Bedankt voor de waarschuwing.
  Ben 67 jaar, maar durf (wil) niet kijken!
  En Louis-Portugal…, “Hoe past dat dan samen???”.
  Dat ga je toch niet onderzoeken……

  Like

 12. Peter Selie zegt:

  Alzo dan zijn ze erger dan het uit WO-II gevreesde en gehate doodskoppen regiment van de nazi’s. Het gebeurt met instemming van de EU. En wij? Wij blijven stoïcijns! En straks dan krijgen deze slachters hier een riant inkomen, ingerichte woning en met voorracg. Bij acht jaar wachten op een ander huis komen nog een paar maanden bij. GERECHTIGHEID?

  Like

 13. Dit is dan het verhaal , wie gaat er nu mee naar de V.N. of een advokaat die dit aan kaart , dit is toch iets om de wereld in te sturen , waarom komt dit niet groorschalig op het nieuws,waar is onze regering , waar is de mensheid die al 70 jaar roept dit mag nooit meer gebeuren,laat een ieder nu zijn stem horen ,deel dit met je medemensen en zo vaak als maar kan..

  Like

 14. Avidia zegt:

  Ik heb het niet gelezen of gezien, ik zag iets wat me niet beviel, volgens mij is het gruwelijk, ik kan hier niet tegen

  Like

 15. Yvonne van Cleef zegt:

  Ik ben al ziek,dus heb het deze keer niet bekeken,maar kan me er wel een voorstelling van maken.Daarom heb ik het op facebook gezet:delen,de wereld laten zien hoe onze toekomstige “gasten”in elkaar zitten;gruwelijk!

  Like

 16. Jan zegt:

  Amerikaanse junta levert zware wapens aan Syrische terroristen:

  US arms Syrian rebels with first heavy weapons, anti-tank BGM-71 TOW missiles – raising war stakes
  Two Syrian rebel militias judged moderate in Washington have in the last few days taken delivery and begun using – mostly in the Idlib region – the first advanced US weapon to be deployed in more than three years of civil war, debkafile’s military sources reveal. It is the heavy anti-tank, optically-tracked, wire-guided BGM-71 TOW, which is capable of piercing 500mm thickness of Syrian tank armor and Syrian fortifications at a range of 4 kilometers.

  the new weapons are being airlifted in through two routes: the southeastern Turkish town of Diyarbakir on the Tigris, and the giant northern Saudi King Faisal Air Base at Tabuk near the Jordanian border.
  http://www.debka.com/article/23827/US-arms-Syrian-rebels-with-first-heavy-weapons-anti-tank-BGM-71-TOW-missiles—raising-war-stakes

  allah’a snackbar

  Dit gaat nog heeeeeeeeel lang duren

  Like

 17. Jan zegt:

  Slimste president ooit kan niet zonder 140x ‘eh’ tijdens persconferentie over Irak

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s