Nederland en zijn democratische allochtone medeburgers

Screenshot_43

(Door: Erik60)

Het is verkiezingstijd en de strijd om de kiezer is in alle hevigheid losgebarsten. Zoiets noemt men democratie. En gelukkig leef ik in een democratie waar ik mijn stem kan uitbrengen op een kandidaat die mijn voorkeur heeft. Zo denken veel Nederlanders. De meeste autochtone Nederlanders hebben geen problemen met de norm democratie en gaan dan ook normaal stemmen. Maar onze nieuwe medelanders en zeker de moslims hebben daar een andere kijk op. De meesten vinden geloof belangrijker dan democratie.

Wie geloof belangrijker vindt dan democratie is een gevaar voor onze moderne samenleving. Ik zeg niet dat iemand geen geloof mag belijden. Dat is nu eenmaal een democratisch recht waar ieder rechtschapen burger in ons land van mag genieten. Doch er is de laatste jaren al heel wat te doen geweest over geloof en in het bijzonder ‘het islamitisch geloof.’ Begrijp me niet verkeerd: er zijn genoeg normale hardwerkende moslims die op een normale manier gaan stemmen. Maar er zijn er ook een heleboel die luisteren naar de stem van de imam die in de naam van de “profeet” spreekt. En zij stemmen dan ook op de partij die de imam hen opdraagt om op te stemmen. Zo deden ze dat bij ons honderd jaar geleden in de kerk ook. Gelukkig zijn wij slimmer geworden en hebben wij ons leven gemoderniseerd.

Toch kennen veel allochtonen het begrip democratie niet echt. Graag ronselen ze stemmen op een achterbakse manier zoals ze dat in een Derde Wereldland doen. Ja, zoals ze dat in veel islamitische landen doen. Deze mensen kunnen niet overweg met onze manier van leven. Zij zoeken altijd dezelfde gemakkelijke weg om hun doel te bereiken. Bovendien denken zij dat zij hier in ons kleine kikkerlandje alles mogen. En waarom zouden ze niet? Niemand legt hen iets in de weg. Buiten een berisping of misschien in het ergste geval een uitsluiting van de partij word er niet gestraft. En normaal staat er op stemmen ronselen een gevangenisstraf. Maar dat lijkt de islamitische stemmenronselaars niet te deren, omdat ze toch ongemoeid gelaten worden. Alleen om het feit dat ze moslim zijn en de politiek brandt zich niet graag aan islamitische medeburgers. Indien een Nederlander dit zou doen, dan zou het land te klein zijn.

Kijk maar naar de islamitische landen waar een zogenaamd democratie heerst. Het zijn er niet veel en dan is het er nog niet veilig. Maar de landen waar de strenge islamitische wet, de sharia, heerst, zijn een warboel van geweld en onverdraagzaamheid tegenover andere geloven. Doch hier kunnen de moslims hun gang gaan. Zij mogen haat prediken tegenover ons, de “ongelovigen”. Zij hebben daar tijd voor, want de ongelovigen onderhouden hen met een riante uitkering. Dit is in mijn ogen allemaal vooropgezet spel van de Europese elite die ons wil verlammen door hier horden moslims binnen te laten die lak hebben aan onze levenswijze en zeker niet geloven in democratie. Ik was dit weekend op bezoek in Antwerpen.  Vrienden namen me mee naar De Turnhoutsebaan. Wat ik daar zag, kan ik nu nog niet geloven. Boerka-winkels, islamitische bakkers en slagerijen, en moskeeën. Bijna alle vrouwen droegen een hoofddoek en in het straatbeeld heel veel boerka´s. En dat terwijl het in België verboden is om in het openbaar een boerka te dragen. Bovendien enorm veel zwarte Afrikanen en buiten dat Noord-Afrikanen. En allen belijden het islamitisch geloof. De stad waar ik gestudeerd heb, is niet meer. Antwerpen is geen Belgische stad meer, maar een Afrikaanse islamitische stad. Natuurlijk leven er nog gewone autochtonen, maar zij slinken dagelijks, omdat de Antwerpse autochtone bevolking massaal naar het platteland verhuisd.

Dat is natuurlijk in Nederland niet anders. Maar toch wilde ik het hier overhebben, omdat het laatste restje zelfbeschikking wij nog hebben onze democratie is. En dat wordt stilaan achterhaald door de import van mensen die een warlord aanbidden uit de 7e  eeuw. Nu komen er weer duizenden Syrische moslims onze kant op. Zij zullen in de wijken van de autochtone Nederlander gedumpt worden. Onze politieke lijsttrekkers en leiders hebben van deze mensen geen last omdat zij er niet bij in de buurt wonen. Zij zijn bovendien ook niet van plan om er iets aan te doen. Want de schrik om geen Europees baantje te bemachtigen is groter dan het welzijn van de Nederlander.

Dat wil zeggen dat wij op onszelf zijn aangewezen. Het wordt bovendien ook veel onveiliger voor de autochtoon in West-Europa. De meeste inwijkelingen hebben niet veel goeds met ons voor en ik vrees de dag dan ook dat indien deze struisvogelpolitiek blijft duren dat de mensen het niet meer blijven pikken. Want onze politici schijnen maar niet te begrijpen dat de meeste mensen de import van kanslozen meer dan beu zijn. Hopelijk worden onze politici wakker en maken ze een vuist tegen deze wanpraktijken.

Zoals Vincent van Gogh zei: ‘Wat zou het leven wijn als we de moed niet hadden iets te bereiken.’

Door:
Erik60
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in democratie, Immigratie, Nederland. Bookmark de permalink .

21 reacties op Nederland en zijn democratische allochtone medeburgers

 1. Jean zegt:

  Islam en democratie zal nooit samengaan.
  Daar wij kiezen voor democratie is het duidelijk wat hier moet verdwijnen.

  Like

 2. Republikein zegt:

  Hopelijk worden zij wakker? Wel te rusten en nog een prettig leven.

  Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  Nou, Erik60, zo ziet U maar: In Nederland wil een Boerka-verbod er maar niet door komen; Vlaanderen heeft er één, maar het helpt dus geen flikker!
  Het maakt allemaal niets uit; die lui doen zowel hier als daar precies wat ze willen.
  Het enige wat zou helpen: De wtgeving daaromtrent aanscherpen èn uitvoeren. Sancties vaststellen èn die ook consequent toepassen.
  Als Boerka’s in het openbaar verboden zijn, waarom mogen ze dan wel verkocht worden,zou je zeggen. Inconsequent!
  En die lui zelf hebben juist zo’n consequente aanpak nodig, omdat dat de enige taal is, die ze verstaan!
  Maar helaas zijn de PVV en het VB de enige partijen die tot een consequente aanpak bereid zijn; niemand anders durft dat aan.

  Like

  • BertG. zegt:

   De lijst met wat hier allemaal inconsequent is, is eindeloos.
   Opvoer setjes voor je scooter, uitlaten met veel herrie voor je auto, motor en brommer.
   Zender apparatuur voor amateurs. En nog veel meer.
   Allemaal gewoon te koop maar volgens de wet strafbaar.

   Like

  • Joost Visser zegt:

   ´Als Boerka’s in het openbaar verboden zijn, waarom mogen ze dan wel verkocht worden,zou je zeggen. Inconsequent´.

   Hash telen mag niet, verkopen wel.
   Internetcasino´s zijn verboden, maar zijn er wel.

   Dit heet gedoogbeleid of zoiets. Het is illegaal, maar de overheid gaat toch de wetgeving veranderen in de toekomst, dus het wordt gedoogd.

   Ergo, de boerka´s zijn wel verboden in Belgie, maar de overheid anticipeert op toekomstige wetgeving dat het mag. Dit gebeurt wanneer de maatschappelijke veranderingen sterker zijn dan de wettelijke basis. Dus Belgie verwacht binnen redelijke termijn dat de boerka door teveel burgers geaccepteerd wordt. De Belgische overheid verwacht dus dat binnen nu en vijf jaar er een islamitische meerderheid is.

   Dit is de enige manier dat ik het kan verklaren.

   Like

 4. Ad de Koning zegt:

  Het is de hoogste tijd dat de burgers hier tegen in opstand komen, want de machthebbers trekken zich niets van ons aan, ze denken waarschijnlijk als de moslims in de meerderheid komen dat ze wel zullen worden ontzien omdat ze voor hen zijn opgekomen. Nou vergeet het maar, daar hebben moslims totaal geen boodschap aan. Ze zullen iedereen die geen moslim wordt het liefst de nek omdraaien. Wilden maar meer mensen dit inzien en stemmen op een partij als de PVV die als enige dit wel inziet want iedereen, behalve moslims, wil toch in vrijheid leven.

  Like

 5. exter39 zegt:

  het begint al verkeerd , de moslims , mogen democratie al niet goed vinden ,van uit hun geloof dus dat word niks , ik vraag mij af waarom komen fanatieke moslims hier wonen, alles wat wij doen is tegen hun geloof ,dus je moet wel heel fanatiek zijn om te denken dat ,wat alles kwa kleding en gewoontus , iets is wat zo maar overgebracht kan worden naar onze samenleving, toch schijnen er mensen te zijn die het allemaal worst is ,tot zelfs regeringslijders ( met lange ij ) tot dat het te laat is , we sturen soldaten naar Malie , terwijl hier net zo veel extremisten hun zegje doen , zonder commentaar .Alleen Wilders is wakker, maar word gedemoniseerd net als Pim, mensen word toch eens wakker, voor het te laat is.

  Like

  • Daiyu-ninja zegt:

   exter39 zegt:
   19 maart 2014 om 00:18

   ……………………ik vraag mij af waarom komen fanatieke moslims hier wonen, alles wat wij doen is tegen hun geloof …………………………..
   ————————————————————————————————————————
   Ze zijn hier NIET omdat ze hier een beter en vrijer leven kunnen opbouwen, maar omdat ze het Westen willen overnemen.

   Ze haten ons en onze gewoontes, maar dat slikken ze omdat ze ervan uitgaan dat dit continent eens van hen zal zijn. Dan kunnen ze het inrichten zoals zij het willen……..naar het voorbeeld van profeet,mo.
   Een verzonnen profeet.

   Like

 6. Syrier zegt:

  De moslim hebben het bijna voor het zeggen in de politiek.
  Dat komt deels doordat westerlingen slap en onpolitiek zijn.
  Ik denk dat de moslims ook door hun achterban gestuurdt worden om te infeltreren in alle politieke partijen,zelfs als ze geen behoorlijk nederlands praten krijgen zij behoorlijke functies.Ook omdat zij met paar voorkeurstemmen aankomen.

  Like

 7. Avidia zegt:

  weg met die verhulde (niet vrouwen) kots!!!

  Like

 8. lucky bee zegt:

  Ik hou me aan Wilders en zijn PVV de enige partij die de 10 Geboden respecteerd.

  Like

  • BertG. zegt:

   Ga er maar van uit dat ik flink heb zitten googlen en zoeken op internet waarin iets staat of terug te vinden is over, wat de PVV i.c.m. de 10 geboden doet of wat dan ook i.c.m. de bijbel.

   HELEMAAL NIETS staat daar over in het programma of ergens vermeld behalve dat NL een Joods-Christelijke traditie kent.

   Dus waar jij dat nou toch weer vandaan haalt en maar blijft herhalen.
   Als ze zich daar wel van wat zouden aantrekken dan zouden ze gelijk zijn aan de CU of de SGP. Dan zouden ze een stuk minder stemmen krijgen.
   Dus eigenlijk ben je met anti reclame bezig. Denk eerst even na voor dat je je mening ergens ventileert die toch en alleen de jouwe is.

   Like

 9. leefbarbaar zegt:

  Beste Erik60
  wat heeft de democratie de autochtoon gebracht?
  Het hele systeem is rot.
  Hebben wij in meerderheid ooit besloten dat massa-immigratie moet plaatsvinden?
  Dat we betalend onderdeel moeten worden van het Vierde Rijk?
  Dat de media volkomen afhankelijk moeten zijn van de regering?
  Dat jaarlijks alle prijzen verhoogd moeten worden?
  Dat allochtonen zich niet hoeven aan te passen? Niet hun eigen broek hoeven op te houden?
  Niets is mij ooit gevraagd, niemand niet, vrees ik.
  Ook het feit dat stemmen van allochtonen met enorm veel belastinggeld worden gekocht door foutlinx en worden gebruikt tegen de autochtoon, is iets dat democratisch nooit besloten is. Nooit reden is geweest voor een debat.
  Stel je voor dat je als autochtoon een mercedes voor de deur had, een groot huis in een buurt vol autochtonen, je nooit hoeft te werken, je vrouw ook niet, je kinderen op eigen scholen kunt doen, je je eigen winkels hebt, op straat alleen nog autochtoons werd gesproken……………. Zou je dan als autochtoon ook niet gewoon PvdA stemmen?
  Krankzinnig dat democratisch Nederland het zo ver heeft laten komen voor allochtonen. En dan nog dat haatgeloof van ze, dat volop wordt voorzien van soepsidie.
  Ik ga dus wel stemmen, maar maak mijn stem ongeldig, want in 010 valt niets te kiezen, alleen maar te stemmen.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @leefbarbaar: 08.31. uur. Het zou zomaar volledig waar kunnen zijn wat U stelt, leefbarbaar! Ik ben bang dat er weer GEMANIPULEERD is en wordt met ONZE STEMMEN! Er zijn weer tig incidenten geweest hier in NEDRIGLAND vandaag!

   Like

 10. Alexandrine zegt:

  Laten we massaal protesteren tegen aanvallen en invallen in de moslim landen. Onze militairen hebben immers daar niks te zoeken toch?

  Like

 11. wouteenhoorn zegt:

  Ik las dat ,meneer’ Samson het zelf heeft gezegd. Wat? ,,De helft van de Haagse bevolking is allochtoon” zei hij. ,,Hij wordt wakker” dacht je? ,,Nou eh neen. Het zijn vandaag verkiezingen weet je nog”?

  Like

 12. Luchtpint zegt:

  Wisten jullie trouwens dat politieke partijen van links, en dan vooral SP.a en Groen ! in Vlaanderen voor dat soort kiezers, die meer belang hechten aan geloof dan aan democratie, in debatten graag gewagen van “onze progressieve achterban” of de “progressieve kiezer”, tout court.

  Een mooi eufemisme is dat voor achterlijke allochtonen die linksmensen in hun politieke kamp willen houden door een beetje te zitten mouwvegen. Gewoon de pil vergulden door jezelf bullshit wijs te maken mbt de intentie van die kiezer, dan zal alles wel vanzelf in orde komen, zo denken ze daar blijkbaar.

  Kan je je voorstellen hoe randdebiel politici wel zijn…

  Like

 13. Yvonne van Cleef zegt:

  Politici begrijpen wel dat wij het kotsbeu zijn,maar hebben er zelf op geen enkele manier last van;dat soort wordt bij hen vandaan gehouden,ze wonen in een gegoede wijk,waar je een kopvod zou moeten zoeken,laat staan dat er hordes wonen,en ze hoeven financieel niets in te leveren,zoals wij al jaren moeten!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s