Stemmenronselaar Suna gaat door met slopen PvdA

Screenshot_30

Morgen kan men in Soest stemmen op lijsttrekker Suna. Meneer besloot zijn functie neer te leggen vanwege ronselen, maar ziet daar nu toch van af.

De beelden van Pownews over PvdA’er Suna uit Soest gingen heel Nederland door. Het ronselen van stemmen komt ook anno 2014 in Nederland voor. Sinds Powned dit stukje goede journalistiek afleverde, zijn er ook signalen uit andere gemeenten naar buiten gekomen. Ook daar verlopen bepaalde zaken niet even koosjer.
PvdA-lijsttrekker Suna uit Soest wil graag wethouder worden. Dat mag. In de moskee stemmen ronselen, mag echter niet. Suna deed dat toch en bracht op die manier niet alleen de PvdA in de gemeente Soest in de problemen, maar ook de landelijke partij. Ik vond de reactie van de PvdA slim. Zij probeerde de commotie te downplayen door zo snel mogelijk afstand te nemen van deze praktijken. Niet alleen Samsom, ook Spekman was duidelijk. Osman Suna moest meteen zijn functie neerleggen en kon geen vertegenwoordiger van de PvdA meer zijn. Suna snapte dat en legde zijn functie neer. Einde verhaal.

Lees verder>>>
(h/t Wachteres)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

17 reacties op Stemmenronselaar Suna gaat door met slopen PvdA

 1. Monalisa zegt:

  Op naar de afgrond.

  Like

 2. Monalisa zegt:

  Nog zo’n mooi bericht kan je nagaan dat de Fries niet denk maar dat hadden we al gemerkt in andere stukken.
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/22399501/__Friesen_geen_stempas_ontvangen__.html

  Like

 3. s breget zegt:

  Zo werden vele door het toneelstukje op het idee gebracht hetzelfde te doen kijk maar het CDA.

  Like

 4. s breget zegt:

  Zo zie je maar zelf in een partij die je smachten verwelkomde brengen ze scheuringen .

  Like

 5. BertG. zegt:

  Hij kreeg natuurlijk de opdracht van de plaatselijke moskee om schijt te hebben aan wat die NL’ers er van vinden en net doen als of ie achterlijk is. Gewoon doorzetten dus.
  En zodra hij de stemmen binnen hebt, scheid hij zich af van de pvda en begint ze eigen zetel, want dat was nou eenmaal belooft aan al diegene die hem een stembiljet hebben gegeven.
  En weer een moslim zetel in de knip erbij. Wedden? Stapje voor stapje.

  Like

 6. Jan zegt:

  Fractieleider PvdA Soest: Samsom schuldig aan lynchpartij

  Tegen Suna loopt een oriënterend onderzoek van Justitie wegens het mogelijk ronselen van stemmen. Samsom zei vorige week in het tv-progamma EenVandaag dat Suna om die reden nooit meer volksvertegenwoordiger namens de PvdA kon zijn. ,,Wegwezen”, vatte Samsom het samen.

  Suna overweegt juridische stappen tegen Samsom wegens de schade die hij en zijn gezin door die uitlatingen hebben geleden. Hij noemde Samsom maandag ,,als het ware een despoot”.

  Suna zei maandag dat PvdA-voorzitter Hans Spekman tegen hem heeft gezegd dat ,,Diederik Samsom dat niet had mogen en moeten zeggen”.

  Spekman wil op die beweringen van Suna niet ingaan. Over de opmerkingen van Suna over Samsom laat hij weten dat zolang het onderzoek van het Openbaar Ministerie loopt, de PvdA niet reageert op de kwestie.
  http://www.bndestem.nl/algemeen/binnenland/fractieleider-pvda-soest-samsom-schuldig-aan-lynchpartij-1.4271235

  Like

 7. Jan zegt:

  PvdA-raadslid betrokken bij vechtpartij Turkse betoging
  Het Amsterdamse raadslid Emre Ünver is betrokken geraakt bij een vechtpartij op het Leidseplein zondag. Hij raakte slaags met een aantal demonstranten.
  http://www.dichtbij.nl/amsterdam-centrum/regionaal-nieuws/artikel/3429534/pvdaraadslid-betrokken-bij-vechtpartij-turkse-betoging.aspx

  Like

 8. koddebeier zegt:

  Hij kan mij niet hard genoeg slopen !!!!

  Like

 9. lucky bee zegt:

  Dat heb ik eerlijk gezegd verwacht; PvdA is geen moslim partij en het mach volgens de koraan een moslim, eigenlijk niet in deze partij meewerken.behalve als ze een Fatwa krijgen om het wel te doen.Ik ben bang dat ook D66 opeens alleen staat zonder hun Turken, als deze besloten een eigen partij op te richten.Ook de CDA,Gr links, en de SP, kan deze lot net zo terffen als al de andere partijen

  Like

 10. Tom Hendrix zegt:

  En laat iedereen er maar rekening mee houden, dat net als op 12 september 2012, er met stemmen geknoeid gaat worden!

  Like

  • bigljohn zegt:

   Klopt Tom. De PvdA denkt; Door volmacht, macht ! Om te beginnen zouden ze het systeem van per volmacht stemmen moeten gaan verbieden. Niet willen stemmen is niet willen deelnemen aan het kiesproces, punt uit ! De resterende stemmen gaan dan tellen. De PvdA had al jaren geleden dood en begraven moeten zijn, maar blijft als een zombie op de been door smerige trucs met ons uit te halen. Telkens komt er weer iets anders uit de trucendoos.

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @bigLjohn: 16.54. uur. Inderdaad John, zo rolt dat in ons Nedrigland, ons land met vele naieve dwazen!

    Like

 11. Jan zegt:

  Ik ben wel voor opkomstplicht, zoals vroeger. Al dat zeverende en zanikkende volk dat zegt niet te gaan stemmen omdat het geen zin heeft en dan achteraf jarenlang mekkeren dat de regering waardeloos is.
  Ik ben er ook voor dat iemand die in het buitenland woont en werkt hier niet langer mag stemmen tenzij hij hier 3/4 van het jaar een vast woonplaats heeft.

  Like

 12. Anneke zegt:

  Ga zo door….!!! ! !!! De politieke grafdelvers zijn actief met zelfmoord…Ze zien het allemaal niet meer zitten. Zwaar depressief, met heuse dwaasheid als gevolg van jaren liegen en bedriegen. Haleluyah…..Bevrijding nabij!!!

  Like

 13. BertG. zegt:

  Spekman zei er begrip voor te hebben dat Suna nu even in een ‘emotionele achtbaan’ zit. ‘Maar hij moet nu even zijn verstand gebruiken en tijdelijk stoppen,’ zei Spekman.
  http://www.elsevier.nl/Politiek/nieuws/2014/3/Spekman-ronselende-lijsttrekker-Suna-zit-in-emotionele-achtbaan-1484645W/

  Hij heeft ’t al over tijdelijk, i.v.m. onderzoek. Nou dan weten wij de uitslag hiervan al.
  Foutje, kan gebeuren en hij zal ’t nooit meer doen.

  Like

 14. BertG. zegt:

  Nou, hoe kan dat nou. Dat doen ze anders toch nooit. Maar als nog denken ze het om een ludieke actie zou kunnen gaan. Wat zou het anders moeten wezen. Eerlijker volk bestaat er ook niet op deze wereld. Dat moet haast wel een misverstand zijn. Een slechte kleding keus van die dag misschien. Iemand anders nog een idee? Fraude, nee………..

  http://www.elsevier.nl/Politiek/nieuws/2014/3/Man-probeert-in-niqaab-te-stemmen-met-stempas-vrouw-1485286W/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s