VIDEO – Moslim “jongeren” in Frankrijk: “Dit is onze stad”


Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t Vederso, via Vlad Tepes)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", Frankrijk, Islam, Islamisering. Bookmark de permalink .

17 reacties op VIDEO – Moslim “jongeren” in Frankrijk: “Dit is onze stad”

 1. lucky bee zegt:

  Vergeet dat moslims je heb Karel Martel vergeten die julie uit Frankrijk verjaagd hebben.In de slag bij Tours.En zinds dien geen arabier meer Khalief kunnen worden.En zo iets zal weer gebeuren als julie het waagd ons aan te vallen.

  Like

 2. bigljohn zegt:

  De politie speelde weer eens de softie en gebruikte traangas. Zulke oproerkraaiers leren zelfs nog niets van een gummiknuppel of van een politiehond. Gericht schieten is de enige taal die die Moslim schoften verstaan. Schiet er maar eens een zootje dood, ze zullen het heus niet wagen om voor de tweede keer de straat op te gaan. Zachte heelmeesters maken stinkende wonden. En niet alleen in Frankrijk. Wat dat betreft gaat het hier in Nederland ook steeds harder stinken door die softie opstelling van de regeerders !

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @bigLjohn: 18.18. uur. Morgen kunnen we de partijen, die hier in Nederland verantwoordelijk zijn afstraffen. Maar vele onnozele kiezers blijven op de verraders van VVD,CDA,PvdA,D66,GL, en SP stemmen.

   Like

   • Driek zegt:

    Nu, meneer Hendrix, ik ben reuze benieuwd naar morgen, maar ik ben bang dat vele onnozele kiezers, en dat zijn de meesten, wederom gaan stemmen op het rijtje zwendelpartijen die u hierboven opnoemt, dus laten we ons geen illusies maken. Ik stem morgen niet want in mijn gemeente is de PVV niet aanwezig, en op al die zogenaamde “goed voor de burgerpartijen” stem ik niet, want daar geloof ik niet in. Het is allemaal niks en het wordt ook niks.

    Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  Dat tuig zou natuurlijk ingerekend en uitgewezen moeten worden, elke keer als ze zoiets flikken -Als dar echt zou gebeuren was intussen de moslim-populatie reeds aanmerkelijk uitgedund geweest.
  Maar tegelijkertijd bedenk ik dan weer dan West-Europa -niet alleen Frankrijk- zo opmerkelijk terughoudend is met uitwijzen omdat het misschien wel in strijd is met het (officieel niet bestaande) Verdrag van Straatsburg.
  Natuurlijk dan dezelfde reden dat in principe ook al die Jihad-beesten weer opgenomen zouden worden, mochten ze terugkeren……

  Like

 4. Rick zegt:

  Het vuurwapen schijnt aldaar nog niet uitgevonden te zijn;
  anders was dit een mooie gelegenheid geweest om die
  lieden een blauwe boon door hun harses te jagen 😉

  Like

 5. Marlies zegt:

  “De stad is van ons en als het jullie niet bevalt, dan zetten we de fik erin” – welja, wijs gesproken door de (zich) verrijkende moslims. Ik voel me een onnozele hals, want als zoiets zich voordoet – branden stichten, vernielingen aanrichten, dan lijkt het me niet zo moeilijk daar snel een eind aan te maken: één keer waarschuwen en dan….paf! Maar dan komt de hele gelieerde meute. Ja, klopt, ook die moeten weten tot hoever men kan gaan. Dit angst-beleid is de weg naar overheersing of revolutie. Of is dat soms de bedoeling?

  Like

 6. louis-portugal zegt:

  Ze voelen zich steeds sterker.
  Het gaat de goede kant op.

  Like

 7. Sjaak zegt:

  Moslim “jongeren” in Frankrijk: “Dit is onze stad”
  TOTDAT DE EUROPESE LENTE KOMT !

  Like

  • Rick zegt:

   En daar is het gros der Europeanen nu precies te schijterig voor.
   Zéker de Noord Europeanen…
   Deze zijn traditioneel gewend om het onderspit te delven 😦

   Like

 8. delamontagne zegt:

  Het filmpje had natuurlijk moeten heten:”moslim”jongeren in ( voor ) stad [van] PARIJS: “dit is onze stad”.
  Yvelinnes is een grote randstad van parijs, een soort Bijlmermeer in ,t groot.
  al die moslim-enclaves zijn in de grote steden van Fr en niet zoals in NL over het hele land verspreid. Hier in ,t zuiden van Fr zie ik vrijwel nooit dat soort. Soms zie je wel eens van die types uit voormalige Afrikaanse Fr. kolonien, die dragen dan van die kralen-mutsjes en kleurige lange kleren. Maar “du-moment” ze zouden gaan krijsen, dit is onze.@#$$%^&, worden ze door de paysan (= boeren-pummels ) met riek en vork richting Paris gedreven.
  Ze hebben hier al genoeg te stellen met die “import”Hollanders…………………

  Like

 9. Avidia zegt:

  stelletje rotzakken, met pek en veren, dat zal ze leren

  Like

 10. Joost Visser zegt:

  Een keer bij Pownews wat marokkaanse jongeren horen schreeuwen: ´binnenkort zijn wij in de meerderheid en dan zijn wij de baas´. Waar zouden ze dat vandaan halen?

  Like

 11. Ronald Soeverein Mens zegt:

  De Gaulle had het vreemdelingenlegioen ingezet en de boel compleet schoongeveegd.
  Dit is wat Hollande moet doen dreig, nee zet het Legioen in en na een paar weken is het over en muisstil in Frankrijk bij hun moslim immigranten.
  Heb ooit eens met een Legionnair gesproken in Marseille en die zei; wij zijn het laatste buffer tegen de moslims en ze zijn doodsbang voor ons als wij de orders en de vrije hand krijgen!!!

  Like

 12. Jan zegt:

  Welkom in het socialistische paradijs van Hollande

  Moslims slaan Jood in elkaar in Parijs

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s