Waarom ik altijd PVV stem

Screenshot_32

(Door: Ton van Kesteren)

De PVV is er veel aan gelegen dat onze voorzieningenstaat overeind blijft. Dat is heel goed mogelijk zonder alle voorzieningen te ontmantelen en onze welvaart die we met zuinigheid en vlijt hebben opgebouwd te delen met het corrupte Zuid- en Oost-Europa, Afrika en uit te geven aan achterhaalde megalomane verlieslijdende prestigeprojecten zoals de energietransitie en het spekken van subsidieondernemers en/of de bedrijfstak ‘Onzinnige Subsidies’. En wat te denken van de decadente EU waar Nederland één van de grootste nettobetalers is en het wagenwijd openzetten van de grenzen voor kansloze immigranten.

Het CPB (Centraal Plan Bureau) heeft het PVV-programma doorgerekend en geconcludeerd dat de maatregelen die de PVV voorstelt goed voor de Nederlandse economie en goed voor de koopkracht van de Nederlanders zijn. Met de PVV meer in de portemonnee! Dit is geen verkiezingsretoriek, maar het zijn keiharde feiten. Elk nuchter denkend mens weet dat Nederland kapot zal gaan als het verspillende uitgavenpatroon van de Nederlandse overheid door blijft gaan. Het opleggen van torenhoge lasten aan haar burgers en bedrijven om veel onzin te kunnen blijven financieren, moet maar eens stoppen. Nederland wil haar welvaart delen met de wereld en meent het ‘wereldleed’ met geld op te kunnen lossen. Geld dat ook nog eens in verkeerde zakken terechtkomt .

Laten we eerst maar eens beginnen met het aanpakken van de steeds groter wordende problemen in eigen land. Iets wat alle landen in de wereld ook doen. Voor wat betreft de toenemende ontgroening, zo u wilt vergrijzing, is het zo dat Nederland met een snel groeiende jeugdwerkloosheid te maken heeft terwijl de ouderen langer moeten doorwerken. Bied jongeren perspectief, bied hen kansen op een goede opleiding en uitzicht op een baan. Maar doe niet als PvdA en D66 door alle opgebouwde voorzieningen af te bouwen onder het mom van hervorming van het pensioenstelsel, het hervormen van de arbeidsmarkt, het hervormen van de zorg etc. Pure volksverlakkerij en het tegen elkaar opzetten van generaties.

Screenshot_33

De PVV is een realistische en pragmatische volkspartij en geen baantjesmachine. Een partij met mensen die nog idealen nastreven. De PVV is een partij die een Nederland wil waar niet een overwegend links politiek-correcte elite in politiek, media en in bestuursgeledingen van de samenleving nog steeds de dienst uitmaakt. Nederland is gebaat bij echte democratie en objectieve voorlichting aan haar burgers opdat zij zelf eerlijke en onafhankelijke politieke keuzes kunnen maken. Dat ontbreekt er in Nederland helaas aan. Je hoeft maar te kijken en te luisteren hoe de media andersdenkenden afserveert en alleen de politiek-correcte elite telkens weer het podium gunt om haar leugens te verkondigen en de burgers voor de gek te houden.

U kunt op 19 maart in Almere en in Den Haag en op 22 mei voor het Europees Parlement op de PVV te stemmen. Daarmee kiest u voor echte vrijheid, een soeverein en democratisch Nederland met behoud van welvaart en opgebouwde voorzieningen. Uw stem zal in elk geval goed terechtkomen. Dat kan ik u verzekeren.

Screenshot_34

Door:
Ton van Kesteren
Fractievoorzitter PVV provincie Groningen
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in PVV. Bookmark de permalink .

53 reacties op Waarom ik altijd PVV stem

 1. Bob Fleumer zegt:

  De PVV onze haven in stormachtige tijden!

  Like

 2. lucky bee zegt:

  Ik woon in Dordrecht; daar doet de PVV niet mee maar toch ga ik stemmen na dat ik de PVV coorfinator gevraagd heb op wie ik moet stemmen. Resultaat ik stem op Beter voor Dordt.Mensen ga stemmen wij moeten de Goddeloze Marxisten en Liberalen eindelijk uit onze steden kwijt. zo dat wij weer in vrijheid kunnen leven, zonder coruptie.

  Like

 3. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  Omdat ik Nederland weer wil herkennen!

  Like

 4. Nico Omen zegt:

  Een bijzonder goed verwoord stuk, chapeau!
  Blijft alleen de vraag waar weldenkende mensen die NIET in Den Haag of Allahmere wonen dan morgen op moeten stemmen. Zelf heb ik daar lang over nagedacht, en uiteindelijk besloten om morgen wél naar het stembureau te gaan en daar -aan de tafel van de voorzitter en secondanten van het stembureau- een statement te maken over het vrijwel totale gebrek aan democratie in dit verziekte land, en vervolgens voor hun ogen mijn stemoproep in snippers te scheuren.

  Like

   • peterselie1 zegt:

    Hi Tistochwat het artikel waar jij aan refereert “Burgemeester Van der Laan van Amsterdam opperde onlangs om de slogan ‘niet stemmen niet zeiken’ te gebruiken om meer mensen naar de stembus te lokken. Driekwart (76%) van alle ondervraagden is het met de burgemeester eens dat mensen die niet stemmen ook geen recht hebben om te klagen over het beleid.” Ben ik het uiteraard niet mee eens wat deze ongekozen maar volgens de partij ideologie benoemde slinkse Burgemeester beweerd, dat is voor de bühne en natuurlijk inspelen op het gemoed van de Amsterdammers. Het is namelijk zo bij een lage opkomst van de gemeenteraadsverkiezing is slecht voor de PvdA en een hoge opkomst is daarentegen juist goed.

    “Het effect van de verwachte lage opkomst kan ingrijpend zijn, denkt De Hond. Ouderen komen doorgaans beter op dan jongeren, hoogopgeleiden beter dan laagopgeleiden en autochtonen beter dan allochtonen. SGP, ChristenUnie en CDA zullen het meeste profiteren van de lage opkomst, lokale partijen het minst.”

    http://www.volkskrant.nl/vk/nl/2784/Verkiezingen/article/detail/3614164/2014/03/16/Peiling-PvdA-stevent-af-op-slechtste-resultaat-ooit.dhtml

    Verder ben ik van mening dat de raadsverkiezingen een efemeer effect heeft, alles blijft het zelfde alleen de macht verschuift een paar zetels, de gemeentes komen nu al geld tekort en zal in de toekomst alleen maar blijken dat de burgers verder worden uitgeknepen. Ook de rol van de eveneens Eurofiele VVD vind ik zwaar onderbelicht de nep liberalen zijn even schuldig aan het wantrouwen tegenover de politiek, zij hebben mijns inziens de kloof tussen burger en politiek alleen maar vergroot.

    Like

  • Driek zegt:

   En daar geef ik u groot gelijk in, meneer Omen. Jammer, een reuze goed idee, maar ik heb mijn oproep helaas al verscheurd.

   Like

  • Harry zegt:

   Goed statement !

   Like

  • BertG. zegt:

   Totaal zinloos. Zonde van je tijd en moeite.
   Dat moet je in het plaatselijke gemeentehuis doen tijdens een belangrijke vergadering.
   Deze mensen, waarbij jij dit van plan bent, zullen nooit een mening laten horen, je hooguit lastig vinden en als verstoorder zien en misschien nog wel de politie dan gaan bellen wegens overlast, anders kunnen ze meteen vertrekken wanneer je op een stembureau enig werk denkt te verrichten en er een persoonlijke mening meent op na te moeten houden. Dus een gesprek of een gedachtegang zul je nooit te horen krijgen.
   Je zou dan net zo goed op de zaterdag markt zo’n actie kunnen doen. Veel meer publiek ook.

   Like

  • peterselie1 zegt:

   Heb ook met deze gedachte gespeeld Nico Omen, eerst wilde ik mijn stembiljet ongeldig laten maken door er een rood kruis op te zetten, maar dit plan is inmiddels ook van de baan. Woon ook in een gemeente waar de PVV niet op de kieslijst staat, zo ben tot het besluit gekomen om niet te gaan stemmen en zodoende de opkomstpercentage laag te houden (druppel op een gloeiende plaat). Waarom zou ik gaan stemmen op partijen wiens raadsleden ik niet persoonlijk ken, waarom zou ik hun verkiezingsprogramma gaan lezen en met elkaar vergelijken, dat is in mijn optiek vergeefse moeite. De dames en heren politici bekijken het maar, was al lang geleden klaar met hun vileine manier van doen.

   Like

 5. Republikein zegt:

  Iedereen die het nageslacht GEEN GOEDE TOEKOMST wenst moet niet op de PVV stemmen.

  Like

 6. Tistochwat zegt:

  Ik betreur het dat de PVV (nog) niet verkiesbaar is in alle gemeentes.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Ja,ik normaliter ook. Al komt het mij aan de andere kant nu wel goed uit omdat de gemeenteraadsverkiezingen in Alkmaar 9(!) maanden uitgesteld zijn. Alweer een fusie! Ze laten Alkmaar half Noord-Holland annexeren, volgens mij. Maar goed,als de PVV hier wèl meegedaan had, had ik me toch wel even verbeten, zoals je zult kunnen begrijpen.

   Like

 7. Tom Hendrix zegt:

  In Mei wordt het voor mij een stem TEGEN de EU, en tegen de progressieven, en verder tegen VVD,D66,CDA,GL,CU,SGP. Weg met deze afbrekers van ons eens zo mooie Nederland!

  Like

 8. Harry zegt:

  Inderdaad, we kunnen niet de halve wereld subsidiëren en nog een immigratieland zijn ook .
  Dat leidt tot een onaanvaardbare en nutteloze verarming .
  Waarom willen de socialisten ons dit aandoen ? ( Bij de socialisten reken ik dan dat partijtje van rutte ook maar mee ).
  Is het omdat ze iedereen hun welvaart misgunnen ?
  Is het dat ze zich beter voelen als ze de revenuen van onze arbeid over de muur donderen ?
  We zouden een enorm stuk beter af zijn als we niet in de EU zaten , waarbij we ook een eind hadden kunnen maken aan de instroom van allerlei totaal overtollig rapalje , zodat daar ook miljarden bezuinigd hadden kunnen worden .
  We hadden schatrijk kunnen zijn .

  En dat verhaal van die werkloze jongeren ; ik heb een bedrijf in de technische sfeer .
  Zo af en toe nemen we een praktikantje aan om ervaring op te doen en eerlijk gezegd vind ik het wel leuk om die jongens wat bij te brengen .
  Maar ze zijn tegenwoordig zó stom ( 18 jaar ) dat ze niet eens weten welke kant ze op moeten draaien om een bout los te maken !
  Als je dat dan uitgelegd hebt en het gaat goed en je draait het werkstuk een halve slag, draaien ze verdomme de verkeerde kant uit , zodat ze de bouten breken !
  Breekt de eerste dan worden ze nóg niet wakker ! Op naar de volgende ! Pang ! , ook niet goed .
  Tel uit je winst !
  Dat soort waanzin troffen we vroeger in Afrika regelmatig aan , nu zit onze jeugd op hetzelfde niveau ! De generatie van de witte negers .
  Het is godverdomme verschrikkelijk !
  En waar voorheen vaklui soms al met 56 jaar de vut ingestuurd werden om werkgelegenheid te scheppen voor de jeugd , moeten de huidige werkers nog jaren extra doorwerken ondanks de werkeloosheid .
  Kan me niet anders voorstellen dan dat de overheid inziet dat we een generatie van niksnutten opgefokt hebben , daarom moeten de mensen die nog wel wat kunnen , doorwerken .
  En pechtold maar bléren over het onderwijs .
  En dan wil ik het nog helemaal niet hebben over het allochtone volksdeel .
  Dat is helemaal bagger .
  Ik wil ze nog niet graties !

  Like

  • delamontagne zegt:

   Dat van ,t “afknappen” van die bouten wil ik best geloven.! !
   Maar lag ,t ook niet aan Uw pedagogische kennis? Je moet die jongelui natuurlijk ook vertellen dat er bouten zijn met linkse schroefdraad. En als je een onderdeel 180 gr draait, moet jeje denkraam even laten werken: HOE NU. ? !
   Ik heb een “blauw” vermoeden dat Uw vroegere werksfeer ook in de grote vaart lag.
   Kent U deze?: “De hfd-wtk” stuurt zo,n “knulletje” naar de 1e stuurman. Hij moet onmiddellijk met een “schop-met-,t-voetje” terug komen.
   Ja,..vroeger kon je tenminste nog lachen ( OOK OM DIE DOMME ARABS )

   Like

   • Harry zegt:

    Delamontagne , als U eens van Uw montagne afkomt en richting Holland reist zal ik U graag een demonstratie geven van ons kunnen .
    U zult versteld staan , denk ik . Ook van mijn pedagogische talenten en het arsenaal aan scheldwoorden als het mis gaat .
    ZO !
    Maar het verhaal was ietwat beknopt , de betreffende knul dacht dat het misschien Engelse draad was , aan de andere kant van de motor !
    Sommigen denken dat omdat de Engelsen aan de andere kant van de weg rijden , dat de bouten dan ook wel linkse draad zullen hebben .
    En de ellende is dat je gewoon continu naast die gasten moet blijven staan om ze voor stommiteiten te behouden . Ze hebben echt geen benul .
    Heeft mij al aardig wat aardige anecdotes opgeleverd en geld gekost .

    Wat mijn vroegere werksfeer betreft , slaat U de spijker wel op z’n kop !
    Was machinist op de baggervloot .
    Knap gezien !
    Chapeau , om maar in de sfeer te blijven .

    Like

 9. Anneke zegt:

  Waarom ik altijd PVV stem……Altijd en overal??? HELAAS deze partij is in de gemeente politiek maar zeer BEPERKT aanwezig. En de plaatsen waar de PVV wel actief is, is er veel onrust onder elkaar. “Ach; waar niet….”. De stad waar ‘k woon, daar is de PVV dus NIET vertegenwoordigt…ga niet stemmen op een partij waar ‘k géén goed gevoel ‘bij’ heb. Dùs een letterlijke rode streep wordt er mogen door ’t stembiljet gehaald. Zie ’t als de rode kaart voor de voetballers…..de Tilburgse politici verdienen ook een bloedrode kaart. “Ga maar even bij zinnen komen, Kruikenzeikers”.

  Like

 10. donder2014 zegt:

  Als er geen PVV in je gemeente zit dan stem aub op een lokale partij. Laat je stem niet verloren gaan, dat is zonde.

  Like

  • meneertje zegt:

   Ik stem morgen ook op een lokale partij. Zo verhoog je de kiesdeler een heel klein beetje en dat is in de meeste gevallen een heel klein beetje ongunstig voor de grote partijen.

   Like

 11. koddebeier zegt:

  Ik stem PVV omdat ik al het liegen, bedriegen en gehuichel van de zgn. gevestigde politiek meer dan zat ben en ook de ongebreidelde instroom allerlei islamieten uit alle hoeken van de wereld op zoek naar gratis geld, maar ook nog denken hier de dienst uit te kunnen uitmaken !!
  Onthaald door linkse en gutmensch landverraders die over de ruggen van de autochtone Nederlanders ons land verkwanselen en desnoods ons de dood injagen ter eigen glorie !!

  Like

 12. Weg met heel die politieke shit , invoering uitslag gebonden volksreferendum voor ALLE belangrijke beslissingen !!!

  Dan kan een RRRRRRRAMBtenaar de uitslag ten uitvoer brengen !

  En hebben we heel die gladlullers (verwijderd door webmaster!) niet nodig !

  Like

 13. een patriot zegt:

  Goed stuk
  Ben vrij nieuw hier op de site en vind dat de hier getoonde artikelen door alle Nederlanders gelezen zouden moeten worden.

  Aardige plaatjes staan er rechts onder op de pagina.
  Zou mooi zijn als die als (bumper) sticker te krijgen zijn.

  Hier helaas géén PVV in de gemeente.
  Ga wel stemmen maar maak het biljet ongeldig door er op te schrijven:
  Ik stem niet voor een schijndemocratie.
  Referendum nu en uit de EU!
  Een patriot.

  Like

 14. louis-portugal zegt:

  Schandalig natuurlijk die video.
  Het valt me op dat hij op de video een echte haatbaard heeft en bij zijn verweer nog maar een streepje.
  Het lijkt erop dat hij hem voor de t.v. toch maar beter kon weghalen.

  Like

 15. Anoniem zegt:

  Ik persoonlijk zou nooit op de PVV stemmen. Geert Wilders heeft zeker gelijk met veel van zijn punten, maar hij pakt het gewoon helemaal verkeerd aan! (Bijvoorbeeld: alle Marokkanen en Oost-Europeanen over één kam scheren is natuurlijk niet goed! Dan zet je mensen juist vooral tegen elkaar op in plaats van iets op te lossen, lijkt mij)! Ik zou eerlijk gezegd niet weten hoe je dit soort dingen dan wél aan zou moeten pakken, maar ík zit ook niet in de politiek…

  Like

  • tjonge zegt:

   “maar hij pakt het gewoon helemaal verkeerd aan”

   als je zo goed weet dat wilders het helemaal verkeerd aanpakt, dan zou je vanzelfsprekend moeten weten hoe wilders het goed aan zou moeten pakken….

   maw, als je stelling neemt tegen iets dan moet je ook met een oplossing komen, of op zijn minst met opbouwende kritiek.

   wat jij nu doet is zoooooooooo schoolplein…

   Like

 16. Monalisa zegt:

  Mensen even een hard onder de riem voor jullie stem op je geweten morgen,wand ik kan niet stemmen voor de gemeenteraat julie weten het ik woon niet in Nederland maar in Mei stem ik zeker, tegen de EU.

  Like

  • Monalisa zegt:

   Kritiek op Wilders om ‘grote mond’ over zorg

   DEN HAAG –
   CDA en ChristenUnie verwijten PVV-leider Geert Wilders dat hij wel „een grote mond” heeft over de zorg, maar dat hij het verder laat afweten. „Als de zorg u wat waard is, had u wel in meer gemeenten meegedaan”, zei ChristenUnieleider Arie Slob dinsdagavond in het fractieleidersdebat van de NOS daags voor de gemeenteraadsverkiezingen. De PVV doet slechts in twee gemeenten mee.
   Wilders haalde in het debat hard uit naar de plannen om zorgtaken over te hevelen naar de gemeenten. Volgens hem is dit niet meer dan een enorme bezuinigingsoperatie, terwijl er tegelijk miljarden naar Brussel gaan. „Handen af van de zorg”, riep Wilders.
   „Grote woorden”, vond CDA-leider Buma, „maar na de verkiezingen is er alleen ruzie binnen de PVV.”

   Like

 17. BertG. zegt:

  “maar ík zit ook niet in de politiek…”

  Maar je staat er wel op de loonlijst als ik dit zo lees.

  Like

 18. Wachteres zegt:

  @ Anoniem, Geert Wilders scheert de mensen niet over één kam, dat zijn leugens van de andere politieke partijen in de hoop dat de mensen in die leugens trappen. Jij doet dat dus en velen met jou.

  De andere partijen hebben maar een wens; dat Europa totaal verandert, vandaar dat we niets over de islam mogen zeggen, want de doorstroom van de islam moet door blijven gaan.

  Lees maar eens vaker op deze site, dan kom je er wel achter wie gelijk heeft.

  Like

 19. Danny zegt:

  Ik stem morgen lokaal , op Joost Eerdmans van Leefbaarrotterdam.
  Landelijk, Provinciaal en Europees stem ik op de PVV.
  Ik hoop dat de lokale partijen en de PVV in Den Haag en Almere flink gaan winnen ten kosten van die slappe gevestigde partijen.
  Morgen zullen we het weten of de Nederlander verstandig is geweest of dat de meeste Nederlanders zich weer hebben laten in palmen door de gevestigde partijen.
  Ik ben bang voor dat laatste.

  Like

 20. Jan zegt:

  Net Samsom horen kwaken. Samsom, toen het over de zorg ging: “Daarom vragen wij van de burgers een geringe extra bijdrage.” (En als u dit weigert houden wij het gewoon in)
  Thieme: “De mensen voelen zich onveiliger, het is niet onveiliger, de criminaliteit gaat naar beneden en om dat gevoel van veiligheid te creëren pleiten wij voor meer groen” (struiken dus)
  Wilders: “Zodat Marokkanen zich daar achter kunnen verschuilen?” (dit verzin ik)

  Wat een gezwets van Zijlstra, Thieme, en Pechtold kon het weer niet laten om het over de PVV te hebben> Samsom moet zijn oren laten uitspuiten want die luistert niet hoewel hij naast Wilders stond. En dan dat lulverhaal over die criminele Marokkaan en zijn wiskundeleraar. Om je te bescheuren. Hoeveel trappen nog in dat rode gajes?

  Like

  • Stemt u ?

   Dan stemt u toch op EEN MAFFIACLAN !!!!

   Om het even hoe deze MAFFIACLAN heet !

   Het systeem klopt gewoon helemaal NIET !

   Like

   • Anneke zegt:

    JUIST….het gehele systeem is gegijzeld/gewurgd door de Vrijmetselaars en hun achterban. De gehele reutemeteut zijn (zwaar zieke) NWO-FIELEN. Verblind en verdoofd door de NWO sprookjes-vertellers….helemaal in trance en dit al tijdenlang. “Te lang….”.

    Like

 21. Danny zegt:

  @ anoniem

  ‘Ik persoonlijk zou nooit op de PVV stemmen. Geert Wilders heeft zeker gelijk met veel van zijn punten, maar hij pakt het gewoon helemaal verkeerd aan! (Bijvoorbeeld: alle Marokkanen en Oost-Europeanen over één kam scheren is natuurlijk niet goed! Dan zet je mensen juist vooral tegen elkaar op in plaats van iets op te lossen, lijkt mij)! ‘.

  Volgens mij luister jij nooit goed naar Wilders. Volgens mij heeft Wilders gezegd , niets tegen Marokkanen en Oost-Europeanen te hebben, zolang zij zich aan de wet houden.
  Maar ja, luisteren is ook moeilijk. Horen wat je wilt horen is altijd makkelijk en kan je weer in je referentiekader toepassen, om de werkelijkheid niet onder ogen te hoeven zien. Helaas is het niet de werkelijkheid, maar jouw werkelijkheid.
  Buiten dat zijn het ook de feiten, dat met name jonge Marokkanen het meest zijn vertegenwoordigd in de criminaliteit, dat Marokkanen ook zeer hoog zijn vertegenwoordigd in de uitkeringen, de Oost-Europeanen zijn hoog vertegenwoordigd als het gaat om stelen en ook betreft de uitkeringen zijn zij zeer hoog vertegenwoordigd.
  Maar dat schijnt jouw niet te interesseren.

  Like

 22. Danny zegt:

  Zeer duidelijk artikel. Ben het er geheel mee eens.

  Like

 23. maria zegt:

  Maarre waar moet ik morgen in Amsterdam op stemmen? Wil wel graag huurbescherming…

  Like

 24. delamontagne zegt:

  Waarom ik alle moeite zou doen om op Wilders te stemmen?. Al zou het ALLEEN maar zijn om het feit als je ziet hoe hij door die hele kliek van de anderen wordt aangevallen, dan lijken ze ineens wel “eens-gezind” in hun Wilders-kritiek.

  Like

 25. Nogmaals politiek allemaal bullshit , slechts 2,5% van de kiesgerechtigde NL ers maken de dienst uit over de rest !

  En ” wij” MOETEN ALLEMAAL maar meebetalen aan die stokpaardjes van die LAMZAKKEN !

  Lees onderstaande artikelen maar eens door ;

  http://wuzondergumgum.forum2go.nl/nederland-word-door-nog-geen-320-000-mensen-ge-terroriseert-t9760.html

  http://wuzondergumgum.forum2go.nl/en-weer-zwijgt-geert-wilders-en-weer-zwijgt-de-pvv-t9950.html

  Ik maak dus ook ” mijn” stem voor welke ” maffiaclan ” dan ook ongeldig door ook er op te schrijven dat ik GEEN ENKELE MAFFIACLAN of MAFFIALID aan een vet betaald dictatoriaal baantje wil helpen !

  Like

  • Anneke zegt:

   TRIEST dat velen nog helemaal in de democratie-droom geloven!!! ! !!! De democratie die ons (al tijden) voorgespiegeld wordt, is GEHEEL GEEN democratie. Wetten worden (ontelbare keren) achter de rug van de kiezers gewijzigd; ALTIJD in het VOORDEEL van diegenen die de touwtjes in handen hebben. Na gelang de tijden verstrijken is het steeds moeilijker voor de NWO-FIELEN om ’t koppie boven water te houden, men krijgt het benauwder en benauwder en zoals we allen toch weten: EEN KAT IN HET NAUW maakt GEVAARLIJKE sprongen. De crises waarin de wereld zich (vanaf: najaar 2007 VS en EU najaar 2008) bevindt is nog lang niet geweken. “Al willen onze bedriegers de burger wijsmaken dat de grootste ellende voorbij is……”. Dan bezuinig de bejaarden en gehandicapten niet het graf in…… Betere tijden laten nog even op zich wachten!!!! “Mensen ontwaak en laat je NIETS meer wijs maken….”.

   Like

 26. Mooi stuk, Ton! Waar haal je de tijd vandaan?

  Like

 27. Avidia zegt:

  Ik stem vanaf het moment dat meneer Wilders op kwam Op Wilders, waarom??? Omdat hij verwoord wat ik denk en altijd gedacht heb. Eerder stemde ik VVD, maar daar is niets van over.
  Ik mocht nooit zeggen wat ik dacht, kreeg de hele wereld tegen mij, en daar was ineens een verzorgd uitziende man die mij vertelde wat ik altijd al dacht, wat was ik gelukkig. ik was niet meer die vreemde eend, nee ik kreeg een nest, de PVV. En ik nestelde me in dat warme nest van medestanders, eindelijk!!! Eindelijk een partij die mijn gedachten weergeven, eindelijk een partij die achter ons staat. Steun de PVV what ever, je wordt gediscrimineerd, nou en???? Ze komen er nog wel achter.

  Like

 28. Edwin Lauxen zegt:

  Helder artikel, en goed verwoord 😉

  Like

 29. Omastar10 zegt:

  Ik heb gestemd op een lokale partij die er net zo over denkt als Wilders.
  Die zijn er ook

  Like

 30. Monalisa zegt:

  Ik kom even op deze man terug deze man mag alles vertellen wat hij over de PVV denkt,deze man schrijft op wuz met een hoop nicknamen en de telegraaf pikt daar alles van. maar ik heb nog een vriend die op wuz schrijft hij stuurde mij deze tekst helaas niet geplaatst hier zijn tekst.

  Sinds 2007 plaats ik blog op deze site en betreur het dat er teveel mensen
  > zijn die onder verschillende namen reageren, niets mis mee, maar maakt wel
  > dat er veel oude bekenden zijn vertrokken naar andere sites doordat het te
  > vaak negatief op de schrijver gereageerd word en niet op de inhoud, dat
  > betreur ik. WUZ is juist een site waar je mensen kunt uitdagen om te
  > reageren, en aansluitend ga ik dan vaak de telegraaf kopen om de juiste
  > informatie te krijgen, het sluit goed op elkaar aan. Dat er censuur is vind
  > ik passend, maar is wel lastig dat je niet kunt reageren op een antwoordt
  > van iemand die gereageerd heeft, dat even zijdelings opgemerkt.

  http://www.telegraaf.nl/wuz/profiel/11166/blogs/vreemde-keuze-nos
  Vreemde keuze NOS.

  Geplaatst door: blije burger. dit is een hand ophouder en een PVDA man

  Ben verbaasd waarom de NOS PVV/Wilders uitnodigde voor het debat, terwijl deze maar in twee gemeentes vertegenwoordigd is,het had allang en breed bekend moeten zijn bij NOS dat PVV/Wilders NIET kan debatteren of een fatsoenlijk inhoudelijk discussie kan voeren,of wisten ze het wel en dachten ze laten we ham maar uitnodigen ten behoeve kijkcijfers? Ik en vele met mij zijn tijdens debat maar afgehaakt met kijken en luisteren, het was niet om aan te zien en te horen,want het werd een schreeuwerig onfatsoenlijk debat dankzij Wilders met zijn goedkope ‘beledigende’ nietszeggende oneliners. Vaak wordt er gezegd ook op deze forum dat Wilders gemeden wordt door de media en wordt gedemoniseerd door die zelfde media,nou bij deze kan rustig gezegd worden dat PVV/Wilders wel HEEL groot podia kreeg van de Media met dank aan de NOS,en dat juist PVV deze maar vertegenwoordigd is in twee gemeentes,daarom verbaasd mij die keuze enorm,ook de andere politici en ook oud-politici vroegen zich dit ook af,waarom NOS Wilders uitnodigde,toch maar ten behoeve kijkcijfers?

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @ Monalisa: 13.55. uur. Zo rolt het bij de compleet RODE OMROEPEN, en helaas ook bij de geheel politiek-correcte ‘ Telegraaf”. Ik ben gaan stemmen op de lokalen, en in mei op een anti EUSSR partij. Zo maak ik duidelijk wat ik van de progressieven en politiek-correcte kliek denk!

   Like

 31. Monalisa zegt:

  Een mooie citaat van Frederik44
  frederik44
  Deze keuze was helemaal niet vreemd.De voormannen van de politike partijen discuseerden over de landelijke politiek en de lijsttrekkers uit bv Gronningen hielden een discussie over de gemeente. Is dit u misschien ontgaan? Bij de NOS was men wat blij met de aanwezigheid van zowel Wilders en Zijlstra die een heel opmerkelijk welkom kregen.Tenslotte de PvdA spreuk:Niveleren is een feest.Ik hoop dat ik vanavond ook een feestje kan maken als deze partij geniveleerd is in de div gemeenten.

  Like

 32. Aegolius cs zegt:

  Al had er een meter sneeuw gelegen op mijn weg naar het stembureau…… heb ik gestemd op het enig politieke pandemonium te Almere: PVV.
  Dat het in Den Haag mag doordringen.

  Like

 33. P.den Breems zegt:

  Heel goed geschreven stuk van de heer van Kesteren . Het is precies de spijker op z’n kop slaan . Ik heb jaren lang niet gestemd omdat ik dacht of je nu door de hond of daar de kat gebeten wordt het blijft é è n grote zakkenvullers bende in den Haag , maar nu ben ik om en ik stem nu op de PVV .

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s