De verbluffende hypocrisie van de EU op de Krim

Screenshot_5

(Door: Paul Joseph Watson)

Een instelling die de referenda van haar eigen burgers negeert, keurt de stemming op de Krim openlijk af als ondemocratisch. De Europese Unie karakteriseert de stemming op de Krim om zich aan te sluiten bij Rusland als ‘ondemocratisch’ en is doorspekt met verbluffende hypocrisie, gezien het feit dat de EU haar eigen burgers negeerde, toen die de Europese Grondwet bij tal van gelegenheden verwierpen.

Volgend op het referendum van zondag, waarin de mensen op het schiereiland in de Zwarte Zee met 97 % ervoor stemden dat zij deel zouden gaan uitmaken van de Russische Federatie, reageerde de EU door sancties op te leggen aan 21 Russische en Oekraïense functionarissen, waarbij zij verklaarden dat het referendum ‘illegaal’ was. Dat is een standaard procedure voor de Europese Unie, die gewoontegetrouw de wil van haar eigen volk geringschat, door volksstemmingen en referenda te negeren als het resultaat haar niet aanstaat. Toen de kiezers zowel in Frankrijk als in Nederland de Europese Grondwet in 2005 verwierpen, gaf de Europese Unie, in plaats van het resultaat te accepteren, de Grondwet gewoon een andere naam en introduceerde zij die opnieuw als het Verdrag van Lissabon, waardoor de Europeanen gedwongen werden opnieuw te stemmen. Zelfs toen de Ierse kiezers het Verdrag van Lissabon in 2008 verwierpen, heeft de EU gewoon de regels veranderd die verplicht stelden dat het verdrag alleen met algemene stemmen van alle lidstaten kon worden aangenomen en nam de EU het hoe dan ook aan, wat een klap in het gezicht is van om het even welk besef van democratie dan ook. Terwijl hij schaamteloos verklaarde dat de EU de referenda zou negeren, gaf Giscard d’ Estaing zelfs publiekelijk toe dat het Verdrag van Lissabon “zorgvuldig was opgesteld, om het publiek in verwarring te brengen”.

Screenshot_6

Door de stemming op de Krim als ondemocratisch en illegaal af te keuren, laat de EU haar gebruikelijk kenmerk van adembenemende hypocrisie zien. Dit is een instelling die de democratische wil van haar eigen burgers herhaaldelijk heeft geschonden, door net zo lang referenda te houden totdat de Europeanen gewoon toegaven en het resultaat aanvaardden dat de bureaucratische parasieten in Brussel steeds maar door bleven drukken. De verwerping van de stemming op de Krim door de Verenigde Staten en de EU is geen grap meer, wanneer men bedenkt dat de eerste Euromaidan opstand, die leidde tot de gewelddadige omverwerping van de democratisch gekozen regering in de Oekraïne, werd gefinancierd door de Verenigde Staten zelf via het ministerie van Buitenlandse Zaken in overleg met groepen zoals de US Agency for International Development ( USAID ) en de National Endowment for Democracy. Misschien als Rusland gewoon het voorbeeld van het Westen had gevolgd, door een gewelddadige en bloedige staatsgreep te organiseren om de autoriteiten van de Krim omver te werpen en op extremistische intimidatietactieken had vertrouwd om pro-Moskou leiders aan te stellen zonder welke democratische stemming dan ook, zou er dan aan de wensen van William Hague, John Kerry en Catherine Ashton zijn voldaan?

Facebook @ https://www.facebook.com/paul.j.watson.71
FOLLOW Paul Joseph Watson @ https://twitter.com/PrisonPlanet

Screenshot_7

Bron:
www.infowars.com
Auteur: Paul Joseph Watson

Vertaald uit het Engels door:
Wachteres & Henk V.
(voor www.ejnbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in EUSSR, Hypocrisie. Bookmark de permalink .

11 reacties op De verbluffende hypocrisie van de EU op de Krim

 1. bobzelf zegt:

  NOU ALS WE HET OVER KLARE TAAL HEBBEN !!!
  HOPPA DIE GAAT BINNEN 2 MINUTEN NAAR DE REGERING !!
  en !!!!!
  die zullen uiteraard op zeer Democratische wijze , ook hier hun reet mee afvegen !!

  NEE , VOOR DEMOCRATIE MOET U NAAR RUSLAND !!!! TEGEN WOORDIG !!

  Like

 2. s breget zegt:

  Het had allang stil geweest rond de Krim als de EU niet met onze miljarden naar de corrupten boeven bende hadden gezwaaid die zagen natuurlijk jaren lang het varkentje al boven hun hoofd geschud worden en de beurzen gevuld.

  Like

 3. lucky9 zegt:

  Duidelijke analyse. De EU is een dictatoriaal gedrocht dat in mei moet geslacht worden. Haram als het kan, halal als het moet. En dat zal pijn doen. Weg met de dictators in Brussel! Weg met de moslim Obama!

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  Wachteres & Henk, dat is weer een juweeltje! De EUSSR, deze gore, en vuile ” HOER VAN BABYLON”, is juist een DICTATUUR van het zuiverste soort! Ik weet nog goed dat de oud-leider van de Sowjet-Unie, op bezoek begin jaren ’90, zei, toen hij hoorde van de misgeboorte EU: ” Wij zijn gestopt met het COMMUNISME en JULLIE voeren het in”. En daar was geen woord Spaans bij. Verder is ook de YOU NAAIT US STEEDS- VS- een vies land geworden onder de oppermoslim Barack Obama. Ik vrees dat ze uit zijn op escalatie van het gebeuren op de Krim en de Oekraïne!

  Like

 5. Ad de Koning zegt:

  Helemaal mee eens, ik had deze morgen juist een brief met dezelfde strekking naar De Telegraaf gezonden om in de rubriek ingezonden brieven te laten plaatsen, ik hoop alleen dat hij wordt opgenomen.

  Like

  • Wachteres zegt:

   @ Tom en @ Ad, fijn dat het artikel bij jullie aanslaat; Ik had niet anders verwacht.
   Nu maar hopen dat anderen en in het bijzonder onze regering hier iets van opsteken.

   De schijnheiligheid en de dictatuur van de EUSSR loopt de spuigaten uit. Onvoorstelbaar dat er nog mensen zijn die dat niet [onder ogen willen] zien.

   Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @ Ad de Koning: 15.59. uur. Ik ben bang voor U, dat “de Televaag”, dat NIET zal plaatsen. De Telegraaf is verworden tot de spreekbuis van de rode kerk, en de nep liberalen.

   Like

 6. Avidia zegt:

  Als je alleen al die koppen ziet op foto’s van de z.g. raad van bestuur, weet je al wie je voor je hebt, communisten zijn er niets bij, als we niet oppassen zitten we echt onder de knoet. Zoals ik eerder zei en nog steeds zeg, alles doen wat de EU verbied, er dwars tegenin gaan, zijn we nu helemaal gek geworden. Doen!!!!

  Like

 7. Jan zegt:

  Op naar Estland?

  Moscow signals concern for Russians in Estonia
  Russia signaled concern on Wednesday at Estonia’s treatment of its large ethnic Russian minority, comparing language policy in the Baltic state with what it said was a call in Ukraine to prevent the use of Russian.

  Russia has defended its annexation of Ukraine’s Crimea peninsula by arguing it has the right to protect Russian-speakers outside its borders, so the reference to linguistic tensions in another former Soviet republic comes at a highly sensitive moment.

  Russia fully supported the protection of the rights of linguistic minorities, a Moscow diplomat told the United Nations Human Rights Council in Geneva, according to a summary of the session issued by the U.N.’s information department.

  “Language should not be used to segregate and isolate groups,” the diplomat was reported as saying. Russia was “concerned by steps taken in this regard in Estonia as well as in Ukraine,” the Moscow envoy was said to have added.
  http://www.reuters.com/article/2014/03/19/us-russia-estonia-idUSBREA2I1J620140319

  Like

 8. Aegolius cs zegt:

  Oud-kanselier Schmidt verdedigt annexatie de Krim door Rusland

  De voormalige Duitse bondskanselier Helmut Schmidt noemt het „volkomen begrijpelijk” dat Rusland de Krim heeft geannexeerd. In een interview met……..

  http://www.refdag.nl/nieuws/anp/buitenland/oud_kanselier_schmidt_verdedigt_annexatie_de_krim_door_rusland_1_815544?localLinksEnabled=false

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s