Geert Wilders in gevaar, net zoals destijds Pim Fortuyn?

Screenshot_17

(Door: Martha N.)

Er is zeer zeker een duidelijke overeenkomst tussen indertijd Pim Fortuyn en nu Geert Wilders. De Nederlandse politici die tegen Pim Fortuyn ageerden voor zijn dood in 2002 en de politici die nu aan de macht zijn en hetzelfde proberen te doen bij Wilders! De geschiedenis herhaalt zich! Tussen de programmapunten van Pim Fortuyn en wat hij als gevaar zag voor Nederland en de Nederlandse bevolking en deze van de PVV-leider Geert Wilders zit een zeer grote overeenkomst.

Ikzelf en uiteraard vele, vele andere Nederlanders hebben indertijd meegekregen hoe de hetze tegen Pim werd toegespitst met als climax de dood van Pim! Een hetze zoals men zou denken, politici onwaardig … In feite werd door hun suggesties opgeroepen tot moord en het gebeurde..! Pim Fortuyn werd niet alleen door Volkert van der Graaf doodgeschoten, er was een helper, dat blijkt duidelijk uit de plaatsen in zijn lichaam waar hij geraakt werd. De vrij kleine Volkert kon de lange Pim absoluut niet boven in zijn hoofd schieten.

Een afleidingsmanoeuvre… Wordt er achter de schermen opnieuw gewerkt aan een complot, deze keer tegen Geert Wilders? Hij is meer dan ooit in gevaar, zogenaamd door zijn opmerking over Marokkanen. Het is toch te gek voor woorden dat een politicus die de gedachten en belevingen van een groot deel van de Nederlandse bevolking vertegenwoordigt, beschermd moet worden… GEEN VRIJHEID kent! Belachelijk gemaakt wordt?  Net zoals Pim aangevallen wordt. Wat is er mis in Nederland..? Is dit de schuld van politici of van de buitenlanders.?

Opnieuw wordt een integer politicus aangevallen. Veel mensen worden opgefokt door de regeringsleiders en de media, voorop P&W, om TEGEN Wilders te zijn! VVD, D66, PvdA, christelijke partijen, bijna allemaal zijn tegen deze mens met een hart voor Nederland! De VVD-leider Mark Rutte zalft met woorden, maar het venijn hierin, gericht tegen Wilders, valt duidelijk te bespeuren!

Harm Beertema, lid van de Tweede Kamer en PVV´er, zegt: De vergelijkingen met de Tweede Wereldoorlog en Hitler vormen een „overtreffende trap” die geweld uit kan lokken van „de Volkert van de Graafs of linkse activisten van deze wereld”. Sterker nog: er is sprake van „een morele vrijbrief en rechtvaardiging” om tot geweld over te gaan. „Buitengewoon zorgelijk.” “Wij zijn niet van marsepein en niet te beroerd voor het uiten van ruige meningen”, geeft Beertema toe, maar de vergelijkingen met Hitler of nazi’s gaan volgens hem alle perken te buiten en bovendien mank. “Wij zijn geen socialisten, wij zijn geen nazi’s, geen fascisten of racisten.” Hij vindt niet dat Wilders met zijn opmerkingen over Marokkanen in Den Haag vorige week heeft bijgedragen aan een escalatie in het publieke debat. Wilders en andere PVV’ers zeggen in zijn ogen nu niets anders dan eerder in het verkiezingsprogramma werd opgeschreven. „Ons valt niets te verwijten.” Beertema steunt de opmerkingen van Wilders over criminele Marokkanen. „Ik spreek uit eigen ervaring. Al veertig jaar geleden werd ik door zeven Marokkanen in Gouda in elkaar geslagen. Dan leer je een heel harde les.”

De vraag van deze schrijfster… WAAR blijven nu eens de protesten van PVV-aanhangers? Of worden protesten van PVV mensen geweerd uit de kranten en moeten zij voor hun leven vrezen..?  Laten wij ons onderdrukken door regering, Brussel en Marokkanen, moslims..?

Er is een grote overeenkomst tussen de ideeën van wijlen Pim Fortuyn, die hiervoor werd vermoord, en Geert Wilders, die met doodsbedreigingen te maken heeft. Aan de ideeën en gevoelens van Nederlanders wordt geen aandacht besteedt, al jaren niet. Kiezen wij nog voor deze mensen die zich hoog boven ons, de Nederlanders, verheven achten..? Politici die oproepen tot moorddadige acties..?

Over Pim Fortuyn lees verder onder de volgende link en trek Uw eigen conclusies, zie en vergelijk met nu, met Geert Wilders: www.soundfountain.com

Wie kan men verantwoordelijk stellen..? Wie zat er achter de moord op Pim Fortuyn..? Wie kan men straks verantwoordelijk stellen voor een aanslag op Geert Wilders..? Het is bijna zover, je voelt de spanning…

Deze Marokkaanse rapper is het toegestaan om Geert Wilders af te schieten..? Is dit leuk en gaan we gillen van het lachen..?: www.ad.nl/ad/nl

Pim Fortuyn. Hij is niet door een Marokkaan of Marokkaanse Nederlander vermoord. Want dan was er een “burgeroorlog” ontstaan. Hij is niet door een Turk of Turkse Nederlander vermoord. Want ook dan was de situatie onhoudbaar geworden. Hij is niet door een “gewone” socialist vermoord. Want dan had de PvdA totaal aan de rand van het faillissement gestaan. Ook is het niemand uit het CDA. Want mensen van het CDA doen zoiets niet. Christenen deden dat eeuwen geleden. Het is ook geen VVD´er…

Stemming maken tegen Fortuyn. Stemming maken tegen Geert Wilders..! Politici en journalisten, hebben een beeld van Fortuyn geschapen dat incorrect was. Hetzelfde gebeurde en gebeurt nu met Geert Wilders. Journalisten slikken gehoorzaam alles wat ze door de haatzaaiende politici in het oor gefluisterd krijgen, waarbij P&W  eveneens een zeer belangrijke rol spelen bij het indoctrineren van de burger en daarbij een aanslag in de hand werken! Journalisten vertellen moedwillig halve waarheden, uitspraken worden uit context gehaald. Zoals het bij Pim Fortuyn gebeurde, zo herhaalt zich de geschiedenis ten opzichte van Wilders….

Stemming maken tegen Geert Wilders, Pechtold voorop. Mensen van Nederland, moeten we dit tolereren..? Hoort deze persoon “HOZNY”, die dit rapt, in ons Nederland.? Weg met die kerel, weg met deze Marokkaan. Onze regering is er schuld aan, dat dit soort gepamperden (ik heb er geen net woord voor zonder te schelden) van ONS geld leeft en ONS land en onze mensen bedreigt, eruit met die vent die van subsidies leeft.

Eruit met politici van Nederland die dit tolereren en van ons geld leven..!

Door:
Martha N.
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

30 reacties op Geert Wilders in gevaar, net zoals destijds Pim Fortuyn?

 1. nieuwenhuis zegt:

  Die “HOZNY”, is geen Marokkaan, maar een Libanees met 2 paspoorten!

  Like

 2. Monalisa zegt:

  Martha N. als u de beelden van de TV ziet tussen wilders en pechtold moet ik denken dat pechtold de nieuwe Melkert is

  Like

 3. BertG. zegt:

  google over GLADIO.
  En je komt nog veel meer te weten hoe we hier werken met lastige mensen.
  Bij http://herstelderepubliek.wordpress.com/ is hier veel over te vinden.

  Like

 4. Theresa Geissler zegt:

  Laten we ons liever niet ‘verslingeren’ aan de complottheorieën.
  Je kunt wel, heel interessant, een poging doen om van Volkert van der Graaf een soort Lee Harvey Oswald te maken en dat door te trekken naar het gevaar, dat nu Wilders bedreigt, maar het wordt tot nu toe door geen enkel bewijs gestaafd.
  Uit de biografie, die ik over van der Graaf in de kast heb staan blijkt, dat hij, behalve een fanatieke milieufreak, tevens een volslagen Einzelgänger was, van wie zelfs zijn mede-bewoners in dewoongemeenschap ‘Droevendaal’ niet echt hoogte kregen. Behalve dan, dat er geen twijfel over mogelijk was, waar hij voor stónd. Ja, hoor, een overtuigde Veganist, die de maatschappij om hem heen afwees, zou zich voor het karretje van de regering hebben laten spannen om Fortuyn om te leggen. Ziet iemand het voor zich? Ik niet.
  Dit is zijn eigen intentie geweest, dat staat voor mij vast. En een helper? Die zijn ze nooit op het spoor gekomen en zelfs àls hij er al één gehad zou hebben,dan toch niet uit díe hoek, dat staat voor mij vast tót er nog eens zéér steekhoudend bewijsmateriaal op zou duiken, het spijt me…..
  Eh…..pàrdon? Verdonkeremaand door de overheid,dat bewijsmateriaal? Misschien wel in opdracht van de Bilderbergclub? Ach ja, ach ja…..Kàn, kàn, alles kan…..En nu beramen ze weer een nieuw complot om Geert op zijn beurt……Tjà, zeg, en in dat kader zijn ze nu ook de Marokkanen tegen hem aan het ophitsen om…..
  Luister, dat ophitsen doen ze al lang, ook bij Pim Fortuyn deden ze dat . Maar eerder dan van doortrapte opzet is er volgens mij dan sprake van het feit, dat politici niet verder kijken dan hun neus lang is, oftewel: dan de verkiezingsstrijd. Dat was een ondoordachte manier van doen,waardoor méde, ik zeg méde een doorgedraaide milieufreak het op zijn heupen gekregen heeft. De demonisering van Fortuyn was onverantwoord, met vreselijke gevolgen en nú, in verband met Wilders, schijnen ze nog steeds niet bijgeleerd te hebben, want ze flikken het inderdaad wéér, maar aan de andere kant is Wilders zwaar beveiligd en dat weten ze óók. Ik geloof, kortom niet aan opzet. Hooguit aan een onverantwoordelijke manier van doen.
  Het spijt me, zonder deugdelijke bewijzen ga ik niet mee in welke complottheorie dan ook : Je kunt eindeloos blijven gissen en aan het einde ben je nog even ver als aan het begin. Allemaal verloren tijd.
  Ik heb ooit wel eens in de Da Vinci Code gebladerd -in de boekhandel- en het boek vervolgens in het schap teruggezet met de gedachte: Op een gegeven moment ben je toch wat te oud om je híer nog in te verliezen…..
  En dat geldt wat mij betreft voor alles wat zweemt naar een complottheorie.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   On topic: ik lees net bij de Telegraaf en NU.nl, dat de PvdA,VVD,CDA op VERLIES staan, maar helaas winst voor DEMONEN 66. In ieder geval: hiep, hiep hoera, de verraderspartijen krijgen ze op hun donder!

   Like

  • Danny zegt:

   Ik ben het geheel met u eens. Die complottheorie rond Pim Fortuyn is nooit bewezen. Ik ben wel van mening dat Wilders net als Fortuyn door een individuele gek vermoord kan worden, als gevolg van al dat gedemoniseer met name van links. Laten we hopen van niet. Dan zijn de rapen gaar.

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Dat kan inderdaad altijd,maar dan is er wat de politici betreft niet meer of minder sprake van ‘dood door schuld.’
    Maar complottheorieën…..Ach, gelooft U me,ze zijn voor 99% te gek om over te praten!
    Dat gebeurde wèl onder doorgedraaide dictators zoals Hitler en Stalin, om het maar even in Europa te houden, maar in dít landje…..Da’s nog íets te fantasievol, ben ik van mening.

    Like

  • tjonge zegt:

   Theresa Geissler 19 maart 2014 om 21:06;

   beste mvr geissler, als de gevestigde politiek plus de complete msm een oneerlijk beeld creëert van wilders en hem doet lijken op een vreslijke barbaar/hitler oid,
   en er staat dan een labiele gek op om wilders dood te schieten, dan heeft de gevestigde politiek plus de complete msm indirect de trekker over gehaald !!

   die labiele gek had wilders namelijk nooit gehaat zonder het demoniseren van de gevestigde politiek plus de complete msm, want geen reden.

   dus om kort te zijn, net als met fortuyn heeft de gevestigde politiek plus de complete msm de trekker indirect over gehaald. punt.

   Like

 5. Hoe je het draait of keert, wie de moorden op Fortuyn en van Gogh pleegden, doet er niet toe! Het gaat om degenen die de “trigger” in gang hebben gezet en dat zijn onze linkse politici! Die wisten bliksemsgoed dat er genoeg psychisch gestoorden rondlopen die denken dat zij voor moord een vrijbrief hebben!

  Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  O ja, en de LOKALEN ook op winst!

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Mooi, Tom: DAT konden hier nou wel eens de peilers voor de PVV zijn.

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @Theresa Geissler: 22.53. uur, op 19/3. Beste Theresa, hier in mijn mooie vaderstad, heeft de lokale LVR prima gescoord, en hebben VVD en PvdA verloren!

    Like

 7. Ans zegt:

  Fortuyn was een gentleman die de Nederlandse politiek in zijn geheel wakker wilde schudden.
  Wilders heeft het steeds over de Marokkanen, alsof xij de enige criminelen in Nederland zijn en ook allemaal crimineel zijn.
  Wanneer gaat hij eens alle criminele Medelanders aanvallen en de niet criminele Medelanders buiten schot laten.
  Bovendien hebben we ook heel veel echte Nederlanders als criminelen, die kan Wilders natuurlijk niet het land uit sturen, maar als ons rechtssysteem nu eindelijk eens veel zwaarder zou mogen gaan straffen en dat ook werkelijk gaat gebeuren pakken we de totale criminaliteit in Nederland eindelijk eens werkelijk aan.
  Voor mijn mening heb ik geen journalisten nodig, zowel Fortuyn als Wilders zagen en zien we rechtstreeks op TV hun verhaal doen.
  Dus Wilders niet vergelijken met Fortuyn zou al een heel groot verschil maken hier op deze site.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Ach….Werkelijk? En waar staat Ü, als ik vragen mag?

   Like

  • Scarlatti Bombatti zegt:

   nou beste Ans,

   van uw reactie sta ik toch wel even pàf…
   mag ik u vragen wàt u wéét over de islam, de koran, de jihad, de eerwraak, waar islam en islamisering voor staat, ooit gehoord over het Verdrag v Straatsburg 1973 Joop den Uyl, Thijs Declerq, al iets opgemerkt over het stelselmatig wegkijken vd ‘regeringen’ wanneer het moslims betreft? Al iets gezien aan foto’s, video’s, hele geschriften die klip en klaar uit de doeken doen wat de moslim intentie is met iedere niet-moslim, niet islamitisch land…?

   citaat: “Wilders heeft het steeds over de Marokkanen, alsof xij de enige criminelen in Nederland zijn en ook allemaal crimineel zijn.”

   Dat de heer Wilders met name de Marokkaanse criminelen benoemt is om het pure feit dàt zij het meest vertegenwoordigd opgemerkt worden èn hij doorziet hun doel, het islamiseren van ons land in dit geval, daarbij hebben zij een eigen Marokkaans paspoort en kan hen ons Nederlandse paspoort ontnomen worden en uitgezet naar in dit geval Marokko.
   Het is eigenlijk best wat verbijsterend dat u dit niet zo ziet en èrger nog, u bent helaas niet de enige…

   Wanneer die islamitische bende uit ons land en àl onze landen die door de islamieten overstroomd worden, UITGEZET worden en er een STOP komt op de immigratie uit islamitische landen sowieso,
   dan zal het n.a.w. een péulenschil zijn de ‘andere niet-moslim criminelen al of niet van Nederlandse origine te veroordelen en afdoende te bestraffen…
   Ik meen uit uw woorden op te kunnen maken dat er een wetswijziging zou gaan moeten plaatsvinden i.v.m. het bestraffen van criminelen en consorten.
   Dat ben ik dan volledig met u eens. Ik wil daar graag zelfs nog aan toevoegen dat een ontslag uit hun functie van vele huidige rechters van linkse signatuur méér dan raadzaam is.

   Hopelijk bent u bereid hier aan mee te werken… en in de tussentijd zou u wellicht zich wat kunnen verdiepen in de zaken die ik in de eerste alinea vermeld heb want ik krijg niet de indruk dat u daar de draagwijdte van doorhebt zonder u te willen beledigen uiteraard.

   Ik begrijp niet goed of u werkelijk het meent dat citaat: “zowel Fortuyn als Wilders zagen en zien we rechtstreeks op TV hun verhaal doen.
   Dus Wilders niet vergelijken met Fortuyn zou al een heel groot verschil maken hier op deze site.”

   Vindt u dat ècht dat zij en laat ik het nu even op Geert Wilders toespitsen, dat HIJ zijn verhaal kan doen en doet op tv en in de media en dat dat op dezelfde wijze behandeld wordt als bijvoorbeeld op t moment landverraders als A. Pechtold of D. Samsom of M. Rutte of wie dan ook als hij of zij maar niet bij Geert Wilders bij de PVV hoort?

   Ik ben het daarover ook niet met u eens dan, làgen de zaken maar zo simpel zoals u voorstelt….

   Like

 8. Sjaak zegt:

  Hoe meer het met Nederland naar de knoppen gaat
  en hoe meer er van deze Allochtonen geeft die met
  dreigementen komen, hoe meer autochtonen die
  zich het tegengift bezorgen !

  Like

 9. Ans, er is geen onderscheid tussen mensen met DEZELFDE religie die barbarisme stimuleert. Ook al voeren een deel van deze mensen het niet persoonlijk uit, zij hebben het ook nooit proberen tegen te houden. En zoals professor Ellian (een ex-moslim) zei: “Het tolereren van barbarisme is het begin van barbariseren!”
  Bekijk dit eerst maar en zeg dán of je Nederlanders hiermee nog steeds wilt vergelijken: http://www.barenakedislam.com/2014/03/18/gruesome-obama-backed-isis-jihadist-rebels-operating-human-slaughterhouses-for-christians-and-certain-muslims-discovered-in-syria/

  Like

 10. Avidia zegt:

  Er is een overeenkomst met Fortuyn en Wilders, ze werden/worden beide bedreigd, bij Fortuyn werd het niet serieus genomen, bij Wilders wel omdat men niet meer die situaties wil die zich voordeden na de dood van Fortuyn, uit zelfbehoud natuurlijk, bang voor hun eigen hachie!!!

  Like

  • Danny zegt:

   @avidia

   Geheel met je eens. Natuurlijk willen ze hun eigen hachje redden. Als Wilders wordt vermoord, zijn de rapen ook goed gaar ook en breekt de pleuris uit, misschien wel onlusten tussen verschillende bevolkingsgroepen.

   Like

 11. lucky bee zegt:

  Rob Trip de rooie rakker, zit zo te zien ons nog steeds te belazeren met de resultaten van de verkiezingen. Hij zij dat Wilders in Den Haag maar tweede is geworden achter D66. In een andere zending heb ik gehoord dat Wilders ook in Den Haag de nr 1 is.Ik moet maar gaan kijken hoe de werkelijke resultaat is.Maar demonicering van Wilders gaat nog steeds door.

  Like

 12. Aegolius cs zegt:

  Uitstekend beschreven sfeer !
  Helaas werkte de link http://www.soundfountain.com niet. Deze wel: http://www.soundfountain.com/
  MVG.

  Like

 13. baksteen zegt:

  Janmaat-Fortuyn-Wilders
  De strategie is iedere keer het zelfde, demoniseren via media en politiek en daarna afmaken met grof geweld door de linkse hoek indien nodig. Wilders kan zich misschien beter door een Israëlische team laten beveiligen, want als dat door een door de Nederlandse staat georganiseerd veiligheidsteam is zou ik er niet helemaal gerust op zijn.

  Like

  • Scarlatti Bombatti zegt:

   Dàt is precies waar ik Geert Wilders ook al enkele keren op geattendeerd heb via e-mails… hopend dat hij het te harte neemt… en er zal overigens wEEr niets gebeuren mocht ‘men’ er in slagen om Geert Wilders te laten vermoorden… ja een zelfde tafereel als toen bij Pim Fortuyn… maar wàt er zou mòeten gebeuren, zoals NU de regering afzetten in staat van beschuldiging stellen voor Land- en Volkverraad, voor het in een oorlogssituatie brengen van ONS VOLK van ONS VADERLAND! Men zou NU op moeten trekken naar Den Haag en de hele regering arresteren en mèt hen, àl de uitvoerende ambtenaren, dus burgemeesters, politiemensen, ‘gewone’ ambtenaren dààr en in de steden, in de dorpen, een grootscheepse schoonmaak dus en dààr zouden wij ons mee moeten bezighouden hoe dat te organiseren en voor elkaar te krijgen.
   Laten wij in Godsnaam niet langer afwachten tot… maar NU tot aktie overgaan asap want het is méér dan de hoogste tijd, méér dan de hoogste tijd…

   Like

 14. wouteenhoorn zegt:

  Ja, die hufters van de PvdA zullen blij zijn dat ze nu op Wilders kunnen bashen. Onterecht
  naturrlijk want was het geen Islamiet die zei dat er teveel Oostblokkers naar Rotterdam mochten kommen. Is dat geen discriminatie. Maar daar hoor je maar weinig over. Enne de PvdA zijn maar

  Like

 15. Peter Hart zegt:

  wij moeten op Wilders letten en hun geen Chance geven wij moeten de straat op , het maat is vol hoelang gaan wij hun dat nog toestaan overal in heel Europa en nu wij nog

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s