Moslima martelt dochter dood, opdat ze geen Noorse kan worden

Screenshot_26

Het geweld in islamitische gezinnen in combinatie met de afstompende islamitische leren is al vaak besproken en is een reden waarom in islamitische gemeenschappen zoveel terroristen geproduceerd worden. De Deense ex-moslim Yahya Hassan heeft in zijn gedichten deze vreselijke vormen van geweld omschreven, die in zoveel islamitische gezinnen aan de orde van de dag zijn.

Nicolai Sennels beschrijft op “Jihad Watch” opnieuw een wreed geval, waarbij een moeder, die haar dochter vermoordde, daarvoor zelf herhaaldelijk door een groep islamitische mannen werd verkracht.

Onderzoekers in Denemarken zeggen dat dit mogelijk zou zijn, want de mannen weten precies dat de vrouwen niet naar de politie durven gaan uit angst zichzelf en hun familie te onteren.

De 28-jarige moslima werd aangeklaagd voor de moord op haar 18 maanden oude dochter. Ze had het hoofd van het kleine meisje in een emmer water gestopt. Daarvoor werd het kind maandenlang mishandeld.

De moeder gaf toe het meisje met de vlakke hand geslagen te hebben, haar met koud water gedoucht en haar mond dichtgeplakt te hebben als ze schreeuwde. Ze dwong haar bovendien chilipoeder te eten en liet haar niet slapen.

Ze bestrafte haar dochtertje meerdere malen door haar voeten met de hidjab vast te binden. Het kind moest op de vloer slapen, ze hield haar hoofd onder stromend koud water en stopte het uiteindelijk in een emmer met koud water.

Volgens de moeder moest het meisje respect voor volwassenen leren, of ze zou zo eindigen als die andere Noorse meisjes, die bijna zouden wensen verkracht te worden.

Ook de moeder was onder gruwelijke omstandigheden opgegroeid. Op 14-jarige leeftijd werd ze voor het eerst verkracht, later werd ze door verschillende bendes Pakistaanse jongens verkracht.

Bron:
http://europenews.dk/de/node/78100

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", Barbarisme, Eurabië, hersenspoeling, Immigratie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, Krankzinnigheid, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Noorwegen, Rotzakken. Bookmark de permalink .

19 reacties op Moslima martelt dochter dood, opdat ze geen Noorse kan worden

 1. jans zegt:

  Links socialistisch tuig noemt dit cultuurverijking, maar in werkelijkheid helpen ze mee aan de vernietiging van onze maatschappij, normen en waarden, door een over gebleven schuldgevoel uit een kerkelijk of ander vaag religieus verleden. Moslim immigratie is anti-God en anti-mens, immigratie is sociaal zijn voor asocialen en asociaal voor de socialen, met als eind resultaat de vernietiging van onze maatschappij.

  Like

 2. Theresa Geissler zegt:

  Goed, deze “Moeder” is zelf door haar land- en geloofsgenoten misbruikt en mentaal onherstelbaar beschadigd. Is er daarom sprake van ‘verzachtende omstandigheden?’
  Ten dele. Zeer, zéér ten dele.
  Dit is weer eens een duidelijk voorbeeld van een vrouw, die, als reactie op onderdrukking, zelf het enige wezen gaat onderdrukken, dat zij ààn kan: Haar 18 maanden oude dochtertje.En wel op een dusdanige manier, dat ze haar tenslotte vermoordt…….
  Laten we het zó stellen: Als zij de (wanhopige) moed had gevonden om één van haar toenmalige verkrachters op te sporen en te (laten) vermoorden zou dat begrijpelijk geweest zijn en waren de verzachtende omstandigheden volop aanwezig geweest. Nu zijn ze dat niet.
  Het was haar kind, het kind was klein en van haar afhankelijk en het had haar nóóit iets misdaan.
  Natuurlijk behoeft deze ‘moeder’ psychiatrische hulp; ook aan haar uitlatingen is dat al te horen. Maar straf heeft zij evengoed verdiend, zeker, omdat wij hier in Europa leven:
  Dit is nu een treffend voorbeeld van iemand die door islamitische monsters zèlf tot een islamitisch monster is gemaakt, zó, dat zij niet eens van haar eigen onschuldige kind kan houden, maar niets anders weet te doen dan het te treffen, te treffen tot de dood er op volgt.
  Voor dat soort creaturen, hoe tragisch ook, hoort in de westerse maatschappij geen plaats te zijn.

  Like

  • BertG. zegt:

   Wat heeft psychiatrische hulp nou voor zin als je nog steeds 5x per dag mag bidden met een kompas er bij voor de goede richting naar mekka.
   Sommige zijn niet meer te redden, door haar achtergrond hebben ze er al een islamitisch monster van gemaakt. Dat krijg je er nooit meer uit bij vele.
   Anders komt dit bij geen enkele moeder op om dit ook nog eens echt te gaan doen met een 18 maanden oud meisje.

   Like

  • louis-portugal zegt:

   Ik moet weer even denken aan Golda Meir die zei dat vrede met de palestijnen pas mogelijk was als “palestijnen MEER van hun kinderen houden dan de joden haten.”.
   Als ik dit hierboven lees zal het nooit zover komen.

   Like

 3. Yvonne van Cleef zegt:

  Ik wordt misselijk van ouders waar een verontschuldiging voor wordt gezocht omdat ze zelf veel hebben meegemaakt.Heb ik zelf ook maar heb nooit de hand aan mijn kinderen geslagen,niet psychisch,noch fysiek!Ik kan er geen begrip voor opbrengen;indien nodig zou ik zonder bedenken mijn leven geven voor mijn kinderen.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Dat doen zij voor Allah. Voor hun kínderen? Geen denken aan.(Die zijn óók maar werktuigjes van Allah.)

   Like

  • BertG. zegt:

   Dat geld voor vrijwel alle moeders. Zonder je te bedenken je leven geven voor je kinderen. Zelfs in de natuur gebeurt dit.
   Maar als je alleen als broed machine een plaats hebt in een maatschappij, dan wordt dat moeder instinct er langzaam uit gefilterd. Dat was dan ook je taak niet.
   Werpen is voldoende is je dan geleerd. Op naar de volgende als landbouw grond op een akker. Ze worden er dagelijks aan herinnerd.

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Dat moet je anders eens bij een figuur als die Al-Haddad opwerpen, die stelt, dat “westerse vrouwen de moederrol niet aanvaarden.” Waarschijnlijk bedoelt-ie dat ze te veel andere interesses hebben en daardoor te weinig op de achtergrond blijven.
    Hij wil maar zeggen: Geen andere ambities, dan ben je automatisch een goeie moeder.
    Ik zou hem nog altijd willen vragen hoe iemand een goede moeder kan zijn als ze nauwelijks het recht heeft, er te ZIJN en in elk geval haar eigen haar niet eens mag tonen. Hoe kan ze dan als MENS functioneren? Dàt zou ik hem willen vragen.

    Like

  • louis-portugal zegt:

   Helemaal mee eens.

   Like

 4. Driek zegt:

  Maar voor de volgelingen van deze spirituele godsdienst is in de westerse maatschappij meer dan voldoende plaats, want zojuist hoorde ik dat D66 heel veel stemmen heeft gekregen, en dat is een partij die voorstander is voor de bouw van moskeeën, en die zeer enthousiast is over de islam. Er is bij de Nederlander een steekje los, dat kan niet anders.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   IS er ook! Ik suggereerde net al op een ander onderwerp (Vandaag valt de PvdA….enz.) dat de Nederlander niet verder kan kijken dan ‘lief zijn voor íedereen’ en ‘niemand wegzetten.’ Verder kunnen ze het zich niet voorstellen….
   Zoals ik het nu opschrijf lijkt het GVD Zweden wel! We zullen die slaaptendens in de gaten moeten houden!

   Like

 5. Republikein zegt:

  Dit is nu echte moederliefde! Het bewijs is 10 jaar geleden geleverd.
  http://www.wetenschap24.nl/nieuws/artikelen/2004/februari/Moederliefde.html

  Like

  • BertG. zegt:

   Dan ben ik zeker een uitzondering hierop. Of me moeder.
   Bij ons was het niet zo dat de eerste reactie altijd was. Dat heeft ie niet gedaan, zo iets doet ie nooit dus het ligt aan iets anders maar nooit aan mijn kinderen. Dat zijn schatjes.

   1 voordeel, je hebt nooit geen enkele behoefte om iets bij elkaar te liegen, ze kwam er altijd toch wel achter. Dat kwam zelfs niet eens bij ons op.
   Zal ongetwijfeld een ouderwetse en degelijke opvoeding geweest zijn die zij toepaste. Maar wel zeer goed geslaagd deze methode.
   Wie is hier de baas, zei ze altijd, jij of ik?

   Like

 6. Iedereen heeft het over “mensen” maar zelfs dieren doen dit niet met hun kinderen! Hoe komt het dat deze geciviliseerde kant van de wereld dit soort niet stopt en ze zelfs met miljoenen hier naar binnen haalt? Hier hun schokkende “gewoontes” :
  http://www.barenakedislam.com/2014/03/18/gruesome-obama-backed-isis-jihadist-rebels-operating-human-slaughterhouses-for-christians-and-certain-muslims-discovered-in-syria/

  Like

 7. Jan zegt:

  Und willst du nicht meiner Meinung sein, so schlage ich dir den Schädel ein.

  Like

 8. Ekster zegt:

  Waar is de vader in dit verhaal? Of gaat het hier weer om een ongehuwde moeder?
  Hoe dan ook, de islamitische wereld is doordrongen van en geobsedeerd door geweld, dat kun je dagelijks constateren. Haat binnen het gezin, binnen de familie, binnen de gemeenschap, haat tussen man en vrouw, haat tussen diverse soorten moslims en uiteraard de diepe, fundamentele haat tegen alle niet-moslims. HAAT HAAT HAAT, dat is de islam.

  Like

  • BertG. zegt:

   Zolang als er HAAT bestaat onderling, dan hou je ook altijd de ANGST voor mekaar.
   Zonder die HAAT en ANGST is er geen MACHT structuur meer.
   En dat weten de baasjes daar zeer goed. Dus volhouden die onderlinge HAAT.
   Anders ben je namelijk niks meer binnen je macht positie en is niemand meer bang voor je.

   Like

 9. win zegt:

  arm kind

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s