Spaanse politie hulpeloos tegenover de Afrikaanse migrantengolf

Screenshot_39

De Spaanse politie: “We mogen bij demonstraties rubberkogels gebruiken, maar aan de grens niet.”

(Door: Kybeline)

Dagelijks stromen “vluchtelingen” naar Melilla en Ceuta, de twee Spaanse enclaves op Afrikaans grondgebied. De Spaanse grenspolitie klaagt dat haar handen gebonden zijn en dat het ontbreekt aan duidelijke aanwijzingen:

“Wij denken dat grenscontrole onze opdracht is, maar onze mogelijkheden zijn bijna nul en en we weten niet of we de nieuwelingen bloemen moeten geven of moeten zorgen voor meer stenen om een nog hogere muur te bouwen”, zegt Serafin Geraldo, woordvoerder van de vakbond van de grenspolitie.

“We mogen rubberkogels bij demonstraties gebruiken, maar niet aan de grens. Geen enkele chef durft ons een bevel te geven. Als we echter niets doen, komen ze allemaal ongehinderd het land binnen.”

El Mundo

Alleen al de vorige maand kwamen er 500 binnendringers in Melilla aan. In Spanje moet iedereen het water al tot de lippen staan, wanneer zelfs een linkse krant als “El Mundo” over deze toestanden bericht.

Bron:
www.kybeline.com
Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Afrika, EUSSR, Immigratie, Justitie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Spanje. Bookmark de permalink .

45 reacties op Spaanse politie hulpeloos tegenover de Afrikaanse migrantengolf

 1. s breget zegt:

  Wat worden we overspoeld met rijkdom .Arme Europese vrouwen die als verlokkende offers door onze overheden kosteloos mogen worden gebruikt .

  Like

  • Driek zegt:

   Die foto ontneemt mij het vermogen om de toekomst nog een beetje optimistisch in te zien, dit biedt wel zo’n desolate aanblik dat ik de moed opgeef. Al deze lieden, het zijn alleen mannen en dat vind ik ook vreemd, moeten straks toch van eten en drinken worden voorzien, en van een dak boven hun hoofd. En naar alle waarschijnlijkheid komen straks, wanneer ze zijn opgevangen en aangekleed en gevoederd, hun familieleden ook over. Het lijkt alsof er krachten bezig zijn om ons volledig kapot te maken, om alles wat we hebben opgebouwd aan vernuft, om dat te vernietigen.Want dit kan natuurlijk nooit zo doorgaan, er komt een moment dat de bevolking opstandig wordt.

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @ Driek: 23.03. uur. Die krachten zijn er Driek! Op de eerste plaats de communisten der EUSSR, met figuren als de lelijke en vileine “rode barones” Ashton en een idiote als Malmström, de BILDERBERGERS, de WERKGEVERS in Europa- goedkope illegale arbeidskrachten- en de lakeien van de NWO!

    Like

   • louis-portugal zegt:

    Helemaal mee eens Driek.
    Wij komen er economisch helemaal niet meer bovenop.
    Daar is niet tegen te werken.

    Like

 2. Cathja zegt:

  Het is gekkenwerk daar! En dat allemaal vanwege al die niet gekozenen in Brussel. Dat mens van Malmström eist dat we alles toelaten wat zich aan de buitengrenzen meldt. Dan moet je toch werkelijk geen idee hebben wat zich binnen de lidstaten afspeelt.
  Maar ik denk dat dat haar een zorg zal zijn.

  Like

 3. Harry zegt:

  De Spanjaarden zouden er goed aan doen die twee enclaves op te geven .
  Ze zijn echter niet in staat om Gibraltar , wat een doorn in hun oog is , te vergelijken met Melilla en Ceuta .
  Als ik vroeg wat het verschil was , werden ze woest .
  Heeft me in het verleden ettelijke ruzies opgeleverd in Spanje .
  Soms moet je wat opgeven om je hachje te redden .
  Verkoop de boel en zet van dat geld een aantal kanonnen langs de zuidkust .

  Like

 4. BertG. zegt:

  Er moet een reden zijn waarom ze die eilandjes niet weggeven/afstaan.
  Niemand heb er iets aan en ze hebben er alleen maar gezeik mee.
  Of zullen ze gesponsord worden door de eu om dit in stand te houden.
  Dat van al die NL’se koloniale eilanden heb ik ook waarschijnlijk ook niet zo goed begrepen wat daar nou het nut van is om dat in bezit te hebben/houden. Alles tegen beter weten in.

  Like

 5. Monalisa zegt:

  Afrikaanse migrantengolf weer een taak voor Geert Afrikaanse migrantengolf minder minder minder maar de EU wil 50 miljoen mensen plaatsen tot het jaar 2050 in europa.

  Like

  • bigljohn zegt:

   Zo gauw Geert daarover rept, krijgen we dezelfde poeha als wat we nu meemaken met zijn gezegde; minder Marokkanen. In het verleden maakte niemand zijn eigen druk over dergelijke uitspraken. Ze kwamen op precies hetzelfde neer. Zowel Koningin Juliana, alsmede Janmaat en Pim Fortuijn zeiden dat Nederland te vol was. Toen al, ten tijde van Koningin Juliana ! En met te vol bedoelden ze de gelukszoekers zijnde de Turken en Marokkanen e.d., zonder ze bij de naam te noemen. Ook een kwestie van minder, minder, minder !

   Like

 6. Republikein zegt:

  Er komt veel buitenlandse intelligentie hier naar toe, vergelijk svp.
  http://brekend.nl/wp-content/uploads/2013/12/wereldkaart10.jpg [ knappe koppen]
  http://brekend.nl/wp-content/uploads/2013/12/wereldkaart11.jpg [ andere knappe koppen]

  Like

  • Republikein zegt:

   Kwam ik tegen bij toeval, het betekent niks.

   Like

   • Republikein zegt:

    Bemerk dat de links niet weken, toelichten dan maar.
    Link1. Gemiddeld IQ wereldbevolking per regio.
    Link1. Gemiddelde lengte geslachtsorgaan per regio.
    Beide links bezien op wereldkaart.

    Like

  • josihida zegt:

   En criminelen / oorlogsmisdadigers al dan niet getraumatiseerd en met PTTS . Duizend demonstranten kan men wel in bedwang houden maar 500 niet . Of misschien is dit wel de manier voor nog meer geldelijke steun vanuit Brussel .

   Like

 7. delamontagne zegt:

  Als ze noordelijker komen, zie ik ze binnenkort “vakken-vullen”bij de Intermarche.

  Like

 8. Lucky9 zegt:

  De EU is schuldig aan deze illegale instroom. Het territorialiteitsbeginsel van de nationale staten werd afgeschaft maar niet vervangen door een evenwaardig alternatief. Weg met deze EU ! Stamp ze buiten!
  De EU-kaste beloonde overigens zichzelf en al haar apparatsjiks pas met een bijkomende rijkelijke vergoeding “met terugwerkende kracht” tot 1 juli 2012! En dit terwijl ze een loopje neemt met de economische realiteit. 11 miljard euri dat zijn geen peanuts!

  Like

 9. BertG. zegt:

  Het is een soort van tikkertje met verlos spel geworden als ze niks mogen doen.
  Dat is dus een beleid waar ze zich aan hebben te houden. Dat kan niet zonder reden zijn.

  Like

 10. marie zegt:

  Wat een typisch gezever van de tot hulpeloosheid gedwongen grensbewakers. Een frontale aanval mogen ze niet benoemen en niet alert bestrijden. Door gewoon met scherp te schieten. Een eind maken aan die invasie van ongenode en oninpasbare opportunisten. En zeg nou zelf, waarom zouden die horden zich laten tegenhouden ? Als ze een krasje oplopen door het prikkeldraad worden ze met alle egards naar een eerste hulppost gebracht. In hun ogen zijn we een stelletje verfoeilijke watjes, zelfs die peperdure bewaking op de Middellandse Zee dient hun doel. Ze worden niet teruggestuurd, maar braaf naar Europa begeleid. Dan zijn die Aussies slimmer, waag je een poging dan kun je er gif op innemen dat je nooit toegelaten zult worden. En de Marine sleept je wrak terug naar Indonesië. Waar natuurlijk het obligate racisme geblaat op volgde. Daar halen de Aussies hun schouders over op, ongeacht de bleeding hearts die elke gelogen sobstory voor waar aannemen. We kunnen niet overleven als wij ongelimiteerde toevloed van niet Westerse tribalen toelaten. Wie weigert dat te zien is door zijn sentimentele waas een vijand geworden van zijn landgenoten.

  Like

 11. Jean zegt:

  Europa moet kapot dat is de doelstelling van die EU misdaadorganisatie, er zijn nog teveel Europeanen die zich niet plooien naar de waanzin van die EU idioten dus importeren zijn onderontwikkelde geweldplegers die de weerstand moeten komen breken.
  Het is onze opdracht op 22 en 25 mei die EU misdaadorganisatie uit te schakelen en al die barbaren te verwijderen van Europees grondgebied zo niet komen wij terecht in een gewelddadige barbaarse dictatuur onder leiding van waanzinnigen.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Tja…..Dan zullen wij hier in Nederland toch ook nog een manier moeten vinden om dat afgrijselijke D ’66 van de kaart te vegen, Jean. En jullie…….Oh, lieve Hemel: de sp.A met Bert Anciauux!

   Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @ Jean: 21.36. uur. Precies beste Jean! De vuile gore ploerten der EUSSR, met de lakeien en boeven van de BILDERBERG NAZIES, en de leipdozen Ashton en Reding, helpen ons naar de kloten ! En de zieligheidsindustrie en politieke klootzakken te weten socialisten, liberalen en christen-democraten ONDERSTEUNEN deze SPRINKHANENPLAAG!

   Like

 12. Sjaak zegt:

  Nach monatelangem Tauziehen haben sich die Staaten der Europäischen Union Ende März 2004 auf einen Eckpfeiler ihres gemeinsamen Asylrechts geeinigt. Der Zugang zu den Sozialsystemen und zum Arbeitsmarkt solle sich auch künftig weitgehend nach nationalen Regeln richten. Nach wie vor strittig blieb im Brüsseler Ministerrat die geplante Richtlinie zu den Asylverfahren. Der Ratsvorsitzende und irische Justizminister Michael McDowell sagte, zur Liste so genannter sicherer Drittstaaten und ihrer Anwendung gebe es keine Einigkeit. Gleiches gelte für die Frage der sicheren Herkunftsländer und Regeln für einen Einspruch gegen die Ablehnung eines Asylantrags.

  «Grünbuch» über Möglichkeiten zur Regelung des Zugangs von Arbeitskräften aus Nicht-EU-Ländern
  Die EU-Kommission legte Anfang Januar 2005 ein «Grünbuch» über Möglichkeiten zur Regelung des Zugangs von Arbeitskräften aus Nicht-EU-Ländern vor. Damit soll eine breite Diskussion über eine gemeinsame Einwanderungspolitik angestoßen werden. Im Juli 2005 dieses Jahres soll eine große Anhörung zur Einwanderung stattfinden.

  Like

  • BertG. zegt:

   Gelukkig dat er zo iets als google translate bestaat. Er bestaan werkelijk waar echt mensen die niet zo goed Duits kunnen lezen en vertalen. Daar ben ik er 1 van. Kan er niks aan doen maar ben hier nooit echt mee bezig geweest. NL’s en Engels vond ik zat.
   En ben ik nu echt de enigste op deze site die hier niet zo goed in is?

   Na maanden van touwtrekken , hebben de lidstaten van de Europese Unie maart 2004 op een hoeksteen van hun gemeenschappelijke asielrecht overeengekomen . De toegang tot de sociale systemen en de arbeidsmarkt ook moet blijven richten op de nationale regels . Bleef controversieel in de Ministeriële Raad van Brussel de voorgestelde richtlijn over asielprocedures . De voorzitter van de Raad en de Ierse minister van Justitie Michael McDowell zei , aan de lijst van zogenaamde veilige derde landen en hun toepassing , er is geen eenheid . Hetzelfde geldt voor de vraag van veilige landen van herkomst en de regels voor het beroep tegen de afwijzing van een asielverzoek.

   ” Groenboek ” over manieren om de toegang van werknemers te controleren uit niet -EU-landen
   De EU Commissie begin januari 2005 een ” Groenboek ” gepubliceerd op manieren om de toegang van werknemers uit derde landen te controleren . Dit is via een gemeenschappelijk immigratiebeleid een brede discussie worden gestart . In juli 2005 , zal dit jaar plaatsvinden op een grote immigratie hoorzitting .

   Like

   • Sjaak zegt:

    Uitstekend gedaan Bert !
    Want mijn translater funktioneert om het verrekken niet !
    En omdat ik midden in de voorbereiding van de aspergestijd
    zit heb ik de geduld voor het overzetten niet !
    Harstikke bedankt voor je moeite !

    Like

 13. rakkertje zegt:

  Harde middelen gebruiken om deze toestroom van vreemdelingen te stoppen verdomme !
  Laat ze maar ronddobberen op de zee ! Zet het leger in zodat ze geen voet aan land kunnen zetten ! En als ze dan verzuipen is dat hun eigen schuld. Dat ze verdomme in hun eigen land blijven ! ! !

  Like

 14. Yvonne van Cleef zegt:

  Gewoon schieten,met scherp!We kunnen niet heel Afrika herbergen en aan de vreet houden;laten ze in thuisland maar handen wapperen en iets opbouwen van alle miljarden die daar al heen zijn verdwenen!In plaats van de hele dag qat kauwen en vrouwen verkrachten;zitten we hier niet op te wachten!Fuck de EU!

  Like

 15. Republikein zegt:

  Binnen 10 jaar zal er bij verkiezingen maar 2 opties overblijven.
  1. Tegen.
  2. Voor.

  Like

 16. Nemesis zegt:

  Over het wel en niet mogen schieten met rubberen kogels en zelfs met scherp. Om de grens te bewaken mag dat absoluut niet, maar op de eigen bevolking moet het zelfs. Een ieder die het laatste jaar een beetje verder heeft gekeken op internet, die kon ook de beelden van de grote demonstraties in o.a. Spanje zien. Die waren echt heel groot. Daar werd door de oproer politie heel flink geknuppeld, met traangas en met rubberen kogels geschoten en dikwijls ook met scherp. Alleen maar om de protesten tegen de regering EN de EU de kop in te drukken. Bovendien zag het er naar uit, net als in Griekenland, dat er vreemde, onherkenbare, militaire troepen meededen om de opstand neer te slaan. In de Zuidelijke landen gebeurt heel veel meer en hier in het Noorden wordt op afspraak stil over gezwegen. De conclusies kunt u allen zelf wel trekken. Dat hoop ik tenminste.

  Like

  • Yvonne van Cleef zegt:

   We stevenen inderdaad met een rot vaart af op een “Reich”!Het ergste is:met medeweten en instemming van bijna alle Europese politici;en nog krijg je ons stomme volk niet de straat op!Ja,aangifte doen tegen Wilders,lekker veilig!En waar ter wereld kun je nog heen voor een leefbaar leven?Die moslims en islam-lovers zitten wereldwijd;om van te gruwen!

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @Yvonne van Cleef: 15.58. uur. Inderdaad Yvonne, dat wat Adolf Hitler niet klaar kreeg, tussen 1933 en 1945, een groot Europees ” Dritte Reich”, lukt de RODE FASCISTISCHE EUSSR wel, nota bene met alle hulp van RODEN,LIBERALEN en CHRISTEN -DEMOCRATEN. Hei EUSSR FÜHRER von ROMPUY, zo rolt dat momenteel. En rekent U er maar op dat het zo doorgaat, zeker in Nederland met partijen als de PvdA,VVD,D66,CDA,CU,SP!

    Like

   • Nemesis zegt:

    Klopt, is heel veilig want kan via de computer. Je hoeft er de deur niet voor uit.

    Een veilig plekje en gevrijwaard van de islam? Lastig te vinden. Eventueel nog in de ergste uithoek van Siberië? Ooit zal het wel weer eens moeten knallen, de hele wereld is geloof ik totaal dol gedraaid.

    Like

 17. Henk der Niederländer zegt:

  Grenspolitie weet te vetellen dat ze niet genoeg mogelijkheden hebben om die gelukzoekers tegen te houden.
  Feitelijk hebben ze dat wel want zou Spanje een supranationale staat zijn zouden ze dit soort gelukzoekers eenvoudig mogen beschieten als ze illegaal de grens over willen komen, Maar wat is het gevolg van de Brusselse inmenging in Spanje: Met fluwelen handschoentjes aanpakken, want het zijn geen gelukzoekers maar vluchtelingen.

  Like

 18. Jean zegt:

  De enige medicatie is, als er 1.000 per dag binnenkomen dan moeten wij er 2.000 terugsturen. Dat 6 maanden volhouden en het probleem is voor een groot gedeelte opgelost.

  Like

 19. Jean zegt:

  Uiteraard 2.000 PER DAG. 🙂

  Like

 20. Ik heb al eerder gesproken van een kakkerlakkenplaag! Heb daar veel kritiek op gekregen, maar het gaat toch gebeuren. Eenmaal binnengelaten en na een paar decennia zijn ze, vanwege hun enorme voortplanting, oververtegenwoordigd en hebben alles kaalgevreten!

  Like

 21. Pingback: Nederland: Asielzoekers op hotelboten | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s