VIDEO: “14 miljoen kreten”


Ter gelegenheid van Internationale Vrouwendag heeft Lisa Azuelos een korte film gemaakt tegen gedwongen huwelijken, met in de hoofdrollen de acteurs Julie Gayet, Alexandre Astier, Philippe Nahon en Adèle Gasparov.

“De film heet ´14 miljoen kreten´, omdat er 14 miljoen jonge meisjes per jaar gedwongen worden uitgehuwelijkt. Dit is mijn kreet, zodat we ze kunnen horen. Stop het! Dit mag gewoon niet gebeuren!” (Lisa Azuelos).

Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t Ekster)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Krankzinnigheid, Mensenrechten, Rotzakken. Bookmark de permalink .

10 reacties op VIDEO: “14 miljoen kreten”

 1. Yiooda zegt:

  BEESTACHTIG!!
  YIOODA.

  Like

 2. Theresa Geissler zegt:

  Inderdaad: Als je deze filmbeelden ziet, gesitueerd in een gewone westerse entourage lijkt het een boze droom, een perverse, absurde fantasie, maar in grote delen van de wereld is dit de dagelijkse praktijk! En bijna allemaal in MOSLIMLANDEN!
  En het rotte: Als je deze praktijken al híer vooralsnog kunt tegenhouden -hoewel ook dat twijfelachtig is met sommige halve gare politici die alles ter discussie willen stellen- wordt zo’n kind vroeg of laat naar een moslimland ontvoerd en gebeurt het dààr!
  Je moet met die ouders van voren, van achteren en van opzij ogen hebben en vaak is dat nóg niet voldoende.
  Maar ja, de VROUWEN zouden er ook massaal tegen in opstand moeten komen: Eén lijn trekken -maar dan ook ècht één lijn- en resoluut zeggen: Dit doen jullie onze dochters niet aan.
  En laten we eerlijk zijn: Niet alleen dat dat hondsmoeilijk is en dat ze met overmacht te kampen hebben, maar die éne lijn trèkken ze gewoon niet.
  Ze laten willens en wetens hun eigen dochters overkomen, wat zijzelf doorstaan hebben, precies als met (meisjes)besnijdenis. -En soms zijn ze daar nog fanatieker in dan de mannen!
  Slachtoffer èn beest; moslimvrouwen verenigen nu eenmaal niet zelden beide in zich…….
  (Oh ja, min of meer off-topic: Julie Geyet is dus toevallig Hollande’s nieuwste vlam. -Zo lang als het duurt.)

  Like

 3. Henk.V zegt:

  Deze film moet vertoond worden op de televisie, op scholen,in kerkzalen en in zo veel mogelijk filmhuizen!
  Verplichte kost voor allochtone meisjes, zodat ze verlost worden van hun kritiekloze kijk op een bepaalde ideologie en LEREN voor zichzelf te denken en voorzichzelf op te komen en uit de handen te blijven van Nederlandse politiek correcte wijven die hen graag in een bevrijdend gareel van een fantastische ideologie willen blijven dwingen!
  De film is ook een absolute MUST voor Nederlandse meisjes die nergens gevaar kunnen zien..
  EN vergeet niet de film te vertonen op alle congressen van politiek correcte partijen, zodat er geen RUIMDENKENDE Idioten meer overblijven die raaskallen over de VERRIJKENDE uitwerking van allerlei culturen.
  We moeten de waanzin uit alle macht bestrijden.

  Like

 4. BertG. zegt:

  Geweldig in beeld gebracht. Precies zo als ’t is. Misschien krijg je hier mensen mee overtuigd hoe verschrikkelijk dit is in de realiteit. Tot het eind spannend terwijl je weet wat er gaat gebeuren.
  Als ze de moeite willen/zouden kunnen nemen om 4,5 min. af te willen kijken. Perfect verfilmd.

  Like

 5. Fantastische video, heel confronterend. De oude man had van mij ook een oude Marokkaanse man mogen zijn. Of een oude Saoedische man. Wel zo realistisch en ook erg confronterend.

  Waarom maakt die f***ing Populistische Omroep Nederland niet dit soort video’s?

  Like

 6. lucky bee zegt:

  Dat is traditie in alle Moslim en Hindoe landen.

  Like

 7. Jaantje zegt:

  Het komt op deze wijze wel erg dichtbij heel goed gedaan alles oogt heel gewoon zo gewoon dat het griezelig en eng is toch gebeurd het, zelfs heel vaak 14miljoen kreten is veel leed.

  Like

 8. Ginny zegt:

  Vreselijk dat dit in 2014 nog gebeurt. Ik weet dat in de islam de instemming van de toekomstig echtgenote (het meisje in dit geval) een vereiste is voor een huwelijk. Ik begrijp niet dat ze in bepaalde Arabische landen daar niet meer mee doen. Een groot deel van de bevolking is islamitisch, dus die mensen zouden ermee geconfronteerd moeten worden dat uithuwelijking verboden (haram) is, net als vrouwenbesnijdenis etc. en dat ze juist als gelovigen benaderd moeten worden en een grote zonde is voor de mensen die het meisje ertoe dwingen. Los van dat is het erg om te zien en zou niemand ter wereld dat een kind moeten willen aandoen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s