De winnaars van de EU-partij in de Oekraïne vallen journalist aan

(Door: Kybeline)

De medewerkers van de publiekrechtelijke omroepen hebben hier een levendig voorbeeld van wat hen te wachten staat als het systeem wint waarvoor zij zich nu zo sterk maken: opeens duiken er, als uit het niets, “rechts-radicalen” op die hen met geweld uit hun kantoren smijten. Dat gebeurde eergisteren met Oleksandr Panteleymolov in Kiev:

(Rechts-radicale)  parlementariërs hebben zichzelf erbij gefilmd hoe zij het kantoor van de chef van de Oekraïense staatstelevisie binnendrongen en hem dwongen zijn aftreden te onderteken.

De parlementariërs van de rechts-radicale, nationalistische, neofascistische partij “Svoboda” drongen het kantoor van Oleksansr Panteleymolov binnen, omdat ze woedend waren over het feit dat de zender een plechtigheid uit het Kremlin had uitgezonden. Daarin was Poetin te zien, toen hij het annexatieverdrag van de Krim ondertekende.

Telegraph, BBC, Russia Today

Bron:
www.kybeline.com
Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in EUSSR, Fascisme, Hypocrisie, Krankzinnigheid, nationaalsocialisme, Nationalisme, nazisme, nieuw fascisme, Oekraïne. Bookmark de permalink .

15 reacties op De winnaars van de EU-partij in de Oekraïne vallen journalist aan

 1. Benesha zegt:

  Hiep hiep hoera voor de vriendjes van de EU… hiep hiep hoera voor het democratische nieuwe regime. Hiep hiep hoera voor onze mainstream media die dit natuurlijk niet tonen.

  Like

 2. s breget zegt:

  Natuurlijk als de EU de miljarden voorhoud word het vuur goed warm lijk mij

  Like

 3. guusvelraeds zegt:

  Gaat de NOS dit ook juichend uitzenden? Hoeveel miljarden van “”ons”” belasting geld gaan deze fascistische smeerlappen nog toegeschoven krijgen door de ongekozen en valse democraten van de EU en de Wilders hatende en EU minnende Kunduz elite in Nederland?

  Like

 4. Henk der Niederländer zegt:

  Beter is even te vragen aan Bobzelf wat hier werkelijk speeld.
  Ik heb al veel te veel filmpjes gezien die qua vertaling niet klopten dus Bobzelf kom er maar in

  Like

 5. bobzelf zegt:

  voor onze P.v.dArmoede timmermans en VVDer van Baalen , onze kanjers van de EU

  JE VRIENDEN ZIJN OP DE TELEVISIE !!!

  DE KAMPBEWAARDERS VAN BUCHENWALD !!

  Like

  • Nemesis zegt:

   Ja @bobzelf, ze ratelen allemaal over ww2, maar niemand weet meer, of wil het weten, dat juist die Oekraïners de gemeenste en smerigste condcentratiekampbewaarders waren. De Duitsers hadden ze daar extra voor aangenomen. Wens de EU veel plezier met dit soort, ja wat is het eigenlijk, nazi’s.

   Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  En mat dat TUIG wenst de VERRADER en MOSLIM OBAMADRAMA en onze LANDVERRADER TIMMERFRANZ het bed te delen! Kots!

  Like

 7. louis-portugal zegt:

  De miljarden die de EU aanbied aan die gangsterclub hebben ze straks nodig om de normale gasprijs te betalen aan Rusland.

  Like

 8. Azraël zegt:

  Ik zou echt niet weten waarover dit filmpje gaat.
  Als iemand mij zou zeggen dat een of andere pokeraar met zijn maten zijn geld op komt halen en de andere dwingt een sjekkie uit te schrijven, dan zou ik het zo kunnen geloven.
  Maar het kan net zo goed over iets anders gaan.

  Like

 9. fleckie zegt:

  bijna? vergelijkbaar?met een gedeelte uit pag.244 van’ Gods Wil of Mafia? ‘van D.Yallop;–o.a.:”de priesters uit Nicaragua worden om hun ‘.politieke activiteiten’ publiekelijk berispt door dezelfde paus die een zegenend gebaar maakt OVER DE STROOM –DOLLARS –DIE VIA GEHEIME EN ILLEGALE KANALEN NAAR DE –POOLSE VAKORGANISATIE –SOLIDARITEIT–VLOEIT-.DIT IS HET PONTIFICAAT van de DUBBELE MORAAL.”etc.###

  Like

  • fleckie zegt:

   in 1983 d.d.di.19 apr.? stond er een ‘opmerkelijk’ bericht in het’ Eindhovens Dagblad”KLOOSTERORDEN in VS VERKOPEN AANDELEN IN WAPENINDUSTRIE”,:::::Chicago(ANP/RNS) “dertien Amerikaanse kloosterorden in en rond Chicago hebben besloten hun aandelen in ondernemingen die betrokken zijn bij de produktie van kernwapens te verkopen….-Het gaat om aandelen ter waarde van ongeveer vijf miljoen gulden van bedrijven als BOEING<DUPONT<FORD”HET VATICAAN BEREIDT OVERDUIDELIJK EEN LANDING IN DE SOVJETUNIE VOOR”.van SASZA MALKO,:;De paus was tijdens zijn bezoek aan POLEN soms maar enkele kilometers van de Russische grens verwijderd.EN daar maakte hij handig gebruik van.Hij kwam in de oude stad PRZEMYSL,zag en overwon. OP een meesterlijke wijze loste hij het conflict op tussen de Poolse katholieken en de Katholieke OEKRAINERS over een kerk. De vele busladingen RUSSISCHE gelovigen die naar Polen waren gekomen kregen waar voor hun geld.De paus had hun kant gekozen.’Misschien zijn de Polen ons slecht gezind,maar de paus zelf,ook een Pool notabene,nam het voor ons op”.Deze blijde boodschap gaan ze nu aan de andere kant van de grens verkondigen.—Een reportage:de paus staat aan de RUSSISCHE VLAKTEN”.#####etc.

   Like

   • fleckie zegt:

    p.s.aangezien er een gedeelte van het eerste bericht is WEGGEGUMD,!!! door? alsnog de rest :na DUPONT<FORD<,GENERAL DYNAMICS en IBM….-De religieuze orden verklaren dat zij vele jaren hebben geprobeerd het beleid van de ondernemingen te veranderen door hun stem uit te brengen op vergaderingen van aandeelhouders.–Maar zij zeggen nu dat hun pogingen vruchteloos zijn geweest."Net als onze bisschoppen in hun brief over oorlog en vrede menen wij dat God de mensen niet geschapen heeft,opdat zij door kernwapens vernietigd worden",aldus Mary Frances Schafer,de overste van de Zusters van Liefde,een van de kloosterorden."

    Like

 10. fleckie zegt:

  correctie,aanvulling,”Het Vaticaan bereidt overduidelijk een landing in de SOVJETUNIE voor”(,,uit VRIJ NEDERLAND,22 juni 1991 was OOK ” UITGEGUMD”)

  Like

 11. fleckie zegt:

  aanvulling op een reactie van mij,betr.ARGENTINIE,” uit het Nw.Isr.Weekblad 11 aug.1995.—-. “Argentinie,Buenos Aires – .Na de Tweede Wereldoorlog zijn zo’n 400.000(vierhonderdduizend) nazis naar ARGENTINIE gevlucht,waar de regering hen hielp een nieuw bestaan op te bouwen.Onder hen waren 150 oorlogsmisdadigers.Dat schrijft journalist Jorge Camarasa na vijftien jaar onderzoek in zijn boek ‘ODESSA AL SUR’.. DE bekendste nazis,die in ARGENTINIE een thuisland vonden.waren Adolf Eichmann en Joseph Mengele.####(eerder is reeds vermeld via welke instantieS nazis geholpen,(weggesluisd)zijn ).

  Like

 12. Jan zegt:

  De revolutie eet haar kinderen

  Olexander Muzychko, a leader of ultra-nationalist opposition group Right Sector found dead in Ukraine’s western Rivne region.

  Yaroslav Granitskiy, a Right Sector member, has said that Muzychko, also known as “Sashko Bily”, was found in dead outside a restaurant after apparently being shot twice in the heart on Monday night. The Rovenskiy Provincial Police have confirmed his death.
  Muzychko was at the heart of the radical groups that attended the anti-government protests in Kiev last year that led to the ousting of Viktor Yanukovych. During the protests he was reported to have broken into state buildings brandishing a Kalashnikov.

  Muzychko was given the nickname “Sashko Bily” by Chechen fighters he fought alongside in the 1990s and was given “folk hero” status by the then Chechen leader Dzhokhar Dudayev.
  http://www.worldbulletin.net/headlines/131958/far-right-group-leader-shot-dead-in-ukraine

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s