Kereltje Pechtold, het schoothondje van de Bilderberggroep

Erik60
(Door: Erik60)

De gemeenteraadsverkiezingen zijn voorbij. De PvdA, de VVD en het CDA hebben flink verloren. En zoals altijd wanneer dictators verliezen, begrijpen ze niet waarom. Maar gelukkig voor hen laat de volgzame linkse pers hen met rust. Zij hebben een ander slachtoffer gevonden, dat nog dagen zo niet wekenlang de voorpagina’s zal domineren. Wilders is momenteel de kop van Jut bij de linkse systeempers. Zijn uitspraken over Marokkanen geven de linkse verliezende partijen de nodige ruimte om uit de media te blijven, zodat ze in alle stilte hun wonden kunnen likken. Tegelijkertijd haalt een andere partij ook de voorpagina’s. Namelijk D66 en haar leider Alexander Pechtold.

Kereltje Pechtold heeft met zijn eurofiel partijtje bij de gemeenteraadsverkiezingen winst geboekt. In Amsterdam is hij de grootste geworden. De PvdA is er voorlopig verdreven en D66 zal het er nu waar moeten maken. Ook in andere steden hebben ze een goede uitslag gehaald. En ik las in de krant dat dit ten dienste komt van kereltje Pechtold. Maar is dat wel zo? Ik denk eerder dat het aan de gemeentelijke D66 verkozene ligt dat ze gewonnen hebben. Zij die het gemeentelijk partijprogramma gepresenteerd hebben aan de kiezers verdienen alle lof. Nogal wat kiezers vonden het trouwens goed. Daarom hebben zij dan ook voor D66 gekozen. Doch D66 oogst in mijn ogen de winst iets te gemakkelijk. In Amsterdam was het nu niet moeilijk om de PvdA van de troon te stoten. Nogal wat mensen kotsten deze partij zowel gemeentelijk als landelijk uit. Bovendien stapelden bij de PvdA zich incident na incident op, zodat het niet anders kon dan misgaan. En gelukkig heeft de kiezer hen naar huis gestuurd. Hopelijk begrijpen die arrogante zakken van de PvdA nu dat de Nederlandse kiezer zich niet meer laat voorliegen door hen.

Screenshot_15Daarom is D66 in veel steden de grootste geworden. Eigenlijk iets te gemakkelijk. Want in de meeste steden deed de PVV niet mee. Daarom hebben de mensen die de andere partijen kotsbeu waren voor hen gekozen. Maar of dat zo´n goede keuze geweest is, zal de toekomst moeten uitwijzen. Want D66 is een eurofiele partij met een echte gevaarlijke euro-liefhebber als voorzitter. Ik vergelijk Alexander Pechtold met Guy Verhofstadt. Zij zijn voor meer Europa en minder nationaliteit. Dus als er nu met de regering geschoven gaat worden en zij er D66 bij wil hebben dan is de Nederlander verder van huis dan ooit. Want dan zullen er meer geld en bevoegdheden naar Brussel gaan dan nu. En erger dan nu kan het bijna niet. Bovendien is D66 net als de VLD van Verhofstadt links-liberaal. En de links-liberale Verhofstadt heeft toen hij premier was van België de grenzen in België voor allerlei gelukzoekers wijd opengezet.  Tijdens zijn bewind stroomden er honderdduizenden moslims België binnen, die het dagelijks leven in de steden ontwrichten. Niet alleen hebben links-liberalen de grenzen in België opengezet, ook in andere landen waar het nu een chaos van vanjewelste is. Kijk maar naar Engeland, Zweden, Noorwegen en Denemarken waar de links-liberalen het beleid voerden. Daar voeren de moslims een waar schrikbewind uit in de steden. En o wee de autochtoon die daar tegenin gaat en zich verdedigt. Hij of zij wordt genadeloos afgestraft door de overheid.

Screenshot_16

Dat zal in Nederland niet anders zijn met kereltje Pechtold. Die vent is in mijn ogen niet te vertrouwen.  Hij is net als Verhofstadt een aanhanger van de Bilderberggroep en die heeft met het gewone volk niet veel op. Verhofstadt is toentertijd, net als Rutte nu, met leugens aan de macht gekomen en dat zal met kereltje Pechtold niet anders zijn. Zijn agenda is de Bilderberggroep-agenda die hij met veel plezier zal uitvoeren. Indien kereltje ooit minister-president van Nederland zou worden dan worden wij in record tempo een Afrikaans kalifaat aan de Noordzee waar de oorspronkelijke bevolking geterroriseerd wordt door de nieuwkomers. We zullen dan aan de grillen van het extreemlinkse Europa overgeleverd zijn. We zullen dan alle ellende over ons moeten laten komen zoals het is. Wie protesteert, verliest alles. Want de links-liberale politicus heeft geen ballen als het om vreemdelingen gaat. Kijk maar naar onze Syrië-strijders. Deze moordenaars kunnen ongestoord naar Nederland terugkomen om hun ziekelijke ideologie verder te begeleiden. En heeft iemand kereltje Pechtold daarover al gehoord? Dacht het niet hè?  De grootste links-liberaal van Nederland heeft geen ballen of ruggengraat. We hebben nu al een minister-president zonder ruggengraat en we willen er nu geen andere zonder ballen. Wat wij hier in Nederland en eigenlijk in Europa nodig hebben, is niet één Wilders, maar meerdere.

Screenshot_17

Door:
Erik60
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in D66. Bookmark de permalink .

17 reacties op Kereltje Pechtold, het schoothondje van de Bilderberggroep

 1. Jan zegt:

  RTL Late Night
  D66-leider Alexander Pechtold vertelt alles over de grote winst van zijn partij tijdens de gemeenteraadsverkiezingen. Adjunct-hoofdredacteur van het RTL Nieuws Pieter Klein, columniste Ebru Umar en misdaadjournalist Peter R. de Vries hebben het over de haatzaaiende speech van Geert Wilders in Den Haag.
  http://www.rtlxl.nl/#!/_rtl-late-night-301978/287976ea-5d8c-3565-92d2-eae50f6b79db

  Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  Dat vond ik na het verlies van VVD en PvdA, een domper! Nota bene, dit Demonen 66, welke de grootste VERRADERS van ons land zijn! Zij vertegenwoordigen ook vele ploerten, die de Armeense Genocide loochenen. Inderdaad, soort zoekt soort, miezerige mannetjes en vrouwtjes, onder het MEEST MIEZERIGE KERELTJE PECHTHOLD.

  Like

  • Maria02 zegt:

   Wat jaren geleden las Ik ergens over Pechtold, dat hij naar Bilderberg ging, en zal MP worden.
   Toen misschien nog niet, maar dat wij moesten op rekenen dat het een keer van kwam.
   Hoop van niet !

   Hoe krijgen die enge Bilderbergers het voor elkaar ? Gewoon sinister

   Like

 3. Vederso zegt:

  Hoewel niemand, denk ik, de toekomst kan voorspellen, zo zou deze er uit kunnen zien;
  (vijf delen)

  https://ejbron.wordpress.com/2012/08/17/de-deense-burgeroorlog-deel-1/

  Like

 4. Tistochwat zegt:

  “Indien kereltje ooit minister-president van Nederland zou worden dan worden wij in record tempo een Afrikaans kalifaat aan de Noordzee waar de oorspronkelijke bevolking geterroriseerd wordt door de nieuwkomers.”

  En niet te vergeten een zorgverzekering met een eigen risico van € 600,00 per jaar,
  de btw naar 30 % en natuurlijk alle verzorgingstehuizen sluiten.
  Geld voor de eussr moet toch érgens vandaan komen?

  Like

 5. lucky bee zegt:

  Niet vergeten Pechtold heeft de PvdA in Amsterdam verslagen, Of de Amsterdammers iets hebben gewonnen? geen enkele pas hebben ze gewonnen, de ene Pro islam Partij wordt door een andere vervangen.

  Like

 6. opa Joop zegt:

  Wat wij nodig hebben is een PoetinXXX

  De verkiezing uitslagen zijn desastreus.
  PvdA omruilen voor D66, je gelooft het niet.

  Dit volk is niet meer te redden.
  Onze zeer gewaardeerde koningin met 2 paspoorten heeft na haar integratie al
  grondig onderzoek gedaan, maar ze heeft geen Nederlander gevonden.
  Met andere woorden, de Nederlander bestaat niet (meer).

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Prààt U me niet van die salsa-teef, alstublieft, Opa Joop!
   Die hele nep-Oranjekliek met ‘r verkapte linkse agenda (Omdat ze geen idee hebben, wat links werkelijk inhoudt) mag van mij nog vandaag de lucht in vliegen!
   Die smerige vuile volksverlakkers komt dit nu ook goed uit, met Wilders, natuurlijk. Maar vroeg of laat krijgen ze wat ze verdienen!

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @ Theresa Geissler: 21.00. Theresa, ik erger me nog groen en geel, op dat salsa mokkel, met haar vileine opmerking: ” De Nederlander bestaat niet”. Stel je voor dat wij zouden zeggen, de ARGENTIJN bestaat niet, dan viel de hele rode, en politiek correcte kliek in Nederland over ons heen. Dat wijf, en die “BOLLE”, Willem de Overbodige, ik heb er niets mee!

    Like

 7. leo zegt:

  Kereltje Peggolt zal zich gaan profileren als als de nieuwe Mellkert, Let maar op !!

  Like

 8. Theresa Geissler zegt:

  Maar, Erik60, zoals U zo terecht stelt heeft Kereltje Pechtold net zo min ruggengraat als Rutte.
  Dús: zou je zeggen, dat de politiek, als hij maar eenmaal verantwoording te dragen krijgt, hèm vroeg of laat eveneens de benen laat breken.
  Het is zo’n ongelooflijke smiecht, dat de oude wijsheid “Al is de leugen nog zo snel…..etc.” vroeg of laat zéker voor hèm moet gelden.
  Je ziet nu al aankomen, dat hij van al die beloftes van hem als lastenverlaging en dergelijke niets zal kunnen waarmaken, anders dan met behulp van vreselijk impopulaire maatregelen. Want bezuinigen op ontwikkelingsbijdragen bijvoorbeeld zal hij juist nóóit doen. Tót het hem opbreekt. Net als Rutte nu.
  En dan is het inderdaad nog een Bilderbergventje óók. Kàn niet meer in deze tijd; Vroeg of laat krijgt het klootjesvolk daar echt tabak van!
  Wacht maar af: De smeerlap krijgt het no voor zijn kiezen, zodra het voor hem menens wordt!

  Like

 9. louis-portugal zegt:

  Ik vind het werkelijk jammer dat Wilders nu met die onnodige actie van m…..m……..m……. gekomen is.
  Hij had het niet nodig en jaagt toch een flink stel serieuse nederlanders weg die dit niet willen.
  Is er werkelijk niemand in zijn buurt die en hem voor dit soort onnodige uitspattingen kan behoeden.
  Links plus Rutte wordt er weer door gered.
  I.P.v. genieten van het verlies van VVD en Pvda is het Wilders voor en na.

  Like

 10. Philippine zegt:

  louis-portugal,helemaal met u eens.
  Laten we even afwachten wat er allemaal gaat gebeuren na het bezoek van Obama.
  Die man heeft met geselecteerde knokploegen een push regime in de Oekraine neergezet, bestaande uit ultra-rechtse, fascistische, neonazi – en antisemitische roeptoeters en de hele EU kliek heeft dit goedgekeurd. Zo iemand wordt chique ontvangen door Rutte in het Rijksmuseum en daarna gaat het naar een stilgelegd Den Haag. Bovendien wordt er langs de Russische grenzen allerlei wapentuig neergezet. Ook dit vindt de EU goed. Maar daar hoor je niemand over.
  O,O,O, wat zijn ze blij dat ze de PVV uit het politieke landschap kunnen laten verdwijnen, maar door diezelfde PVV zitten wij niet met de EU. Nee. Dat is de schuld van de Eurofielen. En Widers is geen Eurofiel.

  Like

 11. Yvonne van Cleef zegt:

  Dit land hoeft niet meer naar de knoppen geholpen te worden;is het al!Pvv loopt leeg?Pure angst,maar wel zetel meenemen en voor zichzelf beginnen.Daar zou ook eens rap een eind aan moeten komen.Wil je opstappen?O.k.,maar zetel blijft van de partij!Gelukkig blijven de echte Pvv-aanhangers hem steunen;de rest was schijnbaar fake!

  Like

 12. Avidia zegt:

  Het is laat, ik zat in een discussie, laat de Nederlander NOOIT op pechtold kiezen, zijn ogen zegt mij genoeg, Hij is net zo slecht als hij eruit ziet.
  De hele dag op radio 1 over Wilders dit en dat, om er kotsmisselijk van te worden, en maar gloeien van trots, gatver die Linkse radio 1

  Like

 13. Marianne Geurts zegt:

  landsgrenzen wijd(beens) open als een hoer

  Like

 14. Pingback: Betalen voor iedere kilometer die je rijdt | dalternative

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s