Meer Nederlanders

Screenshot_28

Ebru Umar: “Wilders is het beste wat Marokkanen, Turken, Surinamers, Antillianen etc. is overkomen. Niemand betekent zoveel voor de emancipatie van deze groepen als Wilders.”

(Door: Ebru Umar)

In aanvulling op Wilders’ meer-of-minder-Marokkanenvraag heb ik er nog een paar: Wie wil er naast een Marokkaan wonen? Of een Turk? Een Surinamer of Antilliaan? Wie beweegt niet hemel en aarde om zijn kinderen naar een witte school te sturen? Om ze weg te houden van het vmbo? Wie moet er niet aan denken dat z’n dochter met een Marokkaan thuiskomt of z’n zoon met een Turkse? Wie wil liever op de Amsterdamse grachtengordel wonen of in Oud-Zuid, in plaats van in West, de Baarsjes of Bos en Lommer? Wie wil er een Marokkaanse collega? Of een gekleurde collega? Nou?

Wie wil niet gewoon een Nederland voor Nederlanders? En nu niet met z’n alleen ‘oh boeh of bah’ roepen. Nu niet met z’n allen mijn hoofdredacteur overstelpen met boze brieven. Nu niet mij op een nóg zwartere lijst zetten. Omdat het relevante vragen zijn met een antwoord waar je misschien niet zo blij mee bent.

Wilders is het beste wat Marokkanen, Turken, Surinamers, Antillianen, etcetera is overkomen. Niemand betekent zoveel voor de emancipatie van deze groepen als Wilders. Dankzij Wilders spreekt Nederland zich uit tegen de betutteling van deze groepen en dankzij Wilders dringt tot partijen als VVD en PvdA eindelijk door dat Turken, Marokkanen, Surinamers, Antillianen gewoon volwaardige burgers van Nederland zijn.

Lees verder>>>
(h/t Weethetwel)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

25 reacties op Meer Nederlanders

 1. Nemesis zegt:

  Een van je beste collumns die je geschreven hebt Ebru! Ik lees je stukjes heel graag. Top vrouw!.

  Like

 2. felix zegt:

  Hier geldt zeker weer het adagium; “artikelen op deze site geven niet per se de mening van de vertaler/webmaster weer.” ??

  Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  Mogelijk beseft Ebru dit zelf niet, maar als ze dit artikeltje, al is het maar min of meer, serieus meent, volgt ze héél verdienstelijk de theorie van Daniel Greenfield, die dit afgelopen jaar nog bij ons aan de orde geweest is.
  Exact: Je moet geen enkele immigrant,van welke snit dan ook, doodknuffelen en/of pamperen, maar ze als volwassenen tegemoet treden en duidelijk zijn over de verplichtingen die ze hebben als ze hier willen wonen.
  Dàt is nou exact waar de schoen wringt bij al die andere partijen.
  Maar als je er toch zo over denkt, Ebru, vraag ik me wel af, waar dat “PVV- gekkies” van laatst dan op sloeg.
  Je bent en blijft toch een ongrijpbaar typetje……

  Like

 4. sylvia Groot zegt:

  De vragen zijn rascistisch geformuleerd.
  Niemand wil cultuurvijanden als buur en/of collega. Daar vallen helaas de meeste mohammedanen onder, dus marokkanen, turken.
  Niemand wild aso’s, criminelen, pedo’s, burka’s, niqaabs of andere provocerende cultuurvreemde uitwassen om zich heen.
  Een tamelijk normale wens Ebru Umar.

  Like

 5. Jan Van zegt:

  Wat is het hier opeens uitgestorven?
  Allemaal van slag over de laatste berichten???
  Meedoen met de leugenachtige praktijken van de MSM, me net zo laf gedragen als de vertrekkende PVV vertegenwoordigers?
  NOOIT!
  En overstappen naar .50?? Ik wordt nog liever lid vd SGP!!!

  Like

  • Nemesis zegt:

   Nee Jan Van, niks meedoen met leugenachtige praktijken, niks geen laf gedrag en ook niet overstappen naar A50 of lid worden van de een of andere rare club. En een dergelijke shitstorm had ik al verwacht. Het linkse gebroed inclusief alles wat zich negatief heeft uitgelaten zat alleen nog maar op het perfecte tijdstip te wachten. Ze hadden niet veel aanleiding nodig. De MSM deed de rest.

   Like

 6. maria zegt:

  Dat mag dan zo zijn. Als Wilders zich uitspreekt tegen ALLE Marokkanen is dat voor Marokkanen weer een goede reden om zich achtergesteld/uitgesloten te voelen en zich daarnaar te gedragen, voorzover ze dat al niet deden. (Islamgeleerde waarschuwde al voor rellen) Het grootste wapen van de Islam is ook dat ze zich altijd aangevallen voelen. Linksom of rechtsom, van de Marokkanen die hier wonen komen we niet meer af. Dus beter om hen een plek te gunnen in onze maatschappij. Dat doen we natuurlijk altijd al want Marokkanen hebben net zoveel toegang tot scholing en uitkeringen als ieder ander. En ja, 65% van de Marokkaanse jongens maakt zijn school niet af en komt met Justitie in aanraking. Om maar te zwijgen over de geradicaliseerde Marokkanen. Maar laten we dan ook eens kijken naar onze kromme rechtsspraak, maar overvallers en doodrijders er met een taakstraf vanaf komen. Dat vraagt erom om keihard te worden uitgelachen. En nee, de Marokkaanse gemeenschap doet er weinig aan om dit beeld te verbeteren want het gaat nooit over henzelf, het is allemaal projectie van “racisten.” Het gevolg van de uitspraak van Wilders is dat Marokkanen nu nog meer worden doodgeknuffeld en een ieder die zich nog durft uit te spreken tegen moskeeën, integratie-gewauwel en bodemloze subsidie aan “anti-radicaliseringsprojecten” wordt nu in dezelfde hoek gezet als Wilders. En de PVV valt uit elkaar dus een winst in mei kunnen we wel vergeten. Nou bedankt hoor Geert!

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Kom op, zeg, Even afwachten, dat laatste!
   Zou JIJ hiervoor de PVV uiteindelijk laten vallen? Vraag je dat af.
   Dan kun je ongeveer inschattern, wat méér PVV-stemmers zouden doen!

   Like

 7. Theo Prinse zegt:

  De strijd van de PVV is tegen de zittende politieke partijen. De PVV is tegen de islamisering, tegen buitenlandse overname en criminele gemeenschappen.

  De PVV is tegen het multiculturalisme, tegen cultuur nihilisme, tegen cultureel marxisme.

  De PVV is tegen re-distributie, nivellering rondpompen en subsidie beleid.
  De PVV is tegen Europese inmenging en tegen een Europese super staat. De lijst gaat nog een hele tijd door.

  Alle overige partijen zijn juist VOOR al het boven genoemde.

  De PVV heeft – verbonden met verschillende boven genoemde zaken – zeer machtige vijanden.

  Het anti islam beleid van de PVV heeft als tegenstander de islamitische wereld gemeenschap van 1.3 miljard moslims. Zij beschikken over miljarden tegenover de PVV.

  De anti Europa strijd van de PVV heeft de Brusselse maffia als tegenstander en Brussel heeft miljarden om de PVV te vernietigen.

  In Brussel zit het hoofdkwartier van de NAVO van Rasmussen dat de annexatie van de Oekraine nastreeft in opdracht van de Europese maffia.
  De Nato beschikt over grote maatschappelijke en militaire invloed om individuele PVV’ers psychologisch te manipuleren.

  Op dit moment is in Den Haag een top van wereldleiders over nucleaire aangelegenheden. De Amerikaanse president is – met zijn CIA van de moslim directeur John Brennan die verdacht wordt zijn eigen senatoren af te luisteren zoals Diana Feinstein – ook aanwezig.

  Verder wemelt het van de geheime diensten zoals MI6 van de Britten en andere beveiliging.

  Deze militaire intelligence luistert tijdens de komende dagen alle telefoons en internet activiteiten af en past zogenaamde psychologische operations (Psyops) toe om vermeende gevaren te manipuleren.

  De PVV is voor hun opdrachtgevers in Washington, Londen en Brussel een gevaar.

  De PVV strijd voor de vrijheid en is een voorbeeld voor de hele wereld. De PVV noch Geert Wilders kunnen terug van de opgenomen strijd.

  Het is goed van Geert Wilders om de psychologische druk binnen de PVV voor de grote strijd in de campagne rond de Europese verkiezingen eens flink op te voeren zodat rotte appels en zwakke geesten in de partij er uit vallen en de PVV versterkt verder kan in haar grote strijd voor de vrijheid.
  ———————————-
  The struggle of the PVV – the Dutch Freedom Party of Geert Wilders – is against the incumbent political parties .

  The PVV is against Islam, against foreign takeover and criminal communities.

  The PVV is against multiculturalism, against culture nihilism and against cultural Marxism .

  The PVV is against re – distribution and state subsidy policies.
  The PVV is against European intervention in Holland and against a European superstate . The list goes on and on.

  All other Dutch parties in the political spectrum are PRO all the above mentioned.

  The PVV of Geert Wilders has extremely powerful enemies associated with the various issues mentioned above.

  The anti- Islam policy of the Freedom Party of Geert wilders is confronted with the Islamic world community of 1.3 billion Muslims. Their political elite has billions of dollars against the PVV.

  The anti- European battle of the PVV opposes the Brussels mafia and Brussels has billions to destroy the PVV of Geert Wilders.

  In Brussels, Nato’s headquarters of Anders Fogh Rasmussen are located which is pursuing the annexation of the Ukraine commissioned by the European Mafia’s of Guy Verhofstadt Hans van Baalen etc.

  Nato has great social and military influence to psychologically manipulate Individuals like weakling PVV MP’s

  This weekend a summit of world leaders takes pakce in The Hague summit concerning nuclear matters. The U.S. president and his muslim CIA director John Brennan – who himself is suspected to have eavedropped on his own US Senators like Diana Feinstein – is also present in the Hague.

  Furthermore, Holland is swarming with more secret services like the British MI6 and other security services.

  This military intelligence is eavesdropping on all phones and internet activities during the next few days and they use psychological operations ( Psyops ) to manipulate alleged dangers

  The PVV of Geert Wilders is a danger for the political elite in Washington John McCain, Zbigniew Brzezinski, London Cameron Hague and Brussels Verhofstadt, van Baalen, Martin Schulz.

  The PVV struggle for freedom is an example for the whole world.
  The PVV nor Geert Wilders can step down from the battle.

  It is good Geert Wilders boosted the psychological pressure within the PVV Freedom Party so rotten apples and weak minds can fall out in the party and the PVV can proceed reinforced in the big campaign for the European elections and the struggle for freedom.

  Like

 8. Jan zegt:

  De rode schooeiers en Ebru Umar, ofwel de grachtengordelkak versus Mercatorplein:
  Let op hoe iedereen weigert antwoord te geven.
  http://www.rtlxl.nl/#!/_rtl-late-night-301978/287976ea-5d8c-3565-92d2-eae50f6b79db

  Like

 9. lucky bee zegt:

  Ik geloof Jezus Christus heeft Ebru Umar in zijn schapen kudde opgenomen; ze wordt door hem tegen all het kwaad beschermd.
  Johannes 10,1-21 Gelijkenis van den goeden Herder

  Like

 10. leefbarbaar zegt:

  Leuk stukje weer voor mevrouw Umar, maar er rammelt wel iets. Haar “Nederlanders” scheert ze over één kam. Ik ervaar twee groepen nieuwe Nederlanders: moslims en niet-moslims. En het ziet er naar uit dat de groep “Nederlanders”, die ook moslim is, nooit Nederlander zal worden. Een selfie van een haatbaard met twee paspoorten komt op mij over als een statement: ja ik voer alle verkeerde lijstjes aan en je krijgt me nooit meer weg.
  Noem eens een paar allochtone politici die knokken voor Nederland bijvoorbeeld? Het is altijd voor de achterban en nimmer voor onze gezamenlijke toekomst. Uiteindelijk wordt Nederland gewoon opgeheven als we niet uitkijken. Iets bijdragen aan ons land zou een criterium moeten zijn om Nederlander te kunnen zijn.

  Like

  • Sjaak zegt:

   Nederlanders: moslims en niet-moslims. En het ziet er naar uit dat de groep “Nederlanders”, die ook moslim is, nooit Nederlander zal worden !
   PRECIES !

   Like

 11. Jan zegt:

  Als Nederland wordt opgeheven werkt Wilders er met zijn stupide opmerking er hard aan mee. Dat zijn woorden direct uit hun context gerukt zouden worden had hij kunnen bedenken. De gevolgen lieten zich raden en dit zijn zij:

  De ophef rond de uitspraken van Geert Wilders heeft vrijdag geleid tot een uittocht van PVV’ers. Tweede Kamerlid Joram van Klaveren en de leider van de PVV in het Europees Parlement, Laurence Stassen, verlaten de partij.

  Vier PVV-statenleden en acht PVV-raadsleden in Almere hebben aangekondigd met de partij te breken als PVV-leider Geert Wilders niet terugkomt op zijn uitspraken over Marokkanen.
  http://www.ad.nl/ad/nl/30561/Geert-Wilders/article/detail/3620355/2014/03/22/PVV-explodeert-politici-keren-zich-af-van-Wilders.dhtml

  Wilders zal enkele cursussen retorica moeten volgen als dat nog enigszins kan.

  Like

 12. Tom Hendrix zegt:

  Goed betoog van deze mevrouw Umar. Dat kunnen de roden, en politiek-correcte partijen in hun zak steken.

  Like

 13. leefbarbaar zegt:

  Actueel: http://www.rijnmond.nl/nieuws/21-03-2014/vijftien-hangjongeren-slaan-bewoners-elkaar
  Een jeugdafdeling van de PvdA heeft een woonhuis bestormd. De bewoners afgetuigd en komt er mee weg. Sta je als bewoners eens op tegen straatterreur, wordt het huisterreur en de politie schrijft visies en rapporten maar arresteert niemand.
  Zie ook hoe de linxe roeptoeter Rijnmond TV/Radio commentaar censureert, want ze hebben wel een forum, maar alleen policor meningen worden toegelaten want subsidie is noodzakelijk. Ze hebben er zelfs een trol in dienst om meningen te frustreren. Maar dit terzijde. Ik hoop wel dat een nieuw gemeentebestuur de stekker uit Rijnmond trekt, wat het is een vies clubje.
  Waarom schrijf ik dit? Nou, straks hebben we meneer Wilders met pek en veren het land uitgejaagd. En gaat alle ellende met allochtonen ongehinderd verder. Bravo?!

  Like

 14. Ik citeer Ebru Umar:

  “In aanvulling op Wilders’ meer-of-minder-Marokkanenvraag heb ik er nog een paar: Wie wil er naast een Marokkaan wonen? Of een Turk? Een Surinamer of Antilliaan? Wie beweegt niet hemel en aarde om zijn kinderen naar een witte school te sturen? Om ze weg te houden van het vmbo? Wie moet er niet aan denken dat z’n dochter met een Marokkaan thuiskomt of z’n zoon met een Turkse? Wie wil liever op de Amsterdamse grachtengordel wonen of in Oud-Zuid, in plaats van in West, de Baarsjes of Bos en Lommer? Wie wil er een Marokkaanse collega? Of een gekleurde collega? Nou?”

  Die laatste regels zijn niet goed:
  “Wie wil er een Marokkaanse collega? Of een gekleurde collega? Nou?”
  Ik ken Marokkanen die ik liever als collega zou willen hebben dan vele Hollanders.
  En kleur is voor mij al helemaal geen criterium.

  Like

  • Nemesis zegt:

   Kijk, ook hier is eigenlijk dat wat Ebru bedoelde helemaal duidelijk, alleen ze zei het niet zo specifiek. Net als Wilders het niet deed. Ook daar wist iedereen wie er wel en wie er niet bedoeld was. Nou?

   Like

 15. Henk der Niederländer zegt:

  Op zich klinkt het wel als een goed betoog van deze dame, maar er hapert toch nog wel een en ander.
  Zoals ze schrijft waren er een aantal Marokkanen die een selfie maakten met hun Nederlands paspoort en dan klopt het wel dat ze adminestratief Nederlander zijn maar wat mevrouwtje er niet bij zegt is dat een heel groot deel van deze selfie fotografen Nederland af wijst en feitelijk de niet Marokkaanse bevolking hier afwijst als zijnde minderwaardig volk.
  Daar zit dan ook het grote probleem.
  Ook als zijn ze van de derde of voor mijn part tiende generatie, maar zo lang er in die kopjes niks anders zit dan het afwijzen van Nederland en haar autochtone bewoners zullen ze nooit Nederlander zijn of worden.
  Wat ook zo komisch is dat er nu een aantal leden van de PVV zich afkeert van Wilders en uit de partij stappen, maar tegelijkertijd vergeten om hun zetel terug te geven aan de PVV zodat ze de eerste jaren zichzelf kunnen laven aan de staatsruif.
  Laat Ik zeggen de hypocritie ten top.
  Dan lees Ik vanmorgen in de krant dat ook een aantal Joodse organisaties zich distancieren van de uitspraken van Wilders maar diezelfde organisaties lopen jaar in jaar uit te janken dat de Nederlandse Joden dagelijks belaagd worden door groepen Marokkanen, krommer kunnen we het niet maken.
  Zou het vrouwtje mij persoonlijk vragen wat Ik liever naast me zou willen als buur zou Ik duidelijk stellen dat Ik liever een Nederlander (in mijn plaats een Belg) naast me zou hebben wonen dan een Marokkaan en wel om de reden dat Ik er niet veel zin in heb om 60% kans te hebben dat Ik een of meer criminelen als buur zou hebben.
  Ik begin langzaamaan een zeker wantrouwen te koesteren tegenover Ubru Umar, want de dingen die Ik hier zo maar even neer schrijf had zij als collumniste toch ook kunnen bedenken.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Dat wantrouwen heb ik ook min of meer, want ze “fladdert,” zogezegd, van de ene gedachte op de andere.
   Soms krijg je er af en toe slecht hoogte van.
   Het staat weliswaar vast, dat ze pal staat voor de westerse, individuele vrijheid, maar ik ben er niet al te zeker van of ze altijd beseft, welke consequenties dat vereist.
   Wie dat wel beseft praat niet van ‘PVV-gekkies,’ dunkt me.

   Like

 16. Jan Van zegt:

  Ik begrijp wat je bedoelt, Maria, maar de PVV dissidenten blijven in mijn ogen lafaards.
  Zonet nog eens gegoogled:
  HONDERDEN malen zijn in de MSM en op Youtube de woorden “Marokkanen tuig”, Marokkanengeweld” en “Marokkanen overlast”” gebruikt!
  Welk normaal mens denkt dan dat daar ALLE Marokkanen mee worden bedoeld? Dat daar ook Aboutaleb mee wordt bedoeld?
  En daarom stinkt deze hele affaire en kan het met recht een hetze tegen de PVV genoemd worden, en met name ook tegen de PVV stemmers!
  En toch vind ik ook de Wilders beter had moeten weten: De hele wereld mag zulke termen gebruiken… maar ze hebben liggen wachten tot dit zou gebeuren! Hij had beter moeten weten….

  Like

 17. Nemesis zegt:

  Iedereen die PVV er zegt te zijn en dan nu toch komt met “ja maar….” Die moeten maar bij zich zelf te rade gaan wat ze nu wel of niet willen. Of je staat voor 100% ergens achter, ook zoals men dat noemt, de toon van het debat je niet helemaal aanstaat, of niet. Aan halfbakken toestanden en twijfelgevallen hebben we nu en in de nabije toekomst helemaal niets.

  Like

 18. alidas1 zegt:

  Ebru Umar.
  U schrijft volwaardige burgers inderdaad maar laten die volwaardige burgers dan ook iets zeggen van diegene die het hier verpesten en dan weet u wie ik hier mee bedoel dus doe daar iets aan.
  Jan dat heb ik ook gezien stelletje smeerlappen maar daar gaven ze geen antwoord op.
  Alleen maar tegen Ebru schreeuwen dus jij bent het er mee eens.
  Ze zei ze wel de waarheid

  Like

 19. Yvonne van Cleef zegt:

  Het zijn dus zulke “volwaardige”burgers,dat de beveiliging rond Geert niet meer aan te slepen is,wegens bedreigingen,en hij zelfs zijn afspraak met Flip de Winter af heeft moeten zeggen!Als ik het met iemand oneens ben,of hij nou wel of niet op mijn hart heeft getrapt,wil ik hem niet doodschieten of onthoofden!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s