“Meester, hij doet het weer!”

Screenshot_25

Eclatante verkiezingswinst PVDK

– A. Postel

Niemand zag het aankomen, de eclatante zege van de PVDK bij de gemeenteraadsverkiezingen. Elk ander gewonnen zeteltje verbleekt erbij. Wat zegt u? U kent de PVDK niet? Excuus. PVDK staat voor Partij van de Kleinzieligheid, een klaarblijkelijk ongeregistreerde koepel van politiekcorrecte roeptoeters uit de linkse alle lagen van de bevolking. De exponenten ervan wapperen fier met hun sentimentele winst op het gebied van liberaal zelfbeklag. Want ja, ‘Meester, hij doet het weer!’ Voor ‘Meester’ dient hierbij mediageile presentatoren en zwaar censurerende eindredacteuren de rechterlijke macht gelezen te worden, voor ‘hij’ ene G. Wilders, geblondeerde stokebrand in de Lage Landen en daaromtrent. Wie niet weet wat ‘het’ is, heeft de afgelopen dagen onder een stembus gelegen.

Iedereen die meent verder te kijken dan de Pinokkio-neus van de media lang is, beleeft tenenkrommende dagen. Staatsjournaal, talkshows, kranten en blogs verdringen zich voor de kijkcijfers om hun afschuw te etaleren. Elk bekend politiek of showbizzaapje draaft weer op om zijn kunstje te laten zien. Zelfs een bekend acteur bestond het om openlijk een beroep te doen op de moordenaar van Pim Fortuyn. Commotie en een zee aan aangiften over zulks, bleef vooralsnog beperkt tot een windvlaag. Peilen of een toneelspeler beroepsdeformatie veinst of in voorkomende gevallen soms toch zichzelf is, is en blijft immers een lastige kwestie.
Los van een inhoudelijk oordeel over de aanleiding voor de huidige schavotterij, is één ding duidelijk: vele politiek-correcte roeptoeters hebben het eigen sleetse blazoen andermaal handig opgepoetst. De fictieve populistische medaille die ze van de juichende meerderheid kregen, zal nog lang in hun prijzenkast prijken. Alleen wie het kleinood durft om te draaien, zal zien dat er ook nog een andere kant aan zit.

Screenshot_26

Door:
Anoniem
(bekend bij de webmaster)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Krankzinnigheid, landverraad, Nederland, political correctness. Bookmark de permalink .

13 reacties op “Meester, hij doet het weer!”

 1. Inderdaad het clubje achter de heg kan weer jaren teren op de grote dorpsroddel! Ze hebben hun hooivorken weer opgepoetst om hun tegenstander te prikken!

  Like

 2. Theresa Geissler zegt:

  ’t Is goeie: “Partij voor de Kleinzieligheid” en “Meester, hij doet het weer!” Feitelijk is het hele drama daar al mee samengevat. Ik blijf er weliswaar bij, dat Geert daar even beter rekening mee had kunnen houden -er staat nu eenmaal zo verdómd veel op het spel- maar U vat het zó treffend samen, dat je meteen weer herinnerd wordt aan het lúllige feit, dat er hier nu eenmaal voortdurend hyena’s op de loer liggen om hem bij de geringste faux pas te grazen te nemen. Zéér kleinzielige hyena’s,wel te verstaan.
  Mijn complimenten, Anoniem: Een geslaagde poging om het gebeuren te relativeren!

  Like

 3. Nemesis zegt:

  Super verwoord. En de schrijfstijl meen ik te herkennen 😉

  Like

 4. Paardestaart zegt:

  De gesel van de politieke correctheid is oneindig veel effectiever dan ik me ooit had kunnen voorstellen .. De tijden zijn wel veranderd: ik weet nog haarfijn hoe ontzet, geschòkt en verontwaardigd het oude Nederland was na Zo Is Het Toevallig Ook Nog Eens Een Keer, en hoe genotzuchtig de hedendaagse foeiroepers daar toen om zaten te gnuiven. Hoe heilzaam de weldenkers van nu het toen vonden dat de gezeten burgerij genadeloos op z’n vestje werd gespuugd, en hoe uitgelaten toen de ‘heilige huisjes’ gesloopt werden zonder pardon vanwege de monumentswaarde..

  Ondertussen durf ik gewoon de tv niet meer aan te zetten uit angst tegen het glimmende burgermanshoofd van Pechtold aan te moeten kijken: het is gewoon spookachtig om volwassen mensen hysterisch te zien blazen tegen een muggetje.. Die huilende meute – openbare terechtstelling om een pekelzondetje.
  Het is nu wel bewezen dat je beter in het openbaar iemand z’n hoofd eraf kunt zagen dan een doelgroep op de huichelachtige tenen te trappen. Sickening..
  .

  Like

 5. Avidia zegt:

  Ik dacht eerst de PVDK??, maar verder lezend begreep ik het.
  We kunnen nog heel wat verwachten, laat het a.u.b niet dramatisch aflopen.

  Like

 6. lucky bee zegt:

  Mischien heeft Geert vergeten dat het niet alleen voor Marokkaantjes geldt maar voor alle islamieten van waar ze ook komen ook uit de Antillen en Suriname. God wil geen andere Goden naast zich , die door mensen aanbeden wordt.Onze God is niet tollerant.

  Like

 7. Tom Hendrix zegt:

  Tja, zo rolt het dus in Nederland. Maar, deze droeftoeters, hebben zelf GEEN ENKELE oplossing voor de giga problemen waar wij mee worden geconfronteerd, en dat al sinds het kabinet Den Uyl!
  Massa-immigratie, het binnenkomen van hordes ons vijandige moslims, open grenzen waardoor iedere gelukzoeker naar Nedrigland- het luilekkerland-kan komen, een totale dictatuur eussr.
  MAAR DAT WILLEN ZE NIET ZIEN, de aanhangers van VVD,CDA,PvdA,D66,GL,CU,SP!

  Like

 8. BertG. zegt:

  http://www.elsevier.nl/Nederland/nieuws/2014/3/Nederlands-Auschwitz-Comite-waarschuwt-voor-Wilders-1487474W/
  Waarschijnlijk zit hier helemaal niemand meer in die zich nog iets van de 2de WO kan herinneren. Behalve wat ze op school geleerd hebben tijdens hun pvda/d666 onderwijs tijd.
  Het kan niet anders dan dat dat ze ook ervan overtuigd zijn dat zonder de moslims NL niet eens meer bestaan had. Zo stond het immers in hun schoolboekjes en de meester spraak er altijd met veel overtuiging over. Dus zal het wel waar zijn. HOPELOOS.

  Like

  • Frans Brassens zegt:

   Toch zit er zo iemand hier wél, BertG, En hoewel het zijn eerste vijf levensjaren betreft, hij weet ondanks dat nog bijzonder veel van Nederlandse omstandigheden in WO-II.

   Daaronder vallen het gemis van een vader die in krijgsgevangenschap was geraakt, de gevolgen van het bombardement van Rotterdam, de hongerwinter, de gaarkeukens en de wanhopige hongertochten, de armoede omdat alle geld wat er nog was en alles wat ook maar enige waarde had in voedsel werd omgezet, het ‘vergeten bombardement’ van 1943 in Rotterdam West, het uit hun huizen halen van mensen (die Joods waren naar ik later begreep), een razzia waarbij mannen uit hun huizen werden gehaald voor dwangarbeid, het doodschieten in 1944 van een oude man in de Korenaerstraat omdat hij een brood van een kar die voor duitsers bestemd was probeerde te stelen (was ooggetuige) door een mof die door zijn kameraden ‘Schele August’ werd genoemd, de angst van mijn moeder, mijn tante en mijn grootmoeder, het door de straten meevoeren van een kaalgeschoren en van een swastika voorziene moffenhoer annex verraadster, nog wel meer, en, dank zij het bewaard gebleven dagboek dat mijn vader in en over de oorlogsdagen had geschreven ook feiten over het verraad van Nederlanders, waaronder hogere militairen in de Peel linie.

   Ik bracht mijn eerste vijf levensjaren door in een fascistisch/nazistisch Nederland. En ik vrees, als wij het groeiend fascisme van de E.U. schoften en hun Haagse hulpjes geen halt kunnen toeroepen, ook mijn laatste levensjaren in zo’n perfide maatschappij te moeten doorbrengen.

   Like

 9. Yvonne van Cleef zegt:

  Ik dacht zo;tijd om met zijn allen een weerwoord te laten horen,de straat op en zeggen:tot hier en niet verder!Maar als ik dan vandaag zie/hoor dat er duizenden in Amsterdam op de been zijn,en ook in Nijmegen[nog zo,n rood bolwerk]dan voelt het of er meer nsb,ers in ons land zijn,dan rechtschapen Nederlanders die vechten voor hun land,hun volk,hun cultuur,hun rechten!Het lijkt erop dat allochtonen alle rechten hebben en wij alle plichten!Wat een kxtland is dit geworden!En dat protesterende uitschot verdient niet beter dan de “zegeningen”van de islam,waar ze zo mee begaan zijn.verplicht gehuld in todden,5x daags met de kont omhoog richting Mekka,zo nu en dan een pak slaag,een verkrachtinkje,who cares?Ik gun het ze;zo boos ben ik!

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @ Yvonne van Cleef: 00.20. uur. Ik kan die boosheid volkomen begrijpen! Ik herken Nederland ook niet meer terug Yvonne. Waar gaat dit landje heen?

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s