“Minder, minder, minder!”

Screenshot_13

(Door: M.A.L. Sion)

…… scandeerden de aanwezige PVV-ers.  Er viel een korte stilte en Geert zei: “Gaan we regelen”. En weg was Geert. Hij moest nog snel naar Almere om ook daar zijn aanhangers toe te spreken. Vrijwel direct begon de vulkaan van volkswoede te rommelen en lava en modder uit te spuwen. De hypocriete linksche goedmenschen borrelden over van verontwaardiging en ook de ‘min of meer gevestigde’ Marokkanen, al dan niet praktiserend moslim, waren duidelijk gepikeerd. Massaal bewogen ze zich richting politiebureau om aangifte te doen van discriminatie door Geert Wilders van een bevolkingsgroep, de Marokkanen (volbloed), de Marokkaanse Nederlanders (geïntegreerd?) en de Nederlandse Marokkanen (nog niet zeker of ze wel wilden integreren). De media stortten zich met verve op de zaak en de commentaren waren talrijk en afkeurend.

Om de zaak in perspectief te zien bied ik u hierbij virtueel een video aan om te bekijken aan de binnenkant van uw ogen. De wereld is tegenwoordig van dorpsformaat. We weten vrijwel alles van overal. Zo hebt u ongetwijfeld beelden gezien van slachtingen in Afrika en Azië. Niet te vergeten de vele filmpjes van onthoofdingen in Syrië. Mogelijk hebt u ook kennis genomen van de video van de Amerikaanse prof. Bill Warner over de bloedige geschiedenis (over ca. 1400 jaar) van de islam. De beelden daarvan (schatting tussen de 275 en 300 miljoen vermoorde niet-moslimslachtoffers) mag u gebruiken om zelf de hierbij aangeboden virtuele video met beelden in te vullen.

Het scenario van onze video laat zien dat op een plein in één van de genoemde landen zich een beweeglijke menigte heeft verzameld. Net zoals op de verkiezingsbijeenkomst van de PVV is er een groep met een spreker, de imam of een gelegenheidsopruier. De ‘vraag’stelling op dat plein is enigszins vergelijkbaar:  We moeten minder Joden en christenen.  Het is eigenlijk een ‘vast’stelling. Ook hier hoort men een gescandeerd “Minder, minder, minder!”.

De conclusie is duidelijk en de taken worden verdeeld. De menigte verspreidt zich en verzamelt in de regio de daar aanwezige Joden en christenen. De meest heetgebakerde moslims vinden het mee terugnemen van de prooi naar het plein wat te veel en hakken ze ter plaatse het hoofd af. Ze volstaan met het hoofd mee te nemen.

Op het plein hebben inmiddels de overige ‘ophalers’ hun prooi afgeleverd en begint de massacre. Mannen, vrouwen en kinderen worden onthoofd en de hoofden worden tot een piramide opgestapeld midden op het plein. Dit alles wordt begeleid met een constant uitroepen van “Allahu Akbar!”

Die stapel hoofden is een bijzonder en treurig beeld dat zich ongetwijfeld vast zal zetten in uw gedachten. Sommige hoofden hebben extreem uitpuilende ogen, bij andere steekt de tong uit de mond. Bij een enkele hangt aan een oor nog de bril. Van bovenaf druipt het bloed omlaag en de onderste laag hoofden is rood gekleurd.

Diegenen die aangifte tegen de actie van Wilders doen, zullen zich nog eens op het achterhoofd krabben als ze ook kennis nemen van deze virtuele video. Ze zullen echter toch doorzetten als ze de bezadigde analyse en het rechtskundige visie van de topadvocaat Gerard Spong erbij betrekken. Algemeen is het oordeel van zowel politici als commentatoren dat Geert een grens heeft overschreden. We moeten ons niet af laten leiden van de zaak door te filosoferen over wat incidenten in de moslimwereld, zoals hier en daar wat  onthoofdingen,  maar de zaak nuchter bekijken. Zeggen dat wat minder Marokkanen in Nederland wel beter zou zijn, is zwaar over de schreef en kan niet geaccepteerd worden volgens velen. Het gaat er dan echt op lijken dat een dergelijke partij de belangen van Nederland(ers) voortrekt boven die van wat allochtonen.

Het zal u ook opgevallen zijn dat de zaak van wat onthoofdingen niet zo pontificaal in de media wordt gebracht. Daarentegen toen in de Centraal Afrikaanse Republiek de christenen wat terug deden en er moslims werden vermoord, was dat aanleiding voor grote artikelen en medeleven met de toen in het nauw gedreven en op de vlucht gedreven moslimgemeenschap.

In ieder geval lijkt het interessant om af te wachten waar de PVV mee gaat komen in aanloop naar de verkiezingen voor het Europees Parlement. Over welke schreef zou dan gegaan worden?

Door:
M.A.L. Sion
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Islamofobie", "Nuttige idioten", "Populisme", "Religie van de vrede", "Verrijking", Appeasement, Barbarisme, Desinformatie, Dhimmitude, Elite, Geert Wilders, hersenspoeling, Hypocrisie, Islamisering, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, mainstream-media, Marokkanen, Moslims, Multiculti, Naïviteit, Overheid, PVV, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Vrijheid, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

8 reacties op “Minder, minder, minder!”

 1. HELEMAAL GEEN MAROKKANEN ,GEEN MAROKKANEN ,GEEN MAROKKANEN ,GEEN MAROKKANEN ,GEEN MAROKKANEN !

  Like

 2. lucky bee zegt:

  De meeste mensen die aangifte deden waren juist die mensen die God niet bij ons hebben wil , die andere Goden aanbidden als wij.Moge de Goede herder deze Moordenaars en de huurlingen, op hun sodemieter geven.Zo danig dat wij geen last meer van ze krijgen.

  Like

 3. john zegt:

  Geert Wilders moet in de kamer bij handopsteken eens vragen ” Wie wil hier minder Marokkanen” ? Niemand, behalve de PVV’ers, steekt de hand omhoog ?
  Geert Wilders tot de kamervoorzitter : ” Nu wordt hier een lijn van fatsoen overschreden. De ‘minder marokkanen’ die worden bedoeld zijn die raddraaiers welke dus, voor allen hier, Nederland rustig mogen verder blijven verzieken. Ik ben uiterst verontwaardigd mijnheer de Voorzitter. Ik hou er een vieze smaak aan over” !

  Like

 4. Henk der Niederländer zegt:

  Even ter verduidelijking

  Iedereen is niet zo happy met het tuig dat het voor anderen verknald.

  Like

  • DonnaDolce zegt:

   Dit is niet echt, kijk maar naar de gezichten van die lui, het lijkt alsof er iemand staat waar ze de info van krijgen om te zeggen, wat ze zeggen. Dit is echt een toneelstuk, een ieder die in dit stukje speelt.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s