Statement

Screenshot_2

(Door: Willemientje)

Laten wij als burgers ook eens een statement maken. Laten wij als goedwillende Nederlandse burgers, van welke afkomst dan ook, eens melding maken van discriminatie en oproepen tot strafvervolging. Wij worden als PVV-stemmers al jaren gestigmatiseerd als groep, we zijn laagopgeleide tokkies, dom, hebben meer last van overgewicht, zijn xenofoob, intolerant, en noem verder maar op waarvoor we worden uitgemaakt. Er is zelfs een ex politiecommissaris die publiekelijk in het mede door ons betaalde programma van de gutmenschen Pauw en Witteman beweert dat de lijsttrekker van de PVV zou moeten worden gemold en wij, zijn kiezers, gedeporteerd zouden moeten worden, omdat wij niet in de nieuwe samenleving zouden passen. Het is dan ook een geweldige samenleving tegenwoordig, een echte democratie ook, waarin de stem van heel veel burgers achteloos ongeldig gemaakt wordt door een onuitgesproken cordon sanitair.

Wij zouden inderdaad graag de samenleving van een jaartje of 30 terug willen hebben, toen ons land een geweldig land was om in te wonen en te werken. Voor ons had er geen andere samenleving opgetuigd hoeven worden, wij waren over het algemeen dik tevreden. Uiteraard was toen ook niet alles volmaakt, maar toch wel een stuk eerlijker en beter.

Wij zijn altijd tolerant en verdraagzaam geweest tegenover buitenlanders, al hebben wij als volk niet gevraagd om zulke buitensporige hoeveelheden, en er is ons ook niet gevraagd of wij als bevolking dit wel wilden, het gebeurde zonder onze toestemming en het gemor begon, eerst langzaam, maar het wordt nu steeds luider, want het ontwricht onze eerst zo mooie samenleving. Alle signalen en onderzoeken ten spijt sloot bijna de volledige politiek de ogen, stopte de vingers in de oren, en zong lalala. De politici dachten dat zij met pamperen, voorzieningen scheppen, subsidies etc. etc. de nieuwkomers wel tevreden te houden. Een volslagen misrekening, want de eisen die ze stellen worden steeds hoger, maar de politiek wenste niet naar het eigen volk te luisteren, het is bijna een misdaad om je ongenoegen uit te spreken. Onze mening wordt in ons eigen land niet meer gehoord, vingers in de oren en lalala.

Zo ging het op dezelfde manier met de verwerpelijke EU, iedereen was tevreden met de EEG, die uit niet zo veel landen bestond en goed te handelen was. Er is ons niet gevraagd of wij wel een Euro wilden, die zou beter zijn en de welvaart nog groter maken. Welnu, dat hebben we gezien, ondanks waarschuwingen van veel knappe koppen werd het er door gedrukt. Lalala.

Voor de verdere uitbreiding van de Europese Unie en een grondwet mochten we onze mening geven, een raadgevend referendum, en tot grote verbazing van onze politiek sprak een grote meerderheid van het volk uit dat absoluut niet te willen. Werd er geluisterd? Nou nee, de vingers gingen weer in de oren , lalala zongen ze in Den Haag.

En nu ze het in Den Haag niet meer onder controle hebben, de samenleving naar de bliksem gaat, er verboden bail-outs moeten worden gegeven om armlastige broederlanden uit de ellende te helpen, terwijl wij het als land ook moeten lenen, de overmatige aanwezigheid van criminelen van allochtone afkomst in de statistieken van de door de regering zelf opgerichte instituten, de werkverdringing door moe-landers die hier door de open grenzen vrij binnen mogen komen om zwaar te worden uitgebuit door de werkgevers, door te werken voor een loon waarvan de Nederlander zijn steeds hoger wordende lasten niet van kan betalen en het volk gaat morren, zingen ze steeds harder, met de vingers in de oren, lalala.

Is er dan een politicus die het verwoordt,die de vinger op de zere plek legt, in taal die veel Nederlanders begrijpen, dan wordt deze politicus, die al meer als 10 jaar zijn vrijheid kwijt is, gedemoniseerd, niet het signaal van de bevolking, wat het zware verlies van de regeringspartijen toch is, wordt ter harte genomen, lalala. U weet wel, maar de aandacht van dat signaal wordt afgeleid door stukken in de krant, op het hysterische af, over een vermeende discriminerende uitspraak van die politicus, of die uitspraak nu handig was of niet, lalala. De aanklachten bij het OM zijn niet meer te tellen en de politiek correcte “volksvertegenwoordigers” buitelen over elkaar heen om hun afkeuring uit te spreken, daarmee hun eigen onvermogen om dit land te regeren zoals burgers het graag zouden zien, overschreeuwend, lalala.

Laten wij als goedwillende belasting betalende burgers nu eens massaal aangifte gaan doen tegen onze “volksvertegenwoordigers”, die je tegenwoordig beter volksverlakkers kunt noemen, en bij het meldpunt voor discriminatie ons ongenoegen laten blijken. Het moet wel zo, want de dag na de verkiezingen is onze stem al niets meer waard. Lalala, zingen ze verder met de vingers in de oren, de ogen stevig gesloten voor het ongenoegen van het volk.

Dus roep ik iedere burger op een mail te sturen naar de diverse meldpunten voor discriminatie in ons land om daarmee in beschaafde taal te melden dat hij/zij zich gediscrimineerd voelt. Daar hoef je niet eens de deur voor uit. Dus roep ik iedere burger, die deze gevoelens deelt, op om aangifte te doen bij het OM wegens kiezersbedrog tegen onze “volksvertegenwoordigers”, die toch immers zonder last of ruggespraak onze belangen zouden moeten behartigen.

En als aantekening voor alle goedwillend allochtonen, dit doen wij ook voor jullie,want jullie zijn degenen die het meest te lijden hebben onder jullie foute landgenoten.

Wij zijn moe van die gesloten ogen en vingers in de oren van lalala zingende politici……….toch!?

Door:
Willemientje
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

74 reacties op Statement

 1. willem zegt:

  Een uitstekend verhaal !
  Maar zolang anti-nederland adepten het voor het zeggen hebben en vooral alle media in hun greep hebben wordt het pro-nederland geluid gedemoniseerd met alle gevolgen van dien.

  Like

 2. Harry zegt:

  Wederom een prima verhaal Willemientje .
  Nuchter , netjes en helemaal raak .

  Weet iemand die mail adressen ?
  Waar is ome Gerrit toch ?

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Ome Gerrit is zwaar verongelijkt en beweert nu, dat we hier qua
   berichtgeving achterlopen.
   Een tijdje geleden dook hij weer een ogenblik ergens op om alleen dàt even naar voren te brengen. -Het topic is me even ontschoten.
   Sindsdien niets meer van gehoord.

   Like

 3. dutchess43 zegt:

  Ik strijd met je mee Willemientje, en zal vandaag nog een statement sturen naar alle meldpunten die beschikbaar zijn.

  Like

 4. Peter Rissing zegt:

  Prima stuk Willemientje.
  Mij uit het hart gegrepen.
  Ga opzoek naar disciminatie meldpunten want ik ben het ook zat om als een paria behandeld te worden.

  Like

 5. Cathja zegt:

  Jouw verhaal is me uit het hart gegrepen Willemientje! Ik kan zó enorm terug verlangen naar de jaren ’50/’60, toen ‘geluk heel gewoon was’. Niet alles was perfect, maar er was meer saamhorigheid. Als we zo doorgaan als nu, dan komt er wellicht een tijd dat je mazzel hebt als je in je eigen stad nog Nederlands om je heen hoort spreken. Dat je mazzel hebt als je een Nederlands sprekend persoon tegen komt die je de weg wijst als dat nodig is.

  Het wordt een donkere toekomst voor onze kinderen en kleinkinderen!

  Like

  • Tistochwat zegt:

   @ jowitteroos 21 maart 2014 om 12:39
   Ik had hier een langere reactie geplaatst, maar die is plotseling verdwenen voordat ik hem kon posten. Normaal typ ik een reactie eerst in Word en sla die tussendoor op, maar ja… ik dacht even snel te zijn.
   Ik heb de petitie ondertekend; hopelijk haalt het iets uit.
   In de supermarkt puilen de kranten uit van de triomfkreten van de landverraders die het zó ontzettend graag willen opnemen voor die lieve marokkanen.
   Jammer dat er binnen de PVV ook landverraders zitten.
   Waar gáát het nou helemaal over; Wilders heeft gewoon gezegd wat wij allemaal denken. Hoe dan ook: ik blijf op Wilders stemmen.

   Like

   • jowitteroos zegt:

    Uiteraard Tistochwat, ik blijf ook op Wilders stemmen, altijd al gedaan!! Blijven strijden en vechten op alle mogelijke manieren; klein en groot

    Like

  • Danny zegt:

   Ik heb mij handtekening gezet. Ik ben lachebek , Rutte en Pipo, Samson, meer dan zat met hun afbraakpolitiek. Het wegwuiven van het Marokkanen en islamprobleem van die 2 ben ik ook meer dan zat.

   Like

   • jowitteroos zegt:

    Helemaal geweldig Danny, die Pipo’s die het Marokkaans probleem in stand houden door hun kop in het zand te steken komen er nog wel een keer achter; via verzet of via diegene die ze nu ondersteunen door verraad. Hoe dan ook, ze zullen altijd aan het kortste eind trekken…………..

    Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @jowitte roos: 12.39. uur. Heb de petitie getekend!

   Like

 6. Heel mooi gesproken Wil.
  Het enige dat ik wilde opmerken is, dat ik, en je weet hoe ik tegenover Geert Wilders sta, zijn uitspraak 19 maart J.L. wat aan de extreme kant vond.
  Hij mag dit natuurlijk zeggen, en wij weten dat het allemaal op waarheid berust, maar, zoals ik onlangs vertelde, is dit niet de juiste tactiek of strategie.
  Eerst de grenzen dicht en dan je mond opentrekken lijkt mij zinvoller.
  Groetjes Evert.

  Like

  • Willemientje zegt:

   ik begrijp je helemaal Eef, en deel je mening, ik ben bang dat de druk voor Geert heel heftig is nu, wat zouden we zelf doen in die omstandigheden, omringd door vijanden, en mollen, waarvan je jaren denkt dat het vrienden zijn, het gaat in een stroomversnelling nu, , zoveel anders als anders was het niet, , maar zo als ik al stelde, de aandacht moet worden afgeleid, er moeten beslissingen worden genomen voor deEU verkiezingen, want het rommelt niet alleen in dit land

   Like

 7. Theresa Geissler zegt:

  Kijk, kijk, Willemientje breekt los! Uitstekend! Zie je,dat je ook nog iets anders kunt dan dichten? Oproepen plaatsten, bijvoorbeeld!
  Hoewel ik geen internet-virtuoos ben, zal ik je voorstel ernstig in overweging nemen, want hout snijden doet het!

  Like

 8. Nemesis zegt:

  Aangifte tegen Mo Rabbae, die hier in Nederland ondergedoken is omdat hij in Marokko gezocht werd en hem een heel lange gevangenis straf wachtte. Hij zat daar ook de zaak op te ruien. Was de koning helemaal niet zo blij mee.
  Bovendien, heeft iemand toevallig die Face Book site waar iedereen aangifte wil doen tegen Wilders? Dan kan daar ook een algemene aangifte voor gedaan worden.
  Dan hebben we nog Asscher en diverse politieke “grootheden” die het ook niet konden laten smerige uitspraken te doen. En tegen dat knulletje die Volker zo nodig heeft. Er zijn er nog genoeg om een tsunami van aangiftes los te laten barsten.

  Like

  • Willemientje zegt:

   Mo gaat demonstreren, de posters met de tekst “wij zijn allemaal marokkanen”zijn al klaar, het zal drukker zijn als bij de door ons georganiseerde demonstratiie s, dom, dom volk, ‘,

   Like

   • Nemesis zegt:

    Zoals gezegd, het zal ooit nog eens heel moeilijk worden Mo eruit te stampen (original Ton van de heer van Vliet 😉 ), want in Marokko moeten ze hem niet meer, die staan al met de strop te wachten op die opruier.

    Posters al klaar en de hele tekst in lees baar Nederlands? Wow! Lekker laten gaan die demo, geen aandacht eraan besteden. Wat hebben wij met Marokkanen van doen, wij zijn NEDERLANDERS.

    Like

   • Nemesis zegt:

    Denk dat je in je hart ook niets anders had verwacht. Inderdaad, dom, dwalend en laf volk.

    Like

 9. Joost Visser zegt:

  Ik vind dit een hele domme zet van Wilders. Hij kan hiermee de kansen op een goede eu-uitslag in de waagschaal zetten. Begrijp niet wat hij daarmee wilde bereiken. Hij kon toch van tevoren weten wat dit allemaal op zou kunnen leveren. Het effect kan zijn dat medepartijgenoten van hem niet meer openlijk zijn/haar voorkeur uit kan spreken om ook als Wilders beveiligd moet worden.

  Like

 10. rakkertje zegt:

  We mogen de moed niet/nooit opgeven en moeten blijven strijden
  voor EIGEN VOLK EERST en BAAS IN EIGEN LAND !!!

  Like

 11. Anna B zegt:

  Ik zou willen dat iedereen eens naar deze video kijkt , Dan hoor je dat Geert gelijk gaat krijgen !!!

  http://www.telegraaf.nl/tv/nieuws/binnenland/22411151/__Islamgeleerde_vreest_geweld_moslimjeugd__.html

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   ‘Túúrlijk krijgt hij op den duur gelijk! Alleen de manier-waarop is wat minder verstandig….

   Like

   • Monalisa zegt:

    dutchess43
    maart 21, 2014 om 17:22
    Willemientje heeft op De Dagelijkse Standaard een ban gekregen voor het plaatsen van dit stuk op Open Podium.
    Moet toch niet gekker worden daar, ooit was het een goed forum, maar sinds steeds meer linkse journalisten het podium krijgen gaat het snel bergafwaarts.

    Like

  • Danny zegt:

   De geleerde in de video heeft gelijk. De moslimgemeenschap is verdeeld en is niet eensgezind. Het is hun eigen schuld dat Wilders deze uitspraken doet. Het is volgens hem aan de moslims te bewijzen dat ze beter kunnen.

   Eindelijk eens iemand die duidelijk is, al zal de moslimgemeenschap het hem niet in dank af nemen.

   Like

 12. AdriePVV zegt:

  Ondergetekende heeft aangifte gedaan tegen die haatimam Haitham al-Haddad, ik hoop dat anderen dat ook gaan doen..

  Wel heb ik gevraagd om voorbedrukte formulieren klaar te leggen op het bureau zodat, net als ten tijde van Fitna, het doen van aangifte makkelijker wordt. Mevrouw Jorritsma beweert echter dat ze zich niets kan herinneren van die formulieren, er is echter een overvloed van bewijs daarvoor.

  http://www.trouw.nl/tr/nl/4324/Nieuws/article/detail/1237507/2008/03/28/Speciale-formulieren-voor-aangifte-om-Fitna.dhtml

  Justitie is de aangifte nu aan het bekijken.

  Like

 13. Oud Marinier zegt:

  @ Willemientje…..in 1 woord : GEWELDIG ! Had het zelf NIET beter kunnen verwoorden. Strijd met je mee….weliswaar vanuit het buitenland…..misschien dat het dan toch nog een keertje de moeite waard is om terug te keren naar NL ….. !
  Groetjes van uit Bali …

  Like

 14. Danny zegt:

  Een goed en helder verhaal Willemientje. Ja, ik en vele Nederlanders met mij, zijn die volksverlakkers en hun multiculti , corruperende en hun EU door-de-strot-duwen gedrag meer dan zat.
  Het wordt nu eens tijd dat ze dat in Den Haag eens een keer gaan begrijpen en die vingers eens uit hun eigen wijze oren gaan halen. Laat ze ons eens serieus nemen in Den Haag en er eens wat aan gaan doen.

  Like

 15. leo zegt:

  Artikel naar mn hart, Willemientje…… dikke KUS !!

  Like

 16. Willemientje zegt:

  Heeft me net wel een ban opgeleverd op DDS, had het op open podium geplaatst, daar worden ze net zo erg als op Elsevier, en de Telegraaf, jammer, was ooit een goeie site

  Like

 17. lucky bee zegt:

  Lees vers 17 maar precieser; dat zijn de lievelings hobby’s van de Marxisten dat je niet begeren mag.

  Like

 18. Tom Hendrix zegt:

  Helemaal met je eens Willemientje. Laat de adressen maar komen, dan ga ik heel zeker ook melden, dat ik mij verraden en vernedert voel door onze politici. Trouwens we kunnen Rutte en de Jager, dagen op grond van artikel 93 van het Wetboek van Strafrecht! Ze hebben ons compleet uitgeleverd aan Brussel!

  Like

 19. Senior zegt:

  Het gaat politici niet zo zeer om wat Geert Wilders in de media zegt als wel de MACHT van het volk die hij vertegenwoordigt – en waar ze bang voor zijn! De politici weten donders goed dat ze dinosaurussen zijn die niet langer het volk vertegenwoordigen, dat ze de democratie verkwanseld hebben aan Brussel en daarmee een begin hebben gemaakt de Nederlandse grondwet om zeep te helpen. Maar lees Kees Pieters, wiskundig ingenieur, ‘Het Westen 5x failliet’ :
  http://www.hetwesten5xfailliet.nl/

  Like

 20. Danny zegt:

  http://www.telegraaf.nl/binnenland/22415095/__Van_Klaveren_stapt_uit_de_PVV__.html

  Jammer, maar kijk er niet gek van op dat er meer de PVV zullen verlaten. Het wordt ze waarschijnlijk te heet onder de voeten.

  http://www.telegraaf.nl/binnenland/22414902/__Commotie_Wilders_over_grens__.html

  De buitenlandse pers is flink bezig met het ophitsen tegen Wilders. Doet mij erg denken aan wat Pim Fortuyn overkwam in 2002. Ja, de waarheid is hard. Maar het echte verhaal kennen ze niet. de oorzaak, waarom Wilders zijn uitspraak deed. Stelletje dhimmi’s. Op een gegeven zullen ze een toontje lager zingen als Europa.100% Eurabie is. Dan is er geen weg meer terug.

  http://www.telegraaf.nl/binnenland/22414694/___Kerken_tegen_haatzaaierij___.html

  Zeg maar gerust, ‘kerken hitsen op tegen Wilders’. Nog een stelletje dhimmi’s die willen leven onder de barbarij van de islam. Op een gegeven zullen ze een toontje lager zingen als Europa.100% Eurabie is. De Christenen in Europa net zo hard worden vervolgd, net als nu in syrie, egypte, e.d., maar dan zijn ze te laat en zullen ze nog wel eens terugdenken aan de woorden van Wilders.

  Like

 21. Danny zegt:

  http://www.telegraaf.nl/binnenland/22415154/__PVV__ook_Van_der_Helm_vertrekt__.html

  Nog een die de PVV verlaat. Deze neemt zijn zetel ook nog mee. Ik vind dat diefstal. Met die ene zetel, zal hij niet ver komen. Je hoort er straks niets meer van, net als bij de ex-pvv-ers die hem voorgingen.
  Ik ben nu benieuwd wie het nog aan durven. Ik vind dat weglopen, breken met verkiezingsbeloften. Je bent gekozen en moet dan niet vertrekken als het tegen zit.

  Like

 22. Jean zegt:

  Willemientje,
  In Vlaanderen leven we al jaren met dergelijk parasiterend tuig die de echte Vlaamse partij in een cordon geplaatst hebben maar het raakt onze koude kleren niet we gaan gewoon verder tot we ons doel bereikt hebben nl. een onafhankelijke democratische seculiere republiek Vlaanderen zonder allochtonen resp. moslims want dat is het kernpunt van de ondergang van onze beschaving.
  Laat ze maar zeiken, de enige redding voor Europa is niet minder marokkanen maar een moslimvrij Europa, m.i. wordt dat bekomen tegen 2016 want in heel Europa komt die islam smeerlapperij de burgers de strot uit. Ze kunnen nog zoveel dreigen als ze willen, het onderspit zullen ze ondergaan, zeker weten.

  Like

 23. Aegoliuscs zegt:

  De EU is van “aangesloten” landen de soevereiniteit aan het uitkleden d.m.v. het verplichte het toelatingsbeleid. Een zeldzaam (…) experiment van ongekend omvang en ongehoorde nationale gevolgen welke zich laat afmeten door de inmiddels ongeruste stemmer die o.a. in Wilders als uitspreker van hun gevoelens acht.
  Een onvoorstelbaar assimilatieproject van mensen in taal, cultuur, geloof welke zo veelal extreem vanuit de babyhuisgeur, meer of weinig, separaat van het Nederlandse zullen opgroeien en zichzelf in scholing en winkelnering een economische woon-subcultuur begeven.
  Het zal de staat een zorg zijn, toen het hen bekend werd, zo’n 30 jaar terug, dat “we aan het uitsterven waren” , wie de nieuwe en vooral een vruchtbare samenleving het Nederland konden bewerkstelligen onder applaus van de voormalige politieke partijen.
  De NL is nu wat het is en niet wat het 40 jaren of langer terug ooit was. Wilders vecht als een gemuilkorfde leeuw en ik zal hem steunen al was het maar omdat ik fel tegen de EUSSR ben en tegen de Haagse slippendragers!
  Goed geschreven, Willemientje, alhoewel de tijd van enig mailprotest allengs is verstreken.
  Misschien ben ik te moe geworden………

  Like

 24. BertG. zegt:

  Ik weiger om mij op hetzelfde niveau en me met dezelfde laffe en laaghartige houding in te laten door hetzelfde te doen als zij. Dat druist tegen elk principe in van mij.
  Nooit zal ik iemand aangeven of er over klagen bij een instantie.
  Maar iedereen moet helemaal zelf weten hoe die daar mee omgaat.

  Like

  • BertG. zegt:

   Bestrijd ze maar met argumenten en feiten.
   En daarom worden ze boos. Ze hebben geen enkel goed argument en normaal antwoord op wat Geert zei.
   Typisch kleuterschool gedrag. Heel hard janken als je je zin niet krijgt.

   Like

   • Danny zegt:

    Het enige antwoord lijkt uitsluiten of een cordon sanitair te zijn. Tegenargumenten en feiten hebben ze het niet, de multiculti jankers.

    Like

 25. KeesvanD zegt:

  @Willemientje
  Trek het je niet aan. Nederland slaapt voor het overgrote deel. En DDS is sinds enkele maanden (zeker na het vertrek van Joost N) in de richting van de slapers in Nederland gegaan. Dan is het logisch dat ze niet op jouw bijdrage, hoe goed ook, zitten te wachten.
  Belachelijk dat “elke” aanklacht tegen Wilders begeleid wordt door de MSM maar dat jij niet eens een artikel geplaatst krijgt. Dat is Nederland, ooit mijn geliefde land. Op weg naar de EUSSR.

  Like

 26. Bob Fleumer zegt:

  Willemientje, je vlammende betoog is mij uit het hart gegrepen!! Hulde!

  Like

 27. BertG. zegt:

  En misschien heb iemand hier nog een reactie op.
  http://www.elsevier.nl/Nederland/nieuws/2014/3/Joodse-organisaties-verafschuwen-uitlatingen-Wilders-1486669W/
  Totaal onbegrijpelijk voor mij. Begrijpen ze nou iets niet goed?
  Ik had ‘m al eerder geplaatst maar niemand zal ‘m gelezen hebben.

  Like

  • Danny zegt:

   Totaal onbegrijpelijk, omdat Joden in Nederland nog wel eens slachtoffer zijn van Marokkaanse moslims.

   Joodse-jongen-ernstig-mishandeld-door-Marokkanen-ELSEVIER208348W

   http://www.middenoostenandersbekeken.nl/nieuws/joden-op-de-vlucht-anno-2010-in-amsterdam.html

   http://brabosh.com/2010/12/12/pqpct-9j9/

   Hypocriet van de Joodse organisaties om Wilders af te vallen.

   Like

  • Nemesis zegt:

   Welke Joodse organisaties? Dezelfde die in WW2 hun mede Joden aan de Duitsers verraden en verkocht hebben?
   Joodse organisaties die plotseling vriendje zijn mer Marokkaanse islam aanhangers. Diezelfde islam aanhangers die alle Joden de zee in willen drijven. Dezelfde islam aanhangers waarvoor Joden de steden uit vluchten omdat ze belaagd, geslagen en vernederd worden geen leven meer hebben?
   Dezelfde islam aanhangers die alle Joden willen vermoorden en waar ze de kans krijgen het ook doen.
   Wilten die Joodse Organisaties nog meer weten? U zegt het maar. Maar ik verklaar jullie, met mijn vrijheid van meningsuiting, voor deze actie als zijnde totaal geschift. Jullie deugen dan in mijn ogen net zo min als de rest van de inwoners van Nederland die als berserkers tegen Wilders te keer gaan. Schaam jullie diep. En ik neem hier geen woord van terug.

   Like

 28. Pingback: STATEMENT | Kiezen Voor Vrijheid

 29. duinsnip zegt:

  Het enige juiste statement dat Geert Wilders kan maken, is de Nederlandse bevolking feliciteren met de keuze voor D66, voor meer EU en voor Islam. Daarna aankondigen de pijp aan maarten te geven en uit de politiek stappen. Zijn waarschuwingen en die van Fortuijn zijn zinloos en een ieder die denkt dat er drie miljoen allochtonen weer naar huis gaan heeft ze niet alle zes op een rijtje,
  Zo door gaan als nu lokt alleen geweld uit en dat is ook zinloos.

  Like

 30. Daiyu-ninja zegt:

  Kunnen we niet meteen een aanklacht tegen mo indienen?
  Hij is is degene die al 1400 jr voor tweedeling zorgt en niet-moslims discrimineert.
  Want zijn volgelingen mogen niet bevriend zijn met niet-moslims.
  Ook worden wij door mo en zijn aanhangers weggezet als apen, varkens, honden, hoeren, etc. Kortom: als de laagste levensvorm op aarde, dat vind ik nogal beledigend, temeer, omdat bij de mohammedanen de beschaving ver te zoeken is. Wat hebben ze in die 1400 jr nou bereikt op het gebied van muziek, wetenschap, uitvindingen en kunst?
  Ja…….de vogeltjesdans die ze 5x per dag doen in de moskeet, u weet wel……….die gekke gebaartjes zoals met je handen achter je oren wapperen. Dat is een van de weinige dingen die ze goed kunnen. De ziel is in hun kinderjaren uit hen gehaald op bevel van een zelfbenoemde profeet,mo. Dat maakt het afslachten van niet-moslims makkelijker.

  Ze voelen geen empathie, geen mededogen, geen medelijden, geen sympathie, geen affiniteit met niet-moslims.Ze zijn gewetenloos en barbaars. Ze hebben geen eigenwaarde, zelfrespect en een eigen mening. Alles moet hen voorgekauwd worden. In plaats van zich te moderniseren blijven ze zich vastbijten in dat prehistorische oorlogs en haatzaaiende boek ”de koran”.
  Doordat het veelal inteelt producten zijn,is hun IQ zo laag dat ze vaak te stom zijn om voor de duvel te dansen, niks inzien en snappen:” Volgens hen draait de zon om de aarde en ze denken/geloven, dat ze na hun dood 72 maagden krijgen.”
  Ze denken ze dat ze het alleenrecht hebben en claimen dat ons bloed/leven hen toebehoort.
  Dus…….ze mogen met ons doen wat ze willen.

  Nederlanders mogen niet werken in hun winkeltjes, onze dochters worden door hen verkracht, onze winkeliers door hen beroofd, onze zonen door hen in elkaar getrapt en dieren mishandeld. Gewoon voor de lol.
  Imams hitsen hen tegen ons op en plempen hen vol met haat, voor ons.
  Er worden in de mosketen de meest walgelijke dingen over ons – niet-moslims – gezegd.
  Moslimjongeren zeggen recht in ons gezicht dat ons land binnenkort van hen is en dat zij dan de baas zijn over ons.

  En dat moeten wij van die politiek correcte lamzakken maar allemaal pikken.

  Wat Wilders zegt, valt in het niet van wat imams en moslims over ons zeggen.

  Moslims discrimineren ons al 1400 jr, ze kunnen niet van ons verwachten dat wij dat blijven slikken.

  De grootste huichelaars zijn en de moslims, politici en de goedmenschen.

  Like

 31. Harry zegt:

  Nou Willemientje , als dít geen warm bad voor je is ,weet ik het ook niet meer !

  Like

  • Willemientje zegt:

   Harry, krijg hier meestal een warm bad, net als bij devrijechroniquers, trouwens Trias snapte ook niks van die ban op DDS, maar ik vrees dat hij er weinig aan kan doen, vind het jammer dat ik zijn artikelen niet meer kan lezen

   Like

 32. Willemientje zegt:

  geweldig Bert, bedankt

  Like

 33. Avidia zegt:

  Ik sta achter de PVV, het lijkt wel een oorlog te worden, de PVVers worden uitgesloten, het lijken boosaardige anti Nederlanders te zijn, lachen!!!! OOOOO leve de VVD en de PVDA??????? De twee broeders die het zo goed met elkaar kunnen vinden, de twee broeders die ons de afgrond in gooien uit nijd omdat de PVV bestaat, en ook nog eens veel aanhangers heeft, o, wat kunnen we hier tegen doen? Even goed nadenken, we gaan hen allemaal belachelijke voorstellen doen, meer banen en zo, geen extra belastingen heffen en zo, meer welvaart voor iedereen en zo, je weet wel???????

  Like

 34. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  BACK TO THE SEVENTIES…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s