Wat is het nieuws?

Screenshot_3

(Door: Henny Eekhof)

De gemeenteraadsverkiezingen zijn geweest en de uitslagen zijn bekend. Enorme winsten voor lokale partijen, maar ook D66 haalt een werkelijk voortreffelijk resultaat, terwijl het CDA zich (op Gemeentelijk niveau)  heel behoorlijk heeft weten te handhaven. De grote verliezers, zoals de PvdA die 1/3 van haar zetels ziet verdwijnen of de VVD, die een kwart inleverde, likken hun wonden. Vreemd genoeg vormen zij niet de hoofdmoot van het ‘objectieve’ nieuws dat tot ons wordt gebracht door de massamedia en de publieke omroepen. Wilders beheerst het nieuws als geen ander. Hij heeft zijn feestende aanhang op de verkiezingsavond gevraagd of zij meer of minder Marokkanen wilden. Zijn aanhang wilde minder Marokkanen. Dat is eigenlijk geen nieuws, maar in het licht van de verkiezingsuitslag wordt het dat kennelijk toch. De camera’s en microfoons zijn weer even weg bij de fors verliezende regeringspartijen. Gek eigenlijk dat de pers en de politiek correcte intelligentsia telkens moeiteloos in de fuik van Wilders zwemmen. Wat een sukkels eigenlijk. Tenzij ze een andere bedoeling hebben natuurlijk…..

Wanneer we oordelen op de berichtgeving dan stromen werkelijk duizenden aangiftes tegen Wilders binnen. In werkelijkheid blijken het er iets meer dan honderd te zijn. Het aantal werklozen in ons land groeit veel harder per dag. Een woordvoerder van de vakbond ‘De Unie’ liet desgewenst aan een journalist van Radio 1 weten dat ons land doorgroeit naar 1 miljoen werklozen in 2017. Dat probleem lijkt mij veel groter dan wat Wilders op een verkiezingsavond meende te moeten zeggen tegen zijn achterban. Die achterban overigens werd onmiddellijk benoemd als de ‘niet frisse achterban’. Wat echter geeft de vermeende antiracist dan wel weer het recht om de achterban van een partij, toch ook racistisch, als ‘minder fris’ te positioneren? Maar los daarvan: moet het nu gemeten oordeel van de kiezer over de regeringspartijen niet een veel prominenter deel uitmaken van het nieuws?

Laten we eens kijken naar de feiten. Die zijn niet zo best voor de Marokkaanse gemeenschap in de grote steden. Ruim 60% van de Marokkaanse jeugd tot 23 jaar komt in de politieregisters voor, maar daar zit ook nog een ‘politiek-correct’ oordeel in. Daar horen wij dan weer niemand over: de Marokkaanse gemeenschap en zeker onze regeringspartijen, met de PvdA voorop, zijn ware grootmeesters gebleken als het om wegkijken gaat. Wie eens werd beroofd door iemand met het (volgens de politie) ‘standaarddaderprofiel’ of wie als homoseksueel continu wordt bedreigd door dergelijke mensen, die gaat daar toch wat anders over denken. Dan slaat letterlijk de stemming om. Wie de lokale politiek in de grote steden volgt, ziet dat sluipenderwijs cliëntelisme ingang vindt door allochtone voorkeurstemmen. Dergelijk misbruik van democratie doet de stemming ook omslaan. Wanneer de pastoor in Limburg de kerkklokken niet meer mag luiden, maar een stad als Deventer dagelijks wordt geconfronteerd met het weerzinwekkend gekerm van een islamitisch gebed door luidsprekers van kloek formaat, dan voelt men de stemming omslaan. Die gevoelens vinden een uitlaatklep in de PVV, zoals ze destijds een uitlaatklep vonden in de CP van Janmaat en de LPF van Pim Fortuyn. Niet zonder toeval twitterde een kennelijk antiracist na de uitspraak van Wilders “waar is Volkert als je hem nodig hebt”. Het is niet zo gek dat de in de zwijgende meerderheid verzamelde autochtone burger daarbij de rillingen over de rug lopen. Over fascisme gesproken………

Wie bij de vorige verkiezingen VVD heeft gestemd, heeft gezien hoe de partij moeiteloos het hele verkiezingsprogramma overboord heeft gezet voor een plek op het Haagse pluche. Wie op de PvdA van Samsom heeft gestemd, kan zich niet minder bedrogen voelen.

Maar hoe een bedrogen bevolking uiting geeft aan haar woede, beheerst niet de krantenkoppen noch het ‘objectieve’ nieuws van de publieke omroepen. Ik durf precies hetzelfde te roepen als Wilders, maar liever zoals het hoort:

De demografische samenstelling van ons land, in het bijzonder in de grote steden, is zodanig ontwricht dat autochtone Nederlanders zich daarin niet meer thuis voelen.

Aan een dergelijk woord zouden we in 2001 eigenlijk al met een half woord genoegen hebben moeten nemen. Maar nee: zelfs Volkert wordt nu opgeroepen voor een herhalingsoefening. Die continue reflex van de Linkse Kerk heeft zich in de uitslag van deze verkiezingen vertaald. Hoe zou die zwijgende meerderheid dat anders hebben kunnen of willen doen?

Teveel mensen uit een vaak klassiek-islamitische en agrarische cultuur, aan wie elke moderniteit voorbij is gegaan, hebben zich in onze steden gevestigd, daarbij geholpen door een leger van ‘hulpverleners’. Die faciliterende elites zullen weliswaar een aardig inkomen overhouden aan hun werk, maar leveren geen wezenlijke bijdrage aan de opbouw van ons land. Integendeel zelfs. Veel vaker dan wij gewend zijn, komen deze allochtonen in aanraking met justitie, blijven aan de zijkant staan en willen eigenlijk niets van ons land en onze cultuur weten. Het overgrote deel van hen  blijft ronddolen in hun inmiddels achterhaalde cultuur en beseft niet dat die volstrekt onverenigbaar is met de onze. Juist degenen die dergelijke problemen niet willen benoemen, laat staan aanpakken, bevorderen discriminatie.

Wat is er tegen om te erkennen dat Wilders alweer een probleem bij de lurven heeft en wie hebben er belang bij dat de demografische situatie in de grote steden blijft zoals die is?

Door:
Henny Eekhof
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Populisme", "Verrijking", Appeasement, Censuur, Criminaliteit, democratie, Desinformatie, Dhimmitude, Eurabië, Geert Wilders, hersenspoeling, Hypocrisie, Immigratie, Islamisering, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, mainstream-media, Marokkanen, Moslims, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, politici, praatjesmakers, PVV, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, Vrijheid, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

11 reacties op Wat is het nieuws?

 1. Sjaak zegt:

  Alle linkse en op Mainstream getrimde geitenwolsockenneukers hebben
  zich meteen op de kant van de verontruste Marrokaantjes gesteld !
  Dit heeft natuurlijk uitstekend in het Konzept gepast om van de waardeloze
  politike Flutvoorstelling die van veel lawaai was omgeven om niets !
  Ze krijgen er geen toon uit wanneer er ongemakkelijke vragen aankomen !

  Like

 2. Aegoliuscs zegt:

  Als Tokkie kan ik vanwege mijn ooit jaren 60 aangeboden “opleiding” me slecht uitdrukken en zelfs het stemveldje maar moeizaam rood kleuren.
  Elders heb ik als crossposting geplaatst:
  De EU is van “aangesloten” landen de soevereiniteit aan het uitkleden d.m.v. het verplichte het toelatingsbeleid. Een zeldzaam (…) experiment van ongekend omvang en ongehoorde nationale gevolgen welke zich laat afmeten door de inmiddels ongeruste stemmer die o.a. in Wilders als uitspreker van hun gevoelens acht.
  Een onvoorstelbaar assimilatieproject van mensen in taal, cultuur, geloof welke zo veelal extreem vanuit de babyhuisgeur, meer of weinig, separaat van het Nederlandse zullen opgroeien en zichzelf in scholing en winkelnering een economische woon-subcultuur begeven.
  Het zal de staat een zorg zijn, toen het hen bekend werd, zo’n 30 jaar terug, dat “we aan het uitsterven waren” , wie de nieuwe en vooral een vruchtbare samenleving het Nederland konden bewerkstelligen onder applaus van de voormalige politieke partijen.
  De NL is nu wat het is en niet wat het 40 jaren of langer terug ooit was. Wilders vecht als een gemuilkorfde leeuw en ik zal hem steunen al was het maar omdat ik fel tegen de EUSSR ben en tegen de Haagse slippendragers!
  Aan al door u beschreven “problemen” wat Wilders zo voortreffelijk verwoordt zullen als sneeuw voor de zon verdwijnen mits… U weet het antwoord.

  Like

 3. s breget zegt:

  Ik begrijp Wilders zijn reactie absoluut niet waarom liet hij alle Nederlanders niet mee genieten van de afgang zeker (zou een stimulans voor de twijfelaars zijn geweest voor de aankomende verkiezingen )van de PVDA (waar we meer dan zoveel jaren hebben moeten wachten ?Waarom gaf hij weer een stroop lolly in de mond van Rutte die hem al eens gebruikt heeft omdat Rutte als geen ander weet dat Wilders geen modder gooier .Maar hij zal zijn reden wel hebben .Maar blijf een PVV vertrouw op zijn inzicht dat hij geen fouten heeft gemaakt .

  Like

 4. Aegoliuscs zegt:

  Het moet er nog maar weinig aan mankeren, Henny Eekhof, dat de politiek hem psychologisch afbrandt als een ziekte van Gilles de la Tourette.

  Like

 5. JooJootje zegt:

  Jep was mij ook al opgevallen dat direct na de nederlaag de aandacht volledig verschoof naar Wilders.
  Dit ging naar mijn mening iets te gretig alsof het verwelkomd werd.
  En daarna geen enkele politieke nabeschouwing meer over waarom zij zo fors verloren geen woord maar wel wij willen meer meer meer Wilders op de buis.
  Het leidt de aandacht zo lekker af toch en dan hoef je ook geen lastige vragen te beantwoorden voor de camera.

  Like

  • bigljohn zegt:

   Ja, JooJootje. Die sukkels zijn net de elektriciteit. Ze kiezen de weg van de minste weerstand. En wat er dan op een gegeven moment op volgt is een immense kortsluiting tussen de Westerse cultuur en de Arabische barbarij. Daar kiest de PVV en zijn aanhang niet voor, maar wel die sukkels die al tientallen jaren lang fervente aanhangers zijn van het socialisme gedrocht die ons die Islam plaag bezorgde.

   Like

 6. lucky bee zegt:

  Amsterdam is met geen stap vooruitgegaan, de ene Pro Moslims partij (PvdA) is door een andere Pro moslim partij (D66) vervangen. Het blijft rommelen daar in Amsterdam wedden?

  Like

 7. Shalomilikeyou zegt:

  Mr Wilders heeft het weer prima voor elkaar de grootste in slechts 2 gemeentes, hij stelt 1 vraag en de media staat weer bol van Wilders. Ik ben erg benieuwd wat hij van plan is Ik heb nog nooit op hem gestemd maar dit ga ik bij de volgende landelijke verkiezingen zeker doen.
  Waarom hoor ik de media niet over die geitenneukende rapper die hem toch wel op zijn
  “moslimvriendelijkst” en zeer beeldend laat zien wat hij met hem wenst te toen?
  Wilders stelt een vraag en de wereld is te klein. De Arabier laat zijn ware aard weer blijken en er komt niks meer dan wat sociaal gewenst gelul.
  Dit is toch de wereld op zijn kop!

  Like

 8. Pingback: ONTHULLING VAN DE CAMOUFLAGE VAN DE MEDIA! | eunmask

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s