Demonstreren bij “De Dokwerker” met de Jihad-vlag!

Screenshot_31

Screenshot_36

Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t Nemesis)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

47 reacties op Demonstreren bij “De Dokwerker” met de Jihad-vlag!

 1. Theresa Geissler zegt:

  Dus: Als ik het ècht goed begrepen heb……
  Bij de “Dokwerker…….”
  Met de…..eh….Jihad-vlag……
  Man, man, wat een GOTSPE!

  Like

  • Driek zegt:

   Toe maar, ze durven wel, om bij ons monument, de Dokwerker, te gaan demonstreren met een Jihad-vlag. Zijn ze hier nou helemaal gek geworden? Die lui veroorloven zich van alles. Mensen die daaraan meedoen hebben geen flauw benul van de geschiedenis. Ik vind dit een grof schandaal. Maar aangezien deze demonstratie blijkbaar door de meerderheid van de Nederlanders wordt getolereerd, is het islamitische duivelsgebroed weer een stapje verder gekomen. En het is iedere dag een stapje. Alexander Pechtold, voorstander van de islamisering, heeft in Amsterdam de meeste stemmen behaald. En wie stemt er nou op D66? Dan ben je toch als echte Nederlander niet goed bij je hoofd. Nog even en ik begin aan m’n verstand te twijfelen.

   Like

   • Harry zegt:

    Driek , eerlijk gezegd heb ik ook nogal wat bedenkingen bij “ons Nederlanders”, waaronder een enorme berg sukkels waarvoor ook wij dagelijks onze nek uitsteken .
    We proberen steeds om ons landje te behoeden voor alle onheil , maar vele klootzakken waarderen dit niet eens . Eigenlijk verdienen die een kalifaat . Maar dan wel elders .
    Vraag me wel eens af of andere landen ook zoveel kwezels herbergen als wij .

    En twijfel niet aan Uw verstand , U schrijft prima stukjes en wij seinen U wel in als daar een drastische wijziging in komt .

    Like

 2. s breget zegt:

  Dat is een koren op de molen van Greta Duisenberg

  Like

  • Danny zegt:

   De Dokwerker is een beeld en monument op het Jonas Daniël Meijerplein in Amsterdam ter nagedachtenis van de Februaristaking van 1941.
   Daar een jihadvlag dragen is een regelrechte belediging voor de slachtoffers van de Februaristaking van 1941. Ze tonen daarvoor geen greintje respect. Zijn ze helemaal mesjogge geworden!!

   Like

  • Danny zegt:

   Laat dat mens haar mond houden met haar pro Palestijns en haar anti Joods/Israëlisch geneuzel.

   Like

   • Driek zegt:

    Ik las op de website van Geen Stijl deze reactie, en ik vond hem zeer toepasselijk.

    Nederlanders: je kunt ze bestelen, voorliegen, hun banen afpakken, studiefinanciering korten, belastingen verhogen, laten tanken in Duitsland, hun ouderen uit het bejaardenhuis trappen en in hun kak laten liggen, verplicht laten chippen in het openbaar vervoer, kinderen uit hun huizen sleuren, en waar gaan ze de straat voor op?? Goddomme voor een stel Allah-aanhangers die grotendeels bestaat uit dieven!
    Wat een ongelooflijke verzameling debielen.
    löl met vingers | 22-03-14 | 20:36 | + 39 –

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @Driek, 21.20u: Verrek, ja! Dat is een verdómd goeie!
    Daarvan zou elke reageerder van onze snit wel willen, dat-ie hem zelf had bedacht!

    Like

 3. alidas1 zegt:

  Waar blijft Ivo Opstelten nu
  U weet Wilders zo te veroordelen wat zegt u hier nu van ?.
  Liggen hier ook gedrukte papieren van om aangifte te doen.?
  Maak hier werk van dit is een schande.

  Like

  • Breget zegt:

   Dat geheul met de nazi werd ook veel gezien in 40/45 in NL.Kon dat als kind al niet begrijpen en nu helemaal niet ,het aanhangen met moordenaars laat zien tot welk peil vele NL zijn gezakt de grootste schoften roepen het hartst

   Like

 4. Eline. zegt:

  Wat een verschrikkelijke wansmaak.
  Wat een regelrechte belediging.
  Uitgerekend bij de Dokwerker…..

  Like

 5. Héél goed bewaren, die foto!

  Like

 6. Jan zegt:

  Actie van Anja Vuilnisbelt &co

  Anja Meulenbelt
  :: Weblog
  donderdag 20 februari 2014
  Mobiliseren voor de demonstratie tegen racisme op 22 maart
  http://www.anjameulenbelt.nl/weblog/2014/02/20/mobiliseren-voor-de-demonstratie-tegen-racisme-op-22-maart/

  Georganiseerd door Comité 21 maart
  https://www.facebook.com/events/446804708784287/

  Mooie foto: Wilders hond van Israël, Wilders doet ons denken aan Hitler,
  https://www.facebook.com/comite21maart
  fbid=10201782042774538&set=a.2102883213421.2102500.1285690152&type=1&relevant_count=1

  Medelijden met Rishi Chandrikasing
  https://www.facebook.com/comite21maart/photos_stream

  zie ook:
  http://www.dagelijksestandaard.nl/2012/11/rishi-chandrikasing-was-bepaald-geen-lieverdje

  Like

 7. delamontagne zegt:

  Als daar ook echte NL-ers bij waren,bij die happening, zijn dat dan de kinderen (of zijzelf ), die vroeger bij bepaalde evenementen of sport-werdstrijden in Zuidelijker landen in standbeelden of andere nationale monumenten klommen om hun enthousiasme te tonen en dan verbaasd/verontwaardigd waren er door de politie ( ECHTE , niet zulke ik weleens op foto,s in nl-krant er een beetje lullig bij zie staan), ERUIT GEKNUPPELD WERDEN EN DAN ZEEEER VERONTWAARDIGD WAREN.
  Er zijn toch echt nog wel landen die een nationale trots hebben.

  Like

  • delamontagne zegt:

   zou dat nou echt een nl-er zijn, die idioot die met zo,n piraten-vlag zwaait. hij moet ( als ,t een nl-er is, eens met een bijbeltje zwaaien bij aankomst bij de douane in een van die paradijselijke islam landen, IS IE GELIJK ..LAM.

   Like

   • delamontagne zegt:

    wat een got-spe zo,n vlag, recht tegenover de joods-portugese synagoge in amsterdam.

    Like

 8. jans zegt:

  Ik denk dat hier een groot deel van de deelnemers nog steeds geloofd dat de arabische winter een arabische lente wordt. Als ze nu eens inzien wat voor elende de islam heeft gebracht. Wat zijn er toch veel stumpers in NL en de rest van de wereld, inclusief Obama, deze mensen blijven geloven dat het knuffelen van de islam vrede zal brengen. Er zijn leugens, grote leugens en de islam.

  Like

  • Henk der Niederländer zegt:

   Ik denk Jans dat het gros wat daar mee demonstreerd nog niet eens weten wat er allemaal speelt in de wereld. laat staan dat ze weten waartegen ze demonsteren.
   Zou je meesten daar vertellen dat dat een jihadvlag is zouden er velen al niet weten wat Jihad in houdlaat staan dat ze er een vlag aan zouden moeten verbinden.
   De meesten die daar lopen zijn eigenlijk sukkels die zich laten op naaien door kranten en actiegroepen.
   De stom om voor de duvel te dansen.

   Like

 9. aquarius4422 zegt:

  De mensen die op D66 gestemd hebben zijn hetzelfde soort landverraders die in 1936 op de NSB stemde.

  Like

 10. Dr.Kwast zegt:

  Volgens mij gaat die vlag nog. Erger wordt het als dat beeld straks opgeblazen wordt. Ben dan benieuwd of er dan Amsterdammers zijn die gaan protesteren, want met zoveel D66gers is er geen door komen aan.

  Like

 11. Vederso zegt:

  Iemand Eberhard vd. Laan gehoord?

  Like

  • Nemesis zegt:

   O ja hoor. Maar als ik hier mijn echte mening over geef, dat wat ik echt denk, wordt ik vannacht nog van m’n bed gelicht. Niet omdat ik daar te bang voor ben. Maar ik heb mezelf nog even nodig. Heb nog wat snode plannen om uit te voeren.;)

   Like

  • Wachteres zegt:

   Ja, ik werd KOTSMISSELIJK! Als we berouw hebben, mogen we in de toekomst wel op de PVDA stemmen.

   Ik knoop me liever op!

   Like

 12. Joop Klepzeiker zegt:

  Toch loopt er een soort van rilling over mijn rug en mijn laatste haren gaan overeind staan , dacht dat ik immune was geworden.

  Like

 13. Avidia zegt:

  Donderop allemaal, eens was ik rechts, VVD, maar nadat Wilders kwam ben ik pro Widers, de enige echte ten dood bedreigde man in Nederland, go Wilders, ik steun je door dik en dun , ik neem mijn petje voor je af, wees voorzichtig want de oppositie heeft het op je voorzien, mocht er iets gebeuren is Nederland helemaal weg, erger nog dan bij Fortuijn, toen waren we nog niet zover, maar nu, als er ook maar iets met je gebeurt met Wilders is het gedaan met Nederland, dan komt er een opstand die nog nooit heeft plaats gevonden en ik sta voorop.

  Like

 14. Tom Hendrix zegt:

  @ Driek: 21.20. uur, op 22/3. Geweldig verwoord Driek door de betreffende reageerder (ster). Het is de reine waarheid. Wat zijn wij toch een slap volk! Er is een boekje uitgegeven met de tekst: “Nederland het land, der naïeve dwazen”. Weet niet door wie, maar zeer toepasselijk.

  Like

 15. harrynl007 zegt:

  Ik roep jullie massaal op om morgen aangifte te gaan doen tegen het comite 21 maart in verband met deze jihadvlag. In deze zogenaamde anti-racisme demonstratie mogen onze zo geliefde allochtonen zich wel racistisch gedragen tegenover autochtone Nederlanders.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @harrynl007, 09.16. uur. Sympathiek idee van U, maar hoe pakken we dat aan Harry?

   Like

   • harrynl007 zegt:

    @Tom Hendrix, 11:40 u. men kan aangifte doen omdat de Jihadvlag getoond wordt. In veel gevallen wordt Jihad opgevat als oproep tot een Heilige Oorlog. Het in het openbaar oproepen tot geweld is strafbaar.
    Er wordt nu massaal aangifte gedaan tegen Wilders. Wij zouden op deze manier een tegenaanval kunnen inzetten.

    Like

  • BertG. zegt:

   Als iedereen die daar aanwezig was de tekst in het Nederlands zou kunnen lezen dan waren ze niet zo fanatiek. Want daar kan niemand het mee eens zijn. Het blijft triest maar ze weten niet beter. Een perfect afgerichte kudde schapen. Best wel knap zo’n onderwijs systeem.

   Like

 16. delamontagne zegt:

  zo,n vlag zag ik ook een jaar geleden voor ,t paleis op de dam. demonstratie van “nieuwe nederlanders” om .t een of ander. GESCHEIDEN; vrouwen links, mannen rechts. in een taal die de nl-ers niet verstaa.
  aan de andere klant van de dam stond een Am. vrouw onder begeleiding een liedje te zingen.
  WERD GEARRESTEERD…………..geen toestemming.
  ik vraag me weleens af, nu met internet kunnen voormalige nl-ers in b.v. austrtalie dit ook allemaal zien. WAT ZOUDEN DIE DENKEN VAN HYN VROEGER4 VADERLAND?????????????????

  Like

 17. Thomasson zegt:

  De moslims hebben veel eigenschappen gemeen met de aapjes in de Apenheul. Doodshoofdaapjes rennen en springen daar vrij rond. Zij halen allerlei aapjesstreken zoals: openen van tassen, halen van spullen weg. Ze houden geen rekening mee, of de bezoekers het willen of niet . Zij grissen van een baby zijn speen, drinkfles of een banaan. Men kan investeren in de aapjes bergen van geduld en moeite om ze op te voeden en tam te krijgen. Maar dat help niet. Ze blijven ….aapjes!. Hetzelfde geldt voor de moslims en met name de Marokkanen. Er werd voor ze door mensen zoals Anja Vuilnisbelt en Co. een grote demonstratie “TEGEN RACISME” georganiseerd. Er werd daar door stomme blanke dombo’s gescandeerd: WIJ ZIJN ALLEMAAL MAROKKANEN! Ik neem aan dat er heleboel domme Joden van het soort “Ander Joods Geluid” en CIDI waren erbij. En wat doen de Marokkanen en andere moslims voor al het moeite? Zij komen met vlaggen met opschriften als “Dood aan Israël” en hangen de vlag van de Jihad bij het standbeeld De Dokwerker!. Ze konden net zo goed de Swastika vlag van de Nazi’s daar hangen. Beide vlaggen hebben dezelfde strekking en ambiëren hetzelfde doel. Ik vraag mij serieus af of de demonstranten zo blind of zo achterlijk zijn om verder met de demonstratie door te gaan? Voor wie demonstreren ze? Eigenlijk weet ik niet wie erger is? De lieden die de Holocaust ontkennen of de schijnheilige gestoorde portretten die de Holocaust misbruiken om de islamitische vijand van nu (en vooral van de toekomst) aan de macht in Europa te helpen?

  Like

 18. Tom Hendrix zegt:

  @Thomasson: 10.35. uur. Mee eens! En wat zullen ” dolle Dries”, van Agt, Eucalypta- Gretta Duysenberg, en Harry-hamas-van Bommel, en Anja het Molenpaard/Meulenbelt in hun schik zijn, met deze gang van zaken! Dit zijn personen, die model staan voor vele LAFAARDS in onze eigen bevolking!

  Like

 19. BertG. zegt:

  Staat er normaal onder deze jihad vlag niet ook nog een kromzwaard?
  Deze hebben ze nu maar even weg gelaten voor het gemak. Mensen zouden daar namelijk wel eens vragen over kunnen gaan stellen. Nee, helemaal achterlijk zijn ze ook weer niet.
  Doortrapt en uitgekookt om mensen om de tuin te leiden. En niemand heb het door daar.

  Like

  • Thomasson zegt:

   @BertG
   De kromzwaard is bedoeld voor ONS ALLEMAAL!!! Als een remedie voor het idee dat WIJ ALLEMAAL MAROKKANEN ZIJN! Als de tijd komt, zouden deze viezeriken ons allemaal slachten: of wij van Wilders houden- of niet!. De zwaard van de Islam slacht iedere Dhimmie. Behalve natuurlijk knappe jonge grietjes en leuke jonge vrouwen.Die kan men lekker op de slavenmarkt van Marakesh, of elders in de Arabische wereld verkopen. Ze hebben ook graag meisjes beneden de tien jaar oud: die zijn erg lekker. Een delicatesse voor islamitische connaisseurs met vette portemonnee.
   Maar wees gerust!. Net als voor de Tweede Wereldoorlog zal de tyfus dat deze onzalige demonstratie heeft georganiseerd (en hun matties) de dans springen. Ze zouden het spel van Al Sahaf spelen (de Iraakse minister voor propaganda van Saddam Hussein). Op de juiste moment zouden ze, met behulp van hun pecunia het land wegvluchten. En wij? Wij zouden met de gebakken peren zitten …Het is niet hun pakkie aan. Er is een leuke slagzin binnen vervoerend Nederland: “de vervuiler betaald”. Bij onze schijnheilige ‘anti Wilders’ vriendjes geldt het volgende slagzin: de arme stommerik betaald!. Wie geen geld heeft, is niet de moeite waard!. .

   Like

 20. Tempelier. zegt:

  Als we het dan toch over racisme hebben ga ik de volgen de keer ook demonstreren, maar dan met de koran en roep dat dit een racistisch boek is .

  Like

 21. Yvonne van Cleef zegt:

  Ik overweeg om een andere nationaliteit aan te vragen!Als je dit ziet:anno 2014 stikt het hier nog steeds van de nsb,ers;dan schaam ik me verrot om een Nederlandse te zijn!

  Like

 22. Pingback: Op 10 augustus zet Nederland punt tegen Jodenhaat :: De nieuwe realist

 23. Jan zegt:

  Tien feitjes over de Februaristaking van 1941, die je niet wil weten

  De Februaristaking van 1941, beroemd geworden omdat het de eerste en enige keer in Europa was, dat arbeiders tegen Jodenvervolging in actie kwamen en staakten, is intussen een mythe van ongekende proporties geworden. Symbool van nationale eenheid, waar zowel de koning, als de anti-zwarte-piet-activist, als de PVV-er zich in kan herkennen. Door de Februaristaking te herdenken zeggen we eigenlijk: Wij Nederlanders zijn best wel goed bezig. Tenminste na de oorlog.

  De volgende feitjes over de Februaristaking wil je daarom niet horen. Wie je ook bent: extreem-rechts, of extreem-links, of gematigd democraat. Nu stoppen met lezen. Ik heb je gewaarschuwd.

  http://keesjemaduraatje.blogspot.nl/2016/02/tien-feitjes-over-de-februaristaking.html

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s