Geert Wilders neemt woorden niet terug

Screenshot_32

PVV-leider Geert Wilders betuigt geen spijt en blijft bij zijn uitspraken over Marokkanen, waarover sinds woensdagavond grote ophef is ontstaan.

Dat zegt de PVV-leider zaterdagavond tegen de verzamelde pers in de Tweede Kamer. “Ik heb niets verkeerds gezegd en ga aan niemand mijn excuses aanbieden.”
Over zijn uitspraken over Marokkanen zegt Wilders: “Waarom heb ik dat gedaan? Omdat ik dat wil. Omdat ik dat vind.”
Wilders onderstreept dat zijn partij niet alle Marokkanen uit wil zetten; zijn partij richt zich op criminele Marokkanen. Verder wil hij immigratie beperken en remigratie bevorderen, aldus de partijleider.
“Dat staat allemaal in ons verkiezingsprogramma en dat leidt nu eenmaal tot minder Marokkanen. Die staan nu bovenaan de lijstjes van uitkeringsafhankelijkheid en criminaliteit.”

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Geert Wilders, Justitie, Linkse Kerk, mainstream-media, Marokkanen, Overheid, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

49 reacties op Geert Wilders neemt woorden niet terug

 1. Dion Graus heeft gezegd; “liever te sterven dan Geert Wilders te laten vallen”. Dat is pas een PVVer en een echte man! Leve Geert Wilders en mensen zoals Dion Graus!!!

  Like

  • Danny zegt:

   ja, chapeau voor Graus. Die man heeft tenminste ballen.

   Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Juist: Leve mensen zoals Dion Grauss!
   Boven dien zijn de dieren waarschijnlijk beter af met hèm als beschermer, dan met die Zevendedags-adventistentrut van de PvdD. -Die je niet eens duidelijk hoort over de vreselijke dierenmishandelingen door moslims!

   Like

 2. Zoals de statistieken van de prisonnen het bewijzen : de moslims (en oa de Marokkanen in grotere aantal) zijn een grotere probleem dan hun % van de bevolking !

  Like

  • guido zegt:

   correctie: het is “een groter probleem” zonder “e”. (zonder verdere bijbedoelingen/gedachten over niveau e.d.)

   Like

   • Wans Horst zegt:

    Fijn dat je begreep wat er stond, foutjes zijn menselijk, sommige personen die hier reageren wonen in het buitenland en integreren daar zowaar, on-be-grijpelijk nietwaar?

    Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  Geert, ook al wàs en blééf het hele voorval een wat onhandige zet:
  Dít is mannentaal!

  Like

 4. Danny zegt:

  Hier de hele persconferentie van Geert Wilders. Kijk en oordeel zelf.

  http://nos.nl/video/626758-wilders-ik-heb-de-waarheid-gesproken-en-niets-verkeerd-gezegd.html

  Like

  • Vederso zegt:

   Sterk optreden.

   Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @ Danny: 20.24. uur, op 22/3. Heb gekeken naar de video, Danny. En ik ben van mening, dat Dhr. Wilders het heel correct en goed heeft uitgelegd. Maar, daar hebben de rode omroep, en de rode kranten schijt aan! De hetze tegen Geert Wilders zal doorgaan, en deze vuile verraders van VVD,CDA,PvdA,D66,GL,CU, hopen weer op een “kogel van LINKS”.

   Like

   • Danny zegt:

    Ja, die linkse kerk is totaal niet te vertrouwen, die hebben een hele foute agenda voor Nederland.

    Like

 5. Wans Horst zegt:

  We zullen de Marokkanen eens huisvesten rondom al die figuren die nu zo’n ophef genereren met als enige denkbare doel het kleinkrijgen van Wilders. Wilders will never give up, never give in, he will never surrender!!!

  Like

 6. Danny zegt:

  Zoals ik al eerder hier heb gezegd, ik blijf PVV stemmen, om te beginnen weer bij de volgende Europese verkiezingen. Laat die linkse landverraders in de stront zakken met die linkse flauwekul van ze!

  Like

 7. ezra70 zegt:

  Wilders heeft ruggengraat. Daar kan menigeen een voorbeeld aan nemen.

  Like

 8. Jan Wandelaar zegt:

  Dispereert niet

  Like

 9. alidas1 zegt:

  Goed zo geert je hebt het ze goed onder hun neus gedrukt
  als ze het nu nog niet begrijpen .
  Mijn benieuwen wat er in de krant komt .
  Mijn stem blijf je houden.

  Like

 10. Vederso zegt:

  Een comment van Gates of Vienna;

  Well sir. That is the PVV program. Less immigration. Less immigration also means less Maroccans.

  These Dutch hate speech laws are meant for the State. A privat person always has the right to discriminate. We all discriminate. When we pick a spouse, when we hire an employee. Under Dutch law any greencard holder can be “deported” to his native country when he or she violates the law. Even a Dutch citizen with two passport can lose the Dutch Nationality and be expelled to the homeland for violating the law.

  Mr Wilders is master of his own questions ( he did not say anything, he asked a question) and own political agenda. He never expressed the wish to use violence against any group in society.

  If he can not make a plee for less immigrants- of any nationality- the political proces is dead. If that is “hate” speech we have lost our freedom of speech and therefor our so called “democracy”.

  We now enter a new phase in the Netherlands. A phase that i have seen before when mr Fortyun got killed by the left. If they- in some way- kill Geert. They will be in a lot of trouble.. We wont sit idle if that happens.

  Like

 11. Edwin Lauxen zegt:

  Ik Citeer: Het ministerie van Jusitie laat in een reactie weten dat Opstelten met zijn uitlatingen alleen een politiek oordeel heeft gegeven. Een strafrechtelijk oordeel is volgens hem aan het Openbaar Ministerie..Einde Citaat.

  FEIT: Het O.M en de Kinderbescherming vallen onder Justitie en Justitie onder Evil Opstelten.
  zijn vrouw is werkzaam als kinderrechter en is vice-president van de rechtbank en is Ivo een vriendje van Demmink, ze kennen elkaar via dat studentenclubbie.

  Like

 12. Edwin Lauxen zegt:

  @Jan Wandelaar

  En Jeugdzorg doet de rest.

  Like

 13. Jean zegt:

  Ik sta voor 1000% achter Geert Wilders, toch zou ik het woord marokkanen vervangen hebben door moslims want daar zitten marokkanen voor 99,999995 % in vervangen met resultaat dat we binnen enkele jaren zonder ” moslims ” zouden kunnen uitkomen met alle positieve resultaten voor Europa.
  Moslims/islamlovers zijn de ondergang van onze westerse beschaving en dat heeft niets te maken met nationaliteit, huidskleur of eender wat, de barbarij moet bestreden worden want wij willen een vrije veilige leefbare toekomst voor onze kinderen en kleinkinderen zonder waanzinnigen.

  Like

 14. Sjaak zegt:

  De telegraaf komt in Aktie !

  OPROEP: Leukste Marokkanen van Nederland
  Heeft u Marokkaanse buren, vrienden, collega’s, studiegenoten of voetbalteamgenoten die u hoog heeft zitten? De Telegraaf hoort het vandaag, de dag nadat Geert Wilders riep de Nederland beter af is met ‘minder Marokkanen’, graag.
  Laat het ons weten, vooral als u er wat over wilt vertellen voor de krant en u bereid bent op de foto te gaan.
  ———————————————————————————————————————————–
  WOHAAAAA !
  KIJK MAAR NAAR OPSPORING GEZOCHT !
  DAAR ZIJN FOTOS GENOEG !

  Like

 15. johannes zegt:

  heb het zo net gezien,Wilders maakt mijn dag weer goed .super kerel

  Like

 16. Breget zegt:

  Lees net in de telegraaf VVD doet de deur nog verder dicht ,ook alleen maar om garen te spinnen en hun eigen jaren van miskleunen naar de achtergrond te schuiven en hopen op meer zieltjes door voor de aankomende verkiezingen een grote slag te slaan.

  Like

 17. Henk.V zegt:

  Nee, natuurlijk, waarom zou hij ook?
  Omdat het koor van huichelaars die hun eigen ziel nog nooit in een spiegel hebben bekeken, een plezier zou moeten doen?
  Een niet bestaande politieke brand blussen? Nee natuurlijk!

  Is de waarheid die Wilders verkondigt plotseling in een leugen veranderd?
  Spreken links politieke leugenaars die steeds verkeerde rampzalige keuzes hebben gemaakt voor land en volk va en dus KILO’S BOTER OP HUN HOOFD HEBBEN plotseling de waarheid?
  Nee en nog eens nee!

  Noch Wilders, noch wij zullen afwijken van de weg die wij bewandelen: de waarheid spreken ook al gaat iedereen op zijn kop staan.
  Er staat teveel op het spel, dus gaan we door waar wij mee bezig zijn.
  Dit linkse geblèr maakt totaal geen indruk op mij.

  Like

 18. jans zegt:

  Minder! Minder! Minder! Minst! Niets!

  Like

 19. treintrien zegt:

  Zeg, domme vraag misschien, maar ik heb net de hele speech gezien.
  En als ik het goed begrijp kunnen die mafklappers die terug komen uit Syrie dus per kerende post terug naar verweggistan? Op basis van die wet die terroristen de nederlandse nationaliteit ontzegd?
  Ik bedoel, die knakkers staan met afgehakte hoofden te zwaaien, dat lijkt mij terroristisch genoeg?

  En over dat gevalletje met Geert:

  ***quote van onbekende op gs:
  Je moet hard schudden als een volk diep slaapt 😉

  Way to go Geertje!
  Vertel ’t ze!
  (Ik lag blauw toen die zei: ” het is nogal een verschil of je voor een universiteit staat of voor de nos-redactie, om maar eens twee uitersten van intelligentie te noemen ‘ Gna Vilein)

  Like

 20. Avidia zegt:

  Vorige video gezien en zo zie je maar HET ZIJN ONZE KUTMAROKANEN, meer hebben we niet nodig, uitgeproken door de PVDA fr partij tegen kutmarocanen, ha, ha,

  Like

 21. Avidia zegt:

  Ik weet niet wat er gebeurde, maar ik werd afgesloten, de religie van de vrede zijn tegen dieren en vooral huisdieren, nou, ik heb huisdieren en ben daar heel gelukkig mee, en de dieren ook, ik heb katten gehad die meer dan 28 jaar leefde, omdat ik ze goed verzorg eb geef wat ze nodig hebben, de moslims doden alleen dieren die hebben niets met dieren, ze zijn in alle opzichten ongevoelig, daarom ben ik tegen moslims, omdat ze tegen vrouwen en dieren zijn, beiden verlangen gevoeligheid en dat is wat ze missen, daarom kunnen ze ook zo gemakkelijk een moord plegen!!!!

  Like

 22. leefbarbaar zegt:

  Briljant.
  Meneer Wilders heeft nu meer zendtijd dan alle andere partijen bij elkaar. En dat in heel Europa waar binnenkort weer verkiezingen plaats vinden. En dat terwijl alle oude media op de loonlijst staan van de regering. Petje af.
  Al die mensen, die hem afvallen en veroordelen wens ik veel succes met de ellende van de multikul.
  En al die domlinxe demonstranten wens ik veel plezier met hun vrijheid. Geniet er maar van. Jullie demonstratie was ook gericht tegen niet-moslims en tegen Israel. Enige idee, wie hierna aan de beurt is? Dezelfde mensen die in Zandbakkië hoofden afsnijden van medemensen demonstreerden met jullie mee. Ik hoop dat jullie tijdig tot inzicht komen, want de PVV kan best wel meer steun gebruiken.

  Like

 23. Harry zegt:

  Het is inmiddels wel een beetje gedateerd , maar zit de pvda nog in de mensenhandel met hun : ” het zijn wel ónze kutmarokkanen” ? ONZE ?
  Leer dat nou eens Cohen , ieder mens is een zelfstandig individu , er is niks van jullie bij , ieder mens moet zelfstandig beslissingen moet kunnen nemen , zijn eigen lot bepalen en dient voor zijn eigen veiligheid te zorgen .
  En nu juist dat laatste proberen jullie ons te ontnemen door zoveel levensgevaarlijke figuren toe te laten dat de mensen op koopavond uit veiligheidsoverwegingen niet eens meer de deur uitgaan .
  Slecht voor de middenstand, slecht voor de horeca .
  Winkelstraten raken uitgestorven , alleen nog hoofddoekjes en snorren op straat en loerende zwarten met enorme capuchons over hun boeventronies .
  Ze staan hele avonden in de portieken te hangen . Waarom ? Waar wachten ze op ???
  Waarom proberen jullie toch voortdurend om alles wat voorheen prima was kapot te maken ?
  En ons eigen lot kunnen we ook al haast niet meer bepalen want velen kunnen hun rekeningen niet meer betalen . Uitgemolken en uitgezogen door het linkse gebroed , om de immigratiestroom te kunnen financieren .
  Een van jullie favoriete voorgangers J.den U. heeft zelfs ons aardgas in de uitverkoop gedaan om ” leuke dingen voor linkse mensen ” te kunnen financieren .
  En diezelfde rooie stommelingen in het noorden die de pvda zo trouw waren , diens huizen zakken nu langzaam in elkaar en de grond in .
  ” Tja , nou , ik weet echt niet of dat wel door de gaswinning komt , hoor ” .
  Als het effe kan kunnen de noorderlingen verrekken met hun schade toch ?
  Het geld is allemaal verbrast en dat komt nooit meer terug .
  En hoe dat nu met die arme allochtonen moet nu ze zich massaal afgekeerd hebben van de pvda ?
  Stemadviezen , leugens , intimidatie , ronselpraktijken ten spijt , ZE ZIJN WEG !
  Ineens hebben jullie niks meer aan die lui , behalve ellende .

  Like

  • Nemesis zegt:

   Weet niet of iemand het al opgemerkt heeft. Ik zag het toevallig omdat ik amper tv kijk. Maar het eerste kopvod in een reclame heb ik nu toch ontdekt. De Lidl heeft een wasmiddel reclame, die witter dan stralen wit wast (om te gillen) en ja hoor een kopvodmevroi, zo te zien opgenomen in A’dam op een platje drie hoog achter, hangt die stralende was op. Blèghhhh.

   Like

 24. donder2014 zegt:

  Ik ben blij dat Wilders zijn woorden niet gerectificeerd heeft, goed gedaan Geert.. En dat bewijst maar weer eens hoe hypocriet de meeste mensen in Nederland zijn. Verontwaardigd zijn de Gutmenschen weer door de woorden van Wilders, = maar ze gaan er het liefst niet langs wonen,= ze kopen geen huis in een straat vol met gelukszoekers = of schreeuwen het van de daken dat hun huis minder waard wordt als er Somaliërs tegenover hun wonen, = ze hebben liever niet dat hun zoon of dochter thuis komt met een moslim = en als de licht getinte jeugd ’s avonds op straat hangt dan lopen ze een blokje om.!!! Ik walg op z.n zachts gezegd van deze hypocriete ” bakfietsterroristen”

  Like

  • Wans Horst zegt:

   Rectificatie zou Wilders z’n politieke dood zijn, dat verwachten zijn tegenstanders ook niet van hem. Zij pogen Wilders op deze wijze slechts in het verweer te drukken, de indruk wekkende alsof er met de beste man iets mis zou zijn, alsof de man nog niet voldoende druk mag ervaren. Ik sta voor de volle 100% achter Wilders en mensen of organisaties die hem afvallen hoeven niet op mijn steun te rekenen. Als je over lijken gaat om zetels te winnen en/of als je ineens de zeer duidelijk bovengemiddeld criminele Marokkanen prefereert boven Wilders, dan ben je voor mij een waardeloos persoon en gaan wij niet samen de oorlog winnen. Wilders krijgt mijn onvoorwaardelijke respect, dat heeft hij wel verdient na zo veel ellende om voor het volk — niet voor zichzelf! — het verschil te maken!

   Like

  • Daiyu-ninja zegt:

   donder2014 zegt:
   23 maart 2014 om 09:56

   Helemaal mee eens.
   Het zijn vieze, vuile, achterbakse en valse huichelaars.

   Like

 25. Theresa Geissler zegt:

  @E. J. Bron: Misschien zul je een dag of twee, drie iets minder comments van mij lezen dan je gewend bent, E.J., ik weet het nog niet. Ik probeer namelijk over al deze toestanden een steekhoudend artikel te schrijven binnen een zo kort mogelijk tijdsbestek -en mijn zoon te laten hepen met de technische details voor hij weer een week naar Korea vertrekt.
  Het zal niet meevallen, maar ik wil dit. En liefst zo snel mogelijk.
  Hopelijk lukt het.

  Like

 26. Jan zegt:

  Autochtone kinderen voeren schrikbewind op scholen, Marokkanen overwegen emigratie

  Marcouch: ‘Scholen moeten praten over Marokkanen
  Tweede Kamerlid Ahmed Marcouch (PvdA) en docente Fati Benkaddour roepen docenten op om in de klas gesprekken te voeren over het bestaansrecht van Marokkaans-Nederlandse kinderen in Nederland. Hieraan is grote behoefte, zo blijkt uit de verzoeken die zij krijgen van ouders na de uitingen van PVV-leider Geert Wilders.

  Ook kinderen van autochtone ouders vragen waarom hun Marokkaanse vriendjes HUILEN EN BANG zijn. Alle ouders moeten bij scholen aandringen op lessen en schoolgesprekken, vinden Marcouch en Benkaddour.

  Benkaddour heeft een boek geschreven onder de titel HOE OVERLEEF IK NEDERLAND, met 99 ideeën voor Marokkaanse jongeren.
  http://www.ad.nl/ad/nl/1012/Nederland/article/detail/3621112/2014/03/23/Marcouch-Scholen-moeten-praten-over-Marokkanen.dhtml

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s