Geschrokken Henk Bres: “Ik ben nu ineens een tering-NSB’er”

Screenshot_29

Beroeps-Hagenees Henk Bres was woensdagavond één van de mensen die op de verkiezingsbijeenkomst van de PVV vrolijk mee scandeerden om ‘minder Marokkanen.’ Hij snapt nog altijd niets van de ophef en is geschrokken van de reacties. Bres krijgt nu ineens te horen dat hij een “vieze vuile tering-NSB’er” is.
‘Het was een beregezellige avond,’ vertelt hij. ‘Iedereen was in een goed humeur. Ik had geen idee dat die Marokkanenvraag zo’n gedoe zou geven. Mensen weten toch dat het Geert om de criminelen gaat? Die moet je onmiddellijk het land uitzetten. En dan doel ik op van die 17-jarige jochies die jonge vrouwen voor hoer uitmaken, omdat ze geen hoofddoekje dragen. Of die oude vrouwtjes beroven door ze een stroomstoot in de nek te geven. Wegwezen met die lui.’

Lees verder>>>
(h/t Jan Wandelaar)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

40 reacties op Geschrokken Henk Bres: “Ik ben nu ineens een tering-NSB’er”

 1. Jan Van zegt:

  Laat je niet kisten, Henk! Je hebt groot gelijk!
  HONDERDEN malen wordt in de media en Youtube de woorden “Marokkanen tuig”, Marokkanengeweld” en “Marokkanen overlast”” gebruikt!
  Welk normaal mens denkt dan dat daar ALLE Marokkanen mee worden bedoeld? Dat daar ook Aboutaleb mee wordt bedoeld?
  Maar…., blijkbaar reageren onze “nette” mensen als het criminele straattuig??

  Like

  • Sjaak zegt:

   Over tuig gesproken !

   PvdA stemt voortaan tegen elk PVV-voorstel
   DEN HAAG –
   De PvdA-fractie in de Tweede Kamer steunt voortaan geen voorstellen van de PVV meer, hoe ze ook luiden. De Kamerleden Duco Hoogland en Roelof van Laar hebben dat zaterdag op Twitter gemeld. „De PVV heeft teveel grenzen overschreden”, aldus Van Laar.

   Like

 2. Henk der Niederländer zegt:

  En mijnheer Henk Bres is dus nu plotseling een tering NSB er.

  Ik weet niet of de Heer Bres hier wel eens komt kijken maar in dit geval hoop Ik van wel en wel om de volgende reden: de Heer Bres is per definitie geen NSBer omdat hij niet zoals het hele linkse geteisem in Den Haag zijn land wil uitverkopen aan een ideologie die niks met Nederland te maken heeft.

  Dus heer Bres blijf gewoon op uw standpunt.

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  Het demoniseren begint van voren af aan! Dat komt de verraderskliek van D66,PvdA,CDA en VVD wel gelegen natuurlijk! Walgelijk, hoe men met elkaar omgaat, ik herken Nederland niet meer, mede door deze verraderspartijen, die sinds 1972 BEWUST hiernaar toe hebben gewerkt!

  Like

 4. Cathja zegt:

  Bres heeft gelijk. De explosieve groei van de criminaliteit tegen ons, autochtone Nederlanders, baart zeer veel landgenoten grote zorgen! Wij hebben nooit gevraagd om de gastarbeiders een definitieve verblijfsvergunning te geven en hun hele gezin/familie ook meteen maar over te laten komen. Allemaal werk van die rooie kliek in Den Haag.
  Dat het nu zo gigantisch uit de klauw begint te lopen, moeten de heren politici zichzelf verwijten, want zij hebben tot nu toe de andere kant op gekeken als er weer eens iets aan de hand was met de onaangepasten.
  Geert Wilders hamert er al jaren op dat er iets moet gebeuren in dit land, maar ze houden zich doofstom in Den Haag.
  Dan moeten ze nu niet zo verontwaardigd doen, nu er één onhandig zinnetje doorgeslipt is. Meer is het niet. Een storm in een glas water, maar men maakt er gewoon een orkaan van.

  Het niveau van hen die ons denken te kunnen regeren is hiermee bloot gelegd.

  Like

 5. D.Day zegt:

  Weet je Henk, dit zijn nou de zgn. welwillende moslims, die zich zo weten te gedragen en ons daarmee een rad voor ogen draait, totdat er een conflict ontstaat en dan zien we hoe ze echt in elkaar steken.Zo gaat het al tientallen jaren, maar wij hebben ons nooit mogen uiten en daarom is er zo”n scheefgroei ontstaan tussen de gewone bevolking en de cultuurrelativisten, die waken over de moslims in onze samenleving. En dit is in de hele westerse wereld aan de hand. Deze ontwikkeling loopt uit op chaos en geweld die zijn weerga niet kent.

  Like

 6. harrynl007 zegt:

  Ik laat mij nog liever als NSB-er wegzetten dan dat ik achter mannetje Pechtold, homo Rutte of landverrader Samsom aanloop!!

  Like

 7. Monalisa zegt:

  een citaat ik ben de weg kwijt er komt zoveel langs @ Monalisa
  Ben het niet met Hr. Wilders eens maar de wijze waarop de PvdA denkt dit te moeten aanpakken slaat echt nergens op. Het was deze partij die elk woord wat over allochtone mensen werd gezegd op een weegschaaltje legden. De Hr. Bolkestein {VVD} heeft omstandig uit moeten leggen waar de pijn punten zaten .Het optreden van de PvdA was ook buiten elke realiteit, vergelijkbaar met nu .Criminelen die stelen alsnog belonen met een riante wachtgeld regeling. De burgers hebben hun normen en waarden niet weg gegooid zoals PvdA wel heeft gedaan .Nivelleren.

  Like

 8. Theresa Geissler zegt:

  God, wat beroerd voor die man!
  Ik geloof zo lanzamerhand toch echt, dat alle Islam- en multikulcritici in dit doorgedraaide land de handen ineen zouden moeten slaan en een duidelijk signaal afgeven, dat de maat toch echt vól is: Ze zitten compleet de realiteit te verdraaien; zijn ze belazerd met z’n allen!
  Dit flikten ze ooit met Janmaat, maar dat gaat geen tweede keer gebeuren! Hier moet een duidelijk tegengeluid op komen!

  Like

  • Danny zegt:

   Theresa, Fortuyn flikte ze, het zelfde geintje. Dus nu met Wilders is het, nu al de derde keer.

   Like

  • Theresa Geissler zegt:

   @Danny, 20.19U. Jawel! Maar NIET meer in die mate, dat antifa’s of wat dan ook brandstichten in je bijeenkomstzaal, je partner of welke vertrouwde dan ook een been verliest en dat de hele goegemeente er om gaat staan gniffelen!
   Dat gaat NIET meer gebeuren: WIJ gaan van nu af aan eens naar buiten brengen, wie er in dit rotland eigenlijk wordt “weggezet! De maat is vol!!!

   Like

 9. BertG. zegt:

  Wij zijn allemaal een soort van Henk Bres. Alleen van hem weten ze hoe hij er uit ziet. Van ons niet.
  Laf en achterbaks dit soort reacties. En hoeveel mensen van deze site hadden er ook alweer een PVV poster voor ’t raam hangen. Geeft niet. Ik heb ‘m ook voor een raam hangen.
  Maar dit zijn gewoon de geaccepteerde stoottroepen. En heel links is het er mee eens. Had je je eigen maar niet ergens voor doen laten uitkomen of meningen moeten verkondigen die ons niet bevallen.
  En met de dode herkenning weer een mooi gedicht met dit nooit weer. We zitten er middenin.

  Like

 10. Sjaak zegt:

  Meteen de linkse smeerlap bij hun kraag pakken en
  vragen waar ze hun antisemitische aanschuldigingen
  vandaan hebben en waar ze van de PVV ge-uit zijn
  en waar deze onzin staat ! Maar zich met deze
  vieze vuile vaderlandsverraders af te geven is
  verloren tijd ! Laten we ons liever met de komende
  EU verkiezingen ophouden en daarvoor zorgen dat
  deze elendige EU Parasiten verdwijnen die nu vol
  daarmee bezig zijn Europa naar de filesteinen te
  helpen ! FUCK THE EU !

  Like

 11. Jan zegt:

  2010 PvdA’er Van Velzen maakt CDA’ers en VVD’ers uit voor nazi’s

  Het Amsterdamse PvdA-raadslid Geke van Velzen heeft het aanstaande kabinet van VVD, CDA met gedoogsteun van de PVV, vergeleken met nazi’s en NSB’ers. Ze sprak in de raadsvergadering van ‘kabinet-Bruin I’, tot woede van de rechtse oppositie.
  http://www.elsevier.nl/Politiek/nieuws/2010/9/Amsterdams-PvdA-raadslid-Rechts-kabinet-is-Bruin-I-ELSEVIER276017W/

  Like

 12. delamontagne zegt:

  heb net om 1800 die wel heel goede reactie van wilders op persconferentie gezien.
  dat wordt nog wat daar in NL.
  HOE DAN OOK, BLIJF OP HEM STEMMEN HIER-VAN-DAAN.

  Like

 13. jowitteroos zegt:

  Plaats het even hier als het okee is.
  o.a. PVV-leider Geert Wilders biedt geen excuses aan voor zijn uitspraken over Marokkanen. Hij vindt dat hij binnen de marges van zijn verkiezingsprogramma is gebleven.

  Wilders stond in het Tweede Kamergebouw de pers te woord, om voor het eerst te reageren op het vertrek van twee van zijn Tweede Kamerleden, een lid van zijn Europese fractie, een Haags raadslid en twee Friese Statenleden van de PVV.

  “Ik heb de waarheid gesproken en niets verkeerd gezegd. De media hebben de vergelijking gemaakt met voorbeelden uit het verleden. Ik heb niet gezegd dat ik alle Marokkanen het land uit wil knikkeren. Ik bied geen excuses aan voor iets dat ik niet gezegd heb
  http://nos.nl/artikel/626732-wilders-geen-excuses-ik-ga-door.html

  Like

 14. Danny zegt:

  Dit is Wat Geert net bij de NOS zei.

  http://nos.nl/artikel/626732-wilders-geen-excuses-ik-ga-door.html

  Gelukkig gaat Wilders door en laat zich niet gek maken door de linkse media die hem demoniseren.
  Ik hoop dat hem niks zal overkomen, maar ik kan mij niet aan de indruk ontrekken dat wat Wilders nu allemaal overkomt, grote vergelijkenis vertoont met wat Pim Fortuyn is overkomen.

  Pim Fortuyn 1948-2002 Demonisering

  Kijk en zie wat hier gebeurt.

  Het zelfde zien we nu gebeuren. Waar stopt de demonisering van de linkse kerk.

  Ik adviseer om het hele persoptreden van Geert Wilders, als het te vinden is, hier op de site te plaatsen, dan kunnen mensen zelf beoordelen wat Geert Wilders daar heeft gezegd.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @ Danny: 18.46. uur. Ik heb het vraaggesprek van Dhr. Wilders, met de pers bekeken. Het is mij duidelijk, dat Dhr. Wilders correct handelt, maar dat men zijn woorden verdraait, en uit hun verband rukt. Ik sta volledig achter hetgene dat Wilders en de PVV met betrekking tot deze hele queeste uitdragen!

   Like

  • rob dekker zegt:

   danny,na 7 minuten ging ik al bijna over m,n nek ,, en verdomme zoveel jaren erna blijft deze linkse indoctrinatie bestaan. ze durven niet zoveel meer als toen, maar het blijft bestaan. Ik stem pvv maakt niet uit waarvoor het is , voor die dit niet begrijpen, kijk dan naar deze mensonterende film, dit zijn de zgn politici die ons vertegenwoordigen, er is niets veranderd!!!

   Like

 15. Yvonne van Cleef zegt:

  Nsb,er?,Dat vind ik nu juist van al die oeverloos domme demonstranten die vandaag lopen te scanderen in Amsterdam en Nijmegen;bereid om zo hun land te verkwanselen;stelletje idioten!er?Dat waren mensen die niet het landsbelang dienden;integendeel!Dus als je voor je eigen land opkomt,kun je nooit een nsb,er zijn!

  Like

 16. Harry zegt:

  Welk een debiele vergelijkingen trekken onze vijanden toch !
  Wilders en zijn volgers zijn redelijk pro-Israël en ze maken ons uit voor nsb-ers , de grote vijanden van de Joden . Niet te rijmen .
  Hitler was een socialist , dus links , waarom noemen ze dat “rechts” ? Kan ik ook niet helemaal volgen .
  Was het niet zo dat Hitler een paar bataljons Marokkanen aan zijn zijde had , die hij roemde om hun loyaliteit ?
  Als er iemand voor de kwalificatie nsb-er in aanmerking komt zijn ze het zelf wel , onze Marokkaanse “vrienden” . Zouden ze dat niet zo zien ?
  Is dat een gevolg van eeuwen inteelt ?
  En de socialisten die voorheen de nationaal socialistische bond vormden zijn hun oude gewoonte om het eigen volk te verraden nog niet verleerd .
  Pvda , groen links , de sp , cu , zelfs het cda zit in dit kamp .
  En de Goebbels propaganda machine draait nog steeds op volle toeren .
  Half Nederland stond op z’n kop .
  En waarom ?
  Om de waarheid !
  De pvda en vvd zullen Wilders wel dankbaar zijn , niemand zeurt nog over het enorme verlies dat ze geleden hebben .
  En wat Wilders’ partijleden bezielt om ineens op te stappen ?
  Hebben ze gewacht op het juiste moment ?
  Net zoals bij ons reageerders zullen er wel partijleden zijn in allerlei gradaties , pro en minder pro , twijfelend en ontevreden , met oprechte zorgen en drogredenen , zoals die homo die opstapte vanwege de contacten met het Vlaams Belang .
  Jammer hoor , het geeft de vijand alleen maar meer munitie .
  En wie uitstapt gaat vast geen grote politieke toekomst tegemoet .

  Like

 17. wouteenhoorn zegt:

  Henk sterkte en trek je niks van die landverraders aan. Eens komt de tijd dat ze hier spijt van gaan krijgen.

  Like

 18. koddebeier zegt:

  De NSB gillers hebben niet het besef dat de NSB links was……….dus aanhangers van een rechtse partij kunnen nooit NSB ers zijn !!

  Like

 19. Danny zegt:

  Hier het hele persoptreden van Geert Wilders. Kijk en oordeel zelf.

  http://nos.nl/video/626758-wilders-ik-heb-de-waarheid-gesproken-en-niets-verkeerd-gezegd.html

  Like

 20. Danny zegt:

  Henk, wat naar voor je .Laat ze het lazerus krijgen met hun NSB.

  Like

 21. jantjeuitnl zegt:

  Henk, ik bewonder je gezonde BOEREN verstand.
  De PVV opstappers doen me aan een haan denken…
  Deze: Matteüs 26, 34

  Like

 22. Philippine zegt:

  Maar de PvdA heeft ontzettend verloren bij de gemeenteraadsverkiezingen.
  Laten we dat maar goed onthouden!

  Like

 23. Republikein zegt:

  Oh oh Den Haag, mooie stad achter de duinen.

  Like

 24. s breget zegt:

  Dus als fatsoenlijke Nederlandse burger mag je in NL niet voor je mening over Marokkanen die onze zeer oude oudjes in elkaar beuken ,jonge meisjes de prostitutie in werken ,de hoofden van onze zonen als voetbal gebruiken ,en onze monden dicht snoeren in samen werking met onze leugenachtige regering die zo bang zijn voor een goed en fijn Nederland dat het gaat lijken dat we in het vroegere land van Lenin/Stalin wonen het begint met de uitspraken van de PVDA Heertje Spekman (een vetklep ziet er gelijk uit) die niets nieuws verteld dat hij alles waar G.Wilders mee komt zal stoppen ,iets wat de PVDA al jaren geleden mee is begonnen P.Fortuyn met Melkert(Is dat niet de Hond van de PVDA)dacht het wel die terecht in zijn kooi terug werd gevloten en sinds tijden zijn kop weer uit zijn hok steekt .maar vele zullen gelukkig net als H.Brest niet stil zijn .

  Like

 25. Shalomilikeyou zegt:

  Beste Mr Bres,

  Het feit dat u door de islamitische marktkoopman voor vuile tering NSBer wordt versleten moet u natuurlijk wel in het juiste perspectief zien. In de islamitische wereld word A.Hitler als een groots man gezien. Daar is dit geen scheldwoord. U wordt niet uitgescholden. U krijgt feitelijk een compliment. U bent dus een groots man. Ik vermoed alleen wel vanwege uw omvang ;).
  Dat deze islamiet u complimenteert wegens uw grootheid terwijl u een voorstander bent om o.a.
  zijn kinderen het land uit te zetten, uiteraard wegens hardnekkige crimineel gedrag, kunnen we uit die hoek natuurlijk niet vaak genoeg horen. Mr Bres u kunt gerust weer slapen.

  Like

 26. Avidia zegt:

  Arme Pim, zo een fantastische leider, ik mis hem nog steeds, en zie die van dam, war een vreselijke man. zo ziet de PVDA eruit, vreselijk volk, dat ze zich niet schamen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Like

 27. Avidia zegt:

  harrynl007 zegt:
  22 maart 2014 om 17:47

  Ik ook met bolle overtuiging

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s