Gronings statenlid: PVV Groningen zal Wilders blijven steunen

PVV Groningen

GRONINGEN – Ton van Kesteren, het Groningse Statenlid voor de PVV, blijft pal achter zijn leider Geert Wilders staan. Dat meldt hij op Twitter.

Het ferme standpunt van Van Kesteren is opmerkelijk, want in het hele land beraden
PVV´ers zich of ze nog wel achter Geert Wilders willen blijven staan. Een aantal PVV´ers in de Tweede Kamers stapte inmiddels al op.

Tweet van Ton van Kesteren: PVV wás, is en zal PVV blijven! PVV Groningen blijft Geert Wilders steunen. — Ton van Kesteren (@PVVKesteren)

Lees verder>>>
(h/t Edwin Lauxen)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Geert Wilders, Groningen, PVV. Bookmark de permalink .

6 reacties op Gronings statenlid: PVV Groningen zal Wilders blijven steunen

 1. nn zegt:

  Misschien is Geert juist wel geniaal. Overal de hoogste in de peilingen, daardoor juist dreigt de PVV een gevestigde orde partij te worden met alle gevolgen van dien, meelopers en baantjesjagers die uiteindelijk waafdeloos blijken te zijn. Geert zegt niets anders dan wat wat iedereen al lang denkt, zeker de echte PVV’ers. Wie nu uitstapt, valt voor de druk van de media!! Die kan de druk van tegenwind niet aan (die ook inderdaad zeer hard is). Nu vindt de grote uitzuivering plaats. Zo leer je de echte die-hearts kennen waar je mee verder kan. Ik denk dat Geert geniaal is, zo bouwt hij een partij op die op de lange duur stand kan houden.

  Like

 2. Theo Prinse zegt:

  Tijdens het 1.5 maand durende Catshuisberaad waar Geert en Fleur aan deelnamen trad Hero Brinkman op 20 april 2012 na 2 weken uit de PVV fractie en Brinkman veroorzaakte als zetel 76 dat Rutte 1 geen meerderheid meer had waardoor het einde van Rutte 1 eigenlijk was beklonken.
  http://nl.wikipedia.org/wiki/Kabinetscrisis

  Diezelfde zondag daarop zat Hero Brinkman bij Harry Mens Business Class en begon allereerst met Harry te bedanken dat Harry al die tijd had gezwegen dat hij (Brinkman) al in december 2011 – dus een half jaar eerder – in Hotel des Indes in Den Haag had gezegd op een voor de PVV uiterst beschadigend moment de partij te zullen verraden.

  Dat interview van Mens met Brinkman is meer dan een jaar te zien geweest via uitzending gemist en Brinkman heeft dit feit dat hij al een half tot een jaar eerder had besloten om uit de PVV te stappen bij Eva Jinek een jaar na Mens nog eens bevestigd.

  Ook Luis Bontes bevestigde dat later nog weer eens omdat Bontes twee maal PVV campagneleider was voor in ieder geval de 12 september 2010 verkiezingen en in de maanden vooraf toen al van Kortenoeven hoorde van het voornemen tot verraad van Hero Brinkman waarbij Bontes toen tegen Kortenoeven zei dat nog te vroeg te vinden om er aan mee te doen …
  Wim Kortenoeven spande samen met Evelien Gans van het Ned. Inst. voor Oorlogsdocu. NIOD tegen de PVV Koekamp.
  Het CDA o.l.v Maxime Verhagen en Hans Hillen zijn vanaf de mededeling van Brinkman aan Mens in december 2011 of eerder vuile complotten tegen hun PVV gedoogpartner gaan smeden waaronder het debacle van de PVV Limburg (CDAer Martijn van Helvert) en nog veel meer vuiligheid.

  Ook Wim Kortenoeven is een vuile comploteur en is zelfs steun gaan zoeken in Amerika bij linkse Joodse kringen tegen de PVV. Kortenoeven draagt bij aan Israël-Aktueel, het maandblad van de stichting Christenen voor Israël. Verder is hij directeur van het Netherlands-Israel Public Affairs Committee (NIPAC), een lobbyorganisatie ten behoeve van Israël (een Nederlandse variant van het Amerikaanse AIPAC).
  http://nl.wikipedia.org/wiki/Wim_Kortenoeven
  Het is zeker dat Joram Judas van Klaveren met figuren als linkse CDAer en fel anti PVVer Doekle Terpstra al een jaar samen zweert om de PVV te beschadigen..

  Like

 3. koddebeier zegt:

  Het zelfreinigend effect van de uitspraken van Geert Wilders…………de baantjesjagers, meelopers en achterbakse ratten gaan er met z’n allen vandoor !!!!! Mooi toch !!

  Like

 4. bigljohn zegt:

  Deze reactie plaatste ik o.a op 5 verschillende forums van kerken die a.s. zondag een kerkdienst tegen racisme gaan houden (Geert Wilders).

  Komt er soms ook een kerkdienst voor al die duizenden christenen die in de Arabische regio al vermoord zijn door de moslims ? Hun kerken verbrand en hun hoofden afgeslagen ?
  Regeren is vooruitzien. Laten we niet afwachten tot het woord van de koran Nederland in vuur en vlam zet. Hier in Nederland wonen heus geen apart soort moslims. Overal in de wereld wint de Sharia steeds meer macht. 90% van alle gruwelijkheden in de wereld worden door Moslims gepleegd ! Protesteerden Nederlandse Moslims ooit tegen de gruwelijkheden in het midden oosten gepleegd door hun broeders, en tegen de sharia die in vele Nederlandse achterstandswijken heer en meester is ? Wijken waar de politie niet meer durft te komen, en waarvan hun aantal in een hoog tempo zich uitbreidt. Net als hun populatie overigens. Nederlanders en de onderhavige Moslims, u bent een stelletje smeerlappen !!!

  Like

 5. Avidia zegt:

  Voor mij is er een partij en dat is de PVV of jullie het niet leuk vinden of niet, ik ben het gesar neer dan beu, PVV is het voor mij en voor heel wat anderen, donder maar op met welke andere partij, geen kans!!~!

  Like

 6. Wachteres zegt:

  Kijk, zo kennen we de Groningers weer: “Doar woont de degelkhaid, de wille vast als stoal”!

  Ton van Kesteren, je doet de Groningers eer aan, ik ben trots op je en op de anderen van de PVV in Groningen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s