Hierbij wil ik nog even terugkomen op mijn artikeltje: “Wat levert Geert ons een rotstreek.”

Screenshot_26

(Door: Peter Selie)

Eerlijk gezegd ben ik nogal geschrokken van de reacties onder mijn artikel, hoewel de meesten positief zijn voor Geert Wilders. Mijn hartenkreet, want dat was het, is door een aantal  lezers begrepen alsof ik een afvallige ben. Het staat voor mij vast dat ik de laatste zin niet had moeten schrijven, maar feiten zijn feiten en ik heb gedaan wat ik gedaan heb.

Gezien de geschiedenis van de afgelopen jaren en niet in het minst zijn politieke proces, dat hij mede dankzij zijn advocaat goed heeft kunnen doorstaan, moet hij ervoor waken wat hij zegt. Een 2e vrijspraak zit er wellicht niet in. Dat is precies wat ik ervan zag komen. Kijk, dat die Tweede Kamerleden zijn opgestapt, is even vervelend, maar die hebben  blijkbaar van de gelegenheid  gebruik gemaakt om een goedbetaalde baan te hebben, want eerlijk gezegd kende ik hen, op Laurence Stassen van het EU-parlement na, niet eens.

Hoe belangrijk woorden zijn, blijkt wel uit mijn slotzin: “Ik ga dus maar eens kijken naar een alternatief.” Natuurlijk is er geen alternatief en nu niet gaan stemmen is dat ook niet. Ik ben een aanhanger van het eerste uur en zal dat tot mijn laatste uur wel blijven.

De PVV zal, zonder leugens te vertellen, op moeten passen met wat ze zegt. We hebben bij het Vlaams Blok gezien hoe telkens de wet werd aangepast om hen het vrijmoedige taalgebruik te beperken en dat heeft hen tenslotte een veroordeling, een politieke veroordeling, gekost. Willen we dat dan? Of een partijverbod misschien?

Ik vind overigens eveneens dat we geen  islamiet meer zouden moeten toelaten, maar daar gaat Den Haag niet meer over, dat is gemakkelijk voor ze om niet verantwoordelijk te zijn. En het kwaadaardige Brussel zal ze nooit stoppen, tot de etnische Europeanen in de minderheid zijn en dan kan het slachtwerk beginnen, zoals dat nu in o.a. Syrië en Egypte gebeurt. Wie kan mij vertellen hoeveel van die slachters er intussen al onder ons zijn en op onze kosten er riant van leven? En met voorrang een ingericht huis natuurlijk! Allemaal volop geld voor.

En aan de PVV-stemmers zou ik willen zeggen: ik ben en ik blijf een van jullie. Ik voel het me niet alleen aan Wilders verplicht, want hij betaalt ervoor met zijn vrijheid, maar ook aan de komende generaties, die zonder tegengas van hun ouders op school werden gehersenspoeld door gewetenloze linkse fascisten.

Ik hoop hiermee te hebben rechtgezet wat in mijn eerste artikel niet duidelijk was.

Door:
Peter Selie
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

32 reacties op Hierbij wil ik nog even terugkomen op mijn artikeltje: “Wat levert Geert ons een rotstreek.”

 1. BertG. zegt:

  Dit was voor mij niet nodig geweest deze boete doening. Ik denk dat meerdere dit zo zien.
  Je hebt tenminste een hele duidelijke mening waarover er hier gelukkig met een open vizier over gediscussieerd kan en mag worden.
  Ik ben hier in het verleden voor van alles en nog wat uitgemaakt zo als, spion, infiltrant, mol, enz.
  Iedereen moet alles kunnen zeggen,als je het maar kan onderbouwen en zeg anders niks.
  Dat is mijn mening. En wat de rest ervan vind, ach boeiend hoor.

  Like

 2. Aegoliuscs zegt:

  Ik herhaal als eerder geschreven:
  De EU is van “aangesloten” landen de soevereiniteit aan het uitkleden d.m.v. het verplichte toelatingsbeleid. Een zeldzaam (…) experiment van ongekende omvang en ongehoorde nationale gevolgen welke zich laten afmeten door de inmiddels ongeruste stemmer die o.a. Wilders als uitspreker van hun gevoelens acht.
  Een onvoorstelbaar assimilatieproject van mensen in taal, cultuur, geloof welke zo veelal extreem vanuit de babyhuisgeur, meer of weinig, separaat van het Nederlandse zullen opgroeien en zichzelf in scholing en winkelnering een economische woon-subcultuur begeven.
  Het zal de staat een zorg zijn, toen het hen bekend werd, zo’n 30 jaar terug, dat “we aan het uitsterven waren” , wie de nieuwe en vooral een vruchtbare samenleving het Nederland konden bewerkstelligen onder applaus van de voormalige politieke partijen.
  De NL is nu wat het is en niet wat het 40 jaren of langer terug ooit was. Wilders vecht als een gemuilkorfde leeuw en ik zal hem steunen al was het maar omdat ik fel tegen de EUSSR ben en tegen de Haagse slippendragers!
  En voeg eraan toe dat Bram Moszkowicz na het Wilders staats-politieke proces inmiddels is “ontmanteld”. Grote gebeurtenissen werpen hun schaduwen vooruit.

  Like

  • Aegoliuscs zegt:

   Ontbrekende toevoeging: ik blijf op PVV stemmen daar anderen politieke partijen nauwelijks weet blijken te geven/maskeren omtrent burgerlijke problemen als wel zeker tegen de EU voortgaande deelname.

   Like

 3. Jelle R zegt:

  Ik was het met je vorige artikel eens met je. Maar ik twijfel soms aan de tactiek van Wilders. Toen hij de eerste keer dat zei over minder Marokkanen vlak voor de verkiezingen was er al veel verontwaardiging en hij wist dus wat hij teweeg ging brengen als hij het een 2e keer ging doen, dus dat begrijp ik helemaal niet. Waarom deed hij het dan? Hij kon het gewoon vervangen door de vraag: Willen jullie meer of minder Islam? Daar zou niets verkeerd mee gezegd worden want hij stigmatiseert geen bevolkingsgroep, discrimineert niet, is niet racistisch en al zeker niet fascistisch. Niemand kon hem dus iets maken want hij stelt een volkomen eerlijke vraag. Ik heb de indruk dat Wilders nogal een koppig iemand is en dat kan wel nadelig zijn voor hem en zijn partij. Het leek wel op een manier van: kijk jullie kritiek bij de eerste keer doet mij niets en ik zeg wat ik denk. Een beetje uit hoogmoed ook want de regeringspartijen leken rake klappen te krijgen en de kans op overwinning was groot. Ik hoop dat Wilders hier een goede les uit trekt want Wilders en de PVV kunnen alleen verliezen van hun eigen en dit voorval was daar een voorbeeld van.

  Like

  • Harry zegt:

   Misschien is Wilders wel koppig , maar is het niet zo dat al die niet-koppige politici opportunisten , leugenaars , draaikonten en flapdrollen zijn en dat de burger daarom zo spoegzat van de politiek is ?
   Eigenlijk zegt het woord politiek het al .
   Het is het beginsel van de principelozen .

   Like

   • delamontagne zegt:

    onze wederzijdse afkeer van islam ( war mij betreft ook moslims ) komt die bij U door de kennismaking ermee in M.O. of door hoe je zoiets in NL meemaakt.?
    van dat laatste heb ik geen verstand ( niet veel megemaakt )
    Overigens zijn we 9van vroeger ) verre collega,s…….

    Like

   • Harry zegt:

    Inderdaad Delamontagne , toen ik naar het buitenland ging om te werken was ik naar goed liberaal gebruik opgevoed met respekt voor anderen .
    Al snel kwam ik er achter dat de zwarte broertjes en moslims dat respekt niet verdienden , ze eisten het wel gewoon op .
    Het gaat hier te ver om een uitgebreide uitleg te geven , misschien (bij flarden) bij een andere gelegenheid .

    Like

 4. Monalisa zegt:

  En aan de PVV-stemmers zou ik willen zeggen: ik ben en ik blijf een van jullie.Peter Selie dat zouden elke nederlander moeten doen Geert steunen maar, ook zij weten van die politieke criminelen anders hoef je opsporing niet meer op de TV te plaatsen, maar tja wie ben ik en ik daarom ben ik Amsterdam ontvlugt en ik heb 35 jaar met de buitenlander gewerkt en ik zeg het nogmaals 5 jaar nederland en 25 jaar WAO. ik heb het je al een tijd terug geschreven let op voor 22 mei moet hij kapot. met dank aan de PVDA en de VVD die wouden niet het Zwitser systeem invoeren.

  Like

 5. Jan Van zegt:

  Helemaal duidelijk, Peter.
  Wanneer iedereen eerlijk is en de kreten in media/youtube bekijkt over “Marokkanen tuig” en “Marokkanen agressie”, denkt toch NIEMAND aan mensen zoals Aboutaleb??
  (Toch kloppen die 2 paspoorten niet!)
  Nooit iemand die iets bralt van “Racisme!”.

  Like

 6. delamontagne zegt:

  eerlijk en uit ,t hart gescgreven…………..

  Like

 7. Theresa Geissler zegt:

  Al goed. Om eerlijk te zijn, was het wat mij betreft inderdaad vooral die laatste zin, van dat alternatief dus, wat er in hakte.
  Trouwens: Zoals gezegd: dat IS er niet, dus waar praten we over?
  ’t Is gewoon een rotsituatie, gecreëerd door die Linkse aasgieren die al jaren op dit ene momentje gewacht hebben. Zoiets kan ons allemaal van slag brengen; jou of iemand anders.
  En dat is bepaald niet ONZE schuld.

  Like

 8. Tempelier. zegt:

  Beste peterselie ik heb niet gereageerd op uw artikel , wel gelezen ook de reacties, Er is inderdaad geen ander alternatief en uw “angst ” om de PVV te verliezen door deze uitspraak is misschien terecht. Wel ben ik van mening dat de strijd nog lang niet gestreden is, en zolang moet je gewoon je rug recht houden.

  Like

 9. s breget zegt:

  Ik begrijp het ook wel ,was zelf verbouwereerd wat daar gebeurde maar blijf vertrouwen in hem hebben net als vele anderen .

  Like

 10. Tom Hendrix zegt:

  Beste Peterselie, respect voor jou en dit artikel. ook bij het vorige artikel, vond ik het nodig om de nuance in de gaten te houden. Verder is het evident dat we de PVV niet kunnen missen in de strijd TEGEN ISLAMISERING van ons land, en tegen het GEDROCHT EUSSR!

  Like

 11. jowitteroos zegt:

  Persontmoeting Geert Wilders
  De PVV-leider staat rond 18.00 journalisten te woord over de onrust in zijn partij
  http://nos.nl/

  Like

  • Nemesis zegt:

   En die Geert an de de grote verliezers de PvdA.Wilders heeft een top toespraak gehouden. En hij heeft geen woord terug genomen. Iemand die zijn rug recht houdt. En de aasgieren van het journaille kregen geen poot aan de grond, hoe erg ze ook hun best deden.

   Ondertussen heb ik ook al heel wat reacties hier en daar gelezen. En nee, we hoeven niet bang te zijn dat de PVV verdwijnt. De mensen zullen op de PVV blijven stemmen op een paar na. Er zullen er ook weer andere bijkomen. Zeker na de uitspraken van de grootste verliezers, de PvdA.

   Like

 12. lucky9 zegt:

  Wilders heeft niets verkeerd gezegd.
  Mijn respect voor Wilders is gegroeid. Hij durfde de dingen bij hun naam noemen en formuleerde logische alternatieven.
  Zijn volgende vraag zal zijn willen jullie meer EU of minder EU.

  Like

 13. Charles Martel zegt:

  Uiteindelijk komt Wilders er beter uit. Spijtig dat Mevr Stassen en co dat niet inzien.
  Minder, yes we can!

  Like

 14. vanhetgoor zegt:

  Vrijheid van meningsuiting is een groot goed. Als iemand iets wil zeggen dan mag dat. Ook als het onbeholpen is. Niemand hoeft excuses te maken voor zijn mening, soms is het bot en soms is het hard. Dat moet kunnen. Heel soms kan men zich beter een beetje inhouden, heel soms zeg ik ook maar niet wat ik denk, omdat ik weet dat ‘demense’ het niet aankunnen.

  De afgelopen paar dagen heb ik een aantal mensen de kast uitgekeerd. Iemand vergeleek Wilders met Hitler, naar aanleiding van de “minder Marokkanen”-uitspraak. En mijn reactie daarop was dat Adolf Hitler samen met de profeet Mohammed beiden worden bewonderd door de Marokkanen vanwege het uitroeien van joden. Moet ik toch kunnen zeggen! Iemand gaat klagen (weer voor de zoveelste keer) en dan wordt het reageren weer bemoeilijkt, lig ik niet wakker van. Google onthoudt alles! Mijn reactie staat vast, èn mijn reactie staat als een huis. Of ‘demense’ dat nu leuk vinden of niet.

  Beste Peter Selie, iedereen mag zeggen wat hij wil, als anderen het niet met die mening eens zijn dan is dat hun probleem! Het is hun recht om dat daar vervolgens weer op te reageren, alleen op die manier behoudt men de de communicatie en het debat. Alleen op die manier kunnen mensen van gedachten wisselen en hun mening bijstellen als dat nodig is. Als twee mensen elk hun eigen mening hebben, en men discussieert daarover kan kunnen beiden er iets van leren. Door verder na te denken kan men zijn mening afzwakken of aanscherpen, en dat is goed! Maar dat is mijn mening, en als iemand daar anders over denkt dan zoek ik even een paar mooie Godwins op. Dat zal ze leren 😀 ( = dubbele punt + hoofdletter D)

  Like

 15. Perfide Albion zegt:

  Het eerste artikel was prima hoor Peter! U heeft het volste recht om te schrijven wat u wilt schrijven.

  Uitstekend om een eventueel eerder ingenomen standpunt te herzien.

  Gelukkig hebben onze vijanden vandaag laten zien waar ze voor staan. Meer criminele Marokkanen en de Jihad. Laat Rutte zich daar maar eens over uitlaten.

  Like

 16. Geronimo zegt:

  Beste Peter, vergeet nooit dat alle discussies onder gelijkgezinden hier zonder rancune gevoerd worden. Veel reacties, waaronder in ieder geval de mijne, hadden enkel de bedoeling om je andere visies onder ogen te brengen, en je een hart onder de vertwijfelde riem te steken. Je wanhoop had ik wel begrepen. Excuses zijn dan ook volkomen overbodig. Elk heeft recht op zijn mening, en gelukkig maar, anders volstond hier één enkele reactie. Er wordt je dus helemaal niets kwalijk genomen.

  Like

 17. Willemientje zegt:

  Geachte weggelopen”volksvertegenwoordigers” van de PVV kiezer

  Jullie stappen nu massaal uit de PVV, zogenaamd omdat Geert nu te ver is gegaan, wat hypocriet, de PVV kiezer blijft voor bijna 100% achter hem staan
  dat zijn ook de mensen die voor jullie hebben gekozen, dus wie vertegenwoordigen jullie nu nog?
  Niet ons, als PVV stemmer, dus jullie stelen die zetel van de mensen die deze aan jullie hebben toevertrouwd, en anders als bij Geert, en de andere PVV kamerleden,blijken jullie dat vertrouwen niet waard te zijn,

  Jaren onderschrijven jullie het gedachtengoed, doen publiekelijk vaak heftiger uitspraken als Geert zelf, en nu zijn jullie op de tere ziel getrapt, vertrekken en nemen jullie zetel mee, een zetel die aan ons, de PVV kiezer toebehoort, dat bewijst dat jullie geen principe hebben

  Ik kan begrip opbrengen voor de onmenselijke druk die jullie ervaren, kan begrip opbrengen voor iemand die bedreigd wordt, en die de handdoek in de ring gooit

  Ik kan geen begrip opbrengen voor zetels stelende hypocrieten, laat dan je zetel aan de partij, geef die terug aan de mensen die jullie gekozen hebben,

  Dit is natuurlijk allemaal vooropgezet, dit dient enkel en alleen om de aandacht af te leiden van het inmense verlies van de regeringspartijen

  en voor de hoog oplopende kosten van de Top in Den Haag, die een godsvermogen kost, en waar het volk over , kankert, want voor oudjes is er geen geld

  dit is om de aandacht af te leiden van de bankenunie waar we door het kabinet worden ingerommelt, as we speak

  Jullie zijn mollen,die uitspraak van Geert, handig of niet, wordt hysterisch opgeklopt, en jullie werken mee, en blijven ter eigen eer en glorie in de kamer zitten, heerlijk de “vuile”was buitenhangend in de linkse programma’s die jullie altijd zo verfoeiden, jullie zijn nooit PVVers geweest jullie zijn oportunisten, geef ons PVVers onze stem terug, die jullie nu hebben gestolen

  Jullie vertegenwoordigen niemand meer in de kamer, behalve je zelf, bij verkiezingen stemt er immers niemand meer op jullie, kijk maar hoe wanhopig Hero het heeft geprobeerd, verraders worden uitgekotst, jullie dus ook

  jullie zijn zielige huilebalken, met een ruggegraat van het formaat Rutte, en het verlakkers gehalte van een Samsom

  Maar de PVV zal hier alleen maar sterker uit komen, zo als altijd

  Like

 18. Wachteres zegt:

  Mijn mening is dat Wilders, zo vlak voor de Europese verkiezingen, had moeten beseffen dat hij zich op glad ijs bevindt.

  Elke ‘verkeerde’ uitspraak wordt niet alleen op de weegschaal gelegd, maar ook genadeloos afgemaakt [gewogen en te slecht bevonden] door het linkse tuig.

  Kijk maar eens hoe zij het ‘klootjesvolk’ er weer mee kunnen manipuleren.

  Door deze impulsieve??? uiting kunnen wij de verkiezingen van mei waarschijnlijk wel op onze buik schrijven en daar was het toch allemaal om begonnen?

  Ik besef donders goed dat dit eigenlijk onze laatste kans is, de vraag is of Wilders dat ook beseft.

  Of heeft hij dit willens en wetens gedaan, omdat hij angst heeft voor ‘een te groot worden’ van zijn partij?

  Wie het weet mag het zeggen.

  Desalniettemin zal ik op de PVV blijven stemmen en Wilders blijven steunen, omdat er simpelweg geen alternatief is om uit deze hel te komen.

  Teleurgesteld ben ik wel.

  Like

 19. Henk.V zegt:

  Bedankt, Peter Selie.Uw twee boodschappen zijn helder en klaar en ze vullen elkaar goed aan.

  Ik wil aannemen dat Geert Wilders, in een soort feestroes onder politieke vrienden de noodzakelijke precisie qua woordgebruik uit het oog verloor en zijn altijd waakzame politieke tegenstanders met zijn slordige opmerking een handvat verschafte voor het oproepen van extreem sterke, opgeklopte gevoelens van afkeer, waarvoor zij hun opperwezen vast op de knieén hebben gedankt..

  Momenteel heerst er een sfeer van ongekende hetze in Nederland die aan totale hysterie grenst en dat geeft zeer te denken, omdat bepaalde , beladen opmerkingen van BN ers en politici kennelijk straffeloos gedaan kunnen worden ( oud-politieman (IN AANWEZIGHEID VAN SAMSON!) Joop van Riessen -Je moet gewoon Wilders ”mollen” en zijn aanhangers ”deporteren”) of wat denken jullie van DEZE(!!!), uit het toetsenbord van Thijs Römer, die twittert: ”Volkert, waar ben je als je land je nodig heeft?”
  http://www.powned.tv/nieuws/politiek/2014/03/thijs_romer_wil_wilders_dood.html, of bijvoorbeeld die van het links knuffeldier Paul de Leeuw die ooit zong dat hij blij was dat Wilders dood was?.

  En ook politici uit de poltiek correcte hoek lieten zich niet onbetuigd!

  Marcel van Dam droeg zijn steentje bij aan de moordsfeer rond Pim Fortuyn:
  ”U bent een slecht mens, een Untermensch” ook
  Diederik Samsom had een onvriendelijke kwalificatie over Marokkanen in huis:
  ( http://www.elsevier.nl/Politiek/nieuws/2011/9/Samsom-Marokkanen-hebben-monopolie-op-overlast-ELSEVIER316636W/)

  Dus nu, op dit moment wordt het klimaat van de definitieve afrekening met Wilders .Let vooral even op de tekst van één bord die in een betoging tegen Wilders werd rondgedragen waarop Wilders een varken wordt genoemd en zijn banden met Israël worden bekritiseerd!

  En wanneer ik met al diy hijgerige vertoon van woede en afkeur word geconfronteerd, dan denk ik: ”Voor jullie ongelofelijke kloothommels wil ik mij alvast nooit inzetten.Jullie moeten maar ervaren wat je in je achterlijke onnozelheid oproept.”

  Er is nu bewust door links (en de islam) een haat gecreëerd die hoogstwaarschijnlijk tot slachtoffers gaat leiden.

  EN DAT ENKELE MAANDEN VOOR EEN ZEER CRUCIALE VERKIEZING!
  Dus, ben ik met de huidige situatie tevreden? Niet bepaald, want die had zo gemakkelijk kunnen worden vermeden.
  Het is -en ik zeg dat niet voor het eerst- werkelijk heel erg gewenst dat Geert iemand naast zich krijgt die hem een groot strategisch besef bijbrengt en dat niet alleen! Hij MOET echt getraind worden in het formuleren van de o, zo belangrijke zaken die hij aan de orde stelt, anders belandt hij beslist in een ”cordron sanitaire”!

  De vraag is niet wie hier het gelijk aan zijn kant heeft en voor welke belangrijke problemen onze maatschappij staat! Die moeten samenhangend en haarscherp aan de orde moeten worden gesteld en zo helder geformuleerd, dat niemand daar ooit nog een speld tussen krijgt of er iets tegen in kan brengen.

  Dit MOET gerealiseerd worden anders is al het werk dat wij hier verrichten immers volkomen zinloos. Wij bouwen hier namelijk een schat aan informatie voorziening op en dit proces van waarheid verkondiging mag NOOIT MEER door een enkele , ongelukkige opmerking in het politieke veld doorkruist worden.

  Like

  • Henk.V zegt:

   cordon sanitaire..

   Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @ Henk V; 10.39. uur. Eens met je betoog Henk. Dit wil ik er nog wel aan toevoegen, met permissie. IS DE RODE FASCISTISCHE HOOFDCOMMISSARIS RIESSEN OOIT AANGEKLAAGD VOOR HAATZAAIEN TEGEN WILDERS EN MEER DAN 1 MILJOEN NEDERLANDERS? Neen, want de Demonen 66 Rechters en Officieren van Justitie houden dat TEGEN! Huichelaars allemaal!

   Like

 20. Azraël zegt:

  Tja….sommigen vinden Wilders niet echt handig in deze en ik kan daar wel inkomen.
  Maar ik bezie het geheel waarschijnlijk anders. Ik had graag gezien dat Wilders een aantal stappen verder was gegaan.
  Had graag gezien dat Wilders het allemaal iets breder had getrokken.
  Minder, minder, minder; minder PvdA, minder D66, minder VVD, minder CDA, minder van hen die het allemaal niet zuiver zien. Minder Marokkanen die schijt hebben aan onze samenleving maar dan ook meteen minder van wie dan ook die zich zo gedraagt. Minder instroom van mensen die zich best nog wel kunnen ontwikkelen in hun eigen land en hier zonder tegenprestaties een ‘rijk leven’ kunnen aanmeten. Minder verloochende beelden/cijfers over verrijkingen in onze samenleving.

  Meer Ebru Umar’s en minder Petertjes Retelikkers de Vries met vergelijkingen over het verleden die slaan als een tang op een varken.
  Bij de vraag van Ebru over ‘wie wil er nou echt naast een aantal Marokkanen wonen’ was het stil aan de tafel. Niet zo gek gezien dat zij allemaal wel een ‘veilige thuis’ hebben, ver van welk probleem wat te doen heeft met de probleem-groep ‘Marokkanen’.

  Ik doe het Wilders niet na. Ik ben daar niet geschikt voor.
  Maar als ik met mijn gedachten in zijn schoenen zou kunnen staan, dan had ik hem uitgemaakt voor ‘onhandige kwast’.
  Ik had de massa ‘Minder, minder ,minder’ laten scanderen over een breed scala van onderwerpen.
  De islam, de instroom van mensen die de samenleving alleen maar geld kost zonder dat het iets oplevert. Minder moskeeën waar haat gepredikt wordt tegen uw en mijn bestaan.
  Minder van al dat soort dingen/zaken waarvan een gewone Nederlander niet goed wordt.

  Maar Wilders hield zich in met zijn vraag. Weinigen zien dat/willen dat inzien.
  Van mij mag hij nog wel een aantal stappen verder zetten.

  p.s.
  Hoe kan ik Wilders & Co bereiken via de mail.
  Een PVV fractie hier in Hengelo zou niet misstaan.

  Like

 21. Jan Van zegt:

  Azraël zei:
  Inderdaad…, had minder kwaad bloed gezet, maar liegen doen de extremistische linkse media tóch over de PVV.
  Heb vannacht besloten ze voortaan zo te blijven noemen.

  Like

 22. @Realpredictor

  Heb je link opgeslagen en plaats het artikel morgen op de site!

  E.J.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s