Nederland op z´n smalst! De grote afleidingsmanoeuvre van het hypocriete clubje achter de heg!

EU unmask

(Door: Realpredictor)

Het politieke clubje achter de heg staat op de achterste benen! De PvdA als de grootste verliezer heeft een stok gevonden om te slaan! Vanaf nu is het woord “MINDER” strafbaar, want dit is discriminatie en moet volgens de Amsterdamse burgemeester Eberhard van der Laan (PvdA) tijdens de show van de 2 grootste linkse oproerkraaiers P&W flink worden bestraft! Hij wil als ex-advocaat (en dus volgens hem superdeskundige) Wilders aanklagen en aan de schandpaal nagelen! En of dit nog niet erg genoeg is, wil de evenzo hypocriete Sybrand van Haersma Buma (CDA) nog een stapje verder gaan en de PVV uitsluiten!

Laat ik als burger u erop wijzen dat dit NIET strafbaar is! Wij hebben een vrijheid van meningsuiting en een feit benoemen is absoluut niet strafbaar! Ook weet ieder weldenkend mens dat als de Nederlandse burger individueel gevraagd wordt of zij meer of minder Marokkanen in hun land willen, de meerderheid absoluut NOOIT zou zeggen “MEER”!!! Want deze volksgroep is AANTOONBAAR oververtegenwoordigd in de criminaliteit. Dit geven de keiharde cijfers jaarlijks aan! Nogmaals, het benoemen van een feit is NIET strafbaar!

Screenshot_27

De multiculturele “verrijking” van Europa!

Wat WEL strafbaar is, dat is het ophitsen tot geweld en moord! En DIT is geen mythe! Want het gevolg hiervan hebben wij al bij Pim Fortuyn gezien! Hebben jullie bij de opgefokte berichten in de overwegend linkse media wel de (ongemodereerde) reacties met doodsbedreigingen aan het adres van Wilders gelezen? Ik denk het wel! En hier is er niemand die roept: “discriminatie” en “strafbaar” want DIT past wel in jullie straatje! Over hypocrisie gesproken! Het lijkt sterk op: “het elimineren van een potentieel electoraal gevaar“! Bovenstaande illustreert de werkwijze van bekrompen middeleeuwse “bestuurders” die hun profitabele positie in gevaar zien komen!

Screenshot_28

Hier een recent voorbeeld van de (terechte) term “MINDER“:

15 lichtgetintiërs slaan buurtbewoners kapot

Bron:
Realpredictor

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Verrijking", Appeasement, CDA, D66, Dhimmitude, Geert Wilders, hersenspoeling, Hypocrisie, Immigratie, Islam, Islamisering, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, mainstream-media, Marokkanen, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, Overheid, politici, PvdA, PVV, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, Vrijheid van meningsuiting, VVD. Bookmark de permalink .

35 reacties op Nederland op z´n smalst! De grote afleidingsmanoeuvre van het hypocriete clubje achter de heg!

 1. Monalisa zegt:

  Onze regering die heeft rolluiken voor haar ogen, en de bevolking die heeft een zonnebril met verduister gordijnen maar tja laten ze maar moorden Tis jammer van de blanke mens

  Like

 2. Des te minder Marokkanen (moslims) des te beter het voor de echte Nederlanders!!!

  Like

 3. Vederso zegt:

  En de (linkse) pers in Zweden smult er van.

  Like

 4. Jelle R zegt:

  Ik blijf erbij dat Wilders zelf in de fout ging, hij viseerde hier een bevolkingsgroep en dat mag je niet doen. Want wat is nu het verschil tussen Marokkanen of Irakezen of Egyptenaren? Niets, ze belijden allen een duivelse religie dus had hij het probleem in zijn geheel moeten benoemen. Meer of minder moslims dan? Gaat ook niet want Wilders heeft ook al dikwijls gezegd dat hij moslims niet weg wilt maar de Islam. Islam dat had hij moeten zeggen want dan benoemt hij het echte probleem. Hij moet nog altijd heel veel mensen overtuigen van zijn gelijk en dat doet hij met de Marokkanen-vraag niet ook al weten we hier met zen allen dat hij gelijk heeft, maar moeten focussen op de Islam.

  Like

  • Monalisa zegt:

   Jelle R dat ben ik met u eens het was en is een stome zet misschien gaat geert nadenken maar ook u regering viseerde hier een bevolkingsgroep en dat is de nederlander, met dit probleem op te zadelen, als bij u nu ingebroken word komt de politie niet maar wel voor een aanklacht op te nemen tegen Geert Wilders.mijn luger ligt klaar.

   Like

  • @Jelle R; ik vind dat Geert Wilders niet moet uitkijken dat hij op lange tenen trapt, geen mensen moet misleiden, geen spelletjes moet spelen met de media maar gewoon glashard de waarheid moet zeggen. En dat doet onze Wilders ook! Proficiat Geert Wilders!!! Je hebt weer een behoorlijke klap uitgedeeld!

   Like

   • louis-portugal zegt:

    Jack hij heeft het inmiddles al gedaan met nog wat cijfertjes erbij.
    Toch vind ik het jammer dar er een stel serieuse opartijleden zijn opgestapt.

    Like

   • @louis-portugal; ik vind dat ook prima, Louis, want zo wordt het kaf van de koren gescheiden!!! De trouwe en ware PVVers blijven zo over en in de partij! De valse PVVers verdwijnen gewoon!

    Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Dat is wel zo. Maar ik geef bij deze -heb het trouwens al eerder gedaan- dat ik verdomde moeite heb met het strikt scheiden van “Islam” en “moslims.” Dan moet je je al krampachtig op de “gematigden” focussen en wat zijn “gematigden?” Als Erdogan ooit eens níet gehuicheld heeft,is het wel door zijn uitspraak, dat gematigde Islam niet bestaat: Islam is Islam. En dat braakte die ene moordenaar van Lee Rigby immers ook uit, tegen de rechter. Op zulke momenten liegen ze nou eens níet. En als wij, naieve westerlingen, eens denken, een ‘gematigde,’ een ‘bruggenbouwer,’ gevonden te hebben, -Tariq Ramadan- blijkt-ie achter onze rug om vrouw- en homo-onvriendelijke toespraken te houden en te weigeren, zaken als steniging te verwerpen. Klaar ben je ermee. En wat te denken van die individuele moslims, die geïntegreerd lijken, maar veranderen in schuimbekkende fanaten als Israël ter sprake komt? Islam is Islam en moslim is moslim en ik vrees, dat je nooit zult kunnen peilen in hoeverre iemand ‘gematigd ís. Wat ik nog eerder geloof is, dat die zogeheten gematigden bij wandaden, geplaagd door radicalen NIET zullen ingrijpen, maar wegkijken. Nou ja, ik zeg het nog eens: Ik kan die twee niet erg best scheiden.

   Like

   • bigljohn zegt:

    Maar Theresa toch. U zoudt toch beter moeten weten. Gematigde moslims bestaan niet, want dat is een voldongen feit. Iedere moslim moet leven naar de maatstaven uit de koran. En als puntje bij paaltje komt sluiten de rijen zich aaneen, en veranderd Islam in Sharia. Voorbeelden te over in de Arabische regio, Afrika, Indonesie, en Azie.

    Like

   • Theresa, wegkijken is tolereren! Prof. Ellian een ex-moslim en ingewijde, heeft een perfecte definitie gegeven van de ‘gematigde’ moslims: “Het tolereren van barbarisme is het begin van barbariseren!”

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @BigLjohn en Realpredictor: Uiteindelijk bewéér ik ook niet anders, Heren.

    Like

   • Danny zegt:

    Theresa ,geheel eens met je betoog.

    Like

  • Jelle zoals ik al schreef valt Wilders’ uitlating onder “Vrijheid van meningsuiting”
   Artikel 10 EVRM, artikel 19 IVBPR, artikel 7 Nederlandse Grondwet en artikelen 19 en 25 Belgische Grondwet.
   – De vrijheid van meningsuiting zou hier alleen beperkt mogen worden als de uitlating onrechtmatig zou zijn. Onrechtmatigheid hangt van meerdere zaken af, waaronder:
   – Kan er getwijfeld worden aan het nieuwsfeit? (onafhankelijke media: absluut niet)
   – Kan de bewering onderbouwd worden door feiten? (honderden aantoonbare feiten)

   Wat WEL strafbaar is juist, wat onze linkse politici/media doen: Oproepen tot vergeldingsmaatregelen, waaronder moord en doodslag)!

   Like

  • Sjaak zegt:

   Precies zo is het en de de hele linkse varkensstal
   stond daarop te wachten op een crusiale fout van
   Geert ! En die nu uit de PVV uitgetreden zijn hebben
   door ongelukkige omstanden evenzo een vooreilige
   fout gemaakt !

   Like

 5. s breget zegt:

  Minder criminelen Marokkanen is beter voor de goede Marokkanen die hier een toekomst willen opbouwen ,en die Wilders hier in steunen.

  Like

 6. Harry zegt:

  ” Misschien is het echt zo dat al die Marokkanen hetzelfde zijn ” , lees ik .
  Dat is nou precies het probleem .
  Sommigen doen misschien aardig zolang ze je nodig hebben , maar zodra er wat gebeurt komt hun ware aard naar boven . Ineens zijn ze allemaal als vergif en totaal ontoerekeningsvatbaar .
  Als die idiote religie in het geding komt , staan ze meteen allemaal achter elkaar en hoe goed je ook met ze “bevriend” bent , op datzelfde ogenblik zijn ze stuk voor stuk in staat een mes in je rug te steken .
  Iemand die niet zo zwaar tilt aan het geloof wordt door fundamentalisten geprest om hún zienswijze te hanteren anders worden ze zelf uitgeroeid .
  Zo blijven er geen gematigden over . Het zijn een soort slapers , die op enig moment gewekt worden .

  Wij Nederlanders zijn dat niet gewoon , als er een incident is trekt de één partij voor iemand en de volgende vindt de ander weer zielig , zo wordt er wat geouwehoerd en haast alles loopt er met een sisser af .

  Die moslims niet , die drijven alles tot het uiterste .

  Ik snap die overheidsmongolen niet , zijn ze nou stekeblind of stapelgek ?
  Is er een nucleaire top in Den Haag , over het risico van een terroristische aanval met radioactief materiaal , over hoe ze dat kunnen voorkomen , vragen ze zich niet af wie die potentiële terroristen dan zijn ?
  Dat zijn niet de Roemenen en Bulgaren , Polen of de maffia , die willen alleen ons geld .
  Nee , het zijn de religieuze idioten die onze samenleving voorgoed weg willen vagen , waarbij ze waarschijnlijk te stom zijn om te beseffen dat ze daar zelf ook zwaar onder zullen lijden .
  Tenzij er in dat boek staat dat er voor hen ook 72 maagden zijn gereserveerd .
  Dan snap ik dat wel weer .

  En waarom zijn ze boos over de Krim en niet op de moslims die met de hulp van landverraders ons geleidelijk annexeren ?
  Er is hier al meer geweld door moslims geweest dan dat de Russen op de Krim toegepast hebben .
  Die hebben dat keurig geregeld . Zo goed als geen schot gelost .

  Bij de overval op één juwelier wordt vaak al meer geschoten .
  Hoe heten die lui toch ook alweer die dat toch steeds doen ?

  Like

  • Harry zegt:

   Sorry , staat mijn reactie op het verkeerde plek , het ging over Wilders en Henk Bres .

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Wat mij betreft hindert het niet, Harry: Ik vind het een shítterend betoog, dat overal wel zou passen!

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    shitterend=sChitterend, uiteraard.

    Like

   • Harry zegt:

    Theresa , jouw verschrijving geeft wel een beetje een vieze bijsmaak , hoor .
    Jakkes !

    Mijn fout is ontstaan tijdens het verversen van de pagina , denk ik .
    Ben nogal een digibeet en volgens een PVV vriendin zelfs digibiel .
    Maar ik doe m’n best .

    En een beetje off-topic , je vroeg bij een vorig artikel of het echt waar was van dat bord op mijn deur : ” wij werken niet halal ” , het is echt waar hoor , Bron mag je mijn e-mail adres geven , kunnen we wel regelen dat je het zelf kunt komen bekijken .
    Kun je gelijk die beloofde dikke pakkerd en die borrel die bij het daaropvolgende “cheers ” hoort , persoonlijk komen toedienen .

    We wachten het af ………………..

    Like

   • Mijn lieve buurvrouw komt al jaren bij mij over de vloer en we helpen elkaar altijd. Ik stem al jaren op de PVV en mijn buurvrouw niet. Die stemde de laatste keer voor de landelijke verkiezingen op de PvdA. Maar die heb ik gehersenspoeld en overgehaald. Die gaat nou in mei tijdens de Europese verkiezingen op de PVV stemmen. Met de gemeenteraadsverkiezingen heeft ze al op een lokale partij gestemd net zoals mij. Daartoe gaf Geert Wilders opdracht. Ongeveer 90 procent van de criminelen in Nederland zijn moslims, zei ze.

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @Harry, 19.45u: En jij hebt èrgens een aardje naar die stijlvolle, ondeugende gentleman-oom van jou, denk ik zomaar…..
    Maar ik vind het best: We wachten wel af……

    Like

  • Q zegt:

   …Ik snap die overheidsmongolen niet , zijn ze nou stekeblind of stapelgek ?…

   Nou ik begrijp ze wel.
   Het is even doorbijten want het beeld is niet aangenaam als je ogen opengaan. Maar na enig denkwerk kom ik tot de conclusie dat ze niet stekeblind of stapelgek zijn. En het zijn ook geen incapabele prutsers.
   Het antwoord volgens mij mijn beste, is dat zij kwaadaardig zijn. Zij willen de westerse cultuur en de daarmee samenhangende welvaart vernietigen.
   In hun nieuwe wereldorde zal iedereen gelijk zijn. Iedereen even arm. Geleid door een kleine bovenklasse. Een werelbevolking van 500.000.000 mensen betekent dat slechts circa 1 op de 14 mensen de komende Grote Kladderadatsj zal overleven. Dus maak uw borst maar nat.

   Dat is agenda21.

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @ Q 22.10. uur. Precies. En daarom schoven PINOKKIO RUTTE ( VVD) en de VEILINGMEESTER PECHTHOLD ( D66) aan bij de BILDERBERGKLIEK! Wat U zegt is volkomen waar, WIJ- onze cultuur- moet naar de KLOTEN geholpen worden. Steekwoorden hierin: BILDERBERG,EUSSR,NWO!

    Like

  • Frans zegt:

   MAROKKANEN

   Like

 7. nieuwenhuis zegt:

  http://nos.nl/nieuws/live/politiek24/

  Wilders staat de pers te woord!!!!!!!!!

  Vastberaden!!!!!!!!!

  Like

 8. nieuwenhuis zegt:

  http://nos.nl/nieuws/live/politiek24/

  Wilders staat de pers te woord.
  Vastberaden!!!!!!!!!!

  (van 18.45 uur kan hier weg, maar ik weet niet hoe )

  Like

 9. Yvonne van Cleef zegt:

  Net persconferentie gezien van Wilders;klasse!Er was geen woord frans bij;de man heeft gelijk!En ik walg van het hypocriete zooitje in Den Haag die daarmee hun electoraal verlies trachten te compenseren!Evenals van die Nederlanders die nu protesterend tussen horden moslims lopen!Wat een vuile landverraders:nsb leeft onder ons.Gruwelijk!

  Like

 10. koddebeier zegt:

  De socialistische bruinhemden marcheren weer. Socialist of Nationaal Socialist….wat is het verschil ????

  Like

 11. Jean zegt:

  Als er iets is dat uitgesloten moet worden dan zijn dat toch de vieze vuile rode ratten en die huichelaars met die groenne doeken om de nek zoals die smerige d66 afvalbergratten.

  Like

 12. Frans zegt:

  En maar lopen mouwen dat de blanken honden en verkrachters en pedo’s zijn. Nou lees dit dan maar eens. Dan zie je waar de werkelijke verkrachters zitten van mens en dier, want hier heb je geen ezels/schapen bordelen. http://xandernieuws.punt.nl/content/2014/03/Nieuwe-wet-Irak-legaliseert-verkrachting-en-huwelijk-met-9-jarig-meisje

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s