VIDEO: Dion Grauss over hetze Wilders en Marokkanen

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t jowitteroos)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

20 reacties op VIDEO: Dion Grauss over hetze Wilders en Marokkanen

 1. BertG. zegt:

  Wat een vervelend interview. De hoernalist is niks anders aan het doen dan ze eigen gelijk bevestigt zien te krijgen en ze baantje aan het redden. Tot de helft heb ik ’t uit gehouden.
  Steeds een herhaling van dezelfde vragen.

  Like

 2. Pingback: VIDEO: Dion Grauss over hetze Wilders en Marokkanen | burgelijkongehoorzaam

 3. JooJootje zegt:

  Gadverdamme wat een misselijk makende hoernalist.
  Telkens het gesprek terug willen brengen en bijna smeken om een veroordeling van Geert iemand die zo bevooroordeeld een interview afneemt is toch gewoon een propaganda medewerker die totaal niet geïnteresseerd is in wat de geïnterviewde wil uitleggen of zeggen.
  Bah bah bah.

  Like

 4. Theresa Geissler zegt:

  Prima verwoord door Dion Grauss. Het mag nóg zo zijn, dat hij op dit ogenblik zelf onder vuur ligt (óók een hetze, misschien?) Maar dit had voor de camera op dit ogenblik niet beter gezegd kunnen worden. Bovendien straalde het iets heel belangrijks uit: Oprechtheid.
  Als je het mij vraagt, kan Geert juist in deze komende periode nog véél aan deze man hebben.

  Like

 5. JooJootje zegt:

  Het lijkt wel of het niveau de laatste decennia weg is gezakt tot story en privé .
  Hebben ze tegenwoordig geen beroeps ethos meer?

  Like

 6. tjonge zegt:

  geen woord spaans bij !
  mooi interview.

  Like

 7. meneertje zegt:

  Ik was nooit een fan van Grauss, maar ik moet mijn mening herzien, want hij doet het uitstekend in dit interview.

  Hij versterkt mijn vermoeden (in een andere draad verwoord) dat P.V.V.-politici weglopen uit vrees voor de Marokkanen.

  Daarnaast geeft hij nog een ander motief. Door weg te lopen hopen P.V.V.-politici weer in genade te worden aangenomen door degenen die de goede banen mogen uitdelen..
  Ondanks de enorme nederlaag die de P.v.d.A. heeft geleden, zullen die baantjesuitdelers voorlopig nog P.v.d.A.-lieden zijn, omdat die zich stevig hebben genesteld in allerlei topposities.
  Zie ze daar maar eens uit te krijgen!

  Like

  • BertG. zegt:

   Misschien wel, uit angst of hopen dat ze weer in de genade mogen vallen van andere.
   Maar eenmaal besmet hier in NL, blijft dat je altijd achtervolgen.
   Je kan niet tegelijk verzetsstrijder zijn en NSB’er. Dus blijven ze overal als een paria nagestaard worden.
   En voor dat dat pvda nest is opgeruimd, dan ben je zo weer 10 jaar verder.

   Like

 8. Tom Hendrix zegt:

  Heel goed verwoord door Dhr. Grauss. En ook ik stoor mij aan het “toontje”, van de hoernalist.

  Like

 9. Mowdes zegt:

  De mollen zitten niet alleen in de PPV, overal zitten Mollen, te vergelijken met een soort NSBérs

  Like

 10. N.F. van Kleef zegt:

  Ik ben zeer tevreden met deze openlijke steunbetuiging van Dion Grauss.
  Hopelijk zullen er meer PVV Kamerleden volgen.

  Like

 11. Vederso zegt:

  “If you can’t stand the heat, get out of the kitchen”, zei Dion Graus. Dat is wat we momenteel zien gebeuren.

  Like

 12. Geronimo zegt:

  Je voelt meteen waar de duidelijk vooringenomen vraagsteller naar toe wil, hameren en maar blijven hameren op hetzelfde, ondanks de duidelijke antwoorden in de andere richting van deze goed bespraakte PVV-er, nl. op wat Wilders niet gezegd heeft, d.w.z. dat alle Marokkanen ongewenst zijn en het land uitmoeten. Had Wilders dat bedoeld, dan had hij minstens gezegd
  “geen Marokkanen meer”. Dan had hij zijn vraag ook in die zin geformuleerd: “Wil u al dan niet nog Marokkanen in Nederland”. Of “wippen we alle Marokkanen buiten”, doet er niet toe. Maar Wilders heeft enkel gesproken over “meer of minder Marokkanen” in zijn vraagstelling, en dat houdt nog altijd, wat mij betreft, automatisch in dat een deel Marokkanen voor hem wel kan blijven, omdat ze zich gedragen en niet tot overlast zijn.

  Al de rest is het bewust en op een schandalige manier verdraaien van de waarheid “pour les besoins de la cause”, zoals dat heet in het Frans. Barbertje moet en zal nu eenmaal hangen. Zoveel mogelijk ook de massa proberen op te hitsen tegen Wilders, een pure sfeer van haat creëren rond zijn figuur en meteen ook zijn hele aanhang, en op die manier te verkrijgen dat zoveel mogelijk van zijn adepten het in hun broek beginnen te doen van schrik. Wat nu aan het gebeuren is. Even goed schudden, en de rotte appelen vallen zo uit de PVV-boom. Overigens een goede zaak, als u het mij vraagt.

  En wat ik eerder heb geschreven, wordt hiermee al meteen bevestigd. Bepaalde mensen krijgen al onmiddellijk schrik omwille van de opgefokte en ronduit misdadige hetze tegen hen en hun democratische partij, en bollen het maar liever af, bevreesd voor hun goede naam en faam, en hun verder beroepsleven en dat van hun familie, in casu vrouw en kinderen. Pure intimidatie, de nazi’s achterna.

  Omdat ze het niet eens zijn met deze uitspraak van Wilders? Kom nou, ze weten, en vooral wisten, maar al te goed waar de PVV voor stond, en hebben er inderdaad voor getekend. Eén enkel schot in de lucht, en deze kerels gaan er als verschrikte hazen vandoor. Dit is beter zo, want ga met dergelijke soldaten maar eens naar de oorlog. Aan politiek doen binnen de PVV vergt moed, heel veel moed en overtuiging. Anders hou je het niet vol.
  Duidelijke carrièrejagers zijn het, meer niet. Dat heb je altijd met een snel groeiende partij, mensen die hun kans schoon zien om op die manier op het politieke toneel te verschijnen, omdat het hen anders niet lukt.

  Vandaar een gemeend proficiat en veel respect voor iemand als deze Dion Grauss, die meteen met zijn duidelijke antwoorden bewijst dat hij uit het goede PVV-hout is gesneden. Hij heeft de hoop van de vraagsteller duidelijk niet waar gemaakt. En dat is een meer dan voortreffelijke zaak.

  Like

 13. alidas1 zegt:

  Bedankt Dion Grauss mooi verwoord mijn stem hebben jullie nog steeds.

  Like

 14. Cathja zegt:

  Goede antwoorden van Dion Grauss! Hij liet zich niet uit het veld slaan door die ontzettend drammerige en steeds in herhaling vallende journalist.
  Hij zal zeker een goede steun zijn voor Geert Wilders.

  Like

 15. lucky bee zegt:

  De Amsterdams Joden hebben in de dertigste jaren op Hitler vertouwd;Een zeker Cohen (Amsterdamse Joodse raad) geloofde de waarschuwingen van De Frank familie (Azkenazi’s) niet. Tot dat hij in Auswitz terecht was gekomen, maar dan was het te laat.En nu gebeur alweer de zelfde, in Amsterdam, de marxistische Joden daagdeonze God uit, door de 10 geboden aan hun laarsen te lappen,Wie zal ze deze keer uitroeien? de Moslims, hun plannen liggen klaar in de Koran en A Hadith, hoe ze de joden moeten behandelen.Het is niet erg leuk om het te lezen.

  Like

 16. fleckie zegt:

  lucky bee, denkt U nu echt dat de Joodsche Raad niet op de hoogte was,wat er aan de hand was,?DUITSE ! JODEN wisten, wel degelijk wat er stond te gebeuren, en vermeldden dat ook, maar waar konden de Joden heen?in zo’n grote getallen? …..In 1923!!! begon de ellende zich al enigszins af te spelen,(heb ik al eerder vermeld,: met “ONDERGRONDSE FOLTERKELDERS” ),werden mensen TOEN al geconfronteerd!) . En diegenen die nog hadden kunnen vluchten, via schepen, werden die NIET in PALESTINA toegelaten, en terug EUROPA “gecommandeerd”?informeert u zich liever daar eerst eens over, voordat u bepaalde insinuaties doet.

  Like

 17. Avidia zegt:

  Ik sta achter de PVV en niet zonder reden, de PVV is de enige partij die voor ons Nederlanders opkomt, voor mij PVV of jullie het willen of niet

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s