Wilders is een fatsoenlijk mens, de meeste Marokkanen zijn nazi’s en Lodewijk Asscher is een gedegenereerde Jood

                                               (Door: Martien Pennings)

In de provocerende kop boven dit artikel is vooral die combinatie “gedegenereerd” en “Jood” natuurlijk erg. Ja, ik weet er alles van. Ik ben historicus van mijn oude ambacht. Wie wil weten hoe ik echt over Joden en Israël denk, moet even naar mijn website gaan. Dus waarom toch die erge kop? Het antwoord luidt: om de aandacht te trekken van een collectief ontsporende Nederlandse cultuur. Ik probeer de zwerm agressieve, gesubsidieerde linkse apen die mijn cultuur in media, politia atque academia hebben gekaapt, tot rede te brengen. Jaja! Ik heb ook nog het gymnasium gedaan!  En ik heb gisteren weer eens met het hart in mijn schoenen naar de Nederlandse tv gekeken. Een paar van de derderangs hufters waarmee Wilders zich bij voorkeur omringt, had koudwatervrees gekregen van de reacties van de kudde linkse bavianen op Wilders doodnormale opvatting dat hij graag minder Marokkanen in Nederland zou zien. De hele linkse monopoliekerk ontplofte bijna!

Wat mij het meest opviel in de jongste hetze tegen Wilders was die krampachtige poging om die doodgewone uitspraak van Wilders dat hij graag minder Marokkanen in Nederland zou zien, te trekken in de sfeer van Goebbeliaanse propaganda. Omdat de kudde agressieve linkse bavianen die onze media en onze politiek bezwermt inhoudelijk weinig konden aanmerken op de uitspraak – want ja, wie zou er nou niet zielsgraag minder Marokkanen in Nederland hebben? – deden ze net of Wilders Goebbels was die in een kolkend stadion schreeuwde “Wollt ihr den totalen Krieg!?”

Maar Wilders is nu juist een anti-Goebbels, een anti-nazi, die vecht tegen een nazistische ideologie, namelijk de islam, waarvan Marokkanen bijna 100% aanhangers zijn. Marokkanen zijn niet alleen heel vaak misdadig, maar ook bijna allemaal racisten en vooral antisemieten. Dus is het pervers, ook al is hij erfelijk belast, dat de gedegenereerde Jood Asscher als vervangend vicepremier tijdens het vrijdagse gesprek het volgende gaat zitten zeggen:

“Het kabinet is voltallig het erover eens dat hier een grens is overschreden. De beelden die we denk ik allemaal hebben gezien van Wilders die zijn publiek opjut om minder, minder, minder te scanderen, bezorgt me rillingen.”

Rillingen dus. En de Goebbels-suggestie! Maar Asscher zou beter rillingen kunnen krijgen van de islam, die op alle wezenlijke punten met het Hitlerisme overeenstemt, een geloof waarvan héél veel Marokkanen aanhanger zijn en als ze geen aanhanger zijn dan zijn ze niettemin met de cultuur ervan doordrenkt.

Zullen we maar eens een onverdachte linkserd citeren, die verstand heeft van Marokkanen? Bart Schut, “voormalig medewerker van het Marokkaanse opinieweekblad Telquel”, schreef in de Volkskrant een artikel over het racisme van héél veel Marokkanen: Het artikel begint zo, maar lees het vooral helemaal:

“Een misselijkmakend bericht op het weblog GeenStijl: Een zwangere vrouw heeft een miskraam gekregen nadat zij samen met haar vriend in elkaar was geslagen door een groep Marokkaanse jongeren. Reden van de mishandeling: Zij was zelf van Marokkaanse afkomst en haar vriend was zwart. Als je zoiets leest, lopen de rillingen je over de rug ( . . .).”

Rillingen dus, net als Asscher, maar dit zijn terechte al moet Bart Schut nog bijgeschoold worden inzake Israël.

Nog één getuige, die ik al vele malen heb opgevoerd: Kees Beekmans. Lees “de Groene” van 13 oktober 2006 waarin hij een van zijn columns schreef. Deze Beekmans was vroeger Volkskrant-journalist, maar raakte dermate bewogen door het gruwelijke lot van de allochtone jeugd in Nederland dat hij leraar werd op een VMBO. Vervolgens ging hij in Marokko wonen en trouwde een Marokkaanse vrouw. Bepaald geen bevooroordeelde “racist”, deze Beekmans.

Hij schreef:

“Het is beter met Marokkanen geen gesprek over Joden te beginnen, want de doorsnee Marokkaan moet niets van Joden hebben. Ik ben een paar keer tegen wil en dank in zo’n gesprek verzeild geraakt en dan zie je iemand van wie je dacht dat-ie een redelijk man was veranderen in een paranoïde krankzinnige. In Israël eten de Joden Palestijnse baby’s! Ze hebben Jezus (Issa) verraden, want ze hebben gekozen voor de weg van de sjeitan, de duivel. Bush doet alles wat de Joden zeggen. Et cetera.”

Gisteravond, vrijdagavond, had ik een vriendin aan de telefoon. We hadden het over de hetze tegen Wilders die ik zojuist had zitten volgen op de linkse monopolie-tv. Het was al een beetje laat, zo tegen elven en ik was moe. Ik had gehoord hoe in mijn favoriete voetbal-ouwehoer-programma Johan Derksen ook weer eens iets buiten het voetbal om had gezegd en hoe dat dús opnieuw uitermate dom en anti-Wilders was. Toen de vriendin opmerkte dat het toch wel weer een stomme zet geweest was van Wilders, probeerde ik met mijn laatste krachten nóg maar eens uit te leggen dat  . . . . . . maar het lukte niet meer en op een gegeven moment stond ik  het volgend te brullen:

“Ken je de PKN? Dat zijn antisemieten die een hetze voeren tegen Israël en nog nooit iets gezegd hebben over de massamoord door moslims op dit moment overal ter wereld. Maar nu staan ze vooraan om Wilders te veroordelen om een volstrekt koosjere uitspraak. Weet je wat ze met dat linkse tuig moeten doen? Weet je wat ze met die hele zwik linkse media moeten doen, met het NOS-Journaal, RTL-nieuws, Eva Jinek, DWDD, P&W en de hele hoezee-halikidee? En die laffe dissidenten uit de PVV die nu ineens alle aandacht krijgen mogen ook meegenomen worden! Driekwart van de Tweede Kamer, het hele kabinet, de hele godverdommese zooi!”

Waarna mijn vriendin kalm informeerde wat er dan met al die mensen moest gebeuren. Haar kalmte maakte me geloof ik nog iets uitzinniger en ik schreeuwde:

“Laat ze hun eigen massagraf graven en mitrailleer ze dan terwijl ze op de rand staan!”

Waarna mijn vriendin rustig opmerkte dat, als de AIVD mij nog steeds afluisterde, er nu wel eens een arrestatieteam mij vannacht van mijn bed zou kunnen komen lichten.

Ach, ja. De mens en zijn emoties. En vooral ik en mijn driftbuien. “Hitler in de bunker”, zei een vriend eens treffend die zo’n rant van mij over zich heen had gekregen. Maar de waarheid is, dat ik veel gruwelijke beelden en films heb gezien over de Holocaust, maar dat het meest aangrijpende toch was die mensen, die Joden, naakt vaak, die aan de rand van zo’n zelf gegraven greppel . . . . . .

Eigenlijk schreeuwde ik mijn verdriet uit: om een cultuur die weer consequent de verkeerde kant aan het kiezen is. Nee, Wilders is geen Jezus, maar toch: “Kruisig hem! Laat Barabbas vrij!”

Ik zag trouwens die laffe, hypocriete hond Mohammed Rabbae ook weer staan schijnheiligen voor een microfoon. Smerige Judas.
_________________________

Door:
Martien Pennings
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", Censuur, Dhimmitude, Geert Wilders, hersenspoeling, Hypocrisie, Immigratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse joden, Linkse Kerk, mainstream-media, Moslims, Multiculti, nationaalsocialisme, nazisme, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, praatjesmakers, PVV, Rotzakken, Vrijheid, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

82 reacties op Wilders is een fatsoenlijk mens, de meeste Marokkanen zijn nazi’s en Lodewijk Asscher is een gedegenereerde Jood

 1. BertG. zegt:

  Weer een goed artikel, Martien. En daar kunnen ze ’t mee doen.

  (of lees je nog steeds uit principe NIKS MEER van wat ik op schrijf?)

  Like

 2. wouteenhoorn zegt:

  Geweldig artikel. Proficiat Martien. Niets aan toe te voegen. Weer een stapje dichter bij de Sharia.
  En onze regeringspartijen zijn er in geslaagd om de aandacht naar Wilders te verleggen na hun desastreuze verkiezingsuitslag.

  Like

 3. willem zegt:

  De manier waarop de media en de politieke tegenstanders met wilders en de pvv omgaan , is ten hemelschreiend smerig en vals .
  Ik lees de tekst van martien pennings als balsem voor mijn ziel.
  ik blijf wilders steunen in zijn strijd tegen de islam .

  Like

 4. dutchess43 zegt:

  Ik kan mij heilig uw frustraties voorstellen hr. Pennings.
  Ik ben op dit moment zo boos en gefrustreerd, dat ik nog geen zinnige reactie uit mijn toetsenbord krijg gewrongen.

  Like

 5. Erik Bink zegt:

  Gisteren zag ik in “De wereld draait door” – waarin de theoretisch natuurkundige professor Icken vertelde, dat wetenschappers op de Zuidpool onlangs met hun telescoop “natrillende sporen” van de, tot nu slechts theoretisch veronderstelde, “Big Bang” hadden waargenomen, maar dit terzijde – en daarin verdedigde Prem Radakrishnan, met zijn gebruikelijke stentorstem, Wilders’ vrijheid van meningsuiting. Maar we moesten daarbij wel bedenken, zo zei hij, dat de man tot zulke uitspraken kwam, omdat hij al tien jaar “gevangen zat” – wat natuurlijk wel heel erg was – en dat hij daarom buiten de werkelijkheid was gaan leven, “institutionalized” gedrag was gaan vertonen, dus dat we daarom ook enige consideratie met deze beklagenswaardige figuur moesten hebben. Dat was ongeveer de strekking van zijn betoog.
  Tja, de giftige, culturele context die tot die “gevangenschap” noopt, kwam uiteraard niet ter
  sprake – terwijl het (Wilders en ons) toch daarom gaat. Hoe ruimen we die bron van het kwaad op?
  In mythische tijden was er een Hercules die in een dag tijd de “Augiasstal” van de 30 jaar lang opgehoopte mest ontdeed, maar van herculessen moeten we ’t niet hebben. Gewoon met ons eigen kleine bezempje door blijven vegen en de strontzakken vertellen dat ze strontzakken zijn en wel met de redenen waarom: omdat ze goed kwaad noemen en kwaad in zogenaamd goed doen verkeren.
  Zoiets dus. Ga zo door, Martien – mijn instemming heb je.

  Like

 6. Sjaak zegt:

  Ik blijf pal achter de pvv staan ! Maar dat neemt niet weg
  dat deze partij niet uit een persoon staat ! Het programma
  geen Sharia en weg met de kriminelen is niet de oorzaak
  voor deze discussie ! Zou Wilders gezegt hebben : Willen
  jullie meer of minder criminelen allochtonen in Nederland ?
  ERGO ! Bij een onmiddelijk uitleg en een duidelijke
  Statement zou dit kwaad tot erger niet onstaan zijn !
  Het word hoogste tijd voor een demokratische verkiezing
  onder de PVV ers of ze Wilders nog als hun leider willen !
  Want je kunt niet de onvrede in je eigen partij ignoreren !
  Want in een Demokratie bestaat een partij uit alle leden
  en niet uit een persoon ! Wanneer ik Geert was zou ik
  werkelijk overdenken hoe de onvrede in de eigen partij
  op te lossen is, voordat het zich vanzelf oplost !
  Een ding geef ik de PVV mee op hun weg ! De wereld
  en de PVV draait ook verder zonder WILDERS !
  Want de aangesproken Problemen blijven en alleen
  daarom al moet de PVV blijven ! Alleen de uitspraken
  moeten genuanseert blijven en zakelijk zonder al te
  grote provokatie aflopen !
  Ik zou zeggen Geert doe er wat aan want je vellen
  zwemmen weg !

  Like

  • Sjaak zegt:

   Overigens ! Dit bedoelde ik met wegzwemmen !

   ‘PVV’ers stappen uit Friese fractie’
   LEEUWARDEN –
   Twee leden van de PVV-fractie in de Provinciale Staten in Friesland hebben zaterdagochtend hun partij de rug toegekeerd. Dat meldt de Leeuwarder Courant. Volgens de krant gaat het om Otto van der Galiën en Pieter Buisman.

   Like

   • erik zegt:

    ik kom zelf uit friesland ,maar deze 2 heren zijn ook de grootste lafaards ,als het hun te heet word onder hun voeten ,dan verdwijnen ze van het toneel ,,dus goed lezen stelletje lafaards zijn het. otto en pieter

    Like

 7. jans zegt:

  De meeste moslims zijn jodenhaters en de meeste marokkanen zijn moslim. Verder hebben moslims een afkeer en geen respect voor niet-moslims, want dat staat in de koran. Daarom zijn de meeste islamitische marokkanen niet te genieten. Wat meneer Wilders heeft gezegd is te kort door de bocht.Nu wordt het marokkanen probleem, namelijk dat 65% van marokkanen onder de 25 jaar door criminaliteit in aanraking met justitie is geweest, niet meer aangepakt, maar ipv daarvan wordt Wilders gedemoniseerd en zullen de socialisten dat islamitisch tuig nog meer knuffelen.

  Like

 8. meneertje zegt:

  Ik ben het met bijna uw gehele artikel grondig eens.
  Alleen van dat mitrailleren van de zogenaamd linkse hap ben ik geen voorstander.

  Uw aanval op Asscher staat mij bijzonder aan. Ik heb al meermalen op dit blog betoogd dat hij een superleugenaar is (en dat ook toegelicht), maar hij is ook nog een lafaard die zijn hachje probeert veilig te stellen door steeds maar de moslims naar de mond te praten. Wat dat betreft kan hij vergeleken worden met Van Thijn en Job Cohen (en tot op zekere hoogte met joodse raad tijdens de bezetting, hoewel dat wel wat ingewikkelder lag; de voormannen daarvan heetten overigens Cohen en Asscher.)

  Wilders heeft alleen maar gezegd “minder Marokkanen”. Vrijwel alle hypocriete schreeuwers maken er nu van dat hij de Marokkanen wil deporteren. En dan trekken zij de vergelijking met de bezetters in de tweede wereldoorlog, die de joden deporteerden.
  Maar de Duitsers in W.O. II deporteerden de joden alleen maar naar Polen om hen daar te vermoorden. Zij vonden het te link om het gewoon ter plaatse (in Nederland, België, enz.) te doen. De nadruk valt dus op massamoord en niet op deportatie.

  Als je “minder Marokkanen” mag interpreteren als: “Marokkanen deporteren”, dan mag je ook de uitspraak van het kabinet dat zij de Marokkanen zullen beschermen, interpreteren als een vrijbrief voor de Marokkanen om verder te gaan met hun wandaden.
  Het zou mij niet verbazen als de Marokkanen daarmee al bezig zijn.

  Ik vraag mij af of al die P.V.V.-politici die opeens weglopen, niet zijn bedreigd (of desnoods: maar vast vrezen dat zij zullen worden bedreigd).
  Het is namelijk onlogisch.
  Waarom? Omdat uit de “actuele thermometer” van Maurice de Hond blijkt dat de kiezers van de P.V.V. helemaal niet weglopen.
  En uit een enquête van Eén Vandaag bleek dat 30 % van de bevolking de uitspraak van Wilders niet afkeurde.
  Het electoraat van de P.V.V. omvat ongeveer 20 % van de bevolking. Het was verrassend voor mij dat buiten die 20 % nog eens 10 % van de bevolking openlijk achter de uitspraken van Wilders stond. (Nederland heeft inderdaad meer dan genoeg van de Marokkanen!).

  In zo’n situatie zouden de P.V.V.-politici zich dus juist gesterkt moeten voelen.
  Er moet een andere oorzaak voor hun weglopen zijn.
  En ik denk dat die oorzaak niet de morele verontwaardiging is die zij schijnheilig belijden, maar pure angst voor de Marokkanen die van de regering die vrijbrief hebben gekregen.

  Like

  • Geachte heertje meneertje,
   Ik citeer uwes:
   “Ik ben het met bijna uw gehele artikel grondig eens. Alleen van dat mitrailleren van de zogenaamd linkse hap ben ik geen voorstander.”
   Je mag dan wel een dagje ouder zijn – ik wéét dat je dat bent – beste heertje mijnheertje, maar dat is geen excuus voor slordig lezen.
   Ook ik ben namelijk géén voorstander van “dat mitrailleren van de zogenaamd linkse hap”.
   En dat blijkt uit mijn artikel!
   Beter lezen!

   Like

 9. KeesvanD zegt:

  In een woord geweldig

  Like

 10. Azraël zegt:

  Idd wat een gekte hier in het land.
  Op deze ‘stok’ hebben velen zo te zien zitten te wachten.
  Honderden (?) aangiftes, duizenden likes op FB en een media die alles maar onjuist moet blijven herhalen (doet mij trouwens ook aan iets denken).
  Maar wat een overwinning zal het zijn als straks de rechtelijke macht zegt dat Wilders niks fout heeft gezegd/gedaan.
  Achter dat “Dan gaan we dat regelen.” zou nog een hele toelichting moeten komen maar die zie, hoor of lees ik niet in de media.
  PVV’ers worden vaak weggezet als -dom/tokkie-volk- maar deze hetze laat voor mij mooi zien waar PVV’ers mee te doen hebben.

  Like

 11. Theresa Geissler zegt:

  Oh zo herkenbaar, Martien, die hoog opgelopen emoties over de telefoon, bedoel ik.
  Ik heb het in mijn leven zelf meermalen meegemaakt. Heb jij er ook wel eens bij stilgestaan, hoe riskant het is om zwaar beladen (om welke reden dan ook) onderwerpen in telefoongesprekken aan te snijden? De wisselwerking van de mimiek ontbreekt en dan is er op een gegeven moment ook nog de -onuitgesproken- ‘must’ om het gesprek ‘af te ronden,’ zoals het telefoongesprekken betaamt,want ja, zodra er opgehangen is, is het contact ten einde. Alles bij elkaar veroorzaakt datgenoeg druk op de ketel om de emoties te laten escaleren. En al beseffen we dat, ik schat toch wel in, dat bijna iedereen er in zijn leven een paar maal ‘intuint.’
  Ik weet niet in hoeverre jij nu inzit over de door jou gedane uitspraken, maar zelf zou ik zeggen: Til er niet te zwaar aan, vooral niet omdat ze duidelijk niet vanuit jouzelf kwamen,maar werden aangedragen door externe elementen: Aasgieren, die deze ene kleine gebeurtenis met zijn allen aangrijpen om op Wilders te duiken en figuren, die je normaliter al het bloed onder de nagels vandaan halen. Zoals Asscher bijvoorbeeld. (Trouwens, ook Job Cohen is een prachtvoorbeeld) Ook voor buitenstaanders, die niet overdreven veel met de Joodse zaak hebben valt de houding van dergelijke lieden niet te bevatten; die betrokkenheid met móslims -en dus marokkanen, laten we het kind bij de naam noemen- is totaal onbegrijpelijk! Daarom stemt het op cruciale momenten tot razernij.
  Zelf zou ik je willen raden: Gooi alles, wat je hierover de komende dagen voor je kiezen mocht krijgen, er maar onverdroten uit, hier op de site; hier zijn in elk geval een aantal mensen aanwezig, die deze emoties begrijpen en/of er zelf mee te kampen hebben. Met elkaar zullen we dan wel zen,dat we één en ander dan weer kanaliseren……
  Hoewel we, zoals gezegd, die fout allemaal wel eens maken is de telefoon daar minder geschikt voor.

  Like

  • BertG. zegt:

   Helaas kan ik ’t formulier nergens terug vinden op internet. En om er nou 1 op te halen, vind ik een beetje veel werk. De inhoud laat zich raden.
   Maar probeer nou maar eens je gestolen fiets aan te geven of een inbraak, sorry, dit is voor ons geen prioriteit en nou wegwezen hier.

   Like

 12. john zegt:

  Rustig, rustig Martien. De soep schijnt al gekoeld te zijn. Lees in de telegraaf ” http://www.telegraaf.nl/binnenland/22416987/__Laatste_kans_Wilders__.html en u zal merken dat de hetze rond het vertrek van die ” vele PVV – aanhangers” één grote leugen was.

  Like

 13. Monalisa zegt:

  Op deze link kan u tekenen of voor wilder bent doe mee.
  http://www.petities24.com/pvv_stemmers_zijn_geen_neonazis

  Like

 14. reageerbuis zegt:

  Weer goed verwoord allemaal! Dat die Van Riessen en Elatik hebben gezegd dat alle PPV-stemmers dood moeten vinden de bloedhonden prachtig.

  Like

 15. Lucky9 zegt:

  Ik begin Wilders nog meer te bewonderen. Zijn partij doet maar mee op 2 plaatsen en over wie spreekt men ’s anderendaags? Over Geert Wilders! Qua public relations een stunt die kan tellen.

  Logisch ook want hij noemt de dingen bij hun naam. Er is namelijk zeer weinig keuze, ofwel wil men meer van iets ofwel juist minder. Zijn vraag was dus voor de hand liggend, logisch en evident want de laatste mogelijkheid zou zijn alles op het huidige peil te handhaven en dat is geen alternatief maar een overigens oncontroleerbare status quo.

  Dat de linkse meute nu de darmen uit hun lijf kotsen uit geveinsde verontwaardiging was iets waarmee ik voor de verkiezingen geen rekening mee hield, en toch gebeurt het. Hun emotionele agenda werd door Wilders voor meer dan een maand overhoop gegooid en intussen kunnen ze, behalve domweg zelf haat zaaien geen andere vuiligheden meer bedenken en nog uitgevoerd krijgen voor de Europese verkiezingen eind mei. Dat is niet dom maar juist heel slim gezien van de politicus Wilders.

  Nog slimmer is het dat hij binnen de PVV de opportunisten met een dubbele agenda en trollen met een driedubbele agenda uit hun hol heeft gelokt. Deze laatsten zullen dus de PVV kandidatenlijst bij de nakende Europese verkiezingen niet meer kunnen ontsieren. Opgeruimd staat netjes.

  Uitstekend partijleider die Geert Wilders. Uiteraard zijn de komende verkiezingen voor Nederland en voor de PVV ontzettend veel belangrijker dan de voorbije gemeenteraadsverkiezingen. Wie dat niet zag aankomen leeft met zijn of haar hoofd in de wolken. De echte vraag moet nu nog komen: wil u meer of minder EU?

  Groeten uit Vlaanderen.

  Like

 16. JooJootje zegt:

  Het is een storm in een glas water wat de meeste mensen niet zien is dat het de PvdA en VVD toch is gelukt er is geen politieke nabeschouwing geweest over de gr2014 en daar ging het toch om.
  Wat mijn broek deed afzakken is het peil van die zogenaamde PVV dissidenten zijn ze nu echt zo dom??????????
  En zien ze nu echt niet dat dit akkefietje een afleidingsmanoeuvre was van de PvdA en de VVD.

  Like

 17. delamontagne zegt:

  Een goed vervolg op artikel van die NL-huichel-politici.
  Maar ik denk dat die meneer Wilders inplaats van minder marocs, had kunnen vragen: minder …moslims. aNT DAT IS HET WAAR ,T OMGAAT. Toen ik die link van V.K. intikte en gelijk die foto van die “ingepakte-moslima,s”. zag
  Dat is en blijft vreemd voor ons hier in de campagne erg vreemd en kan me indenken dat NL-ers zich meer en meer aan die tekenen van islam gaan ergeren.
  Meneer pennings mag wel oppassen met z,n gezondheid, al die gerechtvaardigde WOEDE.
  Dat van die meneer Beek KAN/WIL ik helemaal geloven. zo diep zit die haat in die mensen geworteld, zelfs de meer ontwikkelden. Wat is er met die meneer beek verder gebeurt??????ben benieuwd. Sorry slechte typen, wegens op[ewratie met een hand typen.

  Like

  • delamontagne zegt:

   Nu pas dat hele v.k. artikel gelezen. goed artikel. alleen de laatste geloof ik niet. NL-ers, zijn veels te goed-aardig/moedig voor dat soort mensen.

   Like

 18. Driek zegt:

  Meneer Pennings, u heeft volkomen gelijk, zet de TV een tijdje uit, ik heb geen TV en het is een stuk rustiger, want we krijgen al zoveel ellende over ons heen van dat kutvolk. In de Telegraaf lees ik het ongelooflijk nieuws dat de 47 –jarige Marokkaanse Rijschoolhouder Mo el Morabit in Volendam, het bolwerk van de PVV zijn hart vast houdt. Ja werkelijk, hij zegt, zonder enige schaamte: „Wat Wilders nu zegt is écht te gortig. Dit gaat te ver, ik durfde mijn oren niet te geloven. Waar gaat dit heen?”
  Dat zegt die man dus in volle ernst. Hij durft wel. Hele stadswijken worden geterroriseerd door Marokkaans gespuis, Joodse mensen die herkenbaar zijn als van het Joodse geloof worden uitgescholden en meisjes en vrouwen worden bespuwd en uitgemaakt voor hoer als ze geen hoofddoek dragen. Onze ouderen worden op straat beroofd en mishandeld en ’s avonds durf je de deur niet meer uit. En zo kan ik nog wel eventjes doorgaan. Ik zelf ben drie keer beroofd door een groep Marokkanen en heb de stad verlaten. Maar die volgeling van Mohammed voelt zich beledigd door meneer Wilders. Je moet toch maar het lef hebben, wat een pestvolk is het toch. Die hele islam moet worden verboden en dat ettervolk terug naar het land van herkomst.

  Like

 19. D.Day zegt:

  Beste Martien, een stuk naar mijn hart! Schitterend, geen woord verkeerd.
  PKN houdt dus morgen een dienst ter ondersteuning van de ‘lieve en onschuldige ‘ Marokkanen. Marokkanen zijn moslims en er is geen plek op de wereld waar moslims ook maar de miniemste intentie hebben met christenen vreedzaam samen te leven. Jij zult ongetwijfeld nog wel weten wat er in Marokko een aantal jaren terug plaats vond. Er was een adoptiehuis dat gerund en gefinancierd werd door een christelijke organisatie. Maar de medewerkers werden allemaal het land uitgezet omdat zij, volgens de Marokkaanse autoriteiten ‘christenen waren en zich bezig hielden met bekeren’. En voor dit soort (on)mensen gaat PKN zich sterk maken, terwijl zij, net wat jij schrijft, je ze nooit hoort over de situatie van christenen in de moslim-wereld. De linkse elite is vooral laf; dit land gaat naar de verdoemenis op zo’n manier.

  Like

 20. Nemesis zegt:

  Hier heb ik niks aan toe te voegen!

  Like

 21. alidas1 zegt:

  PVVers denk goed na blijf Wilders steunen anders kunnen we ons land meteen wel overgeven aan de moslims daar hebt geen lievere moedertje meer tegen als Wilders het op moet geven

  Like

 22. Dr.Kwast zegt:

  Martien::
  Mag ik mijn verdriet met je delen ? Ik ben niet zo’n schrijver weet het niet zo goed neer te zetten. Daarom vraag ik aan jouw of ik wat van het schijven van jouw mag over zetten op andere site wel met jouw naam als je dat wilt. Ik wil alleen nog een kleine opmerking maken over Hitler. Deze asociale domme Marokkanen verafgoden deze naam en toch wordt hij met Hitler vergeleken, vraag mij dan ook af wordt Wilders nu verafgood, omdat ze hem vergelijken met Hitler, of heeft deze persoon nog een broer met die naam. (geintje) Dan is het boe geroep eerder in zijn voordeel en zit het linkse raamwerk er behoorlijk naast. Maar ik huil voor de Nederlanders dat ze zo ver zijn geïndoctrineerd dat ze het verschil niet meer kunnen vergelijken met de werkelijkheid.

  Like

 23. Tom Hendrix zegt:

  Kan mij zeer wel vinden in uw betoog Martien. Dit land zit vol met hypocrieten, en slijmers. Gisteren nog met iemand gesproken, die vond dat de Bijbel 1:1 overeenkwam met de Islam. Toen de discussie verder ging, wees ik hem met name op het FEIT, dat het Christendom, gelukkig onder invloed van de Verlichting, Voltaire en Rousseau toch niet meer het Christendom is van de brandstapels en heksenvervolgingen. Maar overtuigen kon ik hem niet. Ik weet zeker, dat velen in onze bevolking ALLES GELOVEN wat de RODEN, en de politiek correcte MEDIA hen voorhouden. Juist de media en de progressieven blijven de volgers van de weerzinwekkende islam voortrekken en pamperen. Maar er is niets nieuws onder de zon, in de jaren “80 werd Dhr. Janmaat vervolgd en verketterd, door de progressieve partijen en de politiek correcte partijen en media. Dat kostte zijn vrouw, bij een aanslag beide benen. Daarna de opkomst van Pim Fortuyn, ook deze man ervoer dezelfde behandeling, nog erger hij werd vermoord! En dan nu het demoniseren van Wilders. Het gaat maar door, en de gevestigde partijen, steken hun hoofden in het zand, precies als struisvogels. Geen enkel probleem is opgelost, m.b.t. islamisering, massa-immigratie, en de regelrechte dictatuur uit Brussel van de eussr. PvdA,CDA,VVD,D66, allen hebben meegeregeerd de laatste 42 jaar, en zie wat er van ons land geworden is! ” Sic transit gloria mundi”.

  Like

  • Driek zegt:

   Meneer Hendrix, mensen met een degelijke Bijbelkennis weten heel goed dat de koran niet te vergelijken is met het Nieuwe Testament, u moet niet eens in discussie gaan met die domme lieden, ik begin er niet meer aan.

   Like

   • treintrien zegt:

    Ik vraag tegenwoordig eerst of ze het een mooi verhaal vonden, die Koran 😉
    En dan moeten ze toegeven dat ze er nooit in gelezen hebben. Dat vindt de gutmensch dan ook wel weer genant: dus dan gaan ze liegen. ‘Jaaah, práchtig verhaal’
    En dan knal je hem er in door te ‘onthullen’ dat er geen chronologisch verhaal zit in de koran. 😉 How to confuse a linkschmensch 😉
    Ik ga alleen nog maar in discussie met mensen, die net zoals ik, op zijn minst de moeite hebben genomen om te proberen die koran met de hulp van die levenslessen van ome mo te lezen. Anders heb je gewoonweg geen recht van spreken over dit onderwerp.
    Ik raad ze altijd aan om dan op zijn minst de hadiths te lezen en onderwijl te bedenken dat dit barbaarse, pedofiele, veelwijvende monster voor de mohammedaan de perfecte mens is: een lichtend voorbeeld voor een goede volger.

    Even geheel ter zijde:
    Bindende leestip:
    Het dwaallicht van Elsschot.
    Verbazingwekkend hoe je in 1946 nog kon schrijven over mohammedanen 😉
    Dat dat nog uitgegeven mag worden haha. ( Rijstkakkers en ‘mijn zwartjes’ 😉 )
    En ’t is zo een mooie beschrijving van de interne dwalingen van den gutmensch, maar dan met zulks een vuige taal 😉 Prachtig.

    Met dank aan de boekenweek, want ik heb er al een uitgave van, van “kaas”, maar deze was met een woordenlijst en uitleg van onder andere meneer Fens en das toch leuk. En ’t was boekenweek dus ik moest toch een boek. Voor het geschenk. Want gratis, dus das logisch. En dan kom je uitgerekend in deze week vol met dwaallichten dit verhaal tegen. Stom toevallig dat ik precies tot vandaag over dit boekje deed 😉
    Maar goed.
    Dus: Kaas (lijmen/het been, kaas, het dwaallicht) van Elsschot.
    Veel plezier!

    Like

 24. vanhetgoor zegt:

  Als mensheid zijn we de afgelopen zestig tot zeventig jaar niet veel opgeschoten. En Nederland als lichtend voorbeeld ook niet. Toen waren er wat buitenlanders in Nederland die de joden wilden vergassen, en wij lieten dat toe. Tegenwoordig zijn er weer buitenlanders die de joden willen vergassen, en weer is er een grote groep Nederlanders die dat toe laat, het benoemen is zelfs verkeerd. Het enige verschil is dat er in 1940-’45 er circa 30.000 bezettende Duitse soldaten waren en 80.000 landverraders. Nu in 2014 zijn er honderdduizenden ‘gasten’ en vele honderdduizenden landverraders die stemmen op D66 en PvdA etc. Zij willen de soevereiniteit opgeven en overgaan tot een groot en krachtig Europa, waar hebben wij dat meer gehoord? Het enige verschil is dat de joden tegenwoordig doorgaans redelijk veilig over straat kunnen lopen, dat wil zeggen als ze hun Davidster en keppeltje thuislaten. Globaal is er dus eigenlijk geen moer verbeterd in al die jaren, het is eventjes goed geweest, daarna werd het weer slechter.

  Like

 25. herrie mulles zegt:

  Ondanks het geraas en gebral van de uitzinnige PC meute ,toch nog nog zo her en der een dun stemmetje van het gezonde verstand. Pennings stuk is een verademing om te lezen.
  Als in 1943 iemand in een rokererige kroeg had geroepen ; “Nederland zou er een stuk beter voorstaan met minder NSB en minder duitsers”, was hem na de oorlog het Verzetskruis opgespeld door de heldhaftige Wilhelmina.
  Trouw en het Parool samen met die andere “verzetscourant ” De Telegraaf zouden echter genuanceerd hebben geroepen ,ho ho wachte even ,je kunt niet alle duitsers over een kam scheren,er zitten ook hele fijne jongens tussen, bovendien braatworst en lederhosen zijn toch ook een verrijking van onze kultuur.
  Net als in 1943 zit anno 2014 , tachtig procent van de nederlanders weer in het verzet.
  Lodewijk Asscher gaat natuurlijk in navolging van overgrootvader Abraham,zich als laatste op lijst zetten om afgevoerd te worden door de Groot Nederlandse Islam Koepel.(GNIK).
  Oude nazi industrie nu met arabische innovatie ,lampekappen met koranteksten.
  Nederlanders zijn een laf en kruiperig ondervolkje dat krijgt wat het verdient nameliijk een toekomst als lompenproletariaat onder de sharia.
  In het jaar 2025 is de inteelt kleinzoon van de heer M. Rabbae, Ibn Rachid Mohammed Yismael Rabbae premier van ons land en heet Aboutaleb weer gewoon Abu Talib en is voorziter van de Raad van State.
  Een dystopie ?? Wait and see.
  Overigens, een goede godwin is nooit weg.
  “Peace”, zou Pat Condell zeggen.

  Like

 26. Senior zegt:

  GEEN Marokkanen die het verdommen te integreren in de Nederlandse samenleving – en die bendevorming en straatterreur een goed idee vinden ; dat is wat Geert Wilders eigenlijk zegt. Maar ik vrees dat er meer aan de hand is. Het verraad in eigen gelederen kan m.i. evengoed een coup zijn met als inzet strakjes gezellig met de VVD op het pluche te gaan zitten; salonfahig te worden. Daarvoor is dan wel een koehandel nodig ; what the fuck te doen met de EU en al die kutmarokkanen?! Jammer voor al die Brutussen – maar dat gaat niet lukken ; de harde kern blijft Geert trouw!

  Like

 27. Willie zegt:

  HOE DIKWIJLS MOET IK DIT HIER NOG POSTEN VOORDAT MEN T DOORKRIJGT ??????
  Europe 2029: Civil War

  Like

  • meneertje zegt:

   @willie, het filmpje is zo overtuigend dat u misschien daarom geen reacties krijgt.

   Men is het gewoonweg met u en het filmpje eens.

   Als de Europese staten echter wachten tot 2029 vóórdat de burgeroorlog uitbreekt, vrees ik dat de strijd zal worden verloren en dat Europa in een niet meer eindigende nachtmerrie belandt.

   Nu zou het nog mogelijk zijn de islam in Europa te verslaan, al wordt het wel moeilijk gemaakt doordat juist de Europese elites heulen met die islam.

   Van de andere kant: als het tot gewelddadig verzet komt, hoeft niemand (fysiek) bang te zijn voor die landverraderlijke elites; die smeren ‘m naar het buitenland, zodra zij vrezen dat er een teen of zo van hen zou worden beschadigd.

   Maar als er een revolutie komt (ik zie het in Nederland nog niet gebeuren), dan zal dat moeten zijn vóórdat de islam al te sterk is geworden.

   Vergeet niet dat moslims al in ongeveer alle lagen van het bestuur zijn geïnfiltreerd.
   Hoe het met leger en politie zit, weet ik niet, maar ik vrees dat ook daar haast geboden is als men wil voorkomen dat politie en leger geen vuist meer tegen de islam zullen kunnen maken.

   Like

 28. Bonebakker zegt:

  Een goed stuk Martien

  Like

 29. Klukkluk zegt:

  @meneertje: Die Asscher van de Joodse Raad was de opa van de huidige minister Asscher.

  Like

 30. johannes zegt:

  die rot mof wilde Joden naar de gas kamers,
  Wilders wil die moslims alleen maar naar hun eigen land zien vertrekken(waar het volgens hen allemaal zoveel beter is) nou mooi toch?
  maar wat Wilders ook in de toekomst nog zal zeggen ,ik zal aan zijn kant staan .

  Like

 31. Erik zegt:

  Vandaag weer vele hitler vergelijkingen moeten aanhoren, maar hitler is nooit democratisch verkozen, hij greep de macht op de golven van de nazi terreur uitgeoefend door de SA, zoals we onlangs nog in de Ukraine hebben kunnen zien.
  Maar waar zijn de SA hordes van de PVV?
  Die zijn er niet, de andere kant heeft ze wel, zo werden gisteren in Rotterdam 3 mannen ernstig mishandeld in hun eigen huis nadat een bende van 15 marokanen was binnen gevallen.
  Na de marokkaanse straat terreur nu regelrechte SA terreur.

  Like

 32. Aegoliuscs zegt:

  Heel goed, Pennings. Pak tekstueel die miesgassers aan op jouw toevertrouwde wijze!

  Like

 33. Klukkluk zegt:

  Hmm, dus U en ik hebben minder gelijk?

  Like

 34. Harry zegt:

  Prima artikel , heer Pennings !
  Die rotzak van een Asscher zou nog kans zien om , als van Agt zou vragen : ” willen we minder Joden ” hard : MINDER , MINDER , MINDER te roepen .
  Kennelijk is erfelijkheid iets wat zich langdurig kan manifesteren .
  Onze identiteit verkwanselen doen ze zonder hun smoel te vertrekken .
  Ons geld confiskeren , feestje !
  Geld over de balk gooien , joh , goed voor de welvaart !
  De vijand faciliteren , moet kunnen , toch ?
  Zelfs het bestuur van een grote stad in handen van een moslim leggen , ze zien er geen kwaad in .
  En de pleuris uit laten breken bij een volstrekt legitieme vraag , daar zijn het keien in !

  Like

 35. Klukkluk zegt:

  Zal me anders eerst even netjes voorstellen aan de reaguurders. Deze Kluk is 40+ plus, woonachtig in de Randstad, met Mammeloe en 2 sgoolgaande kinderen. Stemt meestal Fleur maar heeel vroeger Van Mierlo. Mis Frik enorm en hobbies zijn verder roeien en lokaal bier.

  Like

 36. Liesbeth zegt:

  Wilders laat steeds zien wat het gevaar van de Islam is. Iets wat andere partijen te weinig of niet doen. Uit angst? Je moet gewoon het kwaad benoemen. In dit geval de Islam. Het gaat helemaal niet alleen om de Marokkanen of om Wilders, maar om wat er gebeurt in Europa wat betreft de reactie op de Islam. Ook in Nederland mag je, lijkt het wel, geen kwaad woord over moslims zeggen.’ De’ Marokkaan bestaat niet, ook ‘de’ moslim bestaat niet, alleen wat ze doen is belangrijk en daar moet het om blijven gaan. Als wie dan ook oproept tot haat, moet dat bestreden worden. Ik ben zo blij dat ik in een land woon waar je je mening mag verkondigen en dat moet zo blijven.
  O ja, Wilders stuurt geen Marokkanen weg, maar wil niet dat er meer bijkomen. Laten we er niet intrappen en doen of er niets aan de hand is. Er moet iets gebeuren aan het bagatelliseren van problemen en de enige aanpak is het in gesprek blijven met degenen die de onrust veroorzaken en niet degenen veroordelen die de vinger op de zere plek leggen, zoals Wilders doet.

  Like

 37. Jean zegt:

  Graag scHrijf ik heer Pennings, Proficiat, ik begrijp u volkomen en deel uw mening volledig.

  Like

 38. Vreemd, ik had dezelfde machteloze woede toen ik gisteravond mijn blog schreef: “Nederland op z’n smalst! De grote afleidingsmanoeuvre van het clubje achter de heg”. Ik heb dit artikel 3 x aangepast, omdat er woorden in stonden, die niet in de Nederlandse woordenboeken te vinden waren! Machteloos omdat ik het gevoel had dat het, met de meute van Nederlandse kuddedieren als lezers, toch water naar de zee dragen was!
  Toen besefte ik dat het grootste deel van mijn lezers ook lezers waren van de niet-gemanipuleerde media en realisten waren die wel degelijk in het bezit waren van al hun hersencellen! Die geen moeite hadden met begrijpend en analyserend lezen en die dus het hele opgeblazen poppenkast-schouwspel van de linkse huichelaars doorhebben! En uiteindelijk verdween mijn woede en ik begon weer te hopen op een rechtvaardige toekomst, zonder onderdrukking!

  Like

 39. fleckie zegt:

  Kan men aan -DE HAATZAAIERS- voor de t.v. niet de SCHADECLAIMS toesturen,wanneer er ‘schade is toegebracht’ aan mens en goed’?door een ‘ bepaalde! bevolkingsgroep’ met hun riante salarissen moet dat toch “te bekostigen zijn”!

  Like

 40. Klukkluk zegt:

  Iemand schreef: Wanneer gaan bij de Gutmenschen de ogen eens open? Of iets dergelijks.
  Toen dacht ik: Als ze de minzame blik van de beul zien, gleurend onder hun blinddoek, hangend aan een hijskraan op de Dam?
  Denken, dat mag toch nog?

  Like

 41. MrEsceha zegt:

  Kopie bericht aan Zijlstra, Buma en Samsom. Ik heb niet de moeite genomen om Pechtold er in te betrekken.
  =====================================
  Hoogedelgestrenge Heren, alsmede cum suis,

  Als refelectie op uw reacties jegens de door Wilders gedane uitspra(a)k(en) moet mij van het hart waarom u en de uwen niet in het geweer kwamen op het moment dat door Thijs Römer wordt geblèrd “Volkert waar ben je”, zomede – onder meer – na de volgende haat zaaiende uitingen:

  Kijkt u derhalve eens rond alvorens u kritiek uit. Eerst na het ventileren van een generaal standpunt heeft u recht van spreken.

  Overigens hebben u en de uwen er voor gezorgd dat de PVV bestaansrecht heeft. Waarvan gaarne acte.

  Hoogachtend,

  Like

 42. Jan zegt:

  Dorpsgek Lodewijk Asscher: PVV werkt samen met antisemieten

  Vicepremier Lodewijk Asscher (PvdA) heeft zich opnieuw kritisch uitgelaten over de samenwerking van de PVV met Front National. ‘De PVV heeft niks met antisemitisme, maar wel met antisemieten.

  Dat zei Asscher donderdagavond tijdens een debat in de Tweede Kamer over antisemitisme. Hij zei ook dat niets snapt van de samenwerking met Front National.

  Front National-oprichter Jean Marie Le Pen werd onlangs gefotografeerd terwijl hij de quenelle maakte. Het handgebaar dat wordt gezien als moderne variant van de Hitler-groet.
  http://www.elsevier.nl/Politiek/nieuws/2014/1/Lodewijk-Asscher-PVV-werkt-samen-met-antisemieten-1446330W/

  Dorpsgek heeft duidelijk een beschadiging aan zijn kortetermijngeheugen:
  PVV, neem afstand van Jean-Marie Le Pen
  http://louisbontes.nl/pvv-neem-afstand-van-jean-marie-le-pen/

  Like

 43. Jean45 zegt:

  Ik ben het met de vorige reactie helemaal eens. Wanneer je net als ik al 40 jaar in een Haagse wijk woont waar het vol loopt met mensen van allochtone afkomst die zich niet aan de regels van de wet wensen te houden en het ene na het andere incident veroorzaken dan ben ik blij met een man als Geert Wilders. Hij durft op te komen voor mij, mijn stads -en landgenoten die het ook niet meer pikken en het zat zijn dat we niet meer veilig over straat kunnen lopen. In 2 steden heeft hij maar campagne gevoerd en zie eens hoeveel mensen op de PVV gestemd hebben en daardoor omhoog geklommen is. Heel knap, in een stad met zoveel allochtone mensen dat je de meerderheid mee krijgt en dat is dus een teken aan de wand dat de Hagenaar en de mensen uit Almere hetzelfde standpunt hebben ingenomen. En wat de uitspraak betreft…meer of minder Marokkanen? Velen spraken er schande van en partijgenoten verlieten ( in mijn ogen) als lafaards hun partij. Zijn zij soms bang voor de gevolgen? Dat hadden ze al kunnen weten toen ze zich, na het lezen van het verkiezingsprogramma als partijgenoot of lijsttrekker aansloten en achter Wilders stonden. Zij zouden eens een dag mee moeten maken hoe het er in veel steden, en zeker in mijn stad aan toegaat met Marokkaanse jongeren die zich schuldig maken aan allerlei criminele praktijken. Veel mensen voelen zich niet meer veilig en durven de deur niet meer uit of worden zelfs binnenshuis of in hun winkel overvallen en wat lees je in de krant of hoor of zie je op de tv of op videobeelden? De daders waren licht getint of hadden zich dermate aangekleed zodat ze onherkenbaar waren. Ik denk dan ook dat Geert met zijn uitspraak dan ook geen haat zaait, maar meer kiezers zal oogsten die het net als ik ook helemaal ZAT zijn.

  Like

 44. Jean45 zegt:

  De tekst in bovenstaande Youtube video, is nog erger dan aanzetten tot haat gericht op Marokkanen zoals beweerd wordt door politici en andere tegenstanders van de PVV. Maar wat is dit dan, Diederik Samson??? Dit is in mijn ogen puur aanzetten tot moord en het is onbegrijpelijk dat u sinds de uitzending in 2006 nog steeds ongestraft uw stem kan verheffen in uw partij en u zonder kleerscheuren nog steeds als een draaikont vrijelijk kan rondlopen.

  Like

 45. Pingback: De gedegenereerde Jood Lodewijk Asscher gaat dóór met zijn eigen en onze doodsvijanden te faciliteren | E.J. Bron

 46. Pingback: Pieter Hilhorst: de kortgebroekte denker en de rivieren van bloed | E.J. Bron

 47. vctleman zegt:

  HET IS NIET, “MINDER MAROKKANEN” maar “GEEN MAROKKANEN”!

  Marokkanen krijgen geen verblijfsvergunning in Saudi Arabie. SA wilt geen enkele Islamitische Marokkaan in zijn heilige land!?
  Marokkanen worden niet zomaar toegelaten in Qatar, Kuveyt, Verenigde arabische Emiraten of Saudi Arabie die rijker zijn dan bijvoorbeeld Nederland. In Qatar zijn er totaal 6 marokkanan met tijdelijke werkvergunningen toegelaten en zijn ze nu weggestuurd…óók niet méér Marokkanen!!
  Alle schappenherders moeten hun Mekka in het land van de afvalligen zoeken!
  Van schappenherder naar ultieme moslimstrijder;
  In Nederland wonen ongeveer 2 miljoen moslims en er lopen ongeveer 150.000 potentiele jihad strijders. In de jaren 60 werden ongeveer 17 000 Turken en Marokkanen naar ons land gehaald die voornamelijk in de textiel- en zware metaalindustrie terecht kwamen. Die industrietakken zijn allemaal in het begin van de jaren 70 al ter zielen gegaan. Helaas gingen deze Moslims toen niet terug, maar kregen ze het recht op gezinshereniging. Dit had tot gevolg dat hele gezinnen die vaak uit 7, 8 of meer kinderen bestonden zich hier vestigden zonder ook maar iets aan onze economie bij te dragen, sinds die tijd is er sprake van een uitstoot Tsunami. 100 000 den schappenherders en andere soort analfabete woestijnrovers stromen massaal binnen. Terwijl zware industrie al verhuisd is naar andere landen. Er wordt steeds minder produceert in Nederland, er is geen enkele kans dat ze een baan krijgenen na jarenlange uitkeringsproces zijn ze verandert in strijder!
  Deze moslims zouden niet eens meer het land in moeten kunnen.
  Nu eisen de dictators, Muhammed en Abdallah dat deze strijders hier onvermindert zich mogen uitbreiden…In eigen landen willen ze geen enkele toelaten.
  Hoe kunnen Nederlandse Politiek en media zich zo bewust laten gebruiken door deze moslims onderdrukkers?

  Saudi’sdictator vindt dat er Moslims in Nederland gediscrimineerd worden. Dat wijten zij niet aan zichzelf maar aan discriminatie en gebrek aan respect voor hun identiteit zodat zij zich des te feller afkeren van de Nederlandse samenleving. Met schotelantennes oriënteren zij zich helemaal op de televisie en voorlichting vanuit hun islamitische landen. Door het houden van hun Turkse, Somalische of Marokkaanse nationaliteit blijven zij onderworpen aan Buitenlandse islamitisch overheden en staatsambtenaren (imams). Als er instroom uit islamitische landen volledig gestopt wordt, hebben deze saudi’s ook grote problemen…

  Moslim dictators willen dat Turkije moet toegelaten worden tot de Europese Unie. Bovendien eisen dan andere islamitische volkeren en staten eveneens toegang. Saudi’s Abdallah en Marokkaanse Muhammed zeggen nu al dat binnen tien jaar een op de twee Europeanen moslim zal zijn door migratie, hoge islamitische en lage Europese vruchtbaarheid en (gedwongen) bekeringen. 

  Desondanks beschouwen Nederlandse autoriteiten, ministers, Kamerleden, burgemeesters en wethouders, deze moslimdictators de juiste partners als basis voor hun beleid. Hier in Nederland worden de jihadstrijders bij thuiskomst. Omringt met zorg, huid, doorbetaalde uitkeringen en mogelijk studie! Wat bij deze monsterachtige daad uitermate beangstigend, en tegelijkertijd ontluisterend en alarmerend is, is het grote gemak waarmee deze Moslim-terroristen vastberaden onschuldige mensen te liquideren, juweliers en andere winkeliers aanvllaen de leven van Nederlanders zwaar te traumatiseren.
  Helaas dit land wordt bestuurt door ziende blinden! Nederland is verworden tot een lafhartig land door de super buigbare laffe regering. Timmermans naar Saudi Arabie om in het stof te kruipen voor de oorlogzuchtige land.
  Er is geen andere mogelijkheid dan het volledig stoppen van de instroom uit islamitische landen. Er is hier geen werk voor hen en het hele sociale verzekeringssysteem is al bezweken onder de miljoenen uitkeringstrekkers in dit kleine land plus alle kosten voor huisvesting, onderwijs en onbetaalde ouderdomspensioenen en noodzakelijke stedenbouw voor de door immigratie nog steeds toenemende islamitische bevolking. Het hele politieke en justitiële systeem in Nederland is totaal verrot en mischien zelfs corrupt. Tegen criminele vreemdelingen wordt zelden of nooit iets ondernomen. Als diverse politieke partijen dan ook nog eens “wegkijken” en geen kritiek op de huidige gang van zaken kunnen of willen zien, dan komen we vast en zeker op een punt waar de niet-moslims het langzaam aan zat zijn en tegenmaatregelen niet langer kunnen uitblijven.
  Waarom niet alle Criminele Marokkanen, ja alle Criminele Islamieten, terug sturen daar heen waar ze gelukkig waren. Waarom niet alle buitenlanders een eed af laten leggen op onze vlag en democratie?
  Wie zich daar niet aan houd als gast, direct terug met een rotgang en geen geld mee geven.
  Zolang de Neerlandse bevolking niet met miljoenen de straat opgaan om hun ongenoegen te tonen over de moslims die hier maar binnen stromen en de Syrische jhihadisten met open armen worden ontvangen komt er nooit een wake-up call.voor onze politici.
  De Nederlandse bevolking laat alles maar over zich komen en moppert wel maar doet niets en dat weten onze politici maar al te goed.
  Wat dat betreft kunnen we nog iets van de moslims leren, 1 bericht over een tekening van Mohammed wat hun beledigd en de miljoenenmassa komt in beweging.
  Wij laten ons voorliegen, discrimineren, bestelen, en we laten alles maar gebeuren zonder acties tegen deze onnozele politici te voeren.

  Like

 48. Tom Hendrix zegt:

  @Vetleman: 14.32. uur. Hear,hear, U heeft het volkomen bij het rechte eind! Bravo!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s