Abou JahJah: luister goed, kijk naar dit smoel, en voel, voel, voel wat hij bedoelt . . . . .

Screenshot_2

(Door: Martien Pennings)

Kijk naar Abou JahJah, sinds ongeveer een jaar terug in Vlaanderen na een paar jaar Libanon. U weet wel, Libanon: die staat met de hoofdstad Beiroet, die tot in de vroege jaren 1970 “het Parijs van het Midden-Oosten” werd genoemd, totdat Arafat er neer streek en niet alleen Beiroet maar het hele land in een hel veranderde. Abou JahJah is de man wiens lijfwachten in het verleden nog wel eens op de achtergrond  keelafsnijdgebaren maakten naar mensen die blijk gaven het niet met spreker Abou JahJah eens te zijn.

Abou JahJah  heeft het over een minder gelukkige uitspraak van Wilders. Nee, ik bedoel niet  de legitieme en fatsoenlijke wens van zijn gehoor “minder Marokkanen” – en dus minder nazislam, criminaliteit en Jodenhaat – maar dat hij die vermindering van Marokkanen zou gaan “regelen”. Want daar maken de goede linkse mensen meteen van dat Wilders de deportatietreinen al klaar heeft staan.

Maar die invalshoek kiest JahJah niet. Hij kiest voor een intense, smerige, minachtende vorm van impliciet bedreigen van Wilders. En . . . . . voor het antisemitisme waarmee nagenoeg elke moslim vergiftigd is. (Ja, dat leest u goed: nagenoeg elke moslim.)

Ik citeer JahJah:

“Omdat je dat geld van Amerika van Zionistisch groepering daar ( . . .) krijgt om jouw kruistocht tegen islam te kunnen uitvoeren. En dan moet je naar de mond spreken, naar de hand die je voedt, jongen. ( . . .) Je bent een volksvertegenwoordiger in Nederland , maar je wordt betaald door een buitenlands agenda om een belang te dienen dat niet dat van uw kiezers is.”

“Ik denk dat je gaat vluchten , dat je asiel gaat aanvragen in die racistische staat die je zo hoog in het hart draagt: Israël. Als ik jou was, zou ik het nu doen, zou ik nu vertrekken, dan bespaar ik veel moeite.”

“Of wij jou gaan vergeven . . . . ? Dat zal niet gebeuren. We are behind your ass . . . okay?”

“Die roepers van minder-minder-minder, als ze het hier niet goed hebben, dan moge ze ook vertrekken.”

Hij eindigt met een mooi verhaal over tolerantie en diversiteit voor alle mensen en tegen alle vormen van extremisme. En ja, dat geloven we meteen uit die mond in dat gezicht. Zeg eens: bekijker van deze video: zou jij liever gehaat willen worden door Wilders of door Abou JahJah? En in wiens macht zou je in dat geval liever zijn? Eerlijk zeggen!

Screenshot_3

“Wilders de ZioNazi genocidale eikel, is een welkom en frisse stem in het debat. We moeten hem toejuichen zonder het met hem eens te zijn. Hij kanaliseert de frustraties van een grote groep Hollandse 60 plussers die over 30 Jaar allemaal dood zullen zijn, terwijl hun kinderen een etnische minderheid zullen worden. Tegen dan zijn al die 16 jarige Marokkaanse jongeren 46 en aan de macht. The future is bright.”

Door:
Martien Pennings
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", antisemitisme, Barbarisme, Desinformatie, Eurabië, Geert Wilders, Immigratie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Israël-vijandigheid, Jihad, Jodenhaat, Krankzinnigheid, Marokkanen, Moslims, Rotzakken, Taqiyya, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

18 reacties op Abou JahJah: luister goed, kijk naar dit smoel, en voel, voel, voel wat hij bedoelt . . . . .

 1. Harry zegt:

  Ze zijn er kennelijk al van overtuigd dat ze het hier helemaal voor het zeggen hebben .
  Ze bewijzen iedere dag opnieuw hoeveel gelijk wij hebben .
  Schaamteloos geteisem .

  Like

 2. jans zegt:

  Waarom hebben ze deze man en zijn familie nog niet zijn belgisch paspoort afgenomen?
  Dit stuk islamitisch tuig hoort toch thuis in het midden-oosten?

  Like

 3. Nemesis zegt:

  Laat ik het zo stellen, ik vind me niet graag terug in iemands macht en al zeker niet in die van JaJa. Dan zeg ik neenee. Die plofkip Jaja moet het niet wagen bij me in de buurt te komen. Heb wel volgende boodschap voor hem. Als die minderminder er niet meer zijn, dan verrek jij van de geeuwhonger en kun je gaan muizen vangen in de woestijn waar je vandaan komt. Dat is je sowieso gegund grootbek dat je er bent. Het enige wat je kunt is schreeuwen en dreigen, tot meer ben je niet in staat. Laffe zandrat.

  Like

 4. jans zegt:

  Deze man kan beter in libanon blijven, er staat namelijk een jihad op uitbreken in libanon, ze kunnen mensen als hem daar goed gebruiken als strijder en slachtvee:

  http://www.nu.nl/buitenland/3733494/leger-grijpt-in-rellen-in-soennitische-wijk-beiroet.html

  Like

 5. willem zegt:

  Ook Ali.B maakt in zijn “cabaret -item” een “keelafsnijdgebaar” aan het eind van zijn riedel.
  De media (voorop P&W) hebben dat filmpje vaak laten zien.
  maar ze hebben die video laten stoppen vlak voor dat gebaar van luizenbol Ali.

  Like

 6. lucky bee zegt:

  Waaaaaaaaaat is hij nog steeds niet bij zijn 72 maagdjes in Mohammed hemelse bordeel?

  Like

 7. wim van rooy zegt:

  Fascistische lodderige dronkemanspraat. Hij heeft nu een ‘opinie’ in De Standaard, de Vlaamse collaborateurskrant van de islam. Vlaanderen is in die krant niet meer voor Christus (AVV/VVK) maar voor een dodelijke soldatenreligie. Als atheïst verkies ik het eerste.

  Like

 8. fulco raatsie zegt:

  Knettergek

  Like

 9. Geronimo zegt:

  Hoor je wolvengehuil om zoveel overduidelijke haat zaaierij? Neen, enkel oorverdovende stilte. Dergelijke haat boodschappen uit de mond van een vulgaire en smerige islamitsche haat zaaier van het ergste soort als Abou JaJah, doorspekt met nauwelijks verholen doodsbedreigingen aan het adres van Geert Wilders, daar heeft men geen oren naar. Niet in Nederland, nergens in Europa, en al zeker in België niet.

  Noch de bonden van dit en van dat, noch de kerkgemeenschappen waar ook te lande, zien hier graten in. Geen sprake meer van een christelijke ingesteldheid. Geen preken, laat staan morele veroordelingen. Geen televisie uitzendingen, en duiding programma’s om zoveel haatzaaierij aan de kaak te stellen. Enkel “hoorbaar” stilzwijgen. Zwijgen als vermoord, heet dat, want past niet in hun “poco-kraam”.

  Ook de brave, in de pas lopende en gehersenspoelde (zonder dat ze het zelf beseffen) modale burgers, zeg maar de kiekens zonder kop binnen de maatschappij, de kuddedieren bij uitstek, verroeren zich niet, want ze worden er niet toe opgeroepen. Niets aan de hand dus. Het is immers “bon ton”, het staat zo lekker deugdzaam, en vooral, het wordt niet betwist. Dus je kan je veilig voelen onder het goedkeurend oog van de overheden. Wie maakt zich nou druk om een hufter als Abou JaJah.

  Maar Wilders met zijn simpele, niet bedreigende vraag, op een partij bijeenkomst dan nog, “meer of minder Marokkanen”, die is pas de vleesgeworden satan, die met alle kracht moet bestreden worden, wat zeg ik, zonodig moet worden geëxecuteerd, met duidelijke en nauwelijks verholen hints van de heersende politieke kaste. Demoniseren heet dat. Dat hij nog nooit iemand heeft bedreigd, noch openlijk, noch bedekt, speelt in deze geen rol. Een massa, hersenloze kuddedieren bij uitstek eisen zijn vel. En de in hun politiek bestaan bedreigde politieke kaste kijkt stilzwijgend en goedkeurend toe.

  Iedereen vindt dit alles blijkbaar normaal, want eigen aan de “koeltoer” van dit soort hufters. Geen enkele instelling die er aan denkt dergelijke gevaarlijke individuen te vervolgen en een halt toe te roepen. Neen, gerechtelijke vervolging is enkel voorbehouden voor eerzame politici als de democratische politicus Geert Wilders.

  Maar een sujet als Abou JahJah kreeg dan nog bij zijn terugkeer uit Libanon een forum op de Vlaamse VRT *, en werd bovendien in de Vlaamse krant De Morgen van harte verwelkomd ** door hoofdredacteur en notoir salonsocialist, Yves De Smet, bezoeker van dure en chique toprestaurants. Je bent socialist of niet, nietwaar. Noblesse oblige, zoals ze dat in het Frans o.m. duiden.

  Ik heb dit ooit ergens gelezen, want aan het doornemen van dergelijk soort linkse en hersenspoelende, de waarheid verdraaiende rioolkranten kom ik gewoon niet meer toe. Gewoon op doktersadvies, wegens te zware en frequente braakneigingen, en algemeen onwel voelen. Zie daarom de hieronder vermelde links, waar je een en ander zelf kan nalezen en bekijken.

  Om het met de woorden van Pat Condell te zeggen: “Peace”

  *http://www.deredactie.be/cm/vrtnieuws/videozone/programmas/reyerslaat/2.31467?video=1.1833188
  ** http://www.demorgen.be/dm/nl/2461/Opinie/article/detail/1705867/2013/09/17/Welkom-terug-Dyab-Abou-Jahjah.dhtml

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @ Geronimo: 14.57. uur. Precies, Geronimo, en laten we ook de vuile RODE PLOERT RIESSEN niet vergeten, met betrekking tot het HAATZAAIEN. Deze PLOERT wenste dat WILDERS GEMOLD MOEST WORDEN, en dat ALLE PVV KIEZERS MOESTEN WORDEN GEDEPORTEERD. En heeft IEMAND deze KLOOTZAK AANGEKLAAGD, NEEN, want dat mag niet van onze DEMONEN 666 RECHTSPRAAK!

   Like

 10. Tempelier. zegt:

  Daar hebben we vadertje BAHBAH weer, , steniging is hier nog geen folklore, maar dood gooien met duizend korans mag dat ?

  Like

 11. Pingback: MINDER JAH JAH OF MEER BAH BAH? | eunmask

 12. Yvonne van Cleef zegt:

  Ik vind dit geen bedekte bedreigingen;dit zijn bedreigingen!Aangifte doen tegen die zandworm!

  Like

 13. Pingback: Abou JahJah is levensgevaarlijk, maar alleen dank zij “De Standaard” | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s