De nazislamitische hoer Femke Halsema is hypocriet

Screenshot_45

(Door: Martien Pennings)

Getipt door de messcherpe intellectueel Bas Paternotte, kreeg ik bovenstaande tweet van Imama Halsema onder ogen. Het gaat over al die goedmenselijke zelfmanifestanten die een Groot Kwaad ontdekt hebben in de wens om minder Marokkanen, dus minder criminaliteit, minder nazislam en minder Jodenhaat in Nederland te willen en derhalve massaal aangifte zijn gaan doen. Halsema twitterde:

“Ik ben van de oude school: strafrecht is ultimum remedium, en zeker bij expressiedelicten. Raar als progressieven er plotseling mee dwepen.”

Expressie-delict: ik weet waarachtig niet waarom ik dat gewoon een géíl woord vind. Oeltimum remedioem is Latijn en betekent: laatste redmiddel. Maar zoals we gewend zijn van Valsema huichelt ze. Want tegen mij heeft ze in 2012 aangifte gedaan wegens heel erge bedreiging en belediging, terwijl er niks anders aan de hand was, dan dat Halsema en de hele de linkse meute, inclusief Paternotte, er weer eens blijk van gaven niet te kunnen lezen. Ik bedreigde niemand. Het enige wat ik deed was vijf domme wijven duidelijk maken wat een boerka betekent voor vrouwen die er niet een vrijblijvende geile gadget in mogen zien. De officier van justitie was het blijkbaar met mij eens en seponeerde. Wie het verhaal wil lezen:

“Ik hoop dat de executie van de nazislamitische hoeren Femke Halsema, Jolande Sap, Karin Dekker, Ineke van Gent en Claudia de Breij verloopt als die van . . . . . . (2)”

Huichelaar Halsema heeft bovendien een regentenmentaliteit. Moet je eens goed tot je door laten dringen hoe vanzelfsprekend ze volksopvoeding vindt door onze totaal verdwaasde nep-elite waarvan ze deel uitmaakt:

“Hele colleges die plotseling aangifte gaan doen, alsof het een mode-artikel is. Ze kunnen toch gewoon leiding geven?”

Ja, leiding van deze narcistische domme doos, dat komen we in Nederland nog te kort. Voor wie mijn Groot Halsema Opstel wil lezen: “Femke Halsema, de steelneger en de bajes-Jood: wij gedenken Nationale Collaboratiedag”.
_____________________________________

Door:
Martien Pennings
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Islamofobie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", antisemitisme, Appeasement, Censuur, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Cultuurstrijd, democratie, Desinformatie, Dhimmitude, discriminatie, Elite, Feministes, Geert Wilders, Groenen, hersenspoeling, Hypocrisie, Immigratie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Justitie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, praatjesmakers, PVV, Rotzakken, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

17 reacties op De nazislamitische hoer Femke Halsema is hypocriet

 1. Mooi, mooi, mooi. Zeg Martien, als jij haar ‘nazislamitische hoer’ mag noemen, mogen we dat dan allemaal?

  Like

 2. leefbarbaar zegt:

  Mevrouw Halsema is een Nederlands vrouw en moeder. Als linx politica heeft ze ons land veel schade berokkend, maar dat is nog geen reden om haar te “stenigen”.
  Zeker is dit geval; zij wijst de linxe kerk er op dat het onjuist is om alles te willen verbieden, wat ze niet aanstaat. En tegelijkertijd vrijheid te eisen voor iedereen.
  Zolang je inzicht niet kunt kopen, ben ik blij dat het tenminste ergens groeit.

  Like

  • Je snapt het niet. levende barbaar.
   Mevrouw Goebbels was een Duitse vrouw en moeder en ze vergiftigde haar kinderen voordat ze met Joseph samen zelfmoord pleegde.
   Dus dat zonder meer be-eertitelen van “vrouw” en moeder” zie ik niet zo.
   Er wordt ook niemand gestenigd, ook niet “geestelijk”.
   Want geloof maar dat dit vrouwtje niet beledigd kán worden, omdat ze een platina plaat voor haar kanis heeft.
   Die aangifte was gewoon aanstellerij.

   Voorts: ik leg nou juist geduldig uit dat, als je werkelijk zo voor de vrijheid van meningsuiting bent, en je doet er alles aan om de nazislam te faciliteren, dan moet je niet gek opkijken als er mensen boos worden en je de tering schelden.
   Ik maakte bovendien duidlijk dat het schelden een FUNCTIE had: de aandacht van Halsema trekken.
   Als je niet iets provocerends doet, hóren ze je niet eens.
   Maar nou zit ik het wéér uit te leggen.
   Waarom, beste Conan, lees je niet wat beter en volg je niet een paar links in mijn stuk voordat je je gemakzuchtige mening geeft?

   Like

   • leefbarbaar zegt:

    Iedere discussie die gevoerd wordt op het niveau van een Finse straatterrorist is niet mijn discussie. Ik ben hier te gast en zal het hier verder bij laten.

    Like

 3. Wat een woede en haat moet die Martien in ze reet hebben zeg. Interessant psychologisch fenomeen geloof ik.
  Maar ff serieus Maffketel Martien, kuis je taal en beetje, achterlijke gladiool.

  Like

 4. Van der Gallien masturbeert dagelijks en pleine public zegt:

  Het is eigenlijk verloren tijd om over Halsema te schrijven of zelfs om aan zo iemand te denken.
  Alles is fake aan dat mens. Een benzineslurpende Mercedes rijden en haar eigen kinderen naar een witte school sturen en anderen de maat nemen. Nee dan doen ze het bij de DDS beter, Frank Verhoef en Michel van der Gallien komen dagelijks klaar met hun minder Marokkanen.
  Ze vergeten dat potloodventers en zoals zij zijn en van welke activiteit Opstelten gezien zijn veroordeling van “minder minder “blijkbaar ook niet vies van is alleen door soortgenoten serieus worden genomen.

  Like

 5. Theresa Geissler zegt:

  @Leefbarbaar en Marc de Ruyter, Heren ,heren…..
  Ik kan het me best voorstellen, dat Martien roodgloeiend aanloopt als hij ook maar een glimp of een tweet van het mokkel opvangt.
  Dat mens is alles ‘vanwege de pose.’
  Links, Multikul, je kunt het zo gek niet bedenken.
  Die aangifte tegen Martien in 2012 was óók vanwege de pose. -Flutreden, immers.
  En nu in die tweet weer Latijn gaan spreken om haar ínhoudelijkheid te benadrukken: Oh, oh, kijk MIJ een intellectueel zijn….
  Ik kan me voorstellen, zeker als je je ervaringen met het mens hebt, dat je door het línt gaat!
  Laat ze zich liever in de ‘zin’ van de Boerka verdiepen, als dat is wat ze wil. (Was vroeger toch wel anti-hoofddoek, maar ja…)
  Ik haat het wijf ook. Maar ik geef toe, dat je mij niet moet tellen; notoire vrouwenhaatster…
  Ik heb ze dóór, daar zal het ‘m in zitten.

  Like

 6. Jean zegt:

  Ik snap niet dat er nog Nederlanders een woord of een druppel inkt verkoeien aan dat parasiterend kutwijf halsema!
  Dat ze maar goed uitkijkt want moslims hebben een bepaalde reukzin voor halsen…

  Like

 7. Anneke zegt:

  Antisemitische hoeren…..dat zijn alle socialisten !!!!!! NIETS geleerd van het WW-II gebeuren…NEE; heel eigenwijs het nog eens proberen…..het satanische droom-rijk. The EVIL UNION………

  Like

 8. Republikein zegt:

  Prima stukkie, niks meer aan doen, graag meer.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s