EU en VN negeren een Holocaust op christenen

Screenshot_1

Ongeveer 150 vertegenwoordigers van de christelijke gemeenschap in Israël demonstreerden zondag bij de ambassade van de EU in Tel Aviv. Ze protesteerden krachtig tegen ‘de hypocrisie waarmee Israël door de EU bij het minste of geringste wordt bekritiseerd, terwijl het martelen en uitroeien van christenen in Syrië, Egypte en de rest van de Arabische wereld wordt genegeerd. „Er is duidelijk sprake van etnische zuivering, waarvoor ook de christelijk wereld zich Oost-Indisch doof houdt.” Een woordvoerder van de groep vergeleek de situatie van christenen met die van Joden tijdens de aanloop naar de Tweede Wereldoorlog. „Iedereen weet hoe het zwijgen van de wereld tot de Holocaust leidde, waarbij 6 miljoen Joden werden vermoord. Christenen uit het hele Midden-Oosten smeken om hulp.”

Screenshot_2
Door:
Anoniem (bekend bij webmaster)

Bron originele artikel:
www.israelnationalnews.com
Auteur: Ya´akov Levi

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Christendom, christenhaat, Christenvervolging, EUSSR, Hypocrisie, Israël, Israël-vijandigheid, Krankzinnigheid, Rotzakken, Verenigde Naties. Bookmark de permalink .

16 reacties op EU en VN negeren een Holocaust op christenen

 1. Laten de moslims, linkse ‘denkers’ en Nederlandse kerkleiders en christenen eens een keer een goed boek kopen en lezen; http://www.bol.com/nl/p/islam-voor-varkens-apen-ezels-en-andere-beesten/1001004005964403/

  Like

 2. Cathja zegt:

  Nog even en ik plak het etiket MASSAMOORDENAARS op de EU en de VN! Het zit er aan te komen dat christenen dezelfde weg zullen moeten gaan als de Joden ooit. Er werd ooit eens gezegd: “dit nooit meer”, maar de geschiedenis lijkt zich te zullen herhalen.
  Het is te hopen dat de christenen in alle landen zich verenigen en een krachtig protest zullen laten horen. We moeten redden wat er nog te redden valt.
  Waar zijn ónze politici van de christelijke partijen die om opheldering vragen, zowel bij de EU als de VN?
  Is het niet een béétje te stil aan die kant?

  Ga jullie schamen!

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @ Cathja: 15.25. uur. Ik schaam mij als christen dood, voor de PKN en de RK, respectievelijk de Wereldraad van Kerken! En tevens de SGP, de CU en het CDA!

   Like

 3. Harry zegt:

  Het is niet in de laatste plaats aan de christenen te danken dat het islamprobleem zo woekert in de wereld .
  Ze zijn zó sensitief dat iemand ook maar iets tegen hun geloof zou willen ondernemen , hen énige beperking op zou willen leggen , dat ze steeds partij getrokken hebben voor de islam , onder het mom van : ” ze gelóven tenminste nog ergens in “.
  Het zijn een soort broeders .
  Altijd nog minder erg dan die verrekte heidenen .
  Fout gedacht . Ze hadden beter nog bij de duivel te biecht gegaan dan te heulen met die leugenachtige oerwrede massamoordenaars .
  Straks zijn ze ” zelf aan de beurt ” en zullen ze waarschijnlijk net zo stom staan te kijken als die arme schapen , die pardoes de keel worden doorgesneden , zo van : ” waar heb ik dat aan verdiend ” ?
  Stommelingen .
  Daar zal die uitdrukking : als makke schapen naar de slachtbank , wel vandaan komen .
  Is in ieder geval wél van toepassing .
  Hoe krijg je die sukkels in godsnaam wakker ?
  Heb eens een zwaar gelovig iemand met diezelfde vraag geconfronteerd en na lang nadenken kreeg ik als antwoord : ” ja , maar het christendom is de enige religie die mensen hun zonden vergeeft ” .
  Nou ik ga daar niet op wachten .
  Zijn ze wel helemaal toerekeningsvatbaar ?
  Ondertussen woekert het gezwel voort .
  Met een rotgang !

  Like

 4. Senior zegt:

  Hoe harder de haatbaarden te keer hoe harder de reactie – uiteindelijk – zal zijn. Die hoop heb ik nog steeds. Ik zelf ben al zo ver dat ik er geen enkele moeite mee heb als er kernwapens worden gebruikt tegen de islamitische wereld – laat ze verdampen aub!
  Als Israel zou doen wat in het Boek Jozua staat bevolen – dan ging het hele palestijnse volk over de kling. Maar nee, ze verdraagt, aanval na aanval. Anders dan de moslim-barbaren, die niet veel verder komen dan Allah is GROOT en vervolgens jou de keel afsnijden, hebben de joden in de loop der eeuwen een hoogstaande ethiek ontwikkelt waaraan de hele wereld zich kan laven.

  Like

 5. BertG. zegt:

  Ik zou er bijna trots op zijn als ik zie iets geplaatst zie i.p.v.
  Door:
  Anoniem (bekend bij webmaster)
  Niks schokkend verder wat we nog niet wisten. Wel spannend zo. Anoniem.
  Ze weten het wel maar als het geld moet gaan kosten/verliezen. Dan is er een andere mening.
  Handels belangen zijn belangrijker dan mensen rechten. Klaar. De schijn ophouden dat ze zich daar mee bezig zijn, werkt al voldoende.

  Like

 6. Jan zegt:

  Aangezien het over een protest in Israël gaat: Jonathan Pollard* door Amerikaanse juntaregime gebruikt als gegijzelde om Israël te chanteren

  US May Offer to Free Pollard to Keep Talks Going
  The US, therefore, is considering various “creative” ideas to make the deal more appealing, the report said. Among them is an idea Netanyahu himself proposed – releasing Jonathan Pollard, who has been in an American prison for nearly three decades on charges of spying for Israel. The diplomats said that it was not clear Obama would agree to such a condition.
  http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/178787#.Uy8PeOX3TU1

  * Jonathan Pollard
  http://isreality.nl/2010/12/jonathan-pollard-moet-vrij/

  Like

 7. bigljohn zegt:

  Beste Anoniem; De E.U. negeert een holocaust op Christenen ? Het is volgens mij een kwestie van tijd eer de E.U. de holocaust van de tweede wereldoorlog ook gaat ontkennen, en de Islam gaat promoten als de ware godsdienst. Of een Europees kalifaat geleid vanuit Brussel. Niets verbaast mij voortaan meer.

  Like

 8. alidas1 zegt:

  Cathja 1525
  Hoe wil je dat bereiken als zelfs de kerken een kerkdienst houden om de
  christenen te vermoorden zo zie ik die kerkdienst.
  In de moslim landen worden christenen vermoord hoor je ze er over.
  Ze doen zichzelf de das om

  Like

  • Cathja zegt:

   Beste alidas1: ik ben protestant, maar heb mijn afschuw uitgesproken over deze kerkdienst. Ik wil er niets mee te maken hebben, en heb ook geen TV gekeken. Het is werkelijk niet te geloven dat er een kerkgebouw ter beschikking is gesteld om deze ‘dienst’ mogelijk te maken. En als ik dan lees dat Van Aartsen ‘voorging’, en zijn rede begon met: “Wat gij niet wilt dat u geschiedt, doet dat ook een ander niet”, dan hoop ik dat deze Van Aartsen een hele flinke vent is, en a.s. vrijdag een moskee bezoekt en daar dezelfde boodschap verkondigt! Wat hij zei geldt niet alleen voor de autochtone Nederlanders, maar zal JUIST die criminele Marokkanen aan moeten spreken. ZIJ zijn oververtegenwoordigd in de criminaliteit. Van Aartsen zou zich beter kunnen inzetten voor vervolgde christenen, net zoals u zegt, maar daarover geen woord.
   Van Aartsen is gewoon een Wilders-hater, dus van verdraagzaamheid van zijn kant komt niets terecht! Een nutteloze dienst, een huichelachtige ‘voorganger’, een vijand van de autochtone Nederlander.
   Een hypocriet!!

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @ Cathja: 12.23. uur. Als- mede reageerder, en protestant zijn uw woorden balsem voor mijn ziel. Ergo et ego, ik ben het geheel met U eens. Deze hypocrieten, worden terecht vergeleken met Farizeeërs en andere Schriftgeleerden, waar Jezus het Joodse volk voor waarschuwde. Witgepleisterde graven, dat zijn het!

    Like

  • Denis zegt:

   De kerken zijn niet Gods kerk!!!
   Het is de tijd van de GROTE AFVAL!!!
   Vergis je niet maar de hoofdmoot in de Nederlandse kerken
   zullen alleen om hun bezittingen en hielen likkerij malen!!!
   Wie had gedacht dat dezen en genen Christenen zouden zijn
   heeft zich lelijk en diep vergist!!!
   Hun harten zijn vol van hezucht en lusten!!!

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @Denis: 12.58. uur, op 24/3. Zo is dat Denis. Het begint steeds dichterbij te komen, alles wat Johannes, in zijn Openbaring van Johannes heeft geschreven.

    Like

 9. Denis zegt:

  EU en met name Nederland voorop heeft geen enkel belang bij mensenrechten!!
  Ja als dat zo uitkomt!!
  Nederland is geen land van tolerantie maar van waar kan ik het meeste halen!!!
  De inhaligheid zal zwaar gestraft worden door de Heer van de hemelse machten!
  Nederland mag denken de Heere te behagen, maar de Heer ziet wat in het verborgene
  geschied!!!
  NEDERLAND KOM TOT BEKERING WANT GOD IS EEN GOD VAN WRAAK!!!
  Bekeer u en wend het grote kwaad af, het staat voor de deur het komt en komen zal het
  met donderend geweld zoals dit land nooit heeft gezien!!!

  Like

 10. Jan zegt:

  Corruptie in de VN: alleen voor moslims, Christenen geen asiel

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s