Frans Timmermans “hand in hand kameraden” met de Oekraïense nationaalsocialisten

Screenshot_3

(Door: Filantroop)

Het kan raar lopen. Zo worden met vriendelijke dank aan Frans Timmermans, eurosceptici populisten genoemd, Wilders door een partijbestuurslid van de PvdA met Hitler vergeleken, en raken we ook nog eens verzeild in een nieuwe Koude Oorlog. Wat in dit plaatje onverteerbaar is, is dat we met de ons opgedrongen warme banden met het illegale regime van Oekraïne, opeens ook bondgenoot geworden zijn van de nationaalsocialisten van Svoboda, de partij die met zes in het negentien ministers tellende regime van dat land macht wist te verwerven. Voor het eerst na 1945 kwamen hiermee op een gewelddadige wijze nationaalsocialisten ondanks het Nie Wieder van de EU weer aan de macht in een Europees land.

Screenshot_2

En over Svoboda bestaat niet het minste misverstand aan welke bronnen die partij haar ideologische idealen gelaafd heeft. De bronnen van het bruine beekwater uit de Beierse Alpen van de NSDAP van de Adolf Hitler waarmee PvdA’ers en ander links in Nederland Wilders graag vergelijken. Svoboda staat voor een raszuiver Oekraïne. Niet vreemd voor een partij die twaalf jaar lang de beruchte wolfsangel als partijlogo gebruikte om aan die bruine wortels te herinneren.

Screenshot_1

Lees verder>>>
(h/t Philippine)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in EUSSR, Hypocrisie, nationaalsocialisme, Oekraïne, PvdA, Rusland, Socialisten. Bookmark de permalink .

6 reacties op Frans Timmermans “hand in hand kameraden” met de Oekraïense nationaalsocialisten

 1. rotsus zegt:

  Als Limburger schaam ik me diep voor dit stuk vuil. Ik kan gewoon niet geloven dat zich dit recht voor onze ogen en oren afspeelt en de grote massa er met open ogen intrapt.
  Führer Frans. Bah.
  Hij heeft zelfs dezelfde achternaam als ik welke ik hier maar niet meer noem. Maar ik habe es gewusst en zal er me dan ook met hand en tand tegen blijven verzetten.
  Geert Wilders maakt ons Limburgers dan toch gelukkig weer een beetje trots!!! En dat MEEN IK!!

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @ rotsus: 15.21. uur. Beste Rotsus, dat herken ik! En de PvdA, heeft een bruin verleden, ene Joop den Uyl, was een fervent liefhebber van het gedachtegoed van Adolf Hitler! Trouwens de partij van deze den Uyl noemde zich SDAP, maar een letter verschil met de NSDAP van Hitler, de NAZI PARTIJ bij uitstek!

   Like

   • s breget zegt:

    Joop leek ook wel het ziele maatje van Hitler ,twee ziele één gedachte één daad daar was hij al vroeg mee begonnen en zijn ploeg zet het voort ,

    Like

 2. koddebeier zegt:

  Fascisten verbergen altijd hun ware aard door luidkeels andere van fascisme te beschuldigen !!
  Kijk maar naar links Nederland !!

  Like

 3. bigljohn zegt:

  Frans Timmermans “hand in hand kameraden” met de Oekraïense nationaalsocialisten. Straks gaat die obligate Frans zich ook nog bemoeien met Feijenoord 1. Geen woorden maar daden. Niets dan goeds over Feijenoord. daar blijft hij met zijn gore tengels vanaf ! Frans Timmermans is wel de man van de slechte daden !

  Like

 4. fleckie zegt:

  aangezien DE ‘OEKRAIENSE KWESTIE’ nogal de gemoederen ‘in beweging brengt’, kan men ook, indien nog voorradig, het boek “de VEROVERING van SIBERIE” van Dr.JURI SEMJONOW, uig. AD.M.C.STOK, Zuid HOLLANDSCHE UITGEVERS MIJ-den HAAG, wel nog in de oud-Ned.taal, te lezen. .Zoals bijv. pag.11, “DE IJZEREN POORT”‘,op pag.185;:”de OPSTAND op KAMTSJATKA”,pag.67: de ENGELSCHEN ontdekken MOSKOVIE”.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s