Hans Jansen – Koranfluisteraars in Saarland

Hans Jansen

(Door: Hans Jansen)

Van donderdag 20 maart tot zondagmiddag 23 maart komt het gilde van de koranfluisteraars bij elkaar in een bosrijke omgeving ergens op het schilderachtige platteland van de Duitse deelstaat Saarland, om elkaar op de hoogte te brengen van ieders onderzoek naar hoe de vroegste koranteksten eruit moeten hebben gezien en hoe de islam is ontstaan. Binnen het congresgebouw is iedereen het eens over stellingen die, geuit buiten dit gebouw, je direct in contact met de multiculturele Justitie zouden brengen. Er zullen wel niet veel serieuze wetenschapsgebieden zijn waar het zo gesteld is. Het meest magisch in deze branche is de ontcijfering van de teksten op munten uit het oude Nabije Oosten. Er staat op die munten wat er staat. Daar heeft in de loop der eeuwen niemand een letter aan kunnen veranderen. Maar wat staat er, en wat betekenen de afbeeldingen op die munten? Zien we daar een stralenkrans of een kroon? Een zwaard of een staf? Een kruis? Palmboom? Tros druiven? Plaatsnaam? Is het wel Arabisch? Hoe meer munten, hoe beter ze ontcijferd kunnen worden want de munten verduidelijken elkaar.

Lees verder>>>
(h/t Martien Pennings)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Historie, Islam, koran. Bookmark de permalink .

3 reacties op Hans Jansen – Koranfluisteraars in Saarland

 1. delamontagne zegt:

  heeft meneer jansen ondertussen ook al beveiliging gekregen???
  je hoeft niet eens erg tussen de regels door-te-lezen, hoe hij erover denkt.
  Dat van: over je schouder kijken bij een (o.a moslim-mopje ) is dus echt waar.! !……………Ze kijken net iets vaker over hun schouder dan u dat doet.

  Like

 2. Hans Jansen zei eens: “Als je aan de sharia gaat sleutelen ben je binnen een half jaar dood, ook in Nederland” Dus daarom kijken de beroepsmoslims steeds over hun schouder, woehahahahaha!!!

  Like

 3. bigljohn zegt:

  De koran teksten vinden zijn oorsprong bij de Satan zelf. Deze was de in-fluisteraar van die teksten. Voor ons is dat zo klaar als een klontje. Dat die smerige moslims over dat item een conferentie moeten beleggen. Dat geeft meteen al aan hoe achterlijk ze zijn. De principes van de duivel tot uitvoer willen brengen, er zelf ook nog in geloven, en op een agressieve manier ons ermee willen opzadelen !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s