Juncker wil een Europees leger

Screenshot_4

De topkandidaat van de Europese volkspartij (EVP) bij de verkiezingen voor het Europees Parlement, Jean-Claude Juncker, heeft zich voor de opbouw van een gemeenschappelijk Europees leger in de nabije toekomst uitgesproken. De voormalige minister-president van Luxemburg zei tegenover de “Welt am Sonntag”: “We zouden op de middellange termijn een Europees leger goed kunnen gebruiken, omdat deze zou helpen vorm te geven aan de veiligheidspolitiek en de buitenlandse politiek en de verantwoordelijkheid in de wereld van Europa kan waarnemen.”

De vredesmacht EUSSR laat zijn tronie zien. Niet dat dit leger er spoedig zal komen. Hoe moeten de soldaten zich onderling verstaanbaar maken? En Juncker laat onverbloemd zien dat na Oekraïne nu Moldavië aan de beurt is – nog een armenhuis waarvoor wij moeten betalen. Maar ja, de wedstrijd is begonnen. Men wil eerder zijn dan Poetin! Hopelijk stort de EU snel in elkaar! Hoe eerder des te beter!

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in EUSSR. Bookmark de permalink .

14 reacties op Juncker wil een Europees leger

 1. iznogoudh zegt:

  Vorm geven aan veiligheidspolitiek.
  Ik kan me niet aan de indruk onttrekken dat hiermee bedoeld wordt dat het leger ingezet gaat worden tegen dissidenten in de grote EUI-familie.

  Like

 2. iznogoudh zegt:

  EU-familie natuurlijk

  Like

 3. Jan zegt:

  Brussel zoekt bewust oorlog met Rusland want Transnistrië (1) heeft al te kennen gegeven dat zij zich wil aansluiten bij Rusland en ook Moldavië (2) is niet in de EU geïnteresseerd.
  Beide landen liggen nu ook met elkaar fiks in de clinch.

  Om het plaatje compleet te maken zoekt Brussel verder Lebensraum in de Kaukasus, in Georgië (3). Wij krijgen dan geheel gratis het gelazer van Zuid-Ossetië en Abchazië er bij. En aangezien Georgië aan Tsjetsjenië grenst gratis extra terreur.
  Ik steek mijn hand er voor in het vuur dat de Brusselse gekken vervolgens het olierijke Azerbeidjan proberen in te lijven.

  1. Moldova’s Trans-Dniester region pleads to join Russia
  The Trans-Dniestrian appeal comes as Moscow moves towards absorbing Crimea into the Russian Federation. Ukraine, the EU and US say that move is illegal.
  Russian loyalists dominate Trans-Dniester, with support from Moscow.
  The region split from Moldova in a war in 1991-92, as the USSR was collapsing.
  Moldova’s President Nicolae Timofti said in a news briefing on Tuesday that any decision by Moscow to accept Trans-Dniester “would be a step in the wrong direction”.
  http://www.bbc.com/news/world-europe-26627236
  2. Viele Moldawier wollen keinen EU-Beitritt
  In Moldawien bahnt sich ein großer Streit zwischen den Anhängern des EU-Anschlusses und des Beitritts zu der von Russland geführten Zollunion an, schreibt die “Nesawissimaja Gaseta” am Freitag.
  Der moldawische Präsident Nicolae Timofti forderte gestern die Sicherheits- und Geheimdienstbehörden auf, gegen die Gegner der EU-Integration vorzugehen. Zu diesen Kräften zählte er auch Russland. Timofti bezeichnete Moskau als „äußere Kraft, die gewisse und vor allem wirtschaftliche Hebel benutzt, um Moldawien unter Druck zu setzen.“
  http://de.ria.ru/zeitungen/20140207/267782253.html
  3. EU will bis Mitte 2014 Assoziierungsabkommen mit Georgien und Moldawien schließen
  http://de.ria.ru/politics/20131220/267516081.html

  Like

 4. Sjaak zegt:

  Kann je hebben KLOOTZAK ! Op 22 en 25 Mei !
  Daar komt het Europese bevolkingsleger dat
  jullie naar de maan schieten ! FUCK THE EU !
  MAY-DAY = PAY-DAY !

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @ Sjaak: 16.11. uur. Beste Sjaak, het GEDROCHT EUSSR, deze ” HOER VAN BABYLON”, laat steeds meer haar masker vallen. Deze ploert Juncker, deze LANDVERRADER pur sang, wil met dat LEGER, de eigen BEVOLKINGEN van EUROPA onder de duim houden!
   Deze EU is in mijn optiek, een voortzetting van het DERDE RIJK van Adolf Hitler! De Nazi’s zijn weer onder ons, de meesten zitten in Brussel!

   Like

 5. Bob Fleumer zegt:

  Uitermate gevaarlijke man de ” juncker” geen orde in eigen huis maar wel met anderen bemoeien, man ga toch koken!

  Like

 6. leo zegt:

  ahhh, duh moffen willen WEER en leger.
  Om de EU weer getalte te geven !!??

  Like

 7. Jade zegt:

  Ze hebben een leger nodig om alle politieke tegenstanders
  op te pakken, en deze vervolgens te vermoorden…
  Dit hele Brussel is “pure Evil”

  Like

 8. Avidia zegt:

  Ik zeg het nog een keer, ik doe alles wat de EU verbied en zal nooit doen wat de EU ons opdraagt, ik ga overal dwars tegenin, heerlijk!!!

  Like

 9. alidas1 zegt:

  Als hij zelf dan maar als eerste voorop gaat in zijn leger.

  Like

 10. Henk der Niederländer zegt:

  Toch een zeer gevaarlijke ontwikkeling waar Junckers hier mee voor den dag komt.
  Als er een Europees leger zou moeten komen zal dat ook gebruikt worden om weerstand tegen Europa te breken, want stel je voor dat in een van de Europese landen een volksopstand uit breekt tegen de EU zal het niet altijd even makkelijk zijn om het eigen nationale leger tegen de eigen burger bevolking te gebruiken en is het voor Europa makkelijker om te putten uit een internationaal leger.

  Like

 11. Jean zegt:

  Met een Europees leger heeft die Luxemburgse eikel de macht in handen, alsdan een land niet doet wat die eikel eist dan sturen ze het leger er op af.
  Goed bezig vuile land en volksverraders, bye the way, het zal jullie NOOIT lukken die barbaarse smeerlapperij op te dringen dan nog liever de 3de WO. waarin we die smeerlapperij dan aanpakken t.e.m. de laatste halal druppel bloed.
  NOOIT OF TE NIMMER zal die achterlijke gewelddadige barbaarse smeerlapperij islam in ons Europa getolereerd geaccepteerd of gerespecteerd worden.

  Like

 12. Jules Vismale zegt:

  Jean-Claude Juncker lijkt opnieuw te denken dat de Europeanen nog steeds in één volk veranderd kunnen worden en nou zeker door middel van een Europees leger? Die vent heeft totaal over het hoofd gezien dat zowel in Nederland als in omringende landen onze defensie, dankzij het linkse anti-militairisme, helemaal om zeep is geholpen daar men na WO II geen oorlog meer wilde voeren! De dienstplicht werd afgeschaft en onze bewapening in de uitverkoop gedaan, net zoals dat voor WO II gebeurde daar soortgelijke figuren, gelijk naar een ezel die in een fabel “bevriend” was met een hyena al was deze laatste bang voor hem omdat hij de oren van de ezel aanzag voor horens, meenden dat Adolf Hitler maar een bluffer was met wie zij handig zaken konden doen. Maar toen de ezel vertelde dat zijn oren ongevaarlijk waren viel de hyena hem daarna toch aan, net zoals Hitler dat deed in Europa! Heinrich Himmler, het hoofd van de SS, heeft daarentegen de ideeën van Juncker omtrent een Europees leger al eens met succes uitgeprobeerd om tegen de Russen te strijden. Hij richtte de Waffen-SS op waarin niet alleen Duitsers maar ook Volksduitsers, Oostenrijkers, Zwitsers, Noren, Finnen, Zweden, Nederlanders, Vlamen, Walen, Luxemburgers, Fransen, Spanjaarden, Italianen, Hongaren, Roemenen, Bulgaren, Serven, Kroaten, Bosniërs, Albaniërs, Slovenen, Esten, Letten, Litouwers, Wit-Russen, Oekraïners, Tartaren, Kaukasiërs, Kozakken, Russen, Indiërs e.v.a. Europeanen streden, zeker meer dan 900.000 mensen daar zij het communisme gruwelijk haatten!
  Nou de haat van de Europeanen tegen de EU alleen maar toeneemt door de enorme verschillen in kunst, cultuur, taal en geschiedenis en de ondemocratische onderdrukking zal het Juncker zeker nóóit meer lukken om Himmler na te gaan doen. Ik zie liever een Europees burgerleger verschijnen dat de EU zal bevechten opdat wij onze vrijheid, zelfstandigheid en eigen munt weer terug krijgen!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s