Kijk, dáár doe ik het voor!

Screenshot_5

Niets dan dank voor deze artikelen!!!!! Ik woon in het Midden-Oosten, om precies te zijn in Israël. Ik volg met angst en beven het gebeuren in Europa en speciaal in Nederland, waar ik een jaar voor de Tweede Wereldoorlog geboren ben. Ik hoef hier verder niets aan toe te voegen, nietwaar!?
Nogmaals dank.

Met vriendelijke groeten
Mevrouw ……..
Haifa, Israël

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

12 reacties op Kijk, dáár doe ik het voor!

 1. Ik ben het eens met mevrouw van een jaar voor de oorlog uit Haifa. Ik ben een “mevrouw” van een jaar na de oorlog en grappig genoeg woon ik ook in Haifa, al ligt mijn woonplek naast de stad. Ja, Bron en zijn vrienden doen hier goed werk!
  Toda rabba ~ dank je wel!!!

  Like

 2. delamontagne zegt:

  ik herkende gelijk de stad. foto genomen vanaf mount carmel, waarschijnlijk vanaf het Bahai-center. Ook een geloof dat door de omringende moslim-landen wordt vervolgd.
  prachtig gelegen stad tegen de berg aan. ik wens deze mevr en mevr dorith en trouwens alle israeliers het allerbeste toe en dat de mening in eu/nl positiever mag worden……….

  Like

 3. Jan Van zegt:

  Ok, Mevr. Haifa. We doen het inderdaad ook voor jullie… maar ook voor onszelf…. en ook voor alle verplichte hoofddoekjes… eigenlijk voor iedereen.
  En stiekem hoop ik dat de krokodil net ff zoveel macht krijgt dat hij de kabinetleden als éérste opeet….

  Like

 4. Wachteres zegt:

  Ik las het stukje aan Henk voor en zijn reactie was: “kijk, daar doen we het voor”.

  Mijn reactie: :”Bert is het roerend met je eens, Henk” . 😀 Ik natuurlijk ook!

  Hartelijk dank, mevrouw uit Israël en moge het u en uw familie goed gaan. En Dorith natuurlijk ook de beste wensen. Shalom!

  Like

 5. jans zegt:

  Er zijn wijken hier in nederland waar de meerderheid islamiet is, lees marokkaan, dat als daar Joden zouden wonen zij beschermd zouden moeten worden zoals in sommige steden van Israel, Hebron, enz….Nederlands worden in deze islamitische wijken bespuigd, aangevallen, mishandeld en beroofd. De heer Wilders is een half Jood half nederlander en wil nederland leefbaar houden en maken. Dit islamitisch immigatie probleem is in heel europa aanwezig, van frankrijk tot zweden. De politiek kijkt weg, want in de overeenkomst van Straatsburg hebben hun leiders beloofd dat de islam vrije toegang krijgt tot europa en dat Israel het beloofde land moet afstaan aan de palestijen, lees de islamieten. De meesten joden trappen niet in de leugen van Straatsburg, maar de politiek in euopa heeft die leugen tot waarheid verheven met alle gevolgen van dien. Het eind van de ellende door islam immigratie is nog niet in zicht. Veel Joden voelen zich door deze islam migraten in europa niet meer veilig en vertrekken met hun families naar betere oorden, zoals Israel, US en Canada. De exodus is begonnen, en de terugkeer naar Israel is begonnen.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @ jans: 13.25. uur. Helemaal met U eens! Shalom Israël, ik voel mij ten zeerste verbonden met U, volk van Abraham, Isaac en Jacob. Geboorteland van Jezus Christus. Vrede wens ik U toe, met geheel mijn hart en ziel!

   Like

  • sjoke van berendonk zegt:

   Eens…alleen heb ik geen optie’s om weg te gaan.Dus doe ik er alles aan om Nederland op te schonen.

   Like

 6. lucky bee zegt:

  Ik was ook eens in Haifa , maar toen zag de stad heel anders uit geloof ik;nog steeds een stad in de woestijn.Dat was in de 50 jare , ik kwam daar met de Frans op een kruisfaart.

  Like

 7. Pieter Nokkio zegt:

  Vorige week was ik daar nog, en maakte vrijwel dezelfde foto. Shalom, inwoners van Haifa en andere plaatsen in het Beloofde Land!

  Like

 8. felix zegt:

  DANKUWEL E. J. BRON voor de geplaatste artikelen. ook al ben ik het niet altijd noodzakelijk eens met de inhoud ervan. Ik ben blij met een blog zoals de uwe, en dat u nog vele jaren dit niveau kunt continueren.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s