Meten met twee maten

Screenshot_43

(Door: Willemientje)

Meten met twee maten
dat zijn ze in ons land nu aan het doen
de uitspraak van een man
wordt uitgelegd als aanzet tot haten
tegen die man wil de gutmensch 
nu aangifte gaan doen.

Meten met twee maten
is altijd helemaal verkeerd
door het tot moord oproepen van 
al die anderen goed te praten
laat deze regering zien
dat ze niets uit het verleden heeft geleerd.

Meten met twee maten
het standbeeld van de Dokwerker onteerd
met Jihad vlag, en leuzen, waarmee
geroepen wordt dat ze alle Joden haten
en een burgemeester van de PVDA
die dat staat goed te praten.

Meten met twee maten
iets anders is het niet
ik heb de gutmensch wel eens slechter
over Marokkaantjes horen praten
dat hebben ze zelf niet eens in de gaten
en dat doet me veel verdriet.

Meten met twee maten
in ons ooit zo vrije land
door steeds van de problemen weg te kijken
en steevast bewust de dialoog te ontwijken
zorgt onze regering zelf
voor tweedeling in dit land.

Meten met twee maten
de jankende minderheid wordt wel gehoord
de klachten van de Nederlander 
met een paspoort worden
met de racismekaart gesmoord
en dat is werkelijk ongehoord.

Meten met twee maten
meneer de minister president
hoe denkt u dat goed te kunnen praten?
wees een leider, wees een vent
u ben immers van ELKE Nederlander
de minister-president.

Meten met twee maten
dat kunt u werkelijk niet maken
u bent nu zwaar uw plicht aan het verzaken
en dan wordt er zelfs beweerd
dat u geschiedenis heeft gestudeerd
het blijkt nu, dat u daar niet veel van heeft geleerd.

Meten met twee maten
een uitspraak wordt hysterisch opgeklopt
dat hebben we hier in dit land
te danken aan de televisie en de krant
en aan journalisten, die verzaken
de echte waarheid bekend te maken.

Door:
Willemientje
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

5 reacties op Meten met twee maten

 1. peterselie1 zegt:

  Goed gedaan Willemientje!

  Tsja het meten met twee maten is niet iets nieuws en stelt de bestuurlijke elite voor de meest gemakkelijke keuze om de soevereiniteit geheel aan Brussel over te hevelen, maar een kleine hobbel moet nog genomen worden. Deze hobbel is Wilders zijn PVV die staat het completeren van de EU naar één federaal en totalitaire ‘heilstaat’ in de weg. Vandaar dat meten met twee maten is eigenlijk postmoderne neomarxistisch denken en doen geworden en het woord ‘democratie’ heeft bij mij een vervelende bijsmaak gekregen, wat veroorzaakt wordt door diegenen die de democratie stapje voor stapje afschaft. Dit fnuikende proces is mijns inziens niet meer te stoppen, laat staan passen op de plaats te laten maken. De Salamitactiek, ook wel bekend als de salami plakjes strategie, is een verdeel en heers proces van bedreigingen en bondgenootschappen gebruikt om tegenstand te overwinnen. Men kan de tegenstand, oppositie beïnvloeden en uiteindelijk het politieke klimaat ten gunste van hen die de salamitactiek toe passen te doen keren. Meestal wordt de gebruikte salamitactiek op onderdelen toegepast, op deze wijze wordt de oppositie geëlimineerd plakje voor plakje totdat men zich realiseert (meestal te laat) dat de partij visie gefragmenteerd is en de ideologie opgelost is in zijn totaliteit. In sommige gevallen omvat de oprichting van verschillende fracties binnen de oppositie partij en dan ontmantelen die partij zich van binnenuit, zonder dat de afgesneden plakjes protesteren. Salamitactiek heeft meeste kans van slagen als de toepassing hiervan hun ware en op lange termijn motieven verborgen en handhaven van een houding van samenwerking en behulpzaamheid, terwijl die zich bezighouden met de beoogde geleidelijke ondermijning van de oppositie.

  De Salamitactiek
  21 AUGUSTUS 2013 DOOR WILMA VERVOORT

  http://www.interactiveacts.nl/de-salamitactiek

  Nederland in de greep van de dictatuur van het politiek correcte eenheidsdenken

  Zal de gevestigde orde er deze keer wel in slagen om Wilders en de PVV, net als destijds Pim Fortuyn en de LPF, te laten verdwijnen?

  Politici en media vallen over elkaar heen van verontwaardiging over Geert Wilders’ gewraakte ‘minder Marokkanen’ uitspraak, en grijpen de gelegenheid aan voor een ware hetze tegen de PVV. Brave burgers –die helft van de kiezers die nog op één van de ‘grote vier’ durfde te stemmen- lijken nog altijd te geloven dat we in een democratie leven – een illusie waar de media, die vrijwel uitsluitend nog als spreekbuis van de gevestigde orde fungeren, maar al te graag aan meewerken. Een korte, ontnuchterend blik op enkele feiten. Lees verder >>>>>

  http://xandernieuws.punt.nl/content/2014/03/Hetze-tegen-PVV-om-kiezers-af-te-leiden-van-failliete-democratie

  Like

 2. Danny zegt:

  Wederom een uitstekend gedicht willemientje. Het geeft de situatie uitstekend weer.

  Like

 3. lucky bee zegt:

  Wat Wilders zegt heeft natuurlijk een impact zelf bij de Amsterdamse Marxisten . Maar zeg ik het dan geef dat, helemaal geen betekenis.

  Like

 4. Makropoelos zegt:

  Je kunt nog zo tegen Dhr Wilders zijn, maar ik vraag mij af of diegene die nu in zijn nek springen het levensgrote probleem van de islam niet zien.
  De islam die naar een werledheerschappij streeft en daar is elke moslim van op de hoogte en niet alleen diegene die de crimminele kern zijn, maar ook de zogenaamde goedsporende Marokkaanse-Nederlanders. Deze laaste zijn net zo gevaarlijk zij zullen wanneer het er op aan komt door dik en dun de islam steunen. En natuurlijk zijn zij braaf want het gaat toch lekker in luilekkerland. Maar met het crimminelen gedrag van hun mede moslims daar hebben zijn geen moeite mee. Zij doen er dan ook helemaal ‘niets’ tegen.

  En dan heb je een elite-clan die naar wereldheerschappij streven de “Bilderbergers” (Amerika) de “Nieuwe Wereld Orde” met een door hun samengestelde en gecontroleerde regering. 1 religie en een gedecimeerde wereldbevolking.
  Zijn de elite zich echter wel bewust van het feit dat ze dan wel de islam moeten gaan aanhangen? Zo niet, dan liggen hun koppen snel in het zand.

  Maar de Bilderbergers zijn zo verblind door het doel wat ze nastreven, via de EU in Brussel, dat ze nu alleen nog maar kunnen denken om via de EU dat af te maken wat Hitler niet gelukt is, namelijk: Ein Reich! Ein Volk! Ein Fuehrer! Dus een NWO!! En daarvoor hebben zij de medewerking van Barosso van Bilderberg, van Rompuy-Bilderberg, Merkel von Bilderberg, Rutte van Bilderberg enz enz.
  Het gaat nu niet met grof oorlogs geweld, maar op sluipwegen. Op deze manier is het ze al gelukt om in Kiev een nep regering neer te zetten waar 6 van de 19 leden facisten zijn. De zelfde facisten die blinde Maupie Verhofstadt niet gezxien heeft toen hij tussen de oppositie stond te brallen en hun de hemel van de EU aanbood. Maar dan wel met het geld wat de burger in de noordelijke landen uit hun zak getroggeld is..

  Wat kunnen de Burgers, die eigenlijk alleen maar in vrede met elkaar willen leven, hier nog tegen doen? Vooral zoals Wlllemientje het hier weer op haar onnavolgbare wijze vertolkt. Dus de realiteit zien en in jezelf blijven geloven en in hetgeen waar je voor staat en dat ook naar buiten brengen, zodat anderen weten dat ze niet alleen staan.

  Samen zijn we sterk!! In Mei de afrekening !!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s