Minneapolis: Amerikaanse politieagentes mogen de hidjab dragen

Screenshot_14

De St. Paul Police in Minneapolis in de Amerikaanse deelstaat Minnesota verwelkomde een deze dagen met veel belangstelling de eerste van oorsprong uit Somalië afkomstige vrouwelijke politieagente met een hoofddoek in haar gelederen. Achter de beslissing voor het moslimuniform zat een zeer succesvolle campagne van de machtige Amerikaanse islamitische belangenvereniging “Council on American-Islamic Relations” (CAIR), die geëist had politieagentes toe te staan de islamitische hoofddoek te dragen.

Lori Saroya, de directeur van CAIR (kleine foto), zei: “We feliciteren Chief Smith en het St. Paul politiecommissariaat ermee een vriendelijke omgeving voor islamitische werknemers te scheppen. Deze beslissing zal het voor meer islamitische vrouwen mogelijk maken om te overwegen hun gemeente d.m.v. een loopbaan bij de uitvoerende macht te dienen. Islamitische vrouwen, die de hidjab dragen, denken dat dit hun religieuze plicht is.” Om hen te dwingen deze te verwijderen, zou gelijkstaan met het verzoek een ander kledingstuk uit te trekken, zei Sarya in de persmededeling.   

En om te buigen voor islamitische tradities staat gelijk aan religiedictatuur.

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Verrijking", Appeasement, Dhimmitude, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, Verenigde Staten. Bookmark de permalink .

31 reacties op Minneapolis: Amerikaanse politieagentes mogen de hidjab dragen

 1. Cathja zegt:

  Het lijkt wel een helm uit de Tweede Wereldoorlog! Dat je er zo achterlijk bij wilt lopen zeg!

  Like

 2. Yvonne van Cleef zegt:

  Het zijn en blijven apen,met een verborgen agenda!Een banaantje doet het hem niet meer!Waarom ik dit zo cru stel:in mijn woonplaats lopen er genoeg rond,geen een die werkt,altijd zwanger of onderweg,en ze kijken je aan of dat ze zeggen willen:oprotten hier,dit is nu van ons!

  Like

  • BertG. zegt:

   Zo kijken is natuurlijk wel 1 van eerste dingen die je moet leren wil je het een beetje uithouden in je hut van koeien stront en hopen dat je niet verkracht wordt op weg naar de plaatselijke waterput.

   Like

  • Theresa Geissler zegt:

   De eerstvolgende keer, dat U zo’n schepsel betrapt op zo’n blik, zou U gewoon moeten zeggen: Hou je brutale blik voor je, met je kopvod, of ik zal je weten te vinden!
   Gemakkelijk gezegd, ik weet het. Hoewel….. Kàmpers zeggen zoiets rustig tegen niet-kampers. Zónder reden!

   Like

 3. Oliebolie zegt:

  Typisch voor een Apostolische Bananen-Tyrannie.

  🙂

  Like

 4. Jean zegt:

  En zo stijgt de verloedering in alle instellingen op grote schaal.
  Ik snap niet dat de westerlingen deze beschavingsvernietiging blijven slikken!

  Like

  • Driek zegt:

   Daar breek ik me nu al heel lang het hoofd over Jean, ik vind het nog steeds ongelooflijk dat wij onze beschaving prijs geven aan een stel verpauperde Mohammedanen, en ik ben erg bang dat dit proces zich voortzet, net zolang totdat wij allen onder het slavenjuk gebukt gaan. Want het is en blijft een onbetrouwbaar rot volk. We zijn steeds te tolerant geweest, en die lui hebben het idee dat ze zich nu van alles kunnen veroorloven.

   Like

   • Jean zegt:

    Driek,
    We hebben de 1ste en de 2de W.O. overleeft, ook deze tegen de moslims zullen we overleven, zeker weten, ik weet het wel dat het achterlijke gewelddadige barbaren zijn die graag met zwaarden en messen zwaaien, kelen is hun hobby en kinderen verkrachten uiteraard hoe moeten ze anders aan die maagden komen?
    Ik zou zeggen, laat het barbaars tuig maar komen het zullen niet minder worden maar uiteindelijk geen meer in onze gemeenschap.

    Like

 5. Sjaak zegt:

  Van hoogste stelling moslim Obama goed gekeurt !
  Wie nu niet langzaam wakker word is niet meer te helpen !

  Like

 6. delamontagne zegt:

  ALS ze dan ook nog op ,t vliegveld daar mogen patrouilleren, Minneapolis is n.l. een knooppunt in vliegverkeer. Kunnen de Europeanen er ook van genieten. Of is het in EU ( London ? ) ook al toegestaan ?

  Like

 7. Wij eisen kopvoddentax!!!

  Like

 8. Jade zegt:

  Man, man, dat ziet er niet uit…
  Bovendien vind ik moslims/moslima`s als politie geen goed idee.

  Like

 9. Tom Hendrix zegt:

  En wat zal de RENEGAAT en MUZELMAN OBAMA hiervan genieten. Ook de USA raakt in handen der HAATBAARDEN. Het verraad zit nu overal in onze WESTERSE SAMENLEVINGEN. Onderhand is mijn enige hoop nog het Rusland van Putin. NOOIT GEDACHT DAT HET NOG ZO VER ZOU KOMEN!!

  Like

 10. tjonge zegt:

  we zijn totaal verloren door de 5e colonne..

  Like

 11. lucky9 zegt:

  Ik hoop dat dit kotzwijf binnen de kortste keren tot pulp geschoten wordt. ‘Hopen’ mag toch nog of, euh ….

  Halal gegeseld zou immers véél erger zijn! Voor deze keer ben ik het volledig eens met de sharia: neem een handvol stengels en ploeg ze! Méér, in plaats van minder. 😆

  Wij of zij, daar gaat het om. Overleven of gedood worden, daar gaat het om. Onderwerpen? Over mijn dood lijk! (poco’s dit is een pleonasme, hihihi…)

  Like

 12. Nemesis zegt:

  Obama krijgt het inderdaad nog voor elkaar de VS onder de heerschappij van de Moslim Broeders te krijgen.

  Like

 13. Verdorie alle grasveldjes zijn alweer gemaaid !

  Like

 14. lucky bee zegt:

  Is dat niet tegen de 10 Geboden? geld deze niet in the USA?Ik heb gedacht ook de USA is met de bijbel opgericht?

  Like

  • Ik zag gisteren op tv een documentaire van NTR. Dat ging over Joden die vervolgd werden in Rusland (Litouwen) en later in Europa (Nazi-Duitsland). In Rusland werden ze bijna uitgeroeid door de Russen tijdens zogeheten Polgroms. De Joden vluchtte naar Amerika. Daar woonden ze in een soort getto’s en daar begonnen ze met theaters, films, boeken en muziek te maken. Dus eigenlijk is de Westerse wereld ontstaan door de Joden. Daarom heeft de Oosterse wereld (islam) zo’n hekel aan het Westen, begreep ik er uit. En dan nog wat. Ik zie mezelf ook als een Jood terwijl ik dat eigenlijk niet ben. Maar ik ben een geestelijke Jood. Dat ben ik echt. Jullie kennen allemaal de uitspraak van president Kennedy in Berlijn: “Ich bin ein Berliner!!!” Nou wil ik een zelfportret schilderen van een foto en daarin zeg ik in een tekstwolkje: “I am a Jew!!!”

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @ Jack Terrible: 14.14. uur. Ook ik ben een trotse “geestelijke Jood”. Shalom Israel. En ROOD VAL DOOD!

    Like

   • Ha Tom; Shalom, we are Jews!!! Ik kan eigenlijk nog beter in het tekstwolkje van mijn schilderij (zelfportret) zetten; “Shalom, I am a Jew!!!” Dat is nog veel toepasselijker vergeleken met de uitspraak van Kennedy. Dank je wel voor je inspiratie!

    Like

 15. de 13de imam zegt:

  Schandalig dat CAIR nog bestaat. CAIR is een aan de moslimbroederschap gelieerde organisatie met haar wortelen in HAMAS. Meerdere CAIR-kopstukken zijn inmiddels wegens terrorisme veroordeeld. De VS lijdt echter aan hetzelfde politiek correcte virus dat Europa in zijn greep heeft en dus mag deze fascistische terreurorganisatie nog steeds ongemoeid haar gang gaan.

  Hier spreekt tot U CAIR oprichter Omar M Ahmad:
  Omar M. Ahmad founder of CAIR said:”Islam isn’t in America to be equal to any other faith, but to become dominant” he said. “The Koran, the Muslim book of scripture, should be the highest authority in America , and Islam the only accepted religion on Earth,” he said.
  Bron: http://www.faithfreedom.org/Articles/AyeshaAhmed41220.htm

  Like

 16. Henk der Niederländer zegt:

  Dan zal er binnenkort ook wel een bidruimte gemaakt worden in het politie bureau

  Like

 17. Tempelier. zegt:

  Kleding voorschriften zijn kleding voorschriften. een simpele NEE had volstaan. Als je je hoofddoek zo graag op wil houden zoek je maar een andere baan. kaasboerin of zo. Als je ze 1 vinger geeft pakken ze de hele hand. Ik heb totaal geen respect meer voor het feit dat vrouwen onderdrukt worden door de islam, zo te zien zijn ze er erg blij mee. Ook deze wijven zijn bezig met hun jihad.

  Like

 18. Rick zegt:

  OMG…Als deze kogel door de Amerikaanse kerk is; zal Europa (met NL voorop) wel snel moeten volgen om niet het stempel “racistisch continent” opgeplakt te krijgen 😉
  Nu maar hopen dat zij zo snel mogelijk het loodje moge leggen in “The line of Duty” 🙂

  Like

 19. delamontagne zegt:

  Bij nader inzien toch niet zo gek gezien de koude winters daar. Dan is zo,n “helm-met-oorwarmers” toch ideaal.
  Van de zomer wordt natuurlijk anders bij temperaturen tegen de 40gr.

  Like

 20. baksteen zegt:

  Obama heeft de Moslimbroeders nodig om de wereld te destabiliseren en zal dus voorlopig alles voor ze doen.

  Like

 21. peterselie1 zegt:

  Hi Rick ik denk dat jouw redenatie en vooruitziende blik best wel een kans van slagen heeft hier in Europa en in Nederland in het bijzonder, al is het alleen maar om tegenwicht te bieden aan het opkomende anti-islam kritiek.

  Like

  • Rick zegt:

   Zal me wel een confrontatie worden dan…Ik accepteer namelijk ABSOLUUT geen “gezag” van hoofddoek dragende ambtenaren.
   Ben overigens zielsgelukkig, dat ik de 60 lentes inmiddels gepasseerd ben. Hierdoor is de kans kleiner dat ik een TOTAAL geïslamiseerd NL moet meemaken 😉

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s