Oekraïne – Guy Verhofstadt naar de oogarts

Screenshot_44

Guy Verhofstadt zei dat hij nergens in Oekraïne swastika’s of andere fascistische symbolen had gezien. Hij heeft dringend een goede bril nodig. Hier een betoging van fascisten in Kiev, let op de armband met het teken van Svoboda.

Ik vrees dat Guy Verhofstadt dringend naar een oogarts moet, want hij heeft een bar slecht zicht. Getuige zijn bewering in De Morgen van vandaag in zijn column ‘Wat ik op Maidan te zoeken had’ dat hij op het Maidanplein ‘geen enkele swastika of andere fascistische symboliek (heeft) gezien’.
En dat hun waarden de zijne zijn is merkwaardig. Het krioelt in grote delen van Oekraïne van swastika’s en andere fascistische symbolen en de Hitlergroet lijkt er wel een alledaags fenomeen, zoals trouwens ook het bekladden van synagogen en het molesteren van Joden. Dat hij dan durft te zeggen dat men moet zorgen dat zij de rechten van Russisch sprekenden respecteren is te grof voor woorden. De mensen die hij daar op Maidan stond toe te spreken, zien in Stepan Bandera en de collaboratiebeweging OUN-B de helden.
En ten tijde van de Oranje Revolutie was Stepan Bandera zelfs de officiële nationale held. Dit terwijl die man en zijn OUN-B actief meehielpen bij de Holocaust en het massaal afslachten van Polen, Russen en Oekraïners.

Lees verder>>>
(h/t Guus Velraeds)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in EUSSR, Fascisme, Hypocrisie, Krankzinnigheid, nazisme, nieuw fascisme, Oekraïne, praatjesmakers, Rotzakken. Bookmark de permalink .

9 reacties op Oekraïne – Guy Verhofstadt naar de oogarts

 1. Harry zegt:

  Ach , hij heeft eigenlijk maar één oog . Dat andere kijkt haaks uit de flank en aangezien er geen brillen worden gefabriceerd waar het ene glas net naast je oor zou moeten zitten om nog wat te kunnen zien , is ie wel erg gehandicapt .
  Voorts hangt zijn onbestuurbare haar steeds net als een allemanseindje voor z’n ogen dus dat andere oog is ook gehinderd .
  Heb ooit een familielid gehad met een glazen oog , zag ook een hele vrachtauto niet …………….
  Dus kunnen we Guy toch niet verwijten dat ie wel eens een detail mist ?
  Of toch ?

  Voor de non-nautici onder ons , een allemanseindje is een flink dik touw dat vroeger op de zeilschepen altijd in het water hing te bungelen naast het toilet , om het schoon te spoelen .
  Het was voor ” alleman ” .
  In plaats van toiletpapier , zeg maar .

  Like

 2. Jan zegt:

  van Baalen (VVD): handje zwaaien naar Oekraïnse nationalisten

  Like

 3. Jan zegt:

  Ruim 6,000 Duitse bedrijven zullen worden geraakt door de sancties die Duitsland Rusland oplegt

  “About 6,200 German companies are engaged in Russia, some of them very strongly,” Anton Boerner, head of the BGA exporters’ body, told the Dortmunder Ruhr Nachrichten newspaper. “For them, economic sanctions would be a real catastrophe.”

  Russia is one of Germany’s biggest trading partners, as the country is ranked the 7th biggest import market in 2013, according to Germany’s Statistics service. For the EU Russia ranks the third on the list of business allies, with the trade turnover estimated at $330 billion.
  http://rt.com/business/germany-russia-sanctions-businesses-365/

  Commentaar Merkel nadat zij met de feiten werd geconfronteerd:
  “Das alles ist mir scheißegal, der Kremlführer soll biegen oder wir fahren gegen Rußland”

  Like

  • Nemesis zegt:

   Und ist ja sowieso alternativlos !

   Zbigniew Brzeziński zei een paar dagen geleden nog: “Duitsland is een protectoraat van de VS en ze moeten doen wat wij, de VS hun opdragen. Ook als het oorlog voeren met Rusland is.”

   Like

 4. Jan zegt:

  ‘Democratische machtswisseling’ bij NTU
  Panteleymonov, as the video shows, was beaten by Svoboda party fascists and forced to resign his office for daring to air the signing ceremony of Crimea joining the Russian Federation after a popular referendum held last weekend voted to secede from the country.

  Igor Miroshnichenko, a Verkhovna Rada MP infamous for an antisemitic slur leveled against Ukrainian Jewish actress Mila Kunis, shoved and punched Panteleymonov.

  Maar dit zul je dan ook niet in de media tegen komen.

  Like

 5. Jean zegt:

  Vrhfstdt moet niet naar een oogarts die moet naar een euthanesiearts want dat waardeloos ventje is een gigantisch gevaar voor Vlaanderen én Europa, hij heeft de waanzin in zijn hoofd niet meer onder controle.
  De Duitsers hebben hem al uitgesloten in een discusiegesprek op TV, slimme Duitsers.
  Wie zit er nu nog te wachten op die waanzinnige idioot? Wij Vlamingen niet.

  Like

 6. lucky bee zegt:

  Dat is niets nieuws Guy Verhofstad was altijd blind geweest als een Mol.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s