VIDEO: Ebru Umar neemt het op voor Geert Wilders

                                                                  (Door: 4sjun)

Let ook goed op wat Peter R. de Vries stelt. Die man is net voetbalmakelaar geworden en hoopt ongetwijfeld op Marokkaanse klantjes om centen aan te verdienen. Maar ondertussen wél de moraal claimen door middel van onvervalst fatsoenspopulisme. Alsof de interpretatie van meneer de Vries precies hetgeen is dat Wilders bedoelt. Peter R. de Vries legt Geert Wilders welbewust de eigen interpretatie van P. R. de Vries in de mond om hem vervolgens op die eigen interpretatie te gaan afrekenen. Dit soort toeschrijving moet niet langer klakkeloos passeren maar aan de kaak gesteld worden. Willen we meer of minder Peter R. de Vries en in zijn kielzog politiekcorrect Nederland dat het eerst en vooral van wegkijken, doodzwijgen, versluieren, omkeren en hypocrisie moet hebben. Punten voor Ebru, die in de bovenstaande clip zeer begrijpelijk Nederlands spreekt en tussen neus en lippen door even opmerkt hoe graag de gutmenschen om haar heen haar proberen te onderbreken.

Het hele mediacircus van toeschrijving en afrekening op eigen toeschrijving geeft de wanhoop en het gebrek aan argumenten van de door onthouding van politiek mandaat afgestrafte partijen aan, nu blijkt dat de Europese Heilstaat niet enkel onverdeelde genoegens brengt, maar ook een behoorlijke kostenpost genereert. Daar komt nog eens bij dat steeds meer mensen een behoorlijke sik beginnen te krijgen van de met multiculturele verrijking meekomende samenlevingskosten op psychologisch, sociaal, juridisch en financieel gebied.

Vanwege jarenlang wegkijken is er behoefte aan adressering van problemen ontstaan. Want niet elke allochtoon en niet elke Marokkaan betekent problemen en extra kosten. Geert Wilders heeft een poging tot adressering van problemen ondernomen en daarmee zeer duidelijk gemaakt welk mechanisme op welke wijze er door behoeftigen aan de huidige status quo in werking wordt gezet. Met de daarmee opgedane kennis kan het adresseren doorgaan. Al was het maar, omdat het steeds moeilijker wordt de meute te blijven organiseren voor de zoveelste omkering van waarden.

Alsof Geert Wilders er iets aan kan doen dat het woord Marokkaan zo onderhand een synoniem voor een onaanspreekbare overlast genererende maatschappelijke kostenpost begint te worden. Een oplossing voor dat probleem zit hem niet in blijven wegkijken, maar vraagt vanuit de Marokkaanse gemeenschap zélf actie om de eigen mensen tot beter aanspreekbaren op te voeden. Slechts zo kan voorkomen worden dat de mensen die hier gewoon hun best blijven doen bijzonder benadeeld blijven worden door de gedragingen van degenen die steeds weer de hand boven het hoofd gehouden wordt en die tot op heden konden blijven onderduiken in de eigen gemeenschap.

Door:
4sjun
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", Elite, Hypocrisie, lafheid, Linkse Kerk, Marokkanen. Bookmark de permalink .

33 reacties op VIDEO: Ebru Umar neemt het op voor Geert Wilders

 1. BertG. zegt:

  De politiek heeft ze zelf onaantastbaar gemaakt. Door ze te blijven wegzetten als zielig zijnde.
  Dus wat let je dan nog om daar geen misbruik van te maken.

  Like

 2. lucky bee zegt:

  Aan deze tavel is zo te zien Ebru Omar de enige die er bij zijn, met gezonde verstand. Hebben al die andere verkeerde ouders met verkeerde Bloedgroepen?Ze leiden allemaal aan ADHD, dislectie,of Autisme, maar net niet Downsyndroom.

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  4sjun, prima dat U dit heeft laten plaatsen. Mw. Umar laat zien, hoe HYPOCRIET het overige zooitje daar aan tafel is, met voorop P.R. de Vries, en het miezerige mannetje Pechthold! Respect voor deze Mw. Umar! Dan horen de huichelaars der kerken, en de rest van de politieke hypocrieten het ook eens van een ander!

  Like

 4. Theresa Geissler zegt:

  Oké, Ebru, ik geef toe, hier zeg ik: Respect voor je realiteitszin!
  Je bent en blijft een fladdertype, maar soms heeft dat zijn voordelen!
  (Dat smoel van die Lul de Vries: Langer kon bijna niet!)

  Like

 5. Henk.V zegt:

  We zullen deze anti PVV storm laten uitrazen en dan zullen wij naderhand allemaal precies weten hoe wij de indeling in ”Meer” of ”Minder” definitief gaan invullen.
  Ik zou onze een dimensionale volkstrubinaal P.de Vries alvast willen uitmodigen in de tweede categorie plaats te nemen.Het zal daar namelijk uiteindelijk echt dringen worden en u kent de uitdrukking: ”Wie het eerste komt mag als eerste verbaal vermalen worden.”
  Zoiets was het,geloof ik. Als laag opgeleide ken ik de spreekwoorden niet zo goed..
  Daarom zal ik altijd PVV stemmen.Shalom, makkertje!

  Like

 6. Harry zegt:

  Grappig dat de camera net toevallig het hoofd van Humberto Tan in beeld zette toen Umar zei : ” niemand wil z’n kinderen naar een zwarte school sturen ” .
  Hij keek net als een oliebollenbakker naar iemand die zei geen oliebollen te lusten .
  Ze snappen het gewoon niet !
  En de Vries ? Gewoon een demagogische smeerlap .
  Zoals het artikel al meldt , hij geeft zelf een draai aan het verhaal en gaat dan daarop los .
  Nog een residu uit zijn verleden ? Beroepsdéformatie ?
  Of een trauma omdat zijn politieke aspiraties helemaal de shit in gingen omdat ie een veel te grote broek aantrok ?
  Jaloers omdat Wilders wél alive and kicking is ?
  Waarom toveren ze nou nog steeds die oude achterhaalde “programmamakers” uit de hoed ?
  Zoals bij Jinek die verrekte Brinkman ook weer even opgegraven werd , was ik die vent net even vergeten .
  Ik ben ze zó zat !

  Like

  • Wans Horst zegt:

   We kunnen ze beter gebruiken als voorbeeld om het gebrek aan verantwoordelijkheidsbesef bij deze groep die toch aan de knoppen staat in ons medialandschap bloot te leggen.

   Like

 7. Elvi zegt:

  Prachtig, zagen jullie de instemming van Pechtold met de Vries? Dat was voor mij een eng moment.

  Like

  • Daiyu-ninja zegt:

   Ik kan me nog herinneren dat p.rd.vries grote tam tam maakte van de zaak, joran vd sloot. (bewust geen H-letters)
   Hij zou de moord op Natalee Holloway wel eventjes oplossen. Al weken vooraf maakte hij er een groot spektakel van. Maar in feite had en heeft hij helemaal NIKS opgelost.
   O, wat heb ik de pest aan die pathologische leugenaar.

   Like

  • S.Breget zegt:

   Bij Pechtold slaag de bliksem in (jammer symbolische ) radeloze verontwaardiging dat er iemand in Nederland nog niet was gehersenspoeld en bij hem aan tafel zat ,

   Like

 8. een patriot zegt:

  “Het hele mediacircus van toeschrijving en afrekening op eigen toeschrijving”

  Zoooooo achterbaks om iemand die een andere mening heeft dingen toe te schrijven en dan die persoon afrekenen op hetgeen je de ander toeschrijft.
  Er circuleren filmpjes met toespraken van Hitler en Goebels, ondertiteld met de tekst die Wilders gesproken heeft.
  Zou je dezelfde filmpjes tonen, ondertiteld met een tekst van bijvoorbeeld Moeder Theresa, dan zou zelfs zij daardoor gedemoniseerd gaan worden.
  Het geeft weer eens aan hoe makkelijk de grote massa door slinks en achterbakse politici en media te manipuleren is.

  Nee dan van Baalen en Verplofstad tussen de Nazi’s in Kiev.
  Opvallend dat men van die twee verraders niets meer hoort of ziet.
  Voor mij is het duidelijk hoe onpartijdig de media is.
  Nederlanders, wordt eens wakker en kijk eens kritisch naar hetgeen we dagelijks door de reguliere media voorgeschoteld krijgen.

  Like

 9. Sjaak zegt:

  ERGO !
  Ook zij heeft er genoeg van de
  marrokaanse ettertjes de kont te likken !

  Like

 10. bigljohn zegt:

  Zo vergeleek Peter de Vries de Joden uit de tweede wereldoorlog met Marokkanen. Juden raus, nee. Peter R. de Vries raus samen met Pechtold en die Marokkanen. Of we leggen Peter R. de Vries samen met Pechtold in de Vrieskist, en halen ze er pas uit als ze genoeg afgekoeld zijn, en er een geneesmiddel bestaat wat hun idiote hersens kan genezen.

  Like

 11. Shalomilikeyou zegt:

  Ik heb Ebru eens in het echt gezien. Ze iets van 1 mtr10 hoog maar een snoetje van 3000 decibel.
  Wat een schatje. Ik merk overigens dat mr de vries een hoop invult voor mr wilders. Mateloos irritant en behoorlijk schofferend voor alle joden aangezien die islam ook richting 40/45 wenst te gaan.

  Like

 12. Azraël zegt:

  Petertje Retelikker de Vries maakt hier een vergelijking die nergens opslaat.
  Ons Petertje wil helemaal niet tussen de Marokkanen wonen maar beseft dat hij hier een standpunt moet innemen.
  De schrijver merkt terecht op dat hij vandaag de dag voorzichtig moet zijn met zijn uitspraken; Hij is een vertegenwoordiger van dat gespuis. Voetballers (zij die het proberen) die een bepaalde mening hebben over en bepaald onderwerp; Joden, Christenen maar ook over andersdenkenden.
  Dat velen die hij vertegenwoordigd zo’n mening hebben schijnt hem niet te deren.
  Hij wil alleen maar één kant zien van het verhaal.
  Een beetje gek voor iemand die gedreven was voor het vinden van de ‘waarheid’ in bepaalde zaken en dit alles zomaar laat gebeuren.

  Peter rilling de Vries valt door de mand. Al had hij vele mogelijkheden om bebaalde situaties aan te kaarten, hij heeft het niet gedaan.
  ‘Minder, minder….’ van de PVV aanhang is volgens hem nog steeds belangrijker dan de gescandeerde leuzen van de aanhangers van mohammed, waar ook te wereld, die eisen minder Christenen en Joden.
  Hij heeft er totaal geen moeite mee dat die groep in Nederland steeds groter wordt.

  Die Ebru stelt en goede vraag waar Peter Retelikker geen fatsoenlijk antwoord op heeft.
  Iedereen moet het maar uitzoeken met zijn of haar problemen….Ik heb geen problemen met Marokkanen.

  Nee, mijn zus die multimiljonair is, ook niet. Maar dat zegt niks over the people in de wijk. Hoe zij er over denken.

  Typerend hoe stil het was na de vraag van Ebru wie naast een Marokkaans gezin wilde wonen….

  Like

 13. tjonge zegt:

  met dit interview was ze goed, maar vergeet niet dat ze op geenstijl alle pvvers simpele zielen vindt.

  heb een zeeeer dubbel gevoel bij ebru.

  Like

  • tjonge zegt:

   aanvulling;

   ik citeer het stukje van ebru. bron http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2014/03/ebru_umar_beste_pieter_klein.html#more

   “Wat ik wil zeggen is dat ik een kapitalistisch kreng ben dat niets maar dan ook niets met Wilders’ achterban te maken heeft. Ze mogen m’n huis zelfs niet schoonmaken. Maar ik zie dat die ontevreden mensen bestaan, Pieter Klein. Ik zie dat ze het zwaar hebben – en nee, die schouders eronder crisis nivelleringsbullshit daar hebben die mensen niets aan. Dit zijn simpele mensen die niet begrijpen (en sue me, ik begrijp het ook niet) waarom hun volksvertegenwoordigers ze in de steek laten”

   ik bedoel maar… ebru heeft ons niet echt hoog zitten, stelletje simpele tokkies zijn wij !

   Like

   • Wans Horst zegt:

    Dat heeft te maken met haar zelfrespect, ik zou me niet druk over maken over wat zij denkt. Dan haal je jezelf naar beneden.

    Like

 14. alidas1 zegt:

  Heeft u het andere stukje van Ebru gelezen Daar schrijft ze in .
  Ze zou haar huis niet eens door een Nederlander schoon willen laten maken
  dus Ebru spreekt ook met twee tongen.
  Ze wil ook niets met Nederlanders te maken hebben.
  Dat heeft ze na deze uitzending geschreven omdat ze niet naar haar luisterden
  .Dus hemel haar maar niet zo op
  .Lees eerst maar.ik dacht op de DDS

  Like

 15. lt zegt:

  Ik ben ook tegen minder, ik wil ook meer, veel meer.
  meer uitzettingen
  meer grenscontroles
  meer uitkering stoppen naar het buitenland
  meer minder moslims
  meer nederland eerst
  meer afbraak EUSSR
  meer volksverzet tegen huidige politiek

  Like

 16. lt zegt:

  en vrij wapenbzit wil ik ook

  Like

 17. 4sjun zegt:

  Er is natuurlijk een behoorlijk verschil tussen in de slachtofferrol kruipende Marokkanen en daadwerkelijk gedeporteerde joden (die niet opvallend in de criminaliteitsstatistieken aanwezig waren en wel degelijk culturele verrijking verzorgden van het land dat hen de mogelijkheid bood een leven op te bouwen door de eigen broek op te houden). Het nauwelijks juridisch aangepakte geteisem waarop niet enkel Geert Wilders maar ook Diederik Samsom , Hans Spekman en en Rob Oudkerk doelden toen er over hun uitspraken nauwelijks commotie in de media ontstond staat in werkelijkheid nauwelijks bekend als cultureel verrijkend. Eerder dragen de cumulerende maatschappelijke meerkosten die zij verzorgen bij aan een beklijvend beeld dat in een eerlijk verhaal tot minder, minder, minder doet besluiten.

  Om een of andere reden wordt iedereen in dit land echter geacht over die verschillen in aanwezigheid te zwijgen, de feiten te verdraaien, zwarte zwanen als tegenwerping op te voeren en te ontkennen wat zo onderhand voor iedereen al wel zichtbaar zou moeten zijn. Vooral de MSM maken zich aan misleiding en soms zelfs aan pure politieke propaganda schuldig in plaats van zo objectief mogelijk verslag te doen van wat er daadwerkelijk gebeurde. Thilo Sarazzin omschreef dat in zijn laatste boek al als terreur van de deugd waaruit hij een dictatuur van de politieke correctheid wist te concluderen. Het laat zich aanzien dat dit niet alleen Duitsland geldt.

  Wie andere dan de sociaal-politiek gewenste geluiden laat horen wordt het spreken ernstig belemmerd en die mag hopen dat het daarbij slechts blijft. De case Fortuyn liet al zien dat het ook anders af kan lopen wanneer opmerkelijk gelijkgeschakelde massamedia zich voor het voeren van een hetze jegens een persoon laten gebruiken.

  Like

 18. 4sjun zegt:

  @tjonge & Alidas1
  Ebru Umar heeft evenals iedere andere ingezetene van Nederland recht op haar eigen mening over zaken en de mogelijkheid om die te verwoorden. Het doet zich aanzien dat zij uitstekend begrepen heeft waarom juist dàt recht niet geschonden moet worden.

  Like

 19. Tempelier. zegt:

  Volgens het miezerige mannetje heeft Ebru het niet begrepen ( domme moslima) Shit hoe moet het miezerig mannetje nu die waarheid weer gaan verdraaien. En petertje heeft gebrek aan aandacht.

  Like

 20. Seculiere (Kemalist) zegt:

  De HYPOCRIETEN

  Like

 21. alidas1 zegt:

  Dat heeft er allemaal niets mee te maken het zinnetje ik zou geen Nederlander mijn huis willen laten schoonmaken getuigt van minachting voor de Nederlanders.
  Natuurlijk heeft ze vrijheid van meningsuiting maar dat heeft Wilders ook.

  Like

 22. lucky9 zegt:

  Marokkanen horen zoals alle bipatriden niet thuis in West Europa maar in hun thuisland Marokko in dit geval.
  Dat iemand op een partij zoals D66 kan stemmen gaat mijn verstand te boven. Die Pechtold is een beroepsleugenaar en die Peter R. De Vries een vies vuil lasterend mannetje.

  Like

 23. A.v.d.Schoor zegt:

  Ebru, petje af voor jou. Ga jij anders maar de politiek in.

  Like

 24. Wans Horst zegt:

  Peter R. de Vries is een Gooise lamlul, die als hij wat vaker thuis was geweest in plaats van agentje te spelen ter verrijking van zijn ego had geweten dat alle Gooise criminaliteit uit AZC Crailo en als ze een huis toegewezen hadden gekregen uit Bussum-Zuid kwam. Politie aldaar gaf geen andere verklaring voor de buitenproportionele criminaliteit in de regio en als De Vries enige contacten bij de politie Gooi- en Vechtstreek had, had hij dit geweten. Hij pretendeert altijd zulke maatjes te zijn met de politie, dus ik ga er vanuit dat hij dit ook was in zijn eigen woonomgeving. Derhalve concludeer ik dat De Vries liegt dat hij barst, maar dat zie je vaker bij ruggengraatloze bralbakken die ineens een ander belang hebben.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s