Wij zijn allemaal Marokkanen!

Screenshot_36

Haastig was het racisme-thema van de demonstratie op de Dag tegen Racisme omgekat: van Zwarte Piet Niet naar Wij zijn allemaal Marokkanen. Ook activisme is niet ongevoelig voor een stukje bandwagon-opportunisme naar de achterban toe, kennelijk. Dit culmineerde in het bovenstaande naargeestige beeld van de zwarte vlag, fier wapperend naast de Dokwerker en tussen de Portugese- en de Grote Synagoge, in het hart van wat ooit de Jodenbuurt was. De Dokwerker, symbool voor vreedzaam verzet tegen onderdrukking en rassenhaat, kon bijna niet smeriger besmeurd worden dan door dit vlagvertoon van islamofascistische aard. En oude eerbiedwaardige synagogen zagen bange tijden herleven, als u ons de Godwin vergeeft maar Godwinnen schijnt tegenwoordig weer helemaal en vogue te zijn. Waar één Prinsenvlag reden was voor GoedVolk van divers pluimage om schande te spreken van een PVV-manifestatie, was deze vlag kennelijk voor geen van de aanwezigen een issue. Enfin, wij waren ter plaatse en hadden meteen onze Cliché-Bingokaart vol: van PvdA-kopstukken tot Internationale Socialisten, van trommelende illegalen tot AnjaMeulenbeltoïde correctvrouwtjes met lekkergekhaar, van vieze dreadlocksloebers tot ludiekhipsters, ze waren er allemaal. En ze waren allemaal Marokkanen.

Lees verder>>>
(h/t Martien Pennings)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Verrijking", Appeasement, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Dhimmitude, discriminatie, Geert Wilders, hersenspoeling, Hypocrisie, Immigratie, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Marokkanen, Naïviteit, nieuw fascisme, PVV, Racisme, Rotzakken, Socialisten, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

13 reacties op Wij zijn allemaal Marokkanen!

 1. dutchess43 zegt:

  Ich bin KEIN marokkaanse.
  Als volbloed nederlandse meen ik het recht te hebben onbespuugd en onvervloekt mij in mijn eigen land te kunnen bewegen.
  Iedereen die mij dit recht ontzegt , of dat nou die nederlandse meelopers zijn van de demonstratie of meelopers met een licht kleurtje ( die ook nog eens een hekel hebben aan die onschuldige Zwarte Piet), kan voor mijn part de klere krijgen.

  Like

 2. Monalisa zegt:

  In zake de verkiezingstoespraak over meer of minder Marokkanen heeft Geert absoluut niets verkeerd gezegd. Ik begrijp de commotie onder de media omdat ze dit weer kunnen aangrijpen om de PVV in een kwaad daglicht te stellen. Ik constateer wel dat sommige PVV (kamer)leden niet zo sterk in hun schoenen staan en dat is betreurenswaardig. Ik heb niets tegen Marokkanen wel tegen criminelen en volgens opsporing verzocht spelen de Marokkanen wel vaak een hoofdrol.

  Like

 3. Monalisa zegt:

  Lees en oordeel zelf maar ik ben geen Marokkaan!

  Like

 4. s breget zegt:

  Dan begint voor elke NL nu het luizenleven geen werk alle gemakken worden voorzien kan je naar een warm land met ruim 600 eu p/m als je niet kan rond komen lieg je er een paar kinderen van je broer/zus bij .Geloven doen ze je toch die stomme Nederlander ,vernederen hun land genoten om bij onze islam broeders te komen slijmen .

  Like

 5. Cathja zegt:

  Hier ga ik nu van kotsen! We ZIJN (gelukkig!) niet allemaal Marokkanen! Hoe halen ze het in hun hoofden om dit te scanderen?! Als dit een mars tegen racisme was, waarom dan spandoeken tégen Wilders? Die zogenaamde verdraagzaamheid geldt niet voor iedereen dus.
  Ik ben bang dat we in de toekomst meer van deze marsen zullen meemaken. Totdat de meelopers van nu keihard zullen gaan ondervinden waarvoor ze zich ooit zo warm hebben gelopen!
  Dan is het te laat, en zullen ook zij ondervinden wie er de baas zijn in dit land.
  Als God het niet verhoede!!

  Like

 6. Thomasson zegt:

  De demonstratie tegen racisme, die gisteren plaats vond, laat buiten kijf zien dat Wilders de waarheid spreekt. Dat zijn visie staat niet haaks aan de werkelijkheid
  De moslims hebben veel eigenschappen gemeen met de aapjes in de Apenheul. Doodshoofdaapjes rennen en springen daar vrij rond. Zij halen allerlei aapjesstreken zoals: openen van tassen, halen van spullen weg. Ze houden geen rekening mee, of de bezoekers het willen of niet . Zij grissen van een baby zijn speen, drinkfles of een banaan. Men kan investeren in de aapjes bergen van geduld en moeite om ze op te voeden en tam te krijgen. Maar dat help niet. Ze blijven ….aapjes!. Hetzelfde geldt voor de moslims en met name de Marokkanen. Er werd – speciaal voor ze – door mensen zoals Anja Vuilnisbelt en Co. een grote demonstratie “TEGEN RACISME” georganiseerd. Er werd daar door stomme blanke dombo’s gescandeerd: WIJ ZIJN ALLEMAAL MAROKKANEN! Ik neem aan dat er heleboel domme Joden van het soort “Ander Joods Geluid” en CIDI waren erbij. En wat doen de Marokkanen en andere moslims voor al het moeite? Zij komen met vlaggen met opschriften als “Dood aan Israël” en hangen de vlag van de Jihad bij het standbeeld De Dokwerker!. Ze konden net zo goed de Swastika vlag van de nazi’s daar hangen. Beide vlaggen hebben dezelfde strekking en ambiëren hetzelfde doel. Ik vraag mij serieus af of de demonstranten zo blind of zo achterlijk zijn om verder met de demonstratie door te gaan? Voor wie demonstreren ze? Eigenlijk weet ik niet wie erger is? De lieden die de Holocaust ontkennen of de schijnheilige gestoorde portretten die de Holocaust misbruiken om de islamitische vijand van nu (en vooral van de toekomst) aan de macht in Europa te helpen

  Like

 7. jans zegt:

  Ik zie een islamitische jihad vlag, dus zeggen we: MINDER! MINDER! MINDER! MINST! NIETS! Dit islamitisch tuig moet er allemaal eruit! Terug naar de woestijnen van je voorvaderen!
  Daar waar mohamad verkrachte en slachte in de naam van de allah.
  Dat dit nooit hier in NL mag gebeuren.

  Like

 8. jowitteroos zegt:

  Dat “Wijn zijn allemaal marokkanen” geeft exact weer wat er gaande is.

  Like

 9. Danny zegt:

  Ik Heb me gisteren doodgeergerd aan die demonstratie bij de Dokwerker. Die lui met de jihadvlag, hebben geen greintje respect voor anderen en anders denkenken.

  Als er bij deze demonstratie (oke het is vrijheid van meningsuiting, maar dat zijn Wilders zijn uitspraken over Marokkanen ook) geen sprake meer is van discriminatie en haatzaaien , weet ik het ook niet meer.
  Er zijn duidelijk veel Nederlanders daar, die de weg-met-ons-cultuur staan te uit te dragen. Het is precies zoals een reactie het bij Geen Stijl verwoorde; Weg met ons! Weg met ons! Weg met ons! Hoe ziek kan je zijn dat je je zo laat inpalmen door die ‘Religie van de vrede’.

  Geert Wilders heeft nog een lange weg te gaan om de ogen van deze en anderen Nederlanders te openen voor het gevaar van de islamisering.
  Als deze mensen ooit nog op tijd wakker gaan worden, maar ik vrees het ergste.

  http://politiek.thepostonline.nl/2014/03/22/beeld-demonstratie-tegen-racisme/

  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2014/03/groetjes_van_annabellaoui.html

  http://www.rtvnh.nl/nieuws/139997/Museumplein+loopt+vol+voor+anti-Wilders+demonstratie

  Kijk vooral naar dat filmpje op de site.

  Like

  • sylvia Groot zegt:

   De ogen van lijders aan cognitieve dissonatie zijn niet te openen.
   Zelfs een aantal prominenten uit de PVV bleken stiekem aan deze lafbekziekte te lijden.
   Gelukkig hebben die nu zichzelf verwijderd; hoeft Wilders het niet meer te doen.

   Like

 10. bigljohn zegt:

  Wat moet je daar nu toch mee beginnen. Met de MSM media, de linkse politiek die maar niet weg te branden is, de linkse justitie, en nu ook al de kerken die zich vereenzelvigen met de Islam. Hele hordes mensen die de straat op gaan om te symphatiseren met de Islam, en een Wilders die voor Hitler versleten wordt. Is dit nu de wereld waarin wij leven moeten ? Zouden deze schreeuwers ook de straat op gaan bij een heuse Sharia bezetting ? Nee, want dan schijten ze 12 kleuren in hun broek uit pure angst. Fijn he van die schreeuwlelijken, om mee te heulen met de toekomstige bezetter, bah, bah, bah ! Maar ze laten u en ik als goedwillenden meerijden. Laten we hopen dat de schade voor de PVV beperkt blijft, en hopen op een goede verkiezingsuitslag in mei voor de rechtsen. Aan ons forumleden en PVV stemmers zal het niet liggen.

  Like

 11. Joop Klepzeiker zegt:

  Wij zijn allemaal Marokkanen!

  mm, als ik naar beneden in mijn kruis kijkt , zie ik inderdaad zwarte krullen , bedoelen ze nu dat mocro,s net zo intelligent zijn als mijn onderdaan

  Like

 12. Jan zegt:

  Wij zijn allemaal Amerikanen

  Belgian newspaper De Morgen has published pictures of US President Barack Obama and First Lady Michelle Obama depicted as apes, days ahead of Obama’s expected visit to the country this coming week.
  http://www.breitbart.com/Breitbart-London/2014/03/23/belgian-newspaper-depicts-obamas-monkeys

  Intussen is het Amerikaanse leger in hoogste staat van paraatheid gebracht en stoomt de zevende vloot op richting Antwerpen

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s