De kans van Van Kesteren

Screenshot_3

Ton van Kesteren

Terwijl allerlei politici van de PVV bezig zijn om ‘uit Geert Wilders te stappen’, heeft de Groninger PVV-voorman Ton van Kesteren zijn telefoon uitgezet. De PVV in Groningen blijft trouw aan Wilders maar wil er niet over praten. Statenlid Jansen durfde vrijdag nog op eigen titel tegen RTV Noord te zeggen dat Wilders ‘zijn woorden ongelukkig had gekozen’ maar fractievoorzitter Van Kesteren verstopt zich al dagen voor de media, terwijl hij er lustig op los twittert. De Groninger achterban van de PVV moet het voorlopig doen met deze nachtelijke mededeling van Van Kesteren: “PVV wàs, is en zal PVV blijven! PVV Groningen blijft Geert Wilders steunen”.
Wilders zegt dat hij geen spijt heeft van zijn caféoptreden in Den Haag waar hij zijn publiek liet roepen om ‘minder’ Marokkanen, en vervolgens beloofde dat ‘te regelen’. Hij weigert excuses aan te bieden. Maar hij zegt ook: ‘ik weet niet waar dit eindigt’. Want zelfs onder zijn eigen getrouwen groeit de weerzin tegen dit soort grofheden. De hele PVV kraakt in haar voegen en prominente PVV’ers in alle geledingen verlaten het schommelende partijschip. Zo ook in Friesland, waar zaterdag twee van de drie overgebleven PVV’ers uit de Statenfractie stapten.
Maar niet in Groningen. Ton van Kesteren staat pal achter Wilders. Hij is altijd ‘erg goed geweest met Geert’. Al stelde Wilders hem ook een paar keer lelijk teleur. Van Kesteren was graag naar de Tweede Kamer gegaan, maar hij belandde op een onverkiesbare plaats. En hij had vorig jaar zijn zinnen gezet op de oprichting van een PVV-afdeling in de Stad Groningen. Ook daar stak Geert een stokje voor. Van Kesteren moest op zijn post blijven in Provinciale Staten waar hij één van de meest stabiele fracties van de hele partij leidt, samen met Matthijs Jansen en Dennis Ram.

PVV Groningen

Lees verder>>>
(h/t Edwin Lauxen)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Groningen, PVV. Bookmark de permalink .

10 reacties op De kans van Van Kesteren

 1. lucky bee zegt:

  Ik ben niet teleurgesteld als Wilders zei minder Marokkanen, in tegendeel hij heeft veels te weinig gezegd, bedoeld wordt geen mensen die andere Goden aanbidden zijn bij ons welkomen.Dat geldt zo wel voor Marokkanen Turken Surinamers en Antillianen en alle vreemdelingen die andere Goden aan bidden als de onze , de God Van Abraham Izaak en Mozes.

  Like

 2. Sister zegt:

  Ik vraag me af hoeveel verlatende PVV-ers zijn bedreigd en daarom de PVV verlaten. Het kan niet zijn dat ze verbaasd zijn over Geert Wilders… eerlijk… we kennen hem toch allemaal goed genoeg…
  De anti-PVV-ers voelen zich nu sterk met alle anti-PVV herrie dus het zal mij niet verbazen als ze zich nu stoer genoeg voelen om ernstige dreigementen te uiten richting PVV-ers en hun familie.

  Wat een klote land

  Like

 3. janwouda zegt:

  Uitstekend artikel ..en geplaatst : ” Ton van Kesteren ..ook een topper waar Groningen zuinig op mag zijn ..wil het niet failliet gaan aan alle megalomane plannen van roodziek b&W hier ” Ben ook blij Ton al jaren te kennen ..ook als persoonlijke vriend ..Met PVV komen er wel 😉

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   HEAR HEAR!!! 😆 😉

   Like

   • Edwin Lauxen zegt:

    Die Samsom is geboren in Groningen en opgegroeit in Friesland, tja wat is er fout gegaan he? LOL…. Ik denk dat Samsom met zijn PVDA helemaal kapot gaat met Ton in de 2e kamer, die hoef je geen onzin te verkopen 😉 Goed voor Groningen en goed voor Nederland.

    Like

 4. Anneke zegt:

  Heel jammer dat Wilders zo vaak tactloos zijn woorden uitspreekt!!!! Deze handicap zou hij moeten overwinnen!!!!!!!! Dan komt Geert volwassener over, dat zal hem sterker maken!!!!! Immers een volwassene heeft volgroeide spieren…………..

  Like

 5. dgneree zegt:

  Ik ken de heer van Kesteren als een aimabele en deskundige man. Mijn complimenten voor hem en alle succes gewesnt.

  Like

 6. lucky9 zegt:

  Ik vind die RTV Groningen maar een poco beestje. Abnormaal!
  Caféoptreden en grofheden zijn woorden die niet op Wilders van toepassing zijn. Hij stelde een eenvoudig alternatief aan zijn achterban. Niet meer en ook niet minder.
  Als regionale TV-zender nu ook al aan indoctrinatie gaan doen is er duidelijk iets verkeerd in Nederland.

  Like

  • Edwin Lauxen zegt:

   Wanneer je lukt om in zo’n rode bolwerk de beste PVV fractie in Nederland weet op te bouwen is de 2e kamer een eitje 😉

   In het artikel staat ook een linkse leugen, ik Citeer: En hij had vorig jaar zijn zinnen gezet op de oprichting van een PVV-afdeling in de Stad Groningen. Ook daar stak Geert een stokje voor. Einde Citaat….. bekijk nu dit filmpje eens dan rest de vraag: Hoezo stak Geert er een stokje voor? Foei linkse media 😉

   Like

 7. Henk.V zegt:

  Bij de slotconclusie van Henk Binnendijk sluit ik mij graag aan.
  Ik zie van Kesteren graag een meer prominente,richtinggevende positie in de PVV gelederen innemen.

  Hij heeft de rustige, gezagsuitstralende houding die je ook bij de solide vaderlander , de “Oude Drees”, aantrof:
  Rustige welbespraaktheid, helder verstand, betrouwbaarheid en politieke degelijkheid, EN ”een wille vast als stoal!”, een Grunninger met een ware Nederlandse mentaliteit..
  KREK! Zo ist! Joa, man!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s