Een geheim dossier geopenbaard: PvdA begeleidt Turkse machtsovername van Nederland!

Screenshot_12

(Door: Ton Nijhof)

Volk van Nederland, uw land wordt overgenomen!

In een ronduit schokkende reportage heeft ‘Een Vandaag’ (TROS en AVRO) pijnlijk blootgelegd in hoeverre de Partij van de Arbeid geïnfiltreerd is geraakt door een bedenkelijke Turkse ‘achterban’. De PvdA leunt electoraal kennelijk sterk op de Turkse immigranten die, eenmaal ‘verkozen’ op de gewenste bestuurlijke positie, op hun beurt allerlei zaken voor de eigen Turkse gemeenschap regelen via Turkse volksvertegenwoordigers en ambtenaren. De uitverkiezing vindt dus niet uitsluitend plaats op grond van een politiek ideaal of toekomstbeeld, maar gewoon: “Hij is Turk, hij is moslim en wij krijgen toegeschoven wat wij willen hebben.” Dat laatste overigens betreft niet zelden ruimhartige financiële ondersteuning in de ‘sociale’ sfeer, maar ook comfortabele gebouwen om middeleeuwse tradities doeltreffend te kunnen onderhouden. Een en ander uiteraard grotendeels opgebracht door autochtone Nederlanders. Het werkelijke toekomstideaal van de immigranten kent na deze reportage maar één typering : Nederland onder Turkse en islamitische heerschappij.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Islam, Islamisering, landverraad, Moslims, Nederland, PvdA, Rotzakken, Socialisten, Turken, Turkije. Bookmark de permalink .

17 reacties op Een geheim dossier geopenbaard: PvdA begeleidt Turkse machtsovername van Nederland!

 1. Yvonne van Cleef zegt:

  Ik had het gisteren al gelezen;een vredige oplossing is volgens mij niet meer mogelijk.En wederom het gelijk van de heer Wilders die hier al jaren voor waarschuwt!En nog zijn er stommelingen die opstappen:onbegrijpelijk!Hoeveel bewijs en ellende heeft men nodig voordat we eindelijk de regering eruit knuppelen en daarna alle heethoofden met al hun eisen en verborgen agenda,s?

  Like

  • lucky bee zegt:

   Tot dat er bloed op de straten van onze grote steden vloeit?Net als in de Hindukush?Ik hoop dat het toch niet te laat is als in Bharat.Anders worden wij net zo achterlijk als daar in Pakistan en Afghanistan.

   Like

 2. Jan Van zegt:

  F*ck!! Raak een verkeerde toetst aan…, ALLES kwijt!!!
  Opnieuw!
  Else4 bant erg makkelijk en weigert uitleg te geven.
  Doe het gewoon zo:
  Elke dag bellen en vragen om uitleg! Wekt dat niet, dan bij de abonnementen service een paar maal 9999 bladen bestellen en die weer gelijk afzeggen. Tot je je zin inderdaad uiteindelijk krijgt!!
  De grote baas: ik zou moslims hebben beledigd. Ik praat altijd alleen negatief over de Islam, niet over moslims. Die kennen hun eigen geloof niet en luisteren alleen naar de Imam!
  Mvg.

  Like

 3. bigljohn zegt:

  Dat zal nog een hele bloedige strijd gaan worden. De Marokkanen willen Nederland overnemen, de Turken willen dat, en de E.U. eveneens (met zijn toekomstige leger). Nog meer kandidaten soms ?Ik zie het al voor me, al die Toyota pickups met een mitrailleur er achter op, straatgevechten en executies zoals in Syrie. En ze hebben een flink deel van de Nederlandse (domme) bevolking achter zich staan. Die tegen die arme Joden zijn, en voor de Moslims. De Al Quaida vlag hing al aan de dokwerker, en niemand die er zich druk om maakte. Die schofterige actievoerders zouden wel tekeer zijn gegaan als de Israelische vlag aan de dokwerker vastgemaakt was. Nederland zal nog wel eens ontwaken, als de Sharia alhier regeert. Maar dan wordt een eventuele bevrijding van dit nieuwe juk tien keer zo lastig als de bevrijding van de Nazi’s.

  Like

  • Yvonne van Cleef zegt:

   En misschien is dat wel wat dat tering volk op die pleinen verdiend;alleen had ik graag dat ze dan naar islamitische landen verkastten,i.p.v.de strijd hier met medeburgers aan te gaan!

   Like

 4. Sjaak zegt:

  DIT IS DE OOSTERIJKSE WILDERS !
  DAARTEGENOVER IS WILDERS EEN LAMMETJE !

  Like

 5. Jean zegt:

  Mensen doe hetgeen ik al jaren doe nl. Geef nooit een stem aan een partij waar moslims/allochtonen op voorkomen, geef nooit steun of medewerking aan de eigen ondergang.

  Like

 6. Yvonne van Cleef zegt:

  Tolleranz Romantiker sagt der Stadler:Grandioos!En,evenals Wilders heeft hij gelijk.Nou het stomme volk nog,want het zijn inderdaad niet alleen Marokkanen,maar ook Turken en ander islamgebroed!

  Like

 7. Tom Hendrix zegt:

  Ik krijg steeds meer bewondering voor Generaal Franco, die het verdomde Spanje, door de RODEN te laten overnemen! Het is ongelooflijk dat dit allemaal kan, zoveel jaren nadat we bevrijd zijn van de NAZI horden! Schamen moeten zich de RODEN, de huichelaars van de VVD, de schijnheiligen van het CDA, en de vuile LANDVERRADERS van DEMONEN 666! Wat zijn we verraden door invloed van de RODEN sinds 1972! Bah, wat een land is dit geworden!

  Like

 8. Theo Prinse zegt:

  Ton Nijhof
  http://www.osl-stavast.nl/?p=6328
  Op deze blog schrijft ook vrijmetselaar Mat JSF Herben die door Theo van Gogh is beschuldigd van belang bij de moord op Pim Fortuyn (film 0605).
  Wanneer de trekker eenmaal is overgehaald, komen kingmakers van de LPF, Amerikaanse JSF-lobbyisten en BVD-agenten bij elkaar om te bekokstoven dat ‘lulletje rozenwater’ Mat Herben naar voren wordt geschoven als nummer één van de leiderloze partij. Herben is vóór aanschaf van de JSF, en Fortuyn was dat niet, vandaar. Uiteindelijk draait het allemaal – net als bij de Lockheed-affaire – om een defensie-contract.
  http://mauricevanturnhout.wordpress.com/2012/10/30/0605-2004-theo-van-gogh/
  Het Turkije van de Grijzen wolven heeft – omdat Turkije buiten de Europese gremia ligt – als enige land de Amerikaanse naoorlogse stay behind force Gladio (plan B) overgehouden. De CIA heeft de Turkse Gladio plan B gebruikt in de islamitische oorlog in Tsjetsjenie tegen Rusland.
  In onderstaand artikel van Joseph Zaalishvili
  http://www.jihadwatch.org/2013/11/the-last-chance.html
  in Jihad Watch van Robert Spencer staat:
  “Yet in 1994, it was known that Turkey was helping the Chechen Mujahideen. Georgia and Azerbaijan were transport corridors for the movement of jihadists in the north Caucasus”
  Het gaat hier om een overgebleven tak van de West Europese
  organisatie Gladio Stay behind Force die door Lubbers in Nederland is opgeheven. In Turkije bleef deze Plan B cel als enige bestaan en was de bakermat voor operaties van de CIA met hu geheim agent Osama bin Laden in Tsetsjenie toen de Soviet Unie wegviel.
  The Chechen Rebels were funded via the CIA’s front corporation NED (National Endowment for Democracy) and the American Committee for Peace in Chechnya.
  The prominent Chechen extremist websites, Kavkaz Centre, is funded directly by the US State Department. One of the charges laid against Boris Berezovsky by Moscow was the funding of Chechen rebels.
  This support for the Chechen terrorists inevitably led to the Beslan and Moscow theatre massacres.
  Former Chechen Foreign Minister Ilyas Akhmadov after gaining asylum in the United States – wrote the book “The Chechen Struggle” the forward of which is written by notorious Russia-hater Zbigniew Brzezinski.

  In January 2012, Tamerlan Tsarnaev attended a workshop at the NGO “Fund of Caucasus” which is sponsored by the CIA-linked Jamestown Foundation, an NGO based at Freedom House.

  Jamestown’s board of directors includes Zbigniew Brzezinski, former National Security Advisor to Jimmy Carter and is directly funded by the National Endowment for Democracy, the Soros Foundations, the CIA’s Ford Foundation, and the U.S. Agency for International Development.

  Like

 9. exter39 zegt:

  Iedere dag ga ik de PvdA, en Gr Slinks meer en meer haten , dit zijn landverraders.

  Like

  • atoeteleur zegt:

   klopt helemaal de PvdA zijn echt landverraders ze laten de Nederlander gewoon vallen …… Ik kom zelf uit een arbeiders gezin ….. mijn vader zij vroeger al kijk uit voor deze partij het zijn meelopers en verraders , ik haat met je mee !!!

   Like

 10. truus zegt:

  het beste zou dat er een aanslag zou worden gepleegd in Nederland de liefde voor de islam zou dan wel verdwijnen

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s