Ik wil graag minder ‘islamitische democraten’

(Door: Fubar)

Wilders zei:”Minder Marokkanen.” Hij zei niet dat ze allemaal weg moesten. Hij had het ook niet over deporteren of vergassen. Vergelijkingen met Hitler gaan dan ook mank. In het filmpje is ook duidelijk te zien dat ie het over drie (3)  vragen heeft; wilt u minder PvdA, minder EU, en daar hoor ik niemand over terwijl het dezelfde vraag was. In 2008 wilde Hans Spekman Marokkanen vernederen (Vrij Nederland). Rob Oudkerk vond het Kut-Marokkanen (EénVandaag). Diederik Samsom vond dat Marokkanen een etnisch monopolie hadden op straatoverlast (NRC). Marcouch wil buitenlanders met een verblijfsvergunning eens in de vijf jaar streng screenen (Magreb). En ik las ergens dat Samsom Marcouch complimenteerde dat ie zo’n overlastgever een fysieke draai om zijn oren gaf (kan het linkje niet terug vinden). Dat schrijven de ‘fatsoenlijke’ media zonder problemen op, want PvdA.
Aboutaleb wil minder Oostblokkers: “De komst van Roemenen en Bulgaren naar Rotterdam kan dramatische gevolgen hebben voor de stad. Daarvoor vreest burgemeester Ahmed Aboutaleb” (AD). Mariëtte Hamer wil minder Polen per vierkante meter (radio 1). De SP had in 2005 al een Polenmeldpunt (Volkskrant). Diezelfde SP wist in ’83 al te melden dat de islam een probleem was en wilde een paar jaar later graag een maximum quotum van 10% allochtonen per wijk. De VVD wil eisen stellen aan Antillianen die in Nederland komen wonen (NRC). De socialisten, ook die van de VVD, doen absoluut niet onder voor Wilders als het op uitspraken aankomt. PvdA-er en ex-commissaris van politie te Amsterdam, Joop Riessen, wilde zelfs Wilders mollen en PVV´ers deporteren (hij wel) en dat vond Samsom en ook Pauw en Witteman, waar die aan tafel zat, geen enkel probleem:

Lees verder>>>
(h/t Jarre Tell)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", Geert Wilders, Hypocrisie, Linkse Kerk, PVV. Bookmark de permalink .

Een reactie op Ik wil graag minder ‘islamitische democraten’

  1. lucky bee zegt:

    Ook hier ben ik duidelijker geloof ik , Ik wil minder Marxisten,die de islam bij ons verdedigen.En het liefst meer van ze bij ons hebben wil.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s