Webmaster krijgt ban van Elsevier!

Screenshot_16

(Door: E.J. Bron)

Ook Elsevier gaat mee in de vaart der volkeren en schaart zich bij al die media die het tot hun hobby hebben gemaakt Geert Wilders te bashen. Eergisteren kreeg uw webmaster een tip van Ronald Kaatee dat er een goed artikel van Syp Wynia op het blog van Elsevier was verschenen. Uiteraard heb ik het artikel gelezen en inderdaad, in vergelijking met alle andere artikelen over de “minder-Marokkanen”-kwestie en het eventuele gevolg daarvan voor Geert Wilders en de PVV, zeer goed leesbaar. Ik achtte het desondanks nodig om het artikel even van een comment te voorzien:

Screenshot_14Bovenstaand comment was blijkbaar voor de moderatie van Elsevier aanleiding om mij een ban te geven. Vreemd, want wie enkele andere comments onder het artikel leest, zal zich afvragen waarom nu juist het comment van uw webmaster werd verwijderd. Ik kan me dan ook niet aan de indruk onttrekken dat hier iets anders meespeelt: heeft het blokkeren van de webmaster wellicht iets te maken met de manier waarop zijn site het nieuws brengt en wordt de site als een lastige, objectieve, luis in de pels van de mainstream media ervaren…..?

Screenshot_17

Door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

104 reacties op Webmaster krijgt ban van Elsevier!

 1. Scarlatti Bombatti zegt:

  Ik denk het laatste Bron! Volledig met je eens! Zeer typische ‘selectie’ ik probeer mezelf er van te weerhouden niet te schrijven daar, hoewel… zo even toch weer… zal ook wel of niet geplaatst worden of ràzendsnel verwijderd!

  Like

 2. felix zegt:

  Vast wel E.J. er worden smerige vieze spelletjes gespeeld in de MSM om waar mogelijk het tegengeluid zoveel mogelijk te snoeren… Triest. Op weg naar de linkse dictatuur !!

  Like

 3. Lis zegt:

  Sinds jaren raadpleeg ik regelmatig diverse websites om op de hoogte te blijven van het nieuws, waaronder Elsevier en DDS. Bij toeval kwam ik ook op deze site van de heer Bron terecht. Vooral de laatste weken is dit bijna de enige website nog die achtergrondnieuws biedt uit binnen- en buitenland. Zonder e.j.bron.wordpress zou ik minder weten dan nu.
  Ik vermoed dat u gelijk hebt en dat men niet wil dat uw site bij een groter publiek bekend raakt.

  Like

 4. hBC zegt:

  Welkom bij de club verstotelingen. Ben d;’r ooit ook actief geweest op dat forum maar ook dat werd niet gewaardeerd. Vooral niet toen ik ze ging wijzen op hun fouten.
  Overigens, nooit enige motivatie mogen ontvangen van enige reden waarom de ban.
  Maar dat gaat nou eenmaal zo in een democratie.

  Overigens, op Nu.nl ben ik ook al geruime tijd in de ban gedaan. Doe d’r ook maar geen moeite meer voor. Er staat zoveel aan onwaarheden, halve leugens, hele leugens en uit de lucht gegrepen zaken op die digitale kranten…..het is de moeite niet eigenlijk.
  Kon je nou de digitale versies nog onder de kanarie schuiven dan hadden zulke ‘kranten’ nog enig nut.

  Like

 5. Jan Van zegt:

  F*ck!! Raak een verkeerde toetst aan…, ALLES kwijt!!! EN blijkbaar verkeerde onderwerp! Excuus!
  ———————–
  Opnieuw!
  Else4 bant erg makkelijk en weigert uitleg te geven.
  Doe het gewoon zo:
  Elke dag bellen en vragen om uitleg! Wekt dat niet, dan bij de abonnementen service een paar maal 9999 bladen bestellen en die weer gelijk afzeggen. Tot je je zin inderdaad uiteindelijk krijgt!!
  De grote baas: ik zou moslims hebben beledigd. Ik praat altijd alleen negatief over de Islam, niet over moslims. Die kennen hun eigen geloof niet en luisteren alleen naar de Imam!
  Mvg.

  Like

 6. dutchess43 zegt:

  Kop op webmaster, gelukkig hebt u uw eigen blog, waarop u wel of niet alles kunt plaatsen wat u zelf wilt, en van niemand afhankelijk bent.
  De reacties op uw blog op alle artikelen die u plaatst, overtreffen verre de schamele reacties van een ooit eens respectabel blad als elsevier, dat verworden is tot een slap aftreksel van een opinieblad.

  Like

 7. Aegolius cs zegt:

  Ha, Bert…….. Pas nu een ban bij Elsevier?
  Welkom tot club.

  Like

 8. Willemientje zegt:

  Welkom bij de club, Telegraaf, lukt niet, met geen mogelijkheid, mijn wachtwoord te veranderen, wat opeens “verkeerd”was, bij disqus, idem, Elsevier, twee keer een ban, nu zelfs een ban bij DDS, en ik heb overal hetzelfde wachtwoord, sommige sites lukt inloggen helemaal niet, Maar we hebben Bert nog, en de vrijechroniqueurs blijft ook bestaan, daar verzamelen zich nu veel mensen die plotsklaps een ban kregen bij DDS,, en de groepen op facebook, er komen steeds meer nieuwe groepen, ik wil ook wijzen op de net opgerichte website “kiezenvoor vrijheid”

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   “Kiezen voor Vrijheid” neemt veel van mijn site over. Overigens geen probleem uiteraard. Weet jij wie de webmaster is Willemien?
   Stuur me ff een mailtje.

   E.J.

   Like

  • Welkom in de club der verbannenen. In Vlaanderen duurt het niet zo lang om daar aan te belanden. Onder de meeste ‘gevoelige’ artikels mag zelfs al niet meer gereageerd worden. En onder de andere selecteert men de minst ‘erge’, en enkel in evenwicht met de andere strekkingen. Wanneer die andere strekkingen er niet zijn beperkt men gewoon drastisch het aantal reacties. En wanneer men dan toch eens de deur laat open staan dan barst de brievenbus open. Ja hoor de mensen zijn het zat. Alleen jammer dat ze nog niet allemaal de juiste keuze maken tijdens de verkiezingen.

   Like

   • Monalisa zegt:

    Antoine Griffon uit belgie komen wel de meeste hatelijke berichten van moslims vooral uit Antwerpen op facebook plaatsen ze alles wat niet voor herhaling vatbaar is maar het zijn schijters naar een 5 tal minuten halen ze het bericht weer weg. en zo is de moslims.

    Like

 9. Willemientje zegt:

  hoop dat de link lukt, jullie kennen me op dat gebied….lol

  Kiezen Voor Vrijheid
  10 maart
  Dit is de eerste opzet voor de FaceBook pagina ter ondersteuning van de site http://www.kiezenvoorvrijheid.nl
  Vind ik leuk · · Delen

  Like

 10. Joannes den Hollander zegt:

  Webmaster, ik heb niet de indruk dat het met uw site te maken heeft. Ik heb geen site en krijg ook regelmatig een ban in de diverse media. Het gaat om media die volledig links geindoctrineerd zijn. Hun gedachten is wet en iedere ander die niet zoals hun denkt krijgt per definitie een ban. Triest, maar helaas de realiteit.

  Maar we mogen nooit zwichten om de wantoestanden kenbaar te maken. Hierdoor zetten we toch een aantal Nederlanders aan het denken. En dat is het tenslotte wel waard.

  Like

 11. Monalisa zegt:

  Tja dat zat er in wie volgt.ik heb er drie.

  Like

 12. BertG. zegt:

  Had je zelf kunnen bedenken omdat ze allang niet meer voor het vrije woord staan.
  En het worden er steeds meer die bij elke onwelgevallige mening een perma ban uitdelen.
  Ze doen maar, maar een vrije mening is nu eenmaal nog steeds niet onderhandelbaar.
  Zo houden ze alleen de slijmballen over. Moeten ze helemaal zelf weten.

  Like

 13. John Wolf zegt:

  Ook in het onland belgiê (met een kleine b) is het linkse inktkoelies al wat de klok slaat ,geen objectieve berichten meer ,bij protest zijn het “directieven van Europa ” of hoe ik als krant mijn eigen graf delf ,vele dagbladen staan op de rand van het failliet en komen janken om staatssteun ,het journaille is dan ook verplicht een rooie of groene partij aan te hangen ,en liefst met parijkaart
  Laat het een weliswaar magere troost zijn .

  Like

 14. Jean zegt:

  Links lullen rechts vullen is het motto van de linkse roedel wolven.
  Ik zag die bende in Den Haag zitten, brrrrr, ze hebben het over mogelijke nucleare gevaren, waarom laten ze dan de echte vijand, die met die afwasdoeken op hun hoofd, erbij zitten? Rusland hoort daar te zitten en zeker geen moslims want het gevaar voor deze aardkloot zijn de moslims maar dat zien die lichten aan die ronde tafel blijkbaar niet of beter gezegd, dat willen ze niet zien kwestie van de bankrekening decadent te kunnen spekken en ons op te zadelen met moslims.
  Lafheid kent bij dergelijk tuig geen grenzen. Denken die nu echt dat zij het leven van ongeveer 5 miljard niet moslims kunnen blijven verwoesten?

  Like

 15. Theresa Geissler zegt:

  Ik vind het raar. Ik heb je comment een paar keer overgelezen, maar wat staat er nu precies voor afkeurenswaardigs in? Mag je alsjeblieft nog duidelijk uitkomen voor waar je voor staat? Zo niet, dan neemt het media-beleid bepaald bedenkelijke, om niet te zeggen duistere vormen aan; het wordt gewoon unheimisch, op deze manier!

  Like

 16. Tempelier. zegt:

  Beste E.J Bron, u moet dit zien als de kers op uw taart. De waarheid mag nu eenmaal niet meer gezegd worden, zonder verhullend cadeaupapier. Ze zijn uw reactie niet waard !!!!

  Like

 17. jowitteroos zegt:

  Schandalig natuurlijk webmaster, maar u bent niet de eerste en denk dat hetgeen u het laatst gezegd heeft als reden, zeker het geval zal zijn. U bent een geduchte concurrent van elsevier LOL

  Like

 18. bigljohn zegt:

  Mijnheer Bron, Elsevier heeft zich behoorlijk laten kennen. Ben maar blij dat u niets meer mag plaatsen op die smerige Elsevier site. En een gewaarschuwd mens telt voor twee, zijnde dat ik ook geen comments meer zal plaatsen op Elsevier. Eenmaal De Dagelijkse Standaard was al genoeg. Herhaalde kritiek op de VVD en Rutte werd mij fataal. Ook het blad Trouw (bekend uit de tweede wereldoorlog) is 180 graden gedraaid en is zo links als de neten geworden. Ook niet aan te bevelen. De MSM media wordt steeds link(s)er. Zelfs de Telegraaf is omgeven met een vies luchtje. Ze ruiken niet meer, maar stinken. Maar gelukkig kunnen we met zijn allen ons vrijheidslievende geluid kwijt op uw forum. Niemand kan dit forum een ban geven zolang de vrijheid van meningsuiting door de politiek nog word gerespecteerd. Vervalt dit respect, dan zitten we midden in een, kies maar uit; bananenrepubliek, verregaande E.U. dictatuur, of een kalifaat.

  Like

 19. s breget zegt:

  Jaren geleden in de Ban dus niet getreurd ze begrijpen niet dat u ze nog wat in de belangstellen brengt.

  Like

 20. Tom Hendrix zegt:

  Beste Bert, ook ik heb zowel een permaban bij Elsevier als bij DDS. Ze kunnen wat mij betreft “de pot”, op. Huichelaars en Farizeeërs zijn het, die enkel de RODE COMMUNISTISCHE AGITPROP promoten! Ecrasez l ‘ínfame, naar Voltaire!

  Like

 21. Henk.V zegt:

  Ik ben benieuwd hoe lang ik daar word geduld 🙂

  Like

 22. Harry zegt:

  Heb ook een chronische ban bij Elsevier en DDS .
  Mijn lidmaatschap meteen maar opgezegd op Elsevier’s magazine .
  Snap er niks van , ik gebruik immers altijd zeer voorzichtige en diplomatieke bewoordingen .
  Toch ?
  Op de Telegraaf mag ik wel weer reageren , maar sta kennelijk onder curatele , want kan veel minder ventileren dan sommige anderen .
  Wat mankeert die lui ?

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Barre tijden, Harry! Toen ik zo’n acht jaar geleden nog alleen maar handgeschreven brieven kon versturen werd mijn handgeschreven brief door Elsevier’s Magazine nog praktisch in z’n geheel geplaatst!
   Maar dat betrof dan ook wel een uitgebreide adhesie-betuiging op een artikel van Gerry van der List. (Waarin hij de nieuwe preutsheid met de grond gelijk maakte.)

   Like

 23. Wachteres zegt:

  Join the club, Bert! Goed dat je het nog zo lang hebt volgehouden.

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   Wachteres, het vreemde is namelijk dat ik daar zelden, maar dan ook echt zelden, reageerde. Dus is er iets anders aan de hand….

   Like

   • Willie zegt:

    Bert, een waarschuwing misschien ??? Op WordPress zijn ook al verschillende blogs weg ,dus die huilen ook mee met de wolven (wanneer kunnen we eens op wolvenjacht ??? Moet niet altijd turkey shoot zijn , niet ? Hehehe)

    Like

   • Wachteres zegt:

    Natuurlijk, Else4 wil de webmaster van zo’n racistisch, fascistisch blaadje, dat ook nog pro-Wilders is, niet op de site hebben. Dat geeft je maar een slechte naam.

    Ik snap het wel …. 😉

    Je bent de vorige keren door de mazen van het net geglipt..

    Like

   • Monalisa zegt:

    E.J. Bron u heeft hier al eens aandacht aan besteek dat u geweert zou worden weet u het nog, nou hier blijven wij u volgen maar ergens ander krijg je een ban je mag niet reageren simpel zat.

    Like

   • BertG. zegt:

    @Willie, ik kwam het ook tegen. Iets om wel rekening mee te houden.
    https://www.security.nl/posting/382654/12_000+phishingsites+op+gehackte+WordPress-blogs

    Dit GRATIS controle programma kan misschien iets wat helpen.
    http://www.surfright.nl/nl/alert
    (controleert of er geen rare dingen met je browser gebeurt bij opstarten, is van een NL’s bekend software bedrijf, Hitman) Je ziet alleen een groene balk rechts in beeld bij opstarten van je browser. Verder merk je er niks van. Ook handig met bankieren.

    Like

 24. Peter Selie zegt:

  iK HEB DIRECT MIJN ABONNEMENT OPGEZEGD!

  Like

 25. Harry zegt:

  Toch geeft het te denken waarom de telegraaf en elsevier schijnbaar naar links opschuiven ?
  Wat is daar te halen ?
  Worden ze onder druk gezet ?

  Like

 26. exter39 zegt:

  Ja mischien kunnen linkse ratten alleen maar webmaster worden daar,en met dank aan de linkse stemmers zal het alleen maar meer worden in plaats van MINDER,

  Like

 27. leefbarbaar zegt:

  Waarde heer Bron,
  u bent mogelijk van de verkeerde kerk? Of de goede, en zit Elsevier fout? Hoe dan ook, Elsevier is drie keer niks en uw parels niet waard. Zelf mijd ik iedere site of blog waar je mening verwijderd wordt om geen andere reden dat men de inhoud afkeurt. Oude media hebben nooit begrepen dat objectiviteit essentieel is om een plaats in de toekomst te claimen. Kunnen we best missen dus.

  Like

 28. Belangstellend zegt:

  Nu is mij de volgende reactie van Elsevier duidelijk,
  U bent geblokkeerd.

  Like

 29. Belangstellend zegt:

  • Schandalig van Wilders.

  Op straat worden ze bespuwd door jonge dames in luchtige kledij.
  Sissende dames wanneer een groepje Marokkanen de dames op straat passeren.
  Door homo’s worden zij de buurt uitgepest zonder dat de politie of gemeente ingrijpt.
  Door homo’s worden de ramen van de Marokkanen besmeurd en soms zelfs met stenen bekogeld.
  Nog erger, de Marokkanen moeten zelfs van de gemeente de buurt verlaten.
  Zelfs rijdend met een scooter over het trottoirs is niet veilig meer en worden ze gehinderd door voetgangers.
  En dan is er ook nog die grootste groep, die doorgaat voor Willem de Zwijger.

  Kortom, als het zo doorgaat houden wij geen Marokkaan meer over in Nederland.

  Like

 30. JooJootje zegt:

  Wil niets opjutten maar volgens mij tracken ze je IP adres via hun cookie.
  Van mij worden ook regelmatig comments verwijderd die geheel volgens de regels waren.
  En dat is niet alleen bij elsevier maar ook bij geen stijl en dds.
  Bewijs het maar, maar er is volgens mij een zwarte lijst van sites waar het PVV volk komt.

  Like

 31. JooJootje zegt:

  Hoe zou die lijst er uit zien staat er dan een hakenkruisje achter je IP nummer?

  Like

 32. Henk der Niederländer zegt:

  Ze zijn er gewoon achter dat je een niet policore website draait lijkt me en daarom ben je niet meer welkom.
  Want dan pas je niet in hun straatje.
  Niet getreurd als je wilt schrijven Bert ban dat altijd hier nog, Hehehehe

  Like

 33. alidas1 zegt:

  De heer Ellian had een zogenaamd gesprek gehad met de heer Wilders
  Mijn zuster reageerde daar op of hij ook een stukje wilde schrijven over de vlag van de jihad bij de dokwerker nog wel hoe durven ze en een stukje over de heer WIlders hond van Israel werd ook niet geplaatst..
  Mijn benieuwen of hij het nu durft aan te kaarten

  Like

 34. alidas1 zegt:

  Fubar is ook een goede site.

  Like

 35. Schelevaag WUZ is helemaal een ramp , hoe vaak ik daar al wel niet een ban , en later IP ban heb gekregen pffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

  Like

 36. Ik heb een hele tijd reacties geschreven op Elsevier maar kreeg uiteindelijk een permanente ban. Toen heb ik AmsterdamPost ontdekt. En daarna E.J. Bron. Ik heb nog nooit een ban gehad op E.J. Bron!

  Like

 37. Ik heb in de loop van de jaren zat gedichten en cartoons per email naar de redactie van Elsevier gestuurd. Ze hebben me nog nooit een persoonlijke reactie gegeven. Bijvoorbeeld een schilderij en gedichten over Geert Wilders. Cartoons over de ‘profeet’ en anti-islam cartoons en gedichten. Dat vonden ze waarschijnlijk te heftig. Volgens mij leeft Elsevier in een besloten clubje. Ik krijg bij voorbaat een nul op rekest.

  Like

 38. Dr.Kwast zegt:

  Niet vreemd E.J. Bron.
  De redactie kan geen weer woord verdragen. Las een poos terug een artikel van Afshin Ellian en als commentaar schreef ik of hij niet bang was om ontslagen te worden, want de redactie was over genomen door de islam. Ja dat kon natuurlijk niet dus een ban. Hij is intussen tijd wel op geheven. Maar zelden dat ik er nog iets lees. Veel succes als ie er weer een comment mag schrjven.

  Like

 39. Sjaak zegt:

  Een ban is een teken van zwakheid !
  Natuurlijk kann iedereen eens in de fout liggen !
  Maar eerst doordat deze fouten van anderen
  gelezen worden kann een korrektie plaats vinden !
  En deze zeikblaadjes kiezen de weg van de minste
  weerstand ! EEN BAN !
  En daar is het probleem wat die dan hebben omdat
  de lezer geen idioot is en ze op een goeie dag, hun
  Insolvenz kunnen aanmelden !
  Het is wie met de EU ! Op 22 en 25 Mei word
  AFGEREKEND !

  Like

 40. ezra70 zegt:

  Beste meneer Bron,
  U heeft de spijker op z’n kop geslagen. De waarheid mag niet gehoord worden.
  Gelukkig mogen we hier nog wel de waarheid zeggen en daar zijn we u toch héél erg dankbaar voor.

  Like

 41. Yvonne van Cleef zegt:

  Elsevier lees ik niet eens meer;is ook niet mee te communiceren,je krijgt gewoon nooit antwoord.Wat ik persoonlijk hoogst onbeschoft vind!

  Like

  • Monalisa zegt:

   Yvonne van Cleef dat doet de telegraaf ook maar we kunnen toch ook een actie doen, maak bekend wat ze verkopen en die kopen we niet meer, boycotten die handel.

   Like

 42. Ook IK heb een ban gekregen! En dat terwijl ik Elsevier in mijn blogs altijd als een van de weinige onafhankelijke media heb gepromoot. Ook op mijn vraag is er niet gereageerd! Ik denk dat er 2 oorzaken kunnen zijn : óf er heeft in hun bestuur een linkse vervanging plaatsgevonden óf ze zijn omgekocht (d.m .v. subsidie)!

  Like

 43. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  IS ELSEVIER NU OOK EEN LINKSE KRANT GEWORDEN? OOK ONDERGETEKENDE HEEFT INEENS EEN BAN VAN ELSEVIER GEKREGEN!

  Like

  • Peter Hart zegt:

   Waar zijn hun nu mee bezig ? wat mijn wel een beetje verdrietig maakt is dat . hun schijven dingen .roepen maar wat ; wat niet waar is ;en nog erger, wat niet klopt .;en waarom klopt het niet ? om dat hun op school in geschiedenis en politiek hebben geslapen of gespijbeld ,en nu willen hun meepraten ? en maken er verhalen op ; zo als ik het noem ‘ vrij verzonnen naar het model van Grim en Anderson .’ hoe kan ik bij een krant werken ? mensen uitschelden ?als rechts radicaal , of Hitler .of Gobbels ” en ik weet nog niet eens wat het inhoud ; ik heb het over de Daagelijke Standaard ? ik heb ook in verschillenden reacties probeer te helpen . maar dat is nutteloos vergeven moeite .hun zijn de keurmeesters wat hun schrijven is waar . wat in de boeken staat .. van Professor en Hoogleraren ; maakt hun niet uit ;hun weten het beter . Pfff zijn hun slim .en ons R.de Vies is nu echt het grote paradepaard hiervan ;;zo veel onzin op een hoop ,? heb ik in mijn bijna 70 jaren leeftijd nog niet gezien of gehoord .In alle landen van onze wereld zijn er wetten ,als iemand ongewenst is ,en zeker als crimineel of illegaal moet je weg .dat is niet anders .maar als je Hitler erbij haalt ,? het is een groot verschil of je naar je eigen land moet of naar een land van keuze ;of verplicht gedeputeerd word met het dool [vernietiging ] en daarbij nog alle mogelijke vluchtwegen hermetisch afgesloten zijn ? eindstation de dood ,??? waar zijn hun nu mee bezig ? ook zijn er als wij over de Grens kijken honderden voorbeelden over ‘rechts radicaal .ik zie de PVV stemmers niet in gewapenden acties van uit de ondergrond opereren in nacht spoedacties . ..wat is er nu met hun ? waar komt dit gedachten goed van dan ? ik vind dat het Volk door middels van leugens opgehitst word ,bang gemaakt en onzeker ;weten hun geen kant op en ondertussen worden hun van de media misbruikt van de politiek kaalgeplukt van de criminelen beroofd .Ik ben hier niet mee eens .ik wil mijn Land terug

   Like

 44. Sjef Smeets zegt:

  De MSM, daarvan dacht ik ooit dat die de burger zou voorlichten omtrent de wantoestanden in ons land. Maar de MSM is verworden tot marionetten van de politieke elite. Dat u zoveel reacties op uw opmerking krijgt getuigd dat uw mening klaarblijkelijk telt. Dat uw mening anders en zeer zeker helder is.
  Vaak worden stukken van mijn hand niet geplaatst omdat ze scherp op de snede zijn. Als iemand het tegendeel van mijn stelling kan bewijzen omdat ik er geen juist onderzoek op heb gepleegd dan mag, nee moet hij me terechtwijzen. Maar zelfs dat kan men niet gefundeerd beargumenteren.

  Beste Webmaster, ga zo door.

  P.S Ik heb geprobeerd om diverse FB pagina’s te bundelen. Maar het lijkt dat men niet naar buiten durft te treden om gezamenlijk en massaal een blok te vormen richting onze waardeloze bestuurders in ons land. Liever anoniem mopperen dan open en eerlijk samenwerken.

  Like

 45. Sjef Smeets zegt:

  Voor alle duidelijkheid. Mijn commentaar hier wordt altijd geplaatst. Nu lijkt het dat stukken op uw site niet geplaatst worden. Had even mijn tekst na moeten lezen en dan had ik gezien dat het niet duidelijk was. Sorry.
  En veel succes,

  Sjef Smeets, Boxmeer

  Like

 46. Ook Elsevier hoort bij de grote kliek; ze hebben samen afgesproken om Geert eerst mentaal om zeep te helpen en dan sturen ze hun tweede Volkert: LET OP MIJN WOORDEN!

  Like

 47. Peter Hart zegt:

  de mail adres waas niet goed dat e achter het .nl sorry

  Like

 48. janwouda zegt:

  Else4 ..valt me nu tegen . De waarheid toch te hard of teveel linkse abonnees die geen kritiek kunnen verdragen ? Dat soort lezers heeft Pedograaf , Telavaag ook genoeg ..Ze kunnen om mij de rug op dus boycotten zij , dan wij ook 😉 Voor wat hoort wat , Bert .Pakken ze jou , dan mij ook dus heb m’n ‘abonnement’ opgezegd .

  Like

  • Eigenlijk zou ik een hand moeten schilderen met de duim omhoog en Pvda erboven. En daarboven Elsevier. Dus een voorpagina van Elsevier schilderen. Dus kort samengevat; Elsevier kiest partij voor de PvdA. Maar als ik van dat schilderij een foto zou maken zou Elsevier dat nooit plaatsen. Ook andere bladen of kranten niet. Hooguit E.J. Bron en Vrijspreker.

   Like

 49. BEZORGD zegt:

  Tot voor enige tijd geleden reageerde ik op linkse websites, waaronder elsevier.
  Mij is toen ook een ban opgelegd door elsevier, omdat ik een kritische opmerking maakte over
  de islam. Daarom ben ik gestopt met reageren en heb gedacht dat de waarheid toch ooit zou overwinnen.
  Het vieze spel wat de linkse media spelen kunnen ze uiteindelijk niet volhouden.
  Ik ben ervan overtuigd dat het nuchtere gezonde verstand zal zegevieren.
  Wel lees ik alle artikelen op deze site en met mij vele anderen. Dus E.J.Bron gewoon doorgaan.
  Er lezen meer dan U denkt deze website.

  Like

 50. J. C. Th. Köhler zegt:

  Elsevier voert inderdaad een zeer selectief ban-beleid. Ondergetekende heeft een kleine tien jaar gereageerd bij elsevier.nl en daar steeds, zoals hier en onveral waar ik reageer, mijn e-mailadres onder gezet. Van de ene dag op de andere werd ik verbannen, “wegens het vermelden van privé-gegevens.” Iets wat ik dus al vele jaren zonder enig probleem had gedaan. Wat wel aan de orde was, is dat ik even tevoren een brief aan Arendo Joustra had geschreven. Daarin had ik hem laten weten het niet eens te zijn met een artikel dat hij had geplaatst. Let wel: die brief had ik aan de redactie geschreven, niet geplaatst op de site. Op de brief kreeg ik geen antwoord, maar de reactie is bekend. BAN!

  j.c.th.kohler@online.nl

  Like

 51. J. C. Th. Köhler zegt:

  Als we vaststellen dat er binnen de PVV haat tegen moslims bestaat, dan moeten we eerst vaststellen waar die haat vandaan komt. De islam heeft die haat gezaaid die nu bij Geert Wilders en de PVV (en anderhalf miljoen Nederlanderse PVV-aanhangers) bestaat. Dan moet de zaak dus omgedraaid worden. Dan is niet Geert Wilders schuldig aan haatzaaien, maar de islam!

  Dit grijpt terug op het onderliggende probleem: politiek correct Den Haag en de policor hoofdstroom media zijn al jaren te hoop gelopen tegen de respectieve boodschappers (Janmaat, Bolkestein, Fortuyn, Wilders) maar hebben consequent de ogen gesloten voor de boodschap.

  Die boodschap is dat er een ideologie aan het infiltreren is in ons land, die ONverenigbaar is met onze cultuur, een cultuur van tolerantie, vrijheid van bijna alles: godsdienst, meningsuiting, nieuwsgaring, vereniging, onderwijs en ga zo maar door. Men kan olie en water niet mengen. In onze verlichte cultuur is geen plaats voor een ideologie die al deze waarden niet erkent en er stelling tegen neemt.

  De voornaamste exponent van die ideologie zijn totnutoe de Marokkanen. Een substantiëel daarvan is crimineel, parasitair en onwillig of onmachtig om zich in de Nederlandse maatschappij in te passen en aan te passen. Een ander deel ervan zwijgt en stemt dus toe. In alle grote steden zijn wijken waar het leven voor autochtonen niet langer leefbaar is. AL de autochtonen in AL die wijken hopen en bidden in stilte om minder Marokkanen. Zodat ze weer het idee krijgen in eigen land, in eigen stad en in eigen buurt te leven. Nu Geert Wilders van al die autochtonen de spreekbuis is geworden, is de hel losgebroken.

  Pim Fortuyn zei: “Ik zeg wat ik denk en ik doe wat ik zeg.” Prof. Pim is dus vermoord. Nu zegt Geert Wilders wat veel, heel veel, autochtone Nederlanders denken. En wat gebeurt er? Het Kabinet, de hoofdstroom media en heel de rest van politiek correct Nederland heeft hem, figuurlijk, al vermoord. Het wachten is alleen op een tweede Volkert van der Graaf. Die kans ziet om de beveiliging van Geert Wilders te omzeilen en hem de facto de wereld uit te helpen. Dan kunnen ze, net als bij Pim Fortuyn, hun krokodillentranen huilen: oh wat erg, wat verschrikkelijk, dit hebben we niet gewild. Yeah, right!

  Er zijn dan twee mogelijkheden. Het eind van het liedje kan zijn dat Nederland precies zoals in Saoudi Arabië hoofden en handen gaat afhakken, homo’s gaat ophangen en verkrachte vrouwen gaat stenigen. Of zoals in Turkije Twitter (Facebook en YouTube volgen) gaat blokkeren. Journalisten die een onwelgevallig geluid laten horen op gaat sluiten in de gevangenis.

  Of… er komt een soortgelijke volksgerecht op gang, zoals destijds de Kristallnacht. Maar dan gericht tegen al wat des islams en des moslims is. Begrijp me goed: ik roep er niet toe op, zet er niet toe aan, ben er geen voostander van. Maar als de regering volhardt in zijn politiek van pappen en nathouden en de wil van de kiezer blijft negeren, dan komt onherroepelijk het moment dat die kiezer het recht in eigen hand gaat nemen. Want de onvrede over de islam IS er. Door de andere kant op te kijken is die onvrede niet ineens weg.

  Resumerend: áls er haat gezaaid is, is die gezaaid (veroorzaakt) door de islam. Met als voornaamste handlangers het zootje in Den Haag en de quasi journalisten die allemaal koekoek-éénzang spelen. En de vermoorde onschuld uithangen.

  j.c.th.kohler@online.nl

  Like

  • Yvonne van Cleef zegt:

   Had je goed bekeken!Dit “hertje”heeft al heel lang een ban bij Elsevier.So what/Ik lees hem niet eens meer;inmiddels toch zo gekleurd als de neten!

   Like

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   Excuus mijnerzijds. Bovenstaande reactie is per ongeluk hier terecht gekomen. Had geplaatst moeten worden onder:
   DE ISLAM- EN MULTIKULKRITISCHE NEDERLANDER WIL GEHOORD WORDEN!
   j.c.th.kohler@online.nl

   Like

  • Wachteres zegt:

   @ j.c.th.kohler:

   “Het eind van het liedje kan zijn dat Nederland precies zoals in Saoudi Arabië hoofden en handen gaat afhakken, homo’s gaat ophangen en verkrachte vrouwen gaat stenigen”.

   In GB gaat dat feest naar alle waarschijnlijkheid straks beginnen; zie een vertaald artikel dat straks op de site komt.

   Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @ j.c.th. Kohler: 15.24. uur, op 25/3. U trekt de juiste conclusies! Ik heb U nog vaak op Elsevier uw reacties zien geven, totdat U net als ik daar ook een ban kreeg. Fijn, dat U nu op dit goede blog reageert. Hopelijk niet de laatste keer!

   Like

 52. friki zegt:

  Dat is mij ook overkomen op Elzevier. Heel veel mensen lezen deze site en zijn er erg blij mee.

  Like

 53. Luchtpint zegt:

  Bij Elsevier zullen ze waarschijnlijk de vervelende bourgeois neiging hebben om alles te overgieten met een licht verteerbaar sausje van gesofisticeerde diplomatie, dwz je moet alles genuanceerd in het midden laten zonder je ergens expliciet tegen uit te spreken, dat is voor dergelijke journalisten te barbaars-populistisch, namelijk. En zo’n publiek willen ze uiteraard niet. Daar voelen ze zich te verheven voor, de logica achter dat soort journalistiek of wat er voor moet doorgaan verbaast mij allang niet meer.

  Zoiets noem ik simpelweg: De Dictatuur Der Zelfgenoegzamen.

  Like

 54. Jade zegt:

  Met de reactie is niets mis, de naam E.J. Bron
  doet hen alleen sidderen van angst… 🙂

  Like

 55. Wans Horst zegt:

  Het lijkt alsof Elsevier willekeurig blokkeert, ik ken een paar mensen waarbij het ook is gebeurt nadat diegene een pro-Wilders commentaar schreef. Ik kom er niet, het blijft toch een VVD en dus PvdA site, net als de Telegraaf, alhoewel ze soms, heel soms, berichten hebben dat je denkt: daar kan ik wat mee…

  Like

  • Monalisa zegt:

   Wans Horst je hebt het over de telegraaf er zitten twee gasten op die daar alles mogen schrijven neem die Andreas_Toinfen als je even googelt kom je aan de weet wat voor man dat is, hij werkt voor de telegraaf dan zit daar een zekere jetse van dijk uit Arnhem onder vele nick namen helaas die mogen alles schrijven en katten naar andere daar, ze zijn pro europa en u misschien tegen dan komt u bij die krant niet aan bot.u stukje worden niet geplaatst.

   Like

   • Wans Horst zegt:

    Misschien zijn dat personages die het debat moeten doen oplaaien?

    Like

   • Monalisa zegt:

    Wans Horst ik denk het niet ze worden door onbekende af gekraakt tot het bot, ze hebben een plaat beton voor zich, als je toch een aantal keren verneder bent en dan toch weer stom schrijven Tja wad moet ik daar op zeggen.dan leer je het nooit.

    Like

  • Sjef Smeets zegt:

   Er komt nog een tijd dat de media begrijp dat het aan de leiband lopen bij de politiek over is.
   Maar dan hebben wij de schrijvende pers ook niet meer nodig. Het wordt dus tijd voor een open medium waar iedereen zijn gal kan spuien zonder een ban door de redactie

   Like

  • De Telegraaf en Elsevier hebben als motto; “We zijn niet links, we zijn niet rechts, we zijn gewoon eerlijk”!? Dat motto had Rita Verdonk ook. Nadat ze samenwerking met Geert Wilders had afgewezen omdat ze hem een radicaal vond. Nadat een moslim in een jurk in slecht Nederlands had gevraagd in haar straat waar Rita precies woonde. Angst… is een slechte raadgever!

   Like

   • Monalisa zegt:

    De Telegraaf en Elsevier hebben als motto; “We zijn niet links, we zijn niet rechts, we zijn gewoon eerlijk”!?Jack Terrible dan moeten ze nogmaals achter hun oren krabben waarom kreigen de mensen die de waarheid schrijven een BAN.

    Like

   • Volgens mij, Monalisa, omdat de reacties te rechts zijn… en omdat men rekening wil houden met de linkse moslimvrienden en natuurlijk met de lange tenen van moslims zelf.

    Like

 56. Max Braun zegt:

  Beste E.J. Bron,

  het lijkt erop dat Elsevier nu volledig dicht is gegaan voor reacties. Ik heb er nog één weten te plaatsen vanochtend, blijkbaar een “lek” dat inmiddels gedicht is na aanpassing van het artikel – waarmee ook de reactie is verdwenen.
  Ik heb het in elk geval wel tot het einde uitgehouden, met (zeer) regelmatig verwijderde reacties, maar nooit een blokkade of ban.
  Maar het blijft triest dat weer een kanaal voor “onwelgevallige” reacties lijkt te zijn gesloten. De pleuris staat blijkbaar op uitbreken?

  Vr. gr. (complimenten voor de site overigens, die ik nog niet kende)

  Like

 57. harry zegt:

  Persoonlijk ben ik wel eens bang , door mijn verschrikkelijk voorzichtige en correcte commentaren hier een ban te krijgen wegens chronische saaiheid .

  Like

 58. Tistochwat zegt:

  O, ik heb allang een ban van Elsevier omdat ik reclame zou maken voor de PVV.
  Ik ben er totaal niet rouwig om hoor; ze kunnen van mij de boom in met hun ‘policor’ nieuwsblaadje.
  Wat natuurlijk wél dieptriest is, is dat de waarheid over die smerige islam niet mag worden gezegd.
  Je mag alleen zeggen/schrijven wat de ‘policors’ in hun zieke brein denken.

  Like

 59. Sven zegt:

  Al enkele keren was mij opgevallen dat de redacteuren van Elsevier internet (mevrouw Isitman) censuur toepassen door een viertal reacties op verschillende onderwerpen te verwijderen. Ik heb haar daarop aangesproken in een reactie. Een keer was mijn reactie terug gezet en mijn ongenoegen in het toepassen van censuur verwijderd. Nu ben ik geblokkeerd omdat de heer Reiner het nodig vond om eerste mijn commentaar op een reactie van een lezer te bekritiseren om zijn woordgebruik en kennisgebrek over het onderwerp: de Zweedse minister van buitenlandse zaken vroeg om een onderzoek naar Israelische misstanden tegenover Palestijnse burgers. Mijn reacties zijn altijd: niet kwetsend, niet beledigend, niet opruiend. Wel met kennis van zaken. In dit voorval was de tendens van reacties negatief en mogelijk in het taalgebruik kwetsend. Ik bracht een tegengeluid. Tot mijn verbazing (printscreens van mijn reacties op deze verwijderingen aanwezig) vond de heer Reiner het nodig om mijn reactie te verwijderen en de daarop volgende reacries ook totdat hij mijn account blokkeerde. Mijn laatste reactie naar hem was: Dat hij censuur pleegt, en Elsevier daardoor censuur pleegt. Dat dit veelzeggend is over hem zelf.
  Wat ik zeer verontrustend vind is dat Elsevier met deze redacteuren censuur pleegt, de vrijheid van meningsuiting van mij beperkt, en zo meewerkt aan tunnelvisie.
  Elsevier is trouwens ook van mening dat zij geen reactie hoeft te geven op het blokkeren van een account.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s