De linkse goedmensch en Geert Wilders

Erik60

(Door: Erik60)

De laatste dagen lijkt het wel oorlog in Nederland. Niet zo zeer om de nucleaire top in Den Haag, maar om de uitspraken van Wilders. De Marokkanen en de linkse goedmenschen voelen zich door die uitspraken gekwetst. Natuurlijk is deze haat tegen Wilders op gang gebracht door de linkse media. Met medeweten van de verliezende linkse partijen, die bijna alle Nederlandse media in hun zak hebben. Niks over het verlies van de Pvda, VVD, Groenlinks en CDA, die bijna weggevaagd zijn door de kiezer. Wel alle dagen liggen zeuren over de uitspraken van Geert Wilders. Hoe gek wil je het in Nederland nog hebben!?

De gemeenteraadsverkiezingen van 2014 zijn eigenlijk nu al historisch. Bijna alle traditionele partijen hebben zwaar verloren. Behalve D66, dat een kleine overwinning heeft geboekt. Reden tot vreugde voor de linkse subjectieve media. Die paar procentjes leken wel een megaoverwinning voor D66. Hoe stom kun je dan als media zijn. Soms denk ik dat onze Nederlandse media geleid worden door een bende kleuters. Het constante demoniseren van Wilders voor zijn uitspraak over Marokkanen. Als je er eenmaal over hebt geschreven of gepraat op tv of radio, welk  nut heeft het dan nog om er over te blijven zeuren. Voor de links georiënteerde media heeft het bashen van Wilders veel nut. Zo hopen ze dat zijn partij uiteen zal vallen of erger dat er iemand zal opstaan die het karwei zal afmaken, zoals toentertijd met Pim Fortuyn gebeurd is.

Dag in dag uit staat Geert op de voorpagina’s van de kranten. Om gek van te worden. De kleutermentaliteit van de media kent geen grenzen. Zo zag ik deze week op de voorpagina van het Algemeen Dagblad een foto van Obama met drie zoenen op zijn foto. Er stond bij “Meneer de president, in Nederland geven wij drie zoenen.”  Om je dood te schamen als journalist. Dit zijn nou onze media.  Slijmen en het onderkruipsel uithangen met al wat links is. En zij schamen zich er nog niet voor ook.  Denken de gevestigde Nederlandse media soms dat de Nederlandse lezers kinderen zijn? Is het daarom dat zij hun lezers behandelen als kinderen? Wat een bende linkse onderkruipers. Je wordt er doodziek van. Dit heeft niks mee met objectieve media te maken. De media moeten de lezers, kijkers en luisteraars objectief informeren en geen subjectieve feiten weergeven.

In plaats van de dagelijkse problemen bij de naam te noemen, blijven ze gewoon op de linkse manier verder doen. Nu heeft de kerk zich ook voor het karretje van de media laten spannen. Zij is ook begonnen met het bashen van Wilders. Hierbij hebben ze zelf moslims in de kerk uitgenodigd. In het huis van God hebben zij hun grootste vijand ontvangen. Een vijand die hen met groot genoegen zal vervolgen als het hem uitkomt. En dat geld ook voor de linkse media die nu meeheulen met de moslims.  Indien de moslims aan de macht komen, zal er niet veel meer van de huidige media overblijven, vrees ik.  Maar de kerk kan je niet meer serieus nemen. Zij is echt niet zo verdraagzaam als ze zich voordoet.  Moest Maxima, die katholiek was, zich niet bekeren tot de gereformeerde kerk voor ze mocht trouwen met prins Alexander? En heeft de kerk niet meegeholpen met het vervolgen van de Joden in de Tweede Wereldoorlog? Waar blijft de Nederlandse kerk trouwens met het veroordelen van de massale christenvervolgingen in het Midden-Oosten? Waarom horen wij hem daar niet over? Is ze soms bang om zijn moslimvriendjes voor het hoofd te stoten? Ik wil me niet inlaten met een instelling die meer om een ander wreed “geloof” geeft dan om zijn eigen volgelingen. Want dit doet de kerk. Partij trekken voor een ander “geloof”, dat een jihad voert tegen christenen en hen massaal executeert door hen te proberen uit te roeien. En wat vindt de kerk van het feit dat christenen Marokko uitgezet worden? Alleen om de zogenaamde veiligheid van het land te waarborgen, omdat er anders rellen zouden kunnen ontstaan. Als je dit als kerk tolereert, ben je echt niet goed wijs. Waarschijnlijk zijn het zelfmoordneigingen van een instelling die zichzelf niet meer serieus neemt en volledig het noorden kwijt is.

Zo is ook de Nederlandse politiek het noorden kwijt. Indien deze de immigratie niet zo ver uit de hand had laten lopen en op tijd had ingegrepen, was er geen Wilders nodig geweest. Maar deze tijd is Geert Wilders nu eenmaal nodig in Nederland en ook in Europa. Er moet toch iemand partij kiezen voor de gewone Nederlander of autochtone Europeaan die in de steek gelaten is door de traditionele partijen. En dat doet Geert Wilders. Hij is vóór ons en niet zoals de anderen tégen ons. Waarom moeten wij altijd maar solidair zijn met anderen die niet veel goeds op hebben met ons? Waarom gaan wij Nederlanders niet eens massaal een klacht neerleggen tegen die Marokkanen en moslims die ons bespuwen en uitschelden als ze in groep zijn? Waarom zijn onze politici en de kerk niet verontwaardigd als imams oproepen tot haat tegen christenen? Waarom? Omdat het linkse goedmenschen-kamp nu eenmaal vol idioten zit die te veel luisteren naar de idealen van de linkse kerk. En die andere ongelovige linkse zogeheten goedmenschen zijn zakkenvullers die hun eigen soortgenoten haten. Al die linkse goedmenschen hebben veel PVV´ers bang gemaakt, zodat ze er snel de brui aan gaven. Wel Geert, jongen, een goede raad van mij. Treur niet om deze mensen. In nood leer je je echte vrienden kennen.  Zij die nu opgestapt zijn, zijn geen knip voor de neus waard. Zij hebben geen karakter om politiek te voeren.  Weg ermee. Zoek andere goede mensen, met een stevig karakter, die wel tegen een stootje kunnen. Het zal uw partij en Nederland wel varen.

Screenshot_20Door:
Erik60
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", Appeasement, Dhimmitude, Geert Wilders, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, PVV. Bookmark de permalink .

35 reacties op De linkse goedmensch en Geert Wilders

 1. Tom Hendrix zegt:

  Goed artikel Erik60, en nu denk ik terug, aan de historische woorden van de vermoorde Pim Fortuyn: ” Ze kunnen me afmaken, het zij zo. MAAR MENEER HET PROBLEEM BLIJFT”. En het probleem zijn de MAROKKAANSE CRIMINELEN, en de perfide weerzinwekkende Islam. En de politieke partijen, buiten de PVV en de SGP, zijn ze ALLEMAAL VOOR ISLAMISERING!

  Like

 2. Die Gerard de Korte toch! zegt:

  Er is door een foute vertegenwoordiger van de Katholieke Kerk een mis oopgedragen tegen Geert Wilders.
  Deze foute figuur is de linkse bischop van Groningen de heer Gerard de Korte.
  Als ex-katholiek voel ik mij niet aangesproken of vertegenwoordigd door dit in mijn ogen stuk vuilnis. Om als (ex) -katholiek een bischop een stuk vuilnis te noemen doe je niet gemakkelijk. Ik heb dit stuk schorriemorrie al enkele jaren geleden zelf persoonlijk zo genoemd. in een e-mail, aan deze landverrader. Verwonderd dat uitgerekend dit stuk vuilnis meent de Katholiek op deze manier te moeten vertegenwoordigen ben ik dus niet.
  Hear, hear. Op dit ogenblik staat Opsporing Verzocht aan op t.v. : De lichtgetinten komen in een ijltempo voorbij. Hoezo discrimineerde Geert Wilders? Omdat de waarheid is: Het woord Marokkaan is een synioniem voor misdager? Wil de linkse “Kerk” dit niet weten?

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  O ja, ik zag Wilders het woord voeren, over de VUILE LAFFE AANVAL van de rest van de 2e SLAAPKAMER! Hij zette de LANDVERRADER en LAMLUL PECHTHOLD goed op zijn plek. Het RODE, en GROENE en de rest van CDA,VVD,CU,SP zijn debet aan HAATZAAIEN TEGEN ONS! Val toch allemaal hartstikke dood VERRADERS van KAMERLEDEN! SHAME ON YOU!

  Like

 4. Monalisa zegt:

  even wat ander ik zag een kernenergie demonstratie in petten maar ik miste 1 man en julie mag raden om wie het ging.

  Like

 5. @ Tom Hendrix, 25 maart 2014 om 22:14

  Heb je een linkje, Tom? Dat wil ik wel even zien.

  Like

  • Daiyu-ninja zegt:

   Geweldig gesproken!
   M.Bosma heeft helemaal gelijk.
   Kijk maar naar de goedmensch Halsema. Die haalde haar kinderen van de zwarte school, want haar koters waren geen sociaal experiment en ze vond dat er teveel hoofddoekjes waren.
   Maar ondertussen halen de ‘zogenaamde’ goedmenschen die hoofddoekjes WEL met vliegtuigen vol hiernaartoe.
   De schijnheiligheid ten top.

   Like

 6. Jan Wandelaar zegt:

  Turkey’s active role in aiding and abetting extremist groups in their targeted attacks against the Christian and minority populations in Syria.

  http://asbarez.com/121007/reports-cite-80-dead-in-kessab-churches-desecrated/

  Like

 7. lucky9 zegt:

  “Nu heeft de kerk zich ook voor het karretje van de media laten spannen.”
  Als atheïst heb ik daar vragen bij! Wat is het verschil tussen de linkse kerk en de media?
  Weet wel, ik maak abstractie van alle godsdienstwaanzinnigen. Waanzin blijft waanzin, uit weke hoek die ook komt.
  “Waarom gaan wij Nederlanders niet eens massaal een klacht neerleggen tegen die Marokkanen en moslims die ons bespuwen en uitschelden als ze in groep zijn? Waarom zijn onze politici en de kerk niet verontwaardigd als imams oproepen tot haat tegen christenen? Waarom?”
  Krak er boem op! Geldt ook voor Vlaanderen overigens.

  Like

 8. cas slee zegt:

  Eindelijk iemand die er verstand van heeft en er normaal over praat

  Like

 9. Jan zegt:

  “Van Ojik wilde met het debat een “krachtig signaal” afgeven.”
  En dan te bedenken dat GL een criminele organisatie is bestaande uit inbrekers, krakers, criminelen, brandstichters (Makro) en geweldplegers.

  Like

 10. de 13de imam zegt:

  Het is vooral een gotspe dat de goedmensch nooit ter verantwoording wordt geroepen. Neem nu de anti-Wilders manifestatie van afgelopen zaterdag: Openlijke Israelhaat en een zwarte Jihad vlag bij de Dokwerker. Wilders moest zich destijds openlijk verantwoorden voor de aanwezigheid van prinsenvlaggen. Ondertussen laat de goedmensch zich openlijk in met Al Qaida sympathisanten maar niemand die zich daar druk over maakt. Zo is het in linkse kringen ook heel trendy om je in een T-shirt te hullen met met daarop de tekst ” Global Intifada”. En deze shirts kun je dus hier bestellen: http://socialisme.nu/blog/winkel/detail/17/t_shirt/Global_Intifada

  Behalve Al Qaida steunt de goedmensch dus ook nog eens open en bloot HAMAS en Hezbollah. Leg dat maar eens uit goedmensch! En de kerken doen ook mee, ook dat nog.

  Like

 11. Frans Brassens zegt:

  DIT GELÓÓF JE TOCH NIET ???

  Nou had ik in een eerder blog (elders) ‘minister’ Timmermans al helemaal afgeserveerd (14 maart j.l.), maar wat ik nu weer tegen kwam is de smerige, uiterst doorzichtige én KINDERACHTIGE manier waarop dit stuk onbenul OP EEN ÉRG ONINTELLIGENTE WIJZE zaken bij elkaar schraapt om te misbruiken in een alsmaar herhaalde poging de PVV te beschadigen.
  Iets wat tot mislukken gedoemd is omdat de rijen in de PVV zich inmiddels al weer hebben gesloten.
  Wat een sukkel is dat ventje toch, vertegenwoordiger van een bij de gemeenteraadsverkiezingen vernietigend verslagen PvdA !
  Áls hij ergens nog énig krediet had bij mensen met een goed verstand, dan is hij dat nu óók kwijt.
  Lees en huiver, huiver om het feit dat valse oetlullen minister kunnen worden:

  MINISTER TIMMERMANS: Rusland bluft, NET ALS GEERT WILDERS

  Minister van Buitenlandse Zaken Frans Timmermans (PvdA) merkt dat Rusland wel degelijk pijn heeft van de verwijdering uit de G8, het overleg tussen de voornaamste industrielanden. Zijn Russische ambtgenoot Sergej Lavrov speelt een ‘spel’. Dat zei Timmermans dinsdagavond in het actualiteitenprogramma Nieuwsuur.
  Bluffen
  ‘Rusland wil als wereldmacht gezien worden. En als andere wereldmachten dat niet erkennen doet dat pijn,’ wist Timmermans.
  VERVOLGENS MAAKTE HIJ EEN VERGELIJKING MET DE PVV-LEIDER.
  ‘Als Wilders wordt aangevallen, gaat hij nog harder schreeuwen dan hij anders doet. In de hoop iedereen te overbluffen. Dat is wat je Rusland ook ziet doen.’
  (Bron: Elsevier)

  Like

 12. alidas1 zegt:

  De wolf en de zeven geitjes.
  De christen geitjes gingen trouw naar de kerk.
  Geloofden nog in hun eigen sprookjes.
  Ze geloofde niet dat de boze wolf zo slecht was
  Ze zeiden dat doet de boze wolf niet hij is best lief.
  Er moeten nog veel meer geitjes komen.
  En hij vrat ze op met huid en haar die Christen geitjes

  Like

 13. jowitteroos zegt:

  tegenactie:

  Hierbij doen wij, PVV-ers en Niet PVV-ers aangifte tegen de voortdurende Hetze tegen een democratisch gekozen Partij de PVV en Geert Wilders en zijn kiezers.

  We doen aangifte tegen de staat en de burgemeesters en de media voor aanzetten tot haat.

  Geef uw naam, adres en telefoonnummer op via henk.meijer@kpnmail.nl

  Henk heeft contact gehad met de politie en een tegenactie zou zeker kans van slagen kunnen hebben. Wij hoeven niet allemaal naar de politie toe en kunnen voldoen met bovenvermelde gegevens te mailen naar Henk. Die verzorgt de aangifte verder.

  Like

  • Martha N zegt:

   Jo, ik heb mijn adres gegeven, het is hoog tijd, wij hoeven ons niet langer te laten beledigen..! Wij zijn trots op ONS Nederlandse bloed, mag het, wij zijn trots op eigen land (waren) mag dat. Terug naar eigen waarden en eigen land WIJ zijn trots op Nederland, wij zijn trots op ONZE cultuur. Wij laten ons niet langer beledigen door eigen politici en mensen die hier vriendelijk ontvangen zijn. Genoeg is genoeg!

   Like

 14. Geronimo zegt:

  Voor iedereen die meent dat de Marokkanen-vraag van Wilders racistisch is, vergelijk dan even met onderstaand nieuws.

  Eerst dacht ik aan verzonnen kolder – want nergens enige commotie op de Belgische media, geen klachten of landelijke opschudding, of morele veroordelingen van welke kant ook om zoveel racistische brutaliteit – maar nee, het verhaal bleek echt, echt waar !!

  De “De Morgen”, voor de onwetenden onder u, is nl. een Belgisch/Nederlandstalige krant van onbesproken linkse en progressieve signatuur, iedereen “pamperend” zolang het maar niet over het eigen volk gaat, en met alle kenmerken daaraan verbonden m.b.t. journalistieke waarheid en objectiviteit, zich obligaat dagelijks badend in een stinkend bad van geconcentreerde politieke correctheid. Kortom, de typische “gutmenschen-mentaliteit”, zoals we die intussen al overal ter wereld zijn beginnen kennen.

  De foto in kwestie moet u echt eens gaan bekijken op:
  http://www.golfbrekers.be
  onder de titel: ” De Morgen: grappig? geplaatst op 25 maart ll.
  Doen. Je gelooft je ogen niet !

  Ik citeer verder:
  (Het volledige art. kan u nalezen op: http://www.vlaamsbelang.org/nieuws/10647)

  “De Nederlandse nieuwssite Joop.nl – nóg linkser dan De Morgen – haalde zwaar uit naar de krant. Zo zie je maar dat iedereen plots tot racist kan uitgeroepen worden… De Morgen kruipt nu door het stof en schaamt zich diep. Het was “een smakeloze grap”, klinkt het verontschuldigend. “De context is verloren gegaan.” “Aarzel niet om ons erop te wijzen als we nog een keer uit de bocht gaan,” schrijft Bart Eeckhout. Maar de krant gaat in haar gewone en politieke berichtgeving bijna elke dag uit de bocht. De context gaat nogal vaak verloren in De Morgen. Misschien moet de redactie in haar weekendbijlage toch eens zo’n voorgedrukt klachtenformulier aanbieden. Of zijn de lezers van De Morgen al zo geïndoctrineerd dat ze het niet meer merken als de krant de waarheid geweld aandoet?

  Net nu nieuws- en krantenredacties alle registers opentrekken tegen Geert Wilders en het Vlaams Belang, ligt De Morgen onder vuur. Wegens een racistische grap. Leedvermaak is toegestaan.

  De Morgen pakte afgelopen weekend uit met een heuse Obama-bijlage waarin de Amerikaanse president zowat heilig werd verklaard. En dus was het even schrikken bij de cartoon die in de satirische bijlage, The Daily Herald, opdook. Daarin werden Barack en Michèle Obama afgebeeld met het hoofd van een aap. Het hek was van de dam en de redactie werd overstelpt met klachten. Of er bij de politie ook voorgedrukte klachtenformulieren ter beschikking liggen, is niet bekend…”

  Lees meer hier…

  hier Mea Culpa

  en hier The Independent. Zowat heel de wereldpers weet nu dat er zich in het land b, het land van de EU en de NAVO, een extreem-racistische gazet bestaat: De Morgen.

  Ter afsluiting:

  EN HIER EEN UITTREKSEL UIT DE BOETEDOENING IN DE MORGEN ZELF: JE MOET MAAR DURVEN !!

  http://www.demorgen.be/dm/nl/16340/Media/article/detail/1826785/2014/03/24/Is-De-Morgen-racistisch.dhtml

  “Lachen met racisme blijft, zo blijkt nu weer, een dunne lijn. Dat gaat niet eens over vrije meningsuiting, maar over goede smaak. Juist op een moment waarop de Nederlandse politicus Geert Wilders zich te buiten gaat aan ernstige racistische provocaties, ligt dit thema ook bij ons weer gevoeliger. Het verklaart ten dele waarom de mislukte Obama-grap ook vanuit Nederland zoveel hevige reacties uitlokt.”

  En u dacht dat deze linkse krant het vuur aan de schenen zou gelegd worden daarvoor? Nee hoor, even wat excuses formuleren op de VRT, toegeven dat het fout was etc. Linkse vrienden ondereen maken het elkaar nooit lastiger dan nodig.

  Maar Wilders gaat zich, volgens dezelfde De Morgen, te buiten aan ERNSTIGE RACISTISCHE PROVOCATIES. Hun eigen stunt was naar eigen zeggen maar een beetje om te lachen met racisme.

  Wat zou Geert Wilder’s deel zijn geweest bij het publiceren van dergelijke wansmakelijke en racistische foto? Zou men zijn excuus hebben aanvaard dat het fout was geweest van hem? De vraag stellen is ze beantwoorden. Het Vlaamse VB is destijds door de verenigde Belgische politieke krachten voor heel wat minder veroordeeld. Voor heel wat minder. Dat van die twee maten en twee gewichten, weet u wel.

  Maar geen nood voor de rode De Morgen. In een gezellig “links onderonsje” op de Belgische staatszender VRT, mochten ze één en ander in een meer dan vriendschappelijk sfeertje komen vergoelijken en bagatelliseren. En er was al evenmin noemenswaardige kritiek voorzien bij de zorgvuldig uitgekozen andere gasten. Je ziet van hier.

  Kijkt u maar even mee in het programma Reyers Laat – 25/03/14 via onderstaande link:
  http://www.deredactie.be/cm/vrtnieuws/videozone/programmas/reyerslaat
  en “geniet” met volle teugen van zoveel linkse schijnheiligheid en manipulatie. Socialisme is werkelijk internationaal.

  Wie het nu nog niet snapt, waar ook ter wereld, is ziende blind.

  Like

 15. Jean zegt:

  Op 22 mei in NL en op 25 mei in de overige landen in Europa rekenen we af met de EU bende én de linkse ratten, zeker weten.
  Rood groen en blauw zetten we in de kou.

  Like

 16. Thomasson zegt:

  Prima artikel van Erik60. Hij slaat spijkers met koppen. De reden waarom politiek Nederland en de media zo tekeer gaan tegen Wilders kan met een woord worden gevat: ANGST. Ze voelen de koude wind. Het zware verlies van PvdA en de overwinning van de PVV in Almere en Den Haag in de gemeenteraadsverkiezing, kan niet zo maar voorbij gaan. Als men de ziel van de “Gutmenschen” bloot legt, ziet men dat zij helemaal niet zo gekwetst zijn. De Marokkanen kunnen hen een worst zijn. De heibel is niet persoonlijk, het is business!. Linkse- en andere traditionele partijen, die verzot zijn aan multiculturele samenleving, kunnen het idee niet verteren dat ze in de nabije toekomst hun macht zouden verliezen. De arrogante subjectieve media heeft het moeilijk met de groeiende scepsis van ‘het autochtone voetvolk’. De ‘Pravda media’ verliest haar greep. Dag in, dag uit staat ‘Geert de verschrikkelijke’ op de voorpagina’s van de kranten. Maar hoeveel aandacht heeft de media en de traditionele partijen geschonken aan de vervuiling van de ‘Dokwerker’ monument met de Jihad vlag? Waarom bleven de “Gutmenschen” verder marcheren in de ‘Parodie tegen racisme’ toen ze zagen de opschrift op borden “Wilders is de hond van Israël”? Sommige van de demonstranten begonnen (uit gewenning?) te schreeuwen ‘Allah Akbar’. Dat staat gelijk aan de nazi “Sieg Heil”. Er is weinig verschil tussen ´kapo del kapi´ Allah en Adolf Hitler. Beide zijn bloeddorstige despoten. En not de Jihad vlaggen erbij? Deze vlag staan gelijk aan de hakenkruis vlag. Het heeft dezelfde strekking. De demonstratie “Tegen Racisme” was een parodie. Het is te vergelijken met iemand die in demonstratie voor mensenrechten marcheert, terwijl hij draagt een SS uniform of de uniform van de NSB. De ´vredelievende duiven´ moesten bij het zien van de Jihad vlaggen en het boord “Wilders de hond van Israël” direct weggaan.

  Like

 17. Martha N zegt:

  Bedankt Martin Bosma… Goed gesproken…

  Like

 18. Avidia zegt:

  Nou, zo gek als nu, doodsangsten hebben zij door onze Geert:-}}}}

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s