Eerste en Tweede Kamerfractie PVV steunen Wilders

Screenshot_20

De Senaatsfractie van de PVV staat nog steeds achter Geert Wilders. Ook uit de Tweede Kamerfractie van de partij is na een overleg met de fractievoorzitter niemand opgestapt.

Wilders heeft er vertrouwen in dat de PVV de crisis van de afgelopen dagen te boven komt, zei hij dinsdagmiddag: ‘We gaan hier sterker uitkomen.’ Met Lilian Helder is Wilders nog in gesprek, maar beiden laten zij weten dat zij goede hoop hebben er samen uit te komen.

Lees verder>>>
(h/t Wachteres)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Geert Wilders, PVV. Bookmark de permalink .

10 reacties op Eerste en Tweede Kamerfractie PVV steunen Wilders

 1. Tom Hendrix zegt:

  En ik sta weer 100% achter Wilders en de PVV. Ik lees net op http://www.geenstijl . nl, een oproep om Opa Vlemminx, in elkaar geslagen door een lichtgetinte- en ik verrek als het geen Marokkaan was- om hem een kaartje te sturen als bemoediging! Sympathieke actie van hun! Verder ben ik zeer bewust van het feit, dat de RODEN de VVD,CDA,D66 en GL uiteraard NIETS hierover zullen zeggen, de vuile huichelaars en hypocrieten!

  Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  O ja, en de reacties op Elsevier zijn positief voor Dhr. Wilders, althans tot nu toe het merendeel. Walgelijk hoe de RODEN der OMROEPEN en kranten- waaroder de “TELEVAAG”, meehuilen met het RODE GEPEUPEL en de huichelaars van politiek correct D66,CDA,VVD,GL,CU!!

  Like

  • harrynl007 zegt:

   De naam Witteman zegt al genoeg. Deze smerige linkse overbetaalde rat speelt samen met hoerenloper Pauw een geniepig spel hier in Nederland. Trouwens Mathijs van de nieuwe Kerk doet hier ook aardig aan mee. De massa smult van dit achterlijk stuk TV maken.Zij verkondigen HUN mening en lopen als makke schapen naar het politiebureau om aangifte te doen.
   In Nijmegen maken ze het helemaal bont. De burgemeester daar, Bruls, roept zijn stedelingen op om ook, in navolging van zijn bestuur, om aangifte te doen.
   Deze volgevreten zakkenwasser heeft Venlo, zijn vorige gemeente, met grote schulden achtergelaten.
   Ik wel echter de grootste gladjanus niet vergeten. hoe dom kan je zijn om op de Satanpartij van mannetje Pechtold te stemmen. Deze lul aast slechts op 1 ding. Een goed betaalde baan in het Europarlement.
   Maar Geert en zijn echte volgers hebben dit spel allang door en vechten voor een BETER NEDERLAND!!!

   Like

 3. s breget zegt:

  Na de asociale schofterige kamerleden van de 2kamer gezien te hebben met Pechtold voorop deze personen zijn werkelijk van elk fatsoen gespeend net zo asociaal als de marokkanen die ze zogenaamd verdedigen die zich rot lachen om de tweedracht die er gezaaid word maar in werkelijkheid als uitschot van de maatschappij worden gezien door alle kamerleden maar die stomme maroks hebben het niet eens in de gaten hoe ze worden bespeeld.

  Like

 4. lucky bee zegt:

  Ik hoop dat mijn kerk niet door de CU of de SGP besmet wordt.

  Like

 5. lucky9 zegt:

  Wilders is een uiterst bekwame politicus. In het nieuws komen en blijven met één gemeente waar zijn lijst de grootste wordt, en met een extreem logisch gestelde vraag tegelijk een paar politiek correcte mollen (substantief, geen werkwoord) uitroken.
  Je moet het maar kunnen! Proficiat Geert. Doe zo voort.

  Like

 6. dgneree zegt:

  Maurice de Hond haastte zich om kwijlend 5% verlies voor de PVV te claimen, terwijl de verkiezingen net een geweldige klap waren voor de zittende partijen. Die 5% gaat zich dubbel en dwars terugverdienen., let maar op. nog 2 maanden voor de verkiezingen en de EU kraakt in al zijn voegen.
  Maar laat u niet in slaap sussen: er is een gevaarlijke ontwikkeling aan de gang. de samenleving wordt tegen zichzelf uitgespeeld. Wat dat betekent is voor eenieder niet tevoorspellen.

  Like

 7. Pingback: DE BEDREIGENDE STOK IN HET NEDERLANDSE HOENDERHOK! | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s