Iedereen wil weg…

Screenshot_29

(Door: Wans Horst)

…en niet alleen omdat we in Nederland vaak geen zon hebben als we vrij zijn, alhoewel een vakantieoord wel het eerste is waar de meeste werkende Nederlanders willen zijn. Het mantra dat de Nederlander een zeikerd is, dat het nooit goed genoeg is, komt vaak van mensen die zelf niet de mogelijkheid hebben aan deze ellende te ontsnappen. Vraag een willekeurig persoon wat hij zou doen met een paar miljoen en geheid dat je als antwoord krijgt: “Verhuizen naar het buitenland.” De Nederlandse markten zijn overgereguleerd door socialistische maatregelen, om maar vooral de arbeider niet het idee te geven dat hij ooit uit zijn benarde situatie zal geraken. Het socialisme is nooit voor de arbeider geweest en zal dat ook nooit worden.

Friezen spelen al langer met de gedachte om zich onafhankelijk te verklaren, maar de inwoners van Venetië hebben eindelijk de moed bijeen weten te rapen om het daadwerkelijk te doen, nu maar hopen dat hun stem in ieder geval wel gehoord wordt. Ik zie de VS al troepen naar Rome sturen om de ‘democratie’ aldaar te ‘handhaven’…

“Maar we hebben het toch goed zo met z’n allen?” Waarom wil iedereen dan weg? Ik en velen met mij zullen “verwend” zijn, ik noem het vrij kunnen denken. Wie, bij z’n volle verstand, wil er nou onderdrukt worden door een stel midlifecrisis-types die het onzalige idee hebben postgevat om koning en koninginnetje te spelen over een groep mensen, wie speelt vrijwillig mee met deze farce? Niemand! Dus zijn wij allen slaven. “Maar we zitten niet in een gevangenis.” Vrij zijn we ook niet! Het verschil tussen een half open inrichting en ‘vrij’ zijn is niet erg groot. Als je er even goed over nadenkt kun je beter nog in die half open inrichting zitten, gezellig zo met z’n allen beroepsinformatie uitwisselen, geen verantwoordelijkheden, altijd mensen om je heen…
Ouderen zouden ook ineens met respect behandeld worden, misschien is dat wel de weg om te gaan.

In een land als Nederland waar een patriot als Geert Wilders binnen een week z’n partij half afgebroken kan zien, 5 zetels verlies, ben ik bang dat de springerige Nederlander niet meer verdient dan een kabinet van PvdA en VVD.

Screenshot_27

Velen met mij zien de ziekelijke spelletjes die de oude politiek speelt met Wilders, hoe zij hem proberen klein te krijgen middels een stroperig bureaucratisch apparaat, welk enige doel het is om stroperig te zijn, zodat het volk in ieder geval geen ruimte heeft om rationeel na te denken, terwijl het bestolen wordt ten gunste van een gebied dat belanghebbenden maar hebben aangeduid als de Derde Wereld, zodat daar maar voldoende geld naartoe kan om de Nederlandse bedrijven die daar operatief zijn te sponsoren.

Niet alleen Wilders wordt in een hoek gedrukt door hoofdzakelijk de media, maar de mensen die PVV stemmen krijgen ook een last op hun schouders dankzij de ‘mening’ van mensen die enkel en alleen elkaar kunnen na papegaaien. Zulk volk is te lui om een eigen mening te vormen op basis van feiten, zij zou er goed aan doen niet te bezuinigen op de gewone omgangsvormen, niet de egocentrische houding aan te nemen en vooral niet Wilders te laten vallen. Wilders kan straks ieder willekeurig persoon die nog PVV stemt zonder bedenkingen een positie binnen die partij laten bemannen, deze personen steunen hem door dik en dun, deze mensen erkennen welke last Wilders in hun naam al een goed deel van zijn leven draagt. Mensen die hem afvallen of aanvallen zijn gewoon levensmoe of hebben geen ‘trek’ in het opkomen voor vrijheid in het algemeen. Ik heb tot op heden geen enkel ander motief kunnen destilleren uit de geesten van autochtone wensdenkers (links). Zij hebben geen zelfrespect, laat staan respect voor anderen en dan heb ik het niet over het respect waar Marokkanen het altijd over hebben. Die laatste vorm van respect is namelijk niets meer of minder dan oikofobie, oftewel haat jegens het eigene, het bekende, het vertrouwde.

De Nederlander is sinds 1966 ver gezakt qua zelfrespect. Toen was zelfrespect nog iets meer dan blij zijn als je voetbalclub had gewonnen.

Screenshot_28

Door:
Wans Horst
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Nederland. Bookmark de permalink .

54 reacties op Iedereen wil weg…

 1. Willie zegt:

  Is er nog 1 land op deze globe te noemen waar het niet dezelfde rotzooi is ??? Als men ergens toch welkom zou zijn is het alleen voor je centen , zijn die op of heb je er geen dan kan je verrekken . Dus het Marines motto gaat nog altijd op : Run, And You’ll Die Tired

  Like

  • harrynl007 zegt:

   Willie, gelukkig zijn er nog landen waar je terecht kan. Maar die liggen niet in Europa!!!

   Like

   • Willie zegt:

    Harry , waar dan ?? Azie ??? Opgepast of je wordt je kop afgedaan (veel muslims ) , China?? Voor t minste afgeknald , Afrika ?? Denk aan fanatieke moslim koppensnellers ,zelfs in Zuid Afrika ben je als blanke niet veilig meer : Australie ? Misschien , maar die heulen ook met obomba mee , en nu zijn we in de USA : daar schieten de flikken gewone mensen zomaar dood ,Zuid Amerika ?? Hahahah , drugkartels die moorden en ook koppen afsnijden Misschien komt Rusland nog in aanmerking maar daar in die omgeving stinkt het ook naar oorlogen
    Tijd dat je jezelf eens meer informeert over de wereld situatie

    Like

   • delamontagne zegt:

    Er heeft hier een tijdje terug een artikel gestaan erover: het enige continent dat nog “moslim-vrij” is, = Z-Amerika.

    Like

   • BertG. zegt:

    Volgens mij is de enigste plek waar ze niet zitten de Zuid pool.
    Even wennen misschien maar geheid dat je er geen 1 tegenkomt.

    Like

   • meneertje zegt:

    In Japan laat men ook geen moslims toe.
    Maar evenmin andere immigranten.
    Dus daar schiet je niet mee op…

    Like

 2. Pingback: Iedereen wil weg… | burgelijkongehoorzaam

 3. harrynl007 zegt:

  Wans Horst, een zeer terechte conclusie!!! Een conclusie die ik al zo’n 20 jaar geleden getrokken heb. Na bijna 40 jaar hard ploeteren ben ik geen stuiver rijker geworden. Pogingen om een eigen zaak te beginnen werden/worden door de r(overheid). haast bijna onmogelijk gemaakt.
  Het laffe Nederlandse volk dat gemanipuleerd wordt door de haast maffiose MSM laat zich langzaam in een hok duwen, niet beseffende dat het islamitisch gevaar steeds dichterbij komt.
  Ik blijf er echter niet op wachten totdat deze Nederlanders wakker worden.
  Binnen 2 jaar ben ik weg uit Europa.
  IK VERTREK!!!

  Like

  • Willie zegt:

   Trouwens Harry, ismamitisch gevaar zeg je ?? Kijk maar naar de USA,stikt er van , Indonesie en die Aziatische landen begint ook .Die zitten gewoon OVERAL

   Like

  • lucky9 zegt:

   Groot gelijk over de hele lijn. Ondernemen is nutteloos geworden in de hele Nederlanden.
   Wat je creëert wordt onmiddellijk grondig vernietigd door een islamofiele roverheid.
   Wie zo dom was hier alles te investeren in vastgoed is er aan voor zijn/haar moeite.

   De enige oplossing is een ‘meedogenloze revolutie’ waardoor de linkse idioten en de hypocrieten van D66, de CDA en de CD&V eind mei 2014 weg geveegd worden richting prullenmand en vergeetput van de geschiedenis.

   Hopelijk worden ze ooit bestraft door Nürnberg 2.0 !

   Like

  • meneertje zegt:

   @Wans Horst; 23:17,
   Die lijst is van 2005, zie ik, dus verouderd.
   Inmiddels is vrijwel overal het percentage moslims fors toegenomen.

   Like

   • Wans Horst zegt:

    Ik zag het ook, volgens mij is het zo dat de Nederlander vooral dom gehouden moet worden waar het naartoe gaat met de wereldwijde islamisering. Alle partijen behalve de PVV hebben aan het begin van het vorige kabinet al een fatwa uitgevaardigd dat de islamisering niet bestreden mag worden.

    De tijd van speculeren is voorbij, ons kabinet wil ons niet. Maar, denk ik dan, hoe gaat men de uitkeringen (verkapte Jizja) bekostigen als de Kafir niet langer Nederlandse galleislaven zijn?

    Like

  • BertG. zegt:

   Dat is van de regen in de drup belanden. Lekker weer of niet.
   Dan zit je er middenin. En laat vooral niet merken dat je iets met een christelijk geloof heb want dan kan het ook niet lang meer duren.
   (artikel hierover staat er al.)

   Like

 4. eg regs zegt:

  Interessant dat de auteur het jaartal 1966 noemt.Toen was er namelijk een Zuidafrikaanse premier die zich expliciet inzette om Nederlanders immigranten die kant op te halen.Deze ontsnappingsroute ligt al 2 decennia niet meer open voor ons,maar daar hebben we het zelf naar gemaakt.Het land dat ook voor onze bedrijven de rode loper uitrolde,het land dat tijdens de watersnoodramp ons als eerste te hulp kwam;dat land en dat volk moesten we,toen het al reeds met het gezicht in het zand getrapt was,nog even de dolksteek in de rug toedienen.Onze ellende is een gepaste -maar gelukkig vooralsnog zeer milde- straf voor het ten hemel schreiende verraad wat wij gepleegd hebben.

  Like

  • Republikein zegt:

   Hoe kan ik het goedmaken?

   Like

  • Wans Horst zegt:

   “Voor het ten hemel schreiende verraad wat wij gepleegd hebben”

   Wij? Ik kan persoonlijk evenmin verantwoordelijk gehouden worden voor de wandaden van het zootje ongeregeld in Den Haag heden ten dage als toen.

   De enige momenten dat er over “wij” Nederlanders gesproken wordt is als er iets “fout” is gegaan, als de politiek er niet meer uit zelfstandig uitkomt zonder gezichtsverlies te lijden, verder kan het volk aan het gas en een mening vragen in een bindend referendum is er ook al niet bij met dank aan Jan-Peter Balkenende en Mark Rutte, maar zelfs D’66 is er faliekant op tegen. Alleen de PVV heeft altijd de stem van het volk vertegenwoordigd en bij onvoldoende steun in de kamer verzocht om een bindend referendum. Ook al zouden andere Kamerleden het willen, er is dat stroperige contraproductieve cordon sanitaire…

   Like

   • eg regs zegt:

    Ik begrijp wat u zegt – daar zit natuurlijk ook wel wat in.Maar dat verandert niks aan het feit dat onze overheidsacties werden ondernomen 1)formeel namens ons, en 2)feitelijk mét ons (dwz met ons geld).Verder:dat er bitter weinig bezwaar werd aangetekend tegen datgene wat in onze naam geschiedde.Om te zeggen:’zwijgen is instemmen’ -dat is misschien wat al te gemakkelijk.Maar op z’n allerminst:we hebben het behoorlijk laten afweten.
    Daarnaast staart de ironie ons in het gezicht dat nu de ‘wereldkampioen anti-apartheid’ haar eigen,stevige dosis multiculturalisme krijgt toegediend,’kleurenblindheid’ plotseling niet meer zo appetijtelijk schijnt.

    Like

   • Wans Horst zegt:

    Zolang de officiele uitslagen van referenda, dus na onregelmatigheden en NOS-manipulatie, voor zover ons al wordt toegestaan daar een mening over te geven, worden genegeerd in Nederland kan niemand zich aansprakelijk of zelfs maar betrokken voelen in ons kleine land, dat een doorvoerhaven is voor financiele transacties van multinationals.

    Omdat de politici denken ons land nooit kunnen te transformeren in een land als Zwitserland, waar ze wel eens gelijk in kunnen hebben gezien de hoeveelheid energie die ze blijkbaar bereid zijn erin te stoppen, doet men maar rustig aan onder het mom ‘het zal mijn tijd wel duren’. Daarbij schuwd men het niet om hoogverraad te plegen en het bestuur over het Koninkrijk der Nederlanden onder vreemd gezag (EU) te plaatsen.

    Like

 5. s breget zegt:

  We kunnen vast beginnen door goed naar de beelden in het M/O te kijken dat is wat ons te wachten staat geniet er maar flink van .

  Like

 6. delamontagne zegt:

  In NL word je geleefd, hier in Fr leef je je eigen leven, zoals je zelf wilt.
  Maar er ligt ook een hoop aan het feit dat NL niet vol is, HET IS OVERVOL.
  Heb dikwijls ,t idee van NL-se vakantie-gangers hier in de zomer, dat ze dat niet doorhebben.

  Like

 7. Theodoor zegt:

  Die Geert is een kanjer, hij laat zo gemakkelijk zien waar het fout zit in onze maatschappij.
  De meeste mensen weten dat wel maar de staats media ligt ze vals voor en zijn ze aan het twijfelen geraakt. Maar dat gaat weer over en komt men er achter dat ze weer belazerd zijn.
  Dan zijn de rapen pas echt gaar.

  Like

 8. Tom Hendrix zegt:

  Wans Horst, tel mij maar bij de mensen, die weg willen. Als ik inderdaad over de geldelijke middelen zou beschikken, maakte ook ik de pleitmove!

  Like

  • delamontagne zegt:

   Als U al met AoW bent, dat wordt gewoon overgemaakt. Ook pensioenen, maakt niet uit waar je woont. En………………dat,s enige voordeel, zover voor ons, met de Euro kun je het gewoon vanuit NL overmaken, via internet. Verder is alles ( op levensmiddelen na, blijkbaar ) alles in NL veel en veel duurder. MAAR JE MOET GEEN HEIMWEE HEBBEN. ! !

   Like

 9. Theresa Geissler zegt:

  Zeker in mijn geval, Wans Horst, zal het waarschijnlijk geen verwondering wekken, dat juist deze passage uit uw artikel mij in het bijzonder trof:
  “Wie, bij zijn volle verstand, wil er nou onderdrukt worden door een stel midlifecrisistypes, die het onzalige idee hebben postgevat om koning en koninginnetje te spelen over een groep mensen? Wie speelt vrijwillig mee met deze farce? Niemand.”
  Zinnige overpeinzing, maar ik vrees toch, dat velen, als ze dan al niet vrijwillig meespelen, zich dat niet bewust zijn.
  Noem het belachelijk, absurd of krankzinnig, maar twee eeuwen indoctrinatie lijken nog steeds hun uitwerking niet te missen: Hoe beroerd veel Nederlanders er zelf ook voorstaan, ze blijven ervan overtiugd, dat een pracht-en-praal-nep -oranje-gezinnetje iets is om trots óp en blij méé te zijn. Hun eigen toestand doet er niet toe, als de nep-oranjes het maar goed hebben! Het is wanstaltig, verdwaasd en ziek, maar ook de meeste politici houden deze fabel nog in stand: Geen kritische noot, niets! Het volk is niet alleen EU- maar ook oranje -gedrogeerd en goede raad is duur als het er om gaat, hóe nog eens aan deze waanzin een einde te maken!

  Like

 10. Sjaak zegt:

  WAAROM ZOUDEN WIJ UIT ONZE EIGENEN LANDEN
  UIT EUROPA MOETEN VERTREKKEN ? ZIJN WE VAN
  WE NU HELEMAAL VAN DE POT GERUKT ?
  MET HAND EN TAND VERDEDIG IK MIJN HUIS
  EN HOF EN SODEMIETER HET TUIG ERUIT !
  VOOR EEN MOSLIM VERLAAT EUROPA NIET !
  WAAROM OOK ? OVERAL OP DE WERELD ZIT
  DE MOSLIM EN DAARVOOR HOEF IK NIET TE
  VERHUIZEN ! IK RAAD DE MOSLIM DRINGEND
  AAN ! GA NIET TE VER IN EUROPA !
  EUROPA IS NIET HET ORIENT ! WANT IN
  IN EUROPA ZIJN MEER GEWAPENDE MENSEN
  ALS JULLIE DENKEN ! OVERSPEEL JULLIE
  KAARTEN NIET !

  Like

 11. lucky bee zegt:

  Ik ben heel tevreden met het weer in Nederland,het is niet te heet maar ook niet te koud, voor mij net het goede klimaat.Daar om weg met alle moslims zo dat wij in Nederland altijd in vrede kunnen leven.Ook goed voor de toekomstige jeugd.

  Like

 12. delamontagne zegt:

  harrynl007 zegt:
  25 maart 2014 om 22:47
  ././././././././
  Nou dan heeft U wel een mooi land uitgekozen met een beminnelijke bevolking.(bhudisten…)
  MAAR ……..niet te ver naar ,t zuiden afzakken, daar kom je de moslims tegen en begint de ELLENDE.
  (als ik jong zou zijn, en alles over mocht doen, wist ik ,t wel ! ! )

  Like

 13. een patriot zegt:

  Heimatloos
  Door overbevolking, immigratie, overregulering en uitbuiting is een groot deel van de autochtone bevolking ontheemd.
  Een bedrijf(je) starten?
  Door de regels zie je het bos niet meer.
  Mocht het je toch lukken dan kijkt er een legertje ambtenaren over je schouder mee om je op het overtreden van een regeltje te betrappen en je daar fors voor te beboeten.
  Heb je ondanks alles een aardige winst weten te maken, dan is daar de belastingdienst die het door jou verdiende geld afpakt en net (niet) genoeg teruggeeft om in levensonderhoud te voorzien.
  Het ergste vind ik dat mijn recht en mogelijkheid op zelfredzaamheid me ontnomen is.
  Daardoor zijn we allen afhankelijk gemaakt van de roverheid.
  Van een trots zelfredzaam volk zijn we gedegenereerd tot een slavenvolk.

  Like

 14. delamontagne zegt:

  Wans Horst zegt:
  25 maart 2014 om 23:17
  ././././././././
  Zoals ik al zei: S.Am het continent dat nog niet besmet is,(gelukkig…) Brazilie 0,017%
  EN RAAD EENS WELK LAND DE MEESTEN HEBBEN DAAR:……………het voormalige NL-se Suriname 14%
  Venuzuela 0.4%, daar kan NL nog een voorbeeld aannemen.

  Like

 15. Pieter G zegt:

  In 1950 werd Nederland overbevolkt gevonden met 10 miljoen inwoners.
  Dit vond de politieke elite, en de media. (toen ook al eensgezind)
  Dus kwam er een soort exodus op gang. Canada, Australië, Nieuw zeeland, Z Afrika, werd het nieuwe land voor velen.
  De Economie trok aan, waardoor we bepaalde bepaalde arbeiders te kort kwamen en de gastarbeider deed zijn intrede.
  Kort daarop ontstond de kardinale weeffout om iedereen toe te laten waar dit land nou net geen behoefte aan heeft. Plus het gemis om eens een cijfer te noemen van maximaal toelaatbaar aantal inwoners.
  Raar eigenlijk.
  Meer mensen betekent minder groen, maar Groen links heeft het er niet over.
  Het wordt steeds drukker en benauwender, maar op zo’n manier dat het tegenwoordig vooruitgang wordt genoemd. Een nieuwe wijk, een nieuw bedrijvencomplex. Dorpen en steden groeien tegen elkaar aan. En iedereen lijkt het even gezellig te vinden. Goed, als je dan even zoals ik naar Ierland, Schotland of Montana (USA) Noorwegen, of ander dun bevolkt gebied gaat zie je de verschillen. Dan kijk je opeens 360 graden om je heen en zie je geen windmolen of zelfs geen elektriciteitsmast dan wel kerktoren. Overbevolking is geen onderwerp in Nederland omdat iedereen gewent is aan de drukte en veel mensen het gezellig vinden. De mierennest cultuur.
  Zelfs straatterrorisme op de koop toe nemen. De chaos, het leed van alle dag, het hoort erbij.
  Nederlanders die willen blijven en ook van relatieve rust en ruimte houden moeten de zeldzame plekjes, de nissen tussen de steden opzoeken. De randen. Waar het dorpskarakter nog aanwezig is. Zeldzaam, maar nog steeds niet verdwenen.
  En je eigen leefomgeving naar je hand zetten voor zover dat mogelijk is.

  En mensen die de chaotische samenleving enigszins proberen te ordenen te steunen.
  De balans terugvinden in de samenleving met genoeg ruimte, leefomgeving plus financiële middelen.
  Waarom?… vraag ik mij af is er toch zo weinig empathie voor de slachtoffers van dit mislukte beleid sinds de weeffouten, en waarom is er geen empathie voor de orde scheppers ?

  Omdat velen doen voorkomen alsof dit chaotische beleid vooruitgang is.
  Het mantra van de oude politiek die fouten niet willen zien en blind de chaos vergroten onder het mom van vooruitgang.

  Like

  • delamontagne zegt:

   Die tijd dat NL overbevolkt werd gevonden, jaren 50, herinner ik me nog goed. Dat was toen je, van de een-op-de-andere dag een klasgenoot of vriend moest missen. Zomaar ineens weg was met de boot geemigreerd. 10 miljoen toen, nu tegen de 17. Dat overbevolking onder de mensen in NL geen onderwerp is: ze weten niet beter als je het dag-in,dag-uit zo meemaakt.
   Toen wij hier pas woonden en b.v. rond 9 uur s,morgens met auto op weg gingen om boodschappen te doen, hadden we in begin een vreemd gevoel.( de afstanden zijn natuurlijk wel veel groter, dat is het nadeel … ),
   Keek je om je heen, achter of voor op de weg, geen auto te zien. Het duurde een poosje voordat wij hier aan gewend waren.
   JE BENT DE ENIGE op de weg. Nog wegen waar je op kunt rijden. Ik denk zelfs dat ik in NL niet zomaar meer durf te auto-rijden.
   Wat Pim Fortuyn jaren geleden zei: “GEEN ASIEL ZOEKER OF IMMGRANT ER NOG BIJ. = vol is vol ( Janmaat zei dit nog veel eerder en werd er [ het…..is….toch….niet….te……geloven ] voor veroordeeld.

   Like

 16. leefbarbaar zegt:

  Overigens luisteren veel Nederlanders in het buitenland naar staatspropaganda op de Wereldomroep en nu Nederland 1 en hebben ze het idee precies te weten wat er allemaal speelt in NL. Lekker veilig daar in Spanje, Frankrijk, enz. en maar klagen over Wilders en Tokkies.

  Like

  • delamontagne zegt:

   Niet helemaal eens met U. De reden wij 10 -12 jaar terug weg-zijn-gegaan, heeft die meneer Pieter hierboven heel goed beschreven. NL is verschrikkelijk OVERVOL. Het land , had toen het mogelijk, was bij dat EU parlement in Brussels moeten bedingen GEEN immigranten/asiel (=geluk)-zoekers te hoeven opnemen, wegens OVERVOL.
   Een van de meest dichtst bevolkte landen ter wereld. En dan ook nog totaal ander soort mensen met een heel afwijkende cultuur opnemen en die binnen-de-kortste-keren “nieuwe-Nederlanders” noemen. Ik vind dat lachwekkend. De meesten hier in Fr zijn trouwens Wilders-stemmers/sympatisanten.

   Like

  • Monalisa zegt:

   op de Wereldomroep en nu Nederland 1 hier luister ik helemaal niet naar wij kijken verder dan u denkt.

   Like

   • leefbarbaar zegt:

    Besten
    fijn dat u beiden de moeite neemt zich anders te informeren. Ik heb echter familie, met hun schaapjes op het droge, die vanuit het buitenland alle propaganda natoeteren. Ze zijn zelf weggegaan wegens de onleefbaarheid van NL. Maar weten alles beter, omdat de radio dat zegt.
    Zelf weet ik ook dat meneer Wilders in België en Frankrijk zeer hoog staat aangeschreven. Bij de Belgen en Fransen tenminste.

    Like

 17. wouteenhoorn zegt:

  Ik ben waarschijnlijk een buitenbeentje maar ik zou graag terug gaan naar Nederland maar mijn pensioentje laat dat niet toe.Kan ik tenminste op Wilders stemmen en voor zijn ideeën vechten. Als we wegwillen wordt de toestand voor diegenen die moeten blijven nog erger. We kunnen die mensen toch niet in de steek laten. Ga ik nu over de schreef?

  Like

  • delamontagne zegt:

   U schrijft er niet bij waar U woont. Maar ook vanuit het buitenland kun je in(voor) NL stemmen. Wij stemmen hier allebei, als het weer zover is, op de Heer Wilders.
   Ze maken je het wel moeilijk te stemmen, maar als je wilt, KAN het.

   Like

 18. peterselie1 zegt:

  Goed artikel Wans Horst!

  “Niet alleen Wilders wordt in een hoek gedrukt door hoofdzakelijk de media, maar de mensen die PVV stemmen krijgen ook een last op hun schouders dankzij de ‘mening’ van mensen die enkel en alleen elkaar kunnen na papegaaien. Zulk volk is te lui om een eigen mening te vormen op basis van feiten”
  Je strooit niet alleen zout in de open wonden van de maatschappij, maar je komt met een wel heel opmerkelijke conclusie die een reëel beeld geeft, van waar het aan de autochtone Nederlanders mankeert. Gemakzuchtigheid en ontrouw dat zijn óók steekwoorden die helaas maar al te waar zijn. Trouw aan het vaderland is na de WW II geruisloos verdwenen met de overheersing van het socialistische dat tot in de haarvaten van de Nederlandse maatschappij door gedrongen is. Op een bepaald aantal mensen na die zich met reden ‘patriot’ mogen noemen waar Wilders er een van is. Waar socialisten een hekel aan hebben is een sterk en modern leger en alles wat daarmee samen hangt, wat door socialistische regeringen telkens op bezuinigd wordt, dat weet toch een ieder. Waar socialisten geen hekel aan hebben dat is de laatste decennia wel heel erg duidelijk geworden.
  “Zulk volk is te lui om een eigen mening te vormen op basis van feiten,”
  De meesten van deze luie donders weten maar al te goed een mening over te vormen mijns inziens, alleen met de manier hoe zij die ventileren getuigd meestal van twijfelachtige eer door dat zij eerst de kat uit de boom kijken bij een politieke discussie en sluiten zich meestal aan bij de heersende mening. Gelijk kameleons weten zij van politieke kleur te veranderen. Vaak op het werk ook mee gemaakt, ergens over beginnen en te klagen iedereen rijp maken om tot actie over te gaan, maar wanneer het er op aan kwam dan lieten zij de klachten vallen als ware het gloeiend ijzer. Met stakingen zag je meteen de scheiding tussen diegenen die voor de hekken en poort van de fabriek aan het posten waren en diegenen die gewoon op het kantoor door werkten. Met andere woorden de meeste zijn laffe honden van landverraders, NSB’ers zo kan men dat ook benoemen.

  Like

 19. Willie zegt:

  Al iemand gedacht over die Z-Amerikaanse bananerepublieken met hun oneindige revoluties , dolgedraaide generaals-met-te-grote kepies op ?? Uitroeien van hun native stammen ,ontbossing , gangsters en drugbaronnen ?? Een mensenleven is daar heel goedkoop ,zelfs in Rio of Acapulco , laat staan in de brousse , daar vindt men je nooit meer
  Toeristen worden er geheid overvallen , zelfs vermoord ,alles om de centen
  I Stick on it : RUN AND YOU’LL DIE TIRED !!! Laat liever uw zo gehate politiekers een s RUNNEN

  Like

 20. Tom Hendrix zegt:

  @ Peterselie1:11.39. uur. Game, set, match! Prima verwoord Peter!

  Like

 21. treintrien zegt:

  Een van de goeie dingen van de ophef over die ene (!) mottige uitspraak van GW is dat er nu eindelijk eens stelling wordt genomen.
  Ik neem over het algemeen geen blad voor de mond, maar kwam op mijn werk toch nog mensen tegen die niet wisten dat ik (en treinman) allebei pvv stemden.
  Die vonden het dus nodig om te zeggen dat de pvv-tokkies geen baan en geen huis verdienden in Nederland. Waren toch onopgeleide vollidioten.
  En ik werd me een partijtje bóós! Tot stemverheffen aan toe. En dan ben ik al heel boos. Geloof mij. Heb een uberhoge agressiedrempel 😉
  (Jammer dat je dan altijd boos wordt tegen persies de verkeerde marokkaan. Die ene die écht geshockt is door de verknipte beelden in de media. Die ene waarvan ik het jammer vind dat hij zich nu geroepen voelt om alle mocro’s te verdedigen. Die zover verhollandst is dat ik eigenlijk verbaasd was dat hij zich aangesproken voelde door die uitspraak)

  Maar misschien dat het nu dan eindelijk eens duidelijk is dat pvv-ers niet allemaal tokkies zijn, maar gewone mensen die vinden dat zowel europa, als de pvda, als de islam in Nederland een ferm halt toegeroepen mag worden 😉 Tot hier en niet verder!

  Like

 22. koddebeier zegt:

  Geen enkel weldenkend mens zou hier willen blijven, maar geld is meestal het probleem en een ziektekosten verzekering buiten de EU is bijna niet op te hoesten van alleen AOW en/of pensioen.
  Anders was ik allang weggeweest !!!

  Like

 23. Pingback: Overeenkomsten om werknemers niet bij elkaar weg te kapen gaan wellicht veel verder dan Apple en Google | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s