Open brief aan de media

Screenshot_11

(Door: Ronald Kaatee & Ton van Kesteren)

Nog voordat ook maar één rechter zich erover heeft kunnen uitspreken, weten de pers, vrijwel de hele Tweede Kamer én de minister van Justitie het al helemaal zeker: Geert Wilders heeft, net als Pim Fortuyn twaalf jaar geleden met het ter discussie stellen van artikel 1 van de grondwet, een grens overschreden. Hij heeft zich met het verwoorden van zijn streven naar minder Marokkanen in Nederland schuldig gemaakt aan haat zaaien, discriminatie, racisme en nog zo wat zaken meer.

In Eén op Eén (20 maart) kwalificeerde de Denker des Vaderlands René Gude Wilders als een ‘lafbek’, omdat hij een minderheid aanwees als kwaaie pier om de clubvorming te bevorderen. Had Wilders daarvoor een minderheid als ‘de grootkapitalisten’ genomen, dan had hij een ‘stevige tegenstander’ uitgekozen en dan lag de zaak anders, maar nu hij voor de Marokkanen als ‘niet zo weerbare’ minderheid heeft gekozen, is hij een lafbek. Hier openbaart zich een onmetelijk verschil van inzicht tussen de hooggeleerde filosoof en Henk en Ingrid. Die zien namelijk, om de woorden van voormalig ‘straatcoach’ Diederik Samsom te gebruiken, dat de Marokkanen in dit land niet slechts een ‘etnisch monopolie’ op straatoverlast hebben, maar zelfs een etnisch monopolie op geweld, pooierschap, terreur en criminaliteit. De wijken die door hen worden gedomineerd zijn de wijken waar ook de pleitbezorgers van de multiculturele samenleving hun kinderen liever niet naar school laten gaan, waar Joden beter niet als zodanig herkenbaar over straat kunnen en waar van vrije nieuwsgaring al jaren geen sprake meer is.

Wilders is de enige Nederlandse politicus die, niet in de laatste plaats vanwege de dreiging die van deze hechte gemeenschap (met als veelzeggende helden de ex-crimineel Ali B en de criminele kickbokser Badr Hari) uitgaat, permanente beveiliging behoeft. Om hem als een ‘lafbek’ weg te zetten is de wereld op zijn kop. Het is alleen maar in een op zijn kop staande wereld mogelijk dat Geert Wilders van lafbekkerij wordt beschuldigd, terwijl ondertussen de met belastinggeld gefinancierde publieke omroep het draaiboek weer van stal lijkt te hebben gehaald waarmee twaalf jaar geleden die andere voor de vrijheid strijdende held van Henk en Ingrid, Pim Fortuyn, werd uitgeschakeld. Door deze bedreiger van de belangen van het establishment neer te zetten als racist, de nieuwe Mussolini en/of de nieuwe Hitler, werd toen het klimaat geschapen waarin het gerechtvaardigd en zelfs geboden kon lijken om hem fysiek uit te schakelen.

Er zijn al mensen die niet kunnen wachten totdat Volkert van der Graaf weer op vrije voeten is. Waar binnen de media het aantal sympathisanten van Wilders nihil is, moet het toch mogelijk zijn om het bestrijden van Wilders tot het politieke (en juridische) vlak te beperken en af te zien van het scheppen van een klimaat dat Pim Fortuyn fataal is geworden. God verhoede dat Geert Wilders hetzelfde overkomt als Pim Fortuyn. De ramp zal niet te overzien zijn en Nederland zal duurzaam ontwricht raken. Het is de dure plicht van de media dit rampscenario te voorkomen.

Ronald Kaatee, voorzitter Populistische Omroep Nederland
Ton van Kesteren, vicevoorzitter Populistische Omroep Nederland

(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Geert Wilders, mainstream-media, PVV. Bookmark de permalink .

45 reacties op Open brief aan de media

 1. Tom Hendrix zegt:

  Helemaal eens met het artikel. En waarom is Hoofdcommissaris Riessen NOOIT gedaagd, voor de opmerkingen: ” Wilders moet gemold worden, en zijn kiezers gedeporteerd”. Is dat dan geen HAATZAAIEN en een BEVOLKINGSGROEP WEGZETTEN?

  Like

  • Monalisa zegt:

   Tom je heb weer gelijk, maar van het artikel 1 van de grondwet, beledigen onze regering al ons hele leven zij mogen alles zeggen en doen en als iemand de waarheid zegt dan heeft hij dat artikel over treden,
   wie zij het eerst kut Marokkanen dat was rob Oudkerk tegen job cohen.

   Kijk wat Samsom zegt in de Elsevier op 15 sept 2011
   http://www.elsevier.nl/Politiek/nieuws/2011/9/Samsom-Marokkanen-hebben-monopolie-op-overlast-ELSEVIER316636W/
   Kijk wat Joop van Riessen – Wilders mollen dit zijden ze al in 2007 samen met Samsom

   Tja en zegt geert Wilder minder marokkaan maar had moeten zeggen alle criminelen Marokkanen en andere criminelen buitenlander moeten nederland verlaten! Helaas uit woede heeft hij iet anders gezegd en verkeerd geformuleerd maar ik sta achter zijn standpunten.

   Tom in hun eigen straatje kijken ze niet allen maar naar wilders, Tom kijk naar frankrijk le pen een goede opkomst, straks ook in belgie, in nederland heeft die liberalen en die rooien ook flink verloren de mens word wakker daarom krijgen mensen die de waarheid schrijven een Ban in de media zie onze webmaster, maar het gaat om die 22 mei je heb al gelezen hoe führer ome frans PVDA over de standpunten van wilders denkt.

   en zo kunnen we uren tikken @ Monalisa

   Like

  • Cathja zegt:

   Ja Tom, 7:46, als je iets ‘meer’ denkt te zijn dan anderen, en van binnen niet deugt, dan komt je tot deze walgelijke uitspraken. Het is laakbaar dat deze man niet werd vervolgd en bestraft! En Geert zegt in feite niks, en krijgt zowat heel Nederland over zich heen. Ik dacht vorige week: “waar moet het heen met dit land, als zovelen zich ‘Marokkanen’ noemen (en dat niet zijn), en een jihadvlag aan het standbeeld van de Dokwerker is opgehangen?”. Nederland gaat ten onder aan het zichzelf afschaffen, ten gunste van mensen die hier hun wortels niet hebben. Je moet als overheid toch wel een totale hekel aan je eigen bevolking hebben, wil je dit alles zonder in te grijpen laten gebeuren?

   Like

  • Driek zegt:

   Dit lees ik zojuist in de Telegraaf.
   De 87 jarige Jo Vlemmix liep naar het graf van zijn overleden echtgenote Fien toen de dader opdook. De licht getinte jongen van een jaar of 25 sloeg Vlemmix tegen de grond, pakte hem bij zijn haren, ramde zijn hoofd enkele keren hard tegen de tegels en ging er vervolgens met diens portemonnee vandoor.

   De ogen van onze geachte bewindslieden moeten toch een keertje opengaan. Wij kunnen toch niet doorgaan met de de maatschappij zo te laten verloederen? Dit was vroeger ondenkbaar, en daarom blijf ik pleiten voor minder minder minder. Maar het liefst allemaal terug naar herkomst.

   Like

   • Harry zegt:

    Ja maar dit was slechts een incidentje Driek , moet je niet te zwaar aan tillen .
    One incident a day keeps Wilders away , denken ze daar .
    Zolang het er maar geen tientallen per dag worden .
    Of linkse politici als slachtoffer . ” HEEE , wat is er nou aan de hand ” ?
    Als straks de daders van de moord op Els Borst ook lichtgetint blijken te zijn ( durf dat andere woord niet meer te gebruiken ) dan wordt er misschien bij D66 ook iemand wakker .
    ” Potverdomme , nou komt het toch wel ERG dichtbij ” !

    Zag op de TV dat Alex Pechtold Els Borst een kus gaf toen ze na het congres naar huis ging . Pakweg een uur later was ze dood . Kiss of death , was het kennelijk .

    Ik kan me steeds minder goed voorstellen dat er achter die ” acceptatie ” van die lui niet een of ander dubieus plan steekt .
    Ben helemaal niet van de complotten , maar het kan haast niet anders .
    Tenzij schizofrenie ineens besmettelijk is .

    Like

  • anton zegt:

   Een goeie buitenlander komt hier alleen op vakantie en de rest van zijn leven blijft ie in zijn eigen land

   Like

 2. lucky bee zegt:

  Ik kan de gezichten in de TV niet eens meer verdragen laat staan naar ze luisteren.

  Like

  • Janszen zegt:

   Dat heb nou ook. Ik heb het gevoel dat we als Pvv stemmers van alles fout hebben gedaan. Al klote programma’s doen net of er helemaal geen problemen zijn met Marokkanen. Terwijl het overal duidelijk is. Het lijkt of je een vreemdeling bent in je eigen land.

   Like

 3. baksteen zegt:

  Leeft Riessen nog? die aangifte kan denk ik alsnog.
  Toen dat naar buiten kwam stond het hele land 2 weken op zijn kop, die man zit nog bewaakt ondergedoken, toch?

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  On topic: Lees net op http://www.geenstijl.nl het volgende: “Bah.Lafbek ( getint) overvalt een OPA op het kerkhof – in Eindhoven”. Waar zijn nu de Kamervragen van Demonen 666 / Pechthold, Samsom en Asscher ( PvdA), Buma ( CDA), Ojik (GL), Roemer (SP) Slob (CU). En wordt er voor deze overvallen meneer ook een demonstratie gehouden?………..LINKS en de VERROTTE POLITIEKE KLIEK geven geen KIK!!

  Like

  • Debby zegt:

   Tuurlijk niet, want er is toch niets aan de hand. Zijn allemaal knuffelmarokkaantjes. Die doen nooit iets fout. Wij rasechte Nederlanders zijn de foute, de Joden zijn de foute, de Surinamers, de Indo’s, de Chinezen alles zijn de foute, maar de moslimbroeders niet. Tuurlijk niet, wat doen die nou fout joh. Helemaal NIETS.
   Daarom worden er ook zoveel vrouwen verkracht in die landen en als die vrouwen dan aangifte doen gaan ze zelf vast.
   Als het nou criminele Marokkaanse vrouwen waren geweest dan wel, die hadden ze zelf maar al te graag terug gestampt naar Marokko.
   Smerige viezeriken!

   Like

 5. M.A.L. Sion zegt:

  Een prima open brief aan de media.
  Het zal me benieuwen of er iets van terug zal te vinden zijn in de geschreven pers of op radio of TV. René Gude noemt Geert Wilders een lafbek. Niet zo fraai om een dergelijk etiket te plakken op iemand die de moed heeft om door te gaan in een afgezonderd leven in het 24/24 begeleid en bewaakt te worden door waakzame kerels. René Gude hoort thuis in de categorie VOLKSVERRADER. Net als de vele andere ‘hooggeplaatste’ , zelfingenomen politici, hoge ambtenaren en journalisten die met open, droge ogen hun land naar de Filistijnen laten gaan.
  Er wordt ook verwezen naar Volkert. Het is niet zo waarschijnlijk dat die nog een keer op herhaling zal gaan. Er zijn echter inmiddels talloze kandidaten voor het karwei in de groep terugkerende Syrië-veteranen. Daar wordt in de publiciteit reeds op gefocust. Daarmee gaat men niet ver genoeg. Het leger jihadisten met Syrië-ervaring is enorm groot. Met de open grenzen in West-Europa en een snelle auto staan er straks enkele duizenden klaar. En we hoeven ons niet te beperken tot de jihadisten met Syrië-ervaring. Zonder die ervaring kan men ook een pistool of een mes hanteren. De roep vanuit de islam-leiding klinkt elke vrijdagavond in de moskee. Daar wordt geleerd dat elke serieuze moslim tot de jihad verplicht is.
  En ….. laten we niet uit het oog verliezen dat Geert Wilders slechts één van de doelen is. De Koran schrijft immers dat ALLE JODEN, CHRISTENEN EN ONGELOVIGEN gedood moeten worden. Ik heb nog nergens gelezen WANNEER het bijltjes dag zal zijn maar dat die komt is zeker

  Like

 6. Hans J. zegt:

  Aan dit gebral hebben onze volksvertegenwoordigers nu nog geen boodschap, want dat is voor Israël bestemt hun ogen zijn compleet gesloten voor het duivelse en dodelijk gevaar dat op ons afkomt stormen. Het is de opkomende moordende islamhorde die de wereld aan het overspoelen is.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   Hans J: 11.02. uur, op 25/3. Hans, deze vent, daar gaat de vergelijking met Joseph Goebbels, de NAZI PROPAGANDA minister, veeleer voor op, als voor hetgene dat Wilders gezegd heeft! En hoor je daar CDA,VVD,PvdA,GL,CU, D66 over! NEEN!

   Like

   • Lambert van Griensven zegt:

    Als we het nu eens omdraaien…. Geert zegt “we willen minder blanke slachtoffers van Allochtonen” en hij zegt daarna wat willen we meer of minder blanken…. en iedereen scandeert minder….” denk je dan dat er ook maar 1 blanke aangifte zal doen 🙂 Terwijl er dan ook over een specifieke bevolkingsgroep gesproken wordt.

    De moslims kruipen mij, te vaak, te gemakkelijk in een slachtofferrol. En zolang de meerderheid blijft pamperen zal dat ook nooit wijzigen. In Egypte zijn ze iig daadkrachtiger… Extreme Moslim? Doodstraf…..

    Like

 7. Wachteres zegt:

  http://www.omroepbrabant.nl/?news/208524802/Jo+Vlemmix+(87)+op+begraafplaats+overvallen+en+in+elkaar+geslagen.aspx

  Wil ik minder van dit tuig? ABSOLUUT! Ik krijg op mijn computer het krantje van AT5 uit A’dam. Daar is zoiets dagelijkse kost. Net als in de rest van Nederland!

  Maar de essentie van dit hele gedoe is: Waarom wordt Wilders zo aangevallen, waarom heeft de ‘elite’ het ‘klootjesvolk’ zo opgejut?

  Omdat zij, zonder dat ze het zeggen, niet minder maar MEER willen. Dat moeten we duidelijk proberen te maken. Zij willen GEEN stop op de immigratie vanuit Noord-Afrika Dat zullen zij ook NOOIT doen.

  Van liberaal/links moet christelijk-Joods Europa te gronde worden gericht door multicultiralisering. Alleen D’66 is daar open over: Turkije moet bij de EUSSR en als dat land erbij is, dan kan heel Afrika hier binnen komen, via Turkije. In Bulgarije kunnen niet-Europeanen ook al voor een flink bedrag een Bulgaars paspoort kopen. Ongetwijfeld zal Turkije ook zijn uiterste best doen om op die manier veel geld binnen te halen. De ‘arme’ vluchtelingen hoeven dan niet meer een dure zitplaats op een gammel bootje te kopen. De nadruk moet niet komen te liggen op wat Geert Wilders wel of niet goed doet. Hoe stom ik dit ook vind, zo vlak voor de verkiezingen; maar misschien vergis ik mij.

  Op deze godgruwelijke, misdadige plannetjes van onze elite moet de nadruk worden gelegd.

  Dat is de belangrijkste reden waarom de regeringen in heel Europa nu te keer gaan en hun slaafjes, de MSM, daarvoor inzetten.

  ONZE JOODS-CHRISTELIJKE-HUMANISTISCHE CULTUUR MOET DE NEK OM WORDEN GEDRAAID.

  Wie wil zoiets, behalve onze geestelijk gestoorde, volledig krankzinnige ‘elite’?

  Daarom moeten we het volk, nog veel meer dan wij nu al doen, daarvoor de ogen openen!

  Like

 8. Peter Hart zegt:

  Lees ook op speld … De 10 verschillen tussen Hitler en Wilders .Dat is aanzetten tot Burgeroorlog .[ volgens mijn ] ik heb al reageert , het is niet normaal .Haatzaaien is nog heel lief en zachtjes uitgedrukt … herhaalt zich het geschiedenis ?, Wilders naam en de Kiezers van de PVV worden helemaal [vroeger noemde men dat ,geteerd en gevederd ] en in de tussen tijd werden hun op internet door de moslims met bedreigen’den mails overspoeld en in het openbaar vernederd . … Jeetje

  Like

 9. Nemesis zegt:

  Wie en wie zaaien hier nu haat en zijn de boel aan het opruien???????????

  Honderden mensen naar het politiebureau in Nijmegen. De voltallige gemeenteraad gaat aangifte doen en heeft iedereen opgeroepén hetzelfde te doe. Zie bericht en foto.

  http://www.telegraaf.nl/binnenland/22426963/__100en_mensen_naar_politiebureau__.html

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @ Nemesis: 12.05. uur. En natuurlijk met de PvdA voorop! En natuurlijk de hypocrieten van D66,CDA,VVD,GL,SP,CU in hun kielzog! Bah!

   Like

  • Harry zegt:

   En als er nu bij je ingebroken wordt ? Dan mag je zeker zeven weken op de wachtlijst voordat je aangifte kunt doen ?
   Waarom is de politie niet eens flink en zegt : DONDER ALLEMAAL OP MET JE VERSPILLING VAN TIJD EN MANKRACHT !
   Linkse chef , zeker ?

   Like

   • Henk der Niederländer zegt:

    Als ze van hetzelfde slag zijn als Joop van Riessen zit het wel snor Harry

    Like

   • Nemesis zegt:

    Harry en Tom Hendrix.

    Juist Harry. En ja, Tom Hendrix, na 7 weken als geluk hebt en ze niet zeggen bel de verzekering maar, we hebben geen mankracht. De mankracht is voor andere dingen. Zoals vandaag. Het grootste deel van het politiekorps uit het hele land naar Den Haag e.o. en de rest was enorm vlijtig aan het flitsen langs de weg.

    Ik zag de beelden van Nijmegen die lui die aangifte gingen doen. De burgermeester, een dikke vette pad, met buik vooruit heel trots voorop met in het kielzog allemaal lui die schijnbaar niet hoefden te werken. En gotspe zijn de voorgedrukte aangifte formulieren, waarvan ik het waag te betwijfelen of dat wel rechtsgeldigheid heeft. Hier moet Justitie op aangesproken worden en niet zo knap ook. Ik zet hier onder nog wel een extra reactie.

    Like

 10. Nemesis zegt:

  @ mezelf” doen natuurlijk ipv van doe.

  Like

 11. Ad zegt:

  Waar komt dat weg met ons denken vandaan ?

  Like

 12. Harry zegt:

  Lees ik in het artikel dat Marokkanen ” een niet zo weerbare groep ” zouden vormen .
  Welke gek verzint zoiets ?
  Is dat de reden van hun agressie , dat ze altijd eerst zelf in de aanval gaan ?
  De aanval is de beste verdediging tenslotte .
  Stel dat je door zo’n oud opaatje onverhoeds aangevallen wordt op een kerkhof !
  Ze mogen zich toch wel verdedigen ?

  Like

 13. Yvonne van Cleef zegt:

  “De niet zo weerbare Marokkanen”????Hahahaha!Waar komen al die doodsbedreigingen vandaan?Wie roven,intimideren,verkrachten,vechten,overvallen,enz.enz.,het meest,volgens de statistieken!Niet weerbaar?Hoe verzint ie het!

  Like

 14. Yvonne van Cleef zegt:

  Trouwens :niet zo weerbaar;dat zijn de geboren Nederlanders die alles moeten accepteren,betalen en die geen kritiek mogen uiten;dat noem ik:niet weerbaar!

  Like

 15. alidas1 zegt:

  Spong zit ook al te bladeren in het wetboek van strafrecht om Wilders schuldig te laten verklaren
  heb ik gelezen want de vorige keer is het hem niet gelukt

  Like

 16. Henk.V zegt:

  Nog nooit bleek ”progressiviteit” zo ongelofelijk benepen en kleinburgerlijk.
  Nooit nooit waren de tenen zo lang.Nog nooit werden de Marokkanen zo erg in de hoek gedrukt, volgens links…
  En daarom was de ”geschoktheid” daarover zo grenzeloos drammerig en onecht, maar kennelijk wel effectief,want niet vaak lieten zogenaamde fatsoenlijke Nederlanders zich zo ophitsen tot ”spontane” protestacties, tot het massaal indienen van aanklachten tegen Wilders. die ”minder Marokkanen wilde” (En is die wens echt zo onbegrijpelijk en zo verwerpelijk, gezien het onderstaande?)

  Er zijn toch werkelijk genoeg voorbeelden te geven ,waaruit blijkt dat er vanuit het Marokkaanse volksdeel zich allerlei problemen aandien(d)en!
  Verstoringen van de veiligheid :: Samir A. de Hofstad groep, Mohammend B., om maar een paar voorbeelden te noemen;Verstoringen die de op zich hechte Marokkaanse gemeenschap kennelijk niet zelf voldoende kon voorzien, of aanpakken.
  En worden westerse vrouwen en meisjes dan niet vaak lastiggevallen in woord en daad door bepaalde ”lichtgetinte knapen” ? En krijgt men in hun directe leefomgeving daar enige greep op?

  Kunnen ouderen zich zonder risico op straat geven wanneer er zich aantallen jonge ”noodafrikaanse” Nederlanders ophouden? En komt het dan niet voor dat de oudjes al dan niet met fysiek geweld worden beroofd?
  En Is het dan ook niet waar, dat de afkeer van Joden en Israël juist in de Marokkaanse gemeenschap ”nogal sterk” is?
  Is het bovendien ook niet zo dat een onevenredig groot precentage van de gevangenispopulate uit ”noodafrikanen”bestaat en men in het gevangenis wezen daarop zelfs hier en daar anticipeert door op muren van cellen aan te geven in welke richting Mekka ligt?

  En blijft er dan nog- dit alles overwegende- werkelijk een zinnige aanleiding over om in een optocht mensen te laten roepen dat men allemaal Marokkaan is? Weten zij wel waarmee zij zich impliciet associëren?
  Moeten wij dus deze holle frasen nog serieus nemen en de onvolwassenen van geest die ze uitkramen? Nou, nee.

  En wat te denken van de politici die nu struikelend in hun gretigheid om Wilders ten val te brengen en daarbij gemakshalve vergeten wat ze allemaal zelf over de (”kut )-Marokkanen” opmerkten???
  Misschien wordt het tijd dat ALLE kamerfractie links krijgen toe gestuurd waarin de betreffende opmerking staan te vinden! De pot verwijt de ketel..Nederland is een vlak land en er zijn geen bergen, heet het, of toch wel?
  Jazeker: BERGEN BOTER OP DE HOOFDEN VAN DE ACHEN WEE ROEPERS>

  Maar helaas , achter de politieke rookgordijnen die hier door links worden opgetrokken gaan pikzwarte, concrete intenties schuil.Hier wordt , vrees ik, weer een moord beraamd en wij herkennen de patronen van het linkse scenario…

  Wilders is alles wat links niet is en zijn opvattingen moeten worden uitgeroeid, tezamen met de boodschapper die het faillislissement over het catastrofale beleid van politiek correct uitsprak en alle media die nu de geest daarvoor weer rijp maken door middel van een opgevoerde poging tot demonisering van Wilders ,zullen daaraan medeplichtig zijn.MEDEPLICHTIG AAN MOORD.

  Pim Fortuyn sprak profetische woorden in onderstaand fragment uit een interview mert Jensen en in zekere zin gaat de strekking ervan ook voor Geert Wilders op:

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @ Henk V: 19.54. uur. En de RODEN en hun vileine verrader maatjes van CDA,D66,VVD,GL,CU, zien er geen been in, om de sfeer weer “rijp”, te maken voor een politieke moord. Een MOORDAANSLAG OP WILDERS, daar zijn die PLOERTEN op uit. God, wat verlang ik af en toe naar een GENERAAL FRANCO, om deze ploerten weg te vagen!

   Like

  • Henk.V zegt:

   faillissement vind ik toch mooier staan (en ik dacht nog wel dat alles goed had nagekeken ..)

   Like

 17. Jade zegt:

  Al zit Geert 22 mei a.s. in de cel, dan nog krijgt hij mijn stem.
  Gatverdamme, wat word ik schijtziek van deze hetze…
  Ik zie trouwens net dat dat die kutmarokkanen ook aangepakt
  kunnen worden via artikel 1 van de grondwet.
  En daarmee bedoel ik het gesis, het uitschelden voor KK-hoer,
  en het in het gezicht spugen van onze eigen Nederlandse vrouwen.

  Like

 18. @ M.A.L. Sion, 25 maart 2014 om 10:56
  Bedankt. Natuurlijk hebben de MSM niets met deze open brief gedaan, voor zover ik weet. Die verschansen zich zoals altijd achter de persbarrière.

  Een ‘open brief’ aan de media – het is ook wat!

  Like

 19. Thorgard zegt:

  Uhm…. uit het verleden herinner ik me nog wat zaken waarbij (mede door publicaties in de media) zaken geseponeerd werden. Wilders is publiekelijk én in de media en politiek al veroordeeld. Een rechter zou daardoor nooit geïndoctrineerd een oordeel kunnen vellen….

  Like

 20. Jan zegt:

  De verrotte Amerikaanse media:

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s