De bedreigende stok in het Nederlandse hoenderhok!

EU unmask

(Door: Realpredictor)

Oftewel “De obsessie van de media en de strategie van een slim politicus.”

De bekende overdreven paniekreacties in het kippenhok van de Nederlandse politici en burgers vanwege slechts 1 woord is gewoon tenenkrommend! Onderstaand een inventarisatie van de reacties van dit clubje achter de heg! De moralistische paranoia, mede aangewakkerd door de geschrokken partijen, die hun electorale verliezen probeerden weg te moffelen, is niet alleen meelijwekkend, maar overduidelijk: Zij hebben een stok gevonden om terug te slaan!

Screenshot_47

1. De hele linkse media springen als een bok op de haverkist om de, volgens hen discriminerende, uitspraak van Wilders, ‘Minder Marokkanen’, te publiceren! Wat is in feite discriminatie? “Personen wegens hun geslacht, ras, godsdienst of levensovertuiging verschillend behandelen; ongeoorloofd onderscheid maken tussen mensen, achterstelling of uitsluiting van mensen” Nergens staat hier: “op basis van oververtegenwoordiging in criminaliteit”! En iedereen met een beetje verstand weet dat Wilders deze groep op basis hiervan heeft benoemd. Maar ach, wie let op zulke bijzaken als je als nep-moraalridders het vaste voornemen hebt om iemand te demoniseren, toch?

2. En kijk wat er gebeurt, de gekozen PVV-leden distantiëren zich van Wilders’ uitspraak en stappen op! DIT moet toch een overtuigend bewijs zijn van wantrouwen en minachting voor hun eigen leider? (Dat zij inmiddels op hun besluit zijn teruggekomen, wordt gemakshalve genegeerd!)

3. Er wordt terstond een anti-discriminatie demonstratie georganiseerd, waar woedende allochtonen en multiculti moralisten tegen de “schandalige” uitspraak van Wilders betogen! Op de spandoeken staat o.a. “WILDERS HOND VAN ISRAËL”. Bij deze betoging zie je ook linkse politici, die hun verontwaardiging niet onder stoelen of banken steken! En WEER ziet niemand dat hier de grootste discriminatie ter wereld plaatsvindt, namelijk antisemitisme!

4. De nationale demonisering van Wilders heeft geresulteerd in de verschrikkelijkste doodsbedreigingen van de multiculti en hun knuffelaars aan het adres van Wilders, waardoor het hoogste beveiligingsniveau voor politici ooit voor Wilders ingevoerd moest worden! Over haat zaaien gesproken…

5. De grootste linkse haatzaaiers P&W hebben gelijk hun stokpaardje gebruikt om hier een hele show aan te wijden! Maar ze vergeten dat zij de kampioenen zijn op het gebied van discriminatie en haat zaaien (zoals het triomfantelijk presenteren van hun programma met daarin oud-hoofdcommissaris van Politie Amsterdam Joop van Riessen over het mollen van Geert Wilders en het deporteren van zijn aanhang, toen 540.000 mensen).

6. De uitzending “Opsporing verzocht” heeft geweigerd om foto’s van Marokkaanse criminelen te plaatsen, uit protest tegen Wilders’ uitspraak (dus weer een smoesje om de feiten te verdoezelen!)

7. Voormalig GroenLinks-Kamerlid Tofik Dibi schrijft: “Hitler is onder ons. In de gedaante van Geert Wilders” En iedere ‘discriminatieschreeuwer’ beaamt dit volmondig!

De linkse gecreëerde mediahype heeft perfect gewerkt! Het gooien van de stok in het hoenderhoek heeft exact het effect gehad dat zij verwachten! Het verontwaardigde gekakel van het kippenvolk heeft zelfs de internationale pers gehaald! HOLLANDISTAN staat weer op de kaart!

Echter….het leedvermaak van al die PVV-bashers blijkt uiteindelijk gebaseerd te zijn op een verkeerde inschatting, want de PVV heeft de gelederen inmiddels weer gesloten!

De PVV-kiezers zijn, juist door deze  linkse wanhoopspogingen, als een cordon achter Wilders blijven staan! En, zoals verwacht, is de PVV sterker dan ooit teruggekomen!
“Opiniepeiler Gijs Rademaker denkt dat Wilders zich voorlopig geen zorgen hoeft te maken. (Dit is het beeld dat we al jaren peilen. De harde kern van PVV-kiezers staat altijd achter Wilders, ook als er gedoe is binnen de partij of er ophef is over zijn uitlatingen.)”

Het meest treffende commentaar komt van columnist Geelen in zijn column in de Volkskrant:

“Geert Wilders speelde amper een rol bij de verkiezingen, maar trok wel alle aandacht naar zich toe. Media weten nog steeds niet goed hoe ze met Wilders om moeten gaan en daar maakt de PVV-leider dankbaar gebruik van.” Geelen: “Het is hem weer gelukt, dankzij een strategisch communicatiebeleid met een minimum aan middelen. Surfend op de golven van een obsessie die veel media al jaren in de greep houdt.”

Screenshot_46

www.ministrando.org

Door:
Realpredictor

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

15 reacties op De bedreigende stok in het Nederlandse hoenderhok!

 1. s breget zegt:

  Wat een geluk dat wij de PVV stemmers de enige echte intellectuele politicus hebben die NL rijk is

  Like

  • Theodoor zegt:

   Heel erg allemaal dat uiterste gedoe van de Nederlandse media, kinderen zijn het, ze weten zich gesteund door de linkse partijen, dat zijn ze praktisch allemaal en gaan helemaal los.
   Maar Geert heeft ze allemaal aan de teugel zijn linkse collega’s. Zo op een afstand is het gewoon lachen.
   Dom volk, die socialisten en je kunt er wel veel last van hebben, dat dan wel weer.

   Like

 2. Tempelier. zegt:

  sniffel, Geert heeft zijn woorden zorgvuldig gekozen, waarschijnlijk ook nog even langs de juridische lat gelegd. Wel zielig dat het feestje van de overwinning van het miezerig mannetje in het water is gevallen.

  Like

 3. Tempelier. zegt:

  correctie ; sniffel is gniffel.

  Like

 4. Shalomilikeyou zegt:

  Ik acht Dhr Wilders een intelligente man. Het feit dat hij deze opmerking maakt doet hij niet zomaar. Hij gaat zichzelf niet de bajes in lullen. Hij scoorde in 2 gemeentes op de tig gemeentes die ons land rijk is. Das niet veel. Het enige wat de overige partijen had hoeven doen met deze opmerking is deze links te laten liggen en kereltje Pechtold had gewoon zijn feessie kunnen vieren met natuurlijk de gepaste media aandacht. Zij hadden dan hunzelf en hun zieke ideologieën kunnen profileren. Dat lijkt mij een overwinning. Hoe kan het dat links zo stom is om zo ongelofelijk uit hun bilnaat te schieten. Met het enorme risico dat Dhr wilders nu nog beroemder is als ooit tevoren. En die “solidariteits demonstratie” van links laatst heeft mij er volledig van overtuigd dat rechts het rechts van recht(s)vaardig is. Geert heeft mijn absolute stem.

  Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  Niemand van deze gore politieke bende,van VVD,CDA,PvdA,D66,GL,SP,CU heeft ooit een demonstratie gehouden, om te protesteren tegen de DEMONISERING van Pim Fortuyn! En weer is dezelfde DEMONISERING bezig, nu tegen Wilders en de PVV, en heel de vuile RODE KLIEK, omroepen, en ” DE TELEVAAG”, doen mee tegen het demoniseren van de man, die gloeiende nog aan toe, als enigste opkomt voor onze Joods-Christelijk- Humanistische samenleving. Mijn hekel tegen deze partijen wordt met de dag groter!!

  Like

  • Syrier zegt:

   Welke bijdrage kunnen wij leveren?
   Als wij ons gediscrimineerd voelen dan moeten wij ons gaan organiseren en strijden voor onze rechten.

   Like

 6. Avidia zegt:

  WORDT ER NU EINDELIJK IEMAND WAKKER??? Wij zijn aansprakelijk, alleen wij, wij hebben een zware taak, met al die dik gevulde buiken, wij moeten hervormen, weg uit d e EU, weg uit de dictatoriale EU, terug naar Nederland, help ons!!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s