Het probleem blijft bestaan

Screenshot_37

(Door: Rudy Reker en Tjerk Langman)

Geert Wilders deed een controversiële uitspraak over Marokkanen, het land was te klein. Alle landelijke media vielen over hem heen en honderden mensen deden aangifte tegen hem. Diverse PVV-kopstukken stapten op. De scheuring in de partij lijkt definitief.

Inmiddels is ook in Amsterdam een demonstratie geweest tegen de uitspraken van Wilders en tegen racisme. Zoals zo vaak bleek het een demonstratie van radicalen die met protestborden liepen waarop Wilders werd afgebeeld als Hitler en waarop stond: ‘Wilders, hond van Israël!’ Van een demonstratie voor meer verdraagzaamheid en tegen racisme was geen sprake. Het enige dat duidelijk is geworden is dat de tweedeling in onze maatschappij met de dag groter wordt.

De PvdA en de VVD zijn de lachende derde. Deze rel komt ze goed uit, want nu hoeven ze geen verklaring te geven voor hun gigantische verlies bij de gemeenteraadsverkiezingen. Want ook de lokale media hebben zich voltallig op de uitspraken van Wilders gestort in plaats van zich te verdiepen in de uitslag van de gemeenteraadsverkiezingen in Eindhoven. Ibrahim Wijbenga (voormalig raadslid van het CDA Eindhoven) stond tot vervelens toe in de media, omdat hij en leden van zijn familie aangifte deden tegen Wilders en andere PVV-leden. Een statement maken is oké, maar dit sloeg alles.

Joost Niemöller

Lees verder>>>
(h/t Wachteres)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

9 reacties op Het probleem blijft bestaan

 1. Yvonne van Cleef zegt:

  Dit,alle acties,zijn politiek gestuurd.Omde mega-verliezen te maskeren en om de angst die ze hebben betreffende de Eu-verkiezingen.Als ik alles zo een beetje bekijk,snap ik nu waar die wo2 vandaan is gekomen.Toen waren er nsb,ers;nu zijn er nsb,ers!

  Like

 2. Speciaal voor alle CDA-ers en CU-ers;

  Onze Geert

  In Nederland is er één
  die Mij publiekelijk eert…
  en dat is onze Geert!

  Jack Terrible

  Like

 3. delamontagne zegt:

  Dat U dat steeds mag overnemen van meneer Niemo”ller. Vroeger moest je er voor betalen op z,n site. De eerste reactie van Kohler:Geweldig artikel van de hand van Theresa Geissler op de site van E. J. Bron. Lezen!
  Vond ik wel goed te lezen.
  Verder moet ik bij Eindhoven alleen denken aan die ouwe man die bij het graf van zijn vrouw overvallen werd. Kan er nog steeds niet over-uit, dat zulke dingen gebeuren………..

  Like

 4. s breget zegt:

  Dat is uit het walgelijke blaadje met een paar haat zaaiers eerste klas als .columnist ?

  Like

 5. bigljohn zegt:

  Het probleem dat blijft bestaan zei Pim Fortuijn. Maar dan wel het probleem van de PvdA, SP, D66,
  CDA, Groen Links, te veel om op te noemen. De complete politiek zonder de PVV en SGP als ik het goed heb. Als bij de eerstgenoemde politieke partijen (en de vele uiterst idiote kiezers) het onderhavige probleem niet bestond, leefden wij anno nu in een prachtige democratie ! Een utopie, want het is nog maar zeer de vraag of het probleem ooit opgelost zal worden in positieve zin !

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @bigLjohn: 18.31. uur. Daar sluit ik mij helemaal bij aan, John!

   Like

  • s breget zegt:

   Wat ben ik blij dat ik mij achter een fatsoenlijk persoon heb geschaard (voor een veilig land )die alleen maar vroeg aan de gekwelde NL minder of meer Marokkanen dan de sm..lappen die zich verheerlijken om het nieuwe filmpje ,te zien van een psychische gestoorde over Wilders ,en dat loop vrij rond in NL

   Like

 6. lucky bee zegt:

  Noem mij een alternative die ook Marokkanen en Turken en alle Arabieren van ons land weg vegen willen!Behalve de PVV zijn er geen; en natuurlijk onze God die ons verbiedt andere goden aan te bidden behalve hem zelf.Exodus 20 vers 1-26

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s