Timosjenko-tape opgedoken: “Dood de Russen!”

Screenshot_49

“Het wordt eindelijk tijd dat we de wapens opnemen en deze verdomde Russen doden, samen met hun leider”, aldus Timosjenko

Timosjenko heeft in een afgeluisterd telefoongesprek het inzetten van geweld tegen Rusland geëist. Daar zou zelfs geen verbrande aarde mogen overblijven. De Oekraïense politica betwist echter het inzetten van atoomwapens tegen de in de Oekraïne wonende Russen geëist te hebben.

De Oekraïners zouden nu de wapens moeten oppakken en tegen Rusland moeten optreden, zei de voormalige Oekraïense minister-president Joelija Timosjenko in een afgeluisterd telefoongesprek. Waar nu Rusland ligt, zou niet eens verbrande aarde mogen achterblijven.

De vrijlating van Timosjenko was de voorwaarde die ervoor zorgde dat het akkoord tussen de EU en Oekraïne niet doorging: de EU had gestaan op de vrijlating van de voormalige minister-president, de Oekraïense president Viktor Janoekovitsj had dat afgewezen.

Timosjenko bevestigde via Twitter de authenticiteit van het gesprek. Er zou echter maar een gedeelte van het gesprek zijn weergegeven. Ze zou niet geëist hebben de acht miljoen Russen in de Oekraïne met atoomwapens te doden, aldus Timosjenko. “In werkelijkheid zei ik dat de Russen in de Oekraïne ook Oekraïners zouden zijn.”

Het gesprek heeft blijkbaar op 18 maart plaatsgevonden. Timosjenko´s gesprekspartner, de parlementariër Nestor Schoefritsj, toont zich “geschokt” over het Krim-referendum. Hij noemt het gesprek echter een vervalsing. “Het gesprek heeft nooit plaatsgevonden”, wordt hij door RT geciteerd.

Timosjenko, die de echtheid van het gesprek bevestigd heeft, zei: “Het wordt eindelijk tijd de wapens op te nemen en deze verdomde Russen te doden, samen met hun leider.” Als ze zelf nog minister-president geweest zou zijn, zouden de Russen de Krim nooit hebben gekregen.

Schoefritsj zei tegen Timosjenko dat Oekraïne niet genoeg strijdkrachten zou hebben om op te treden tegen de Russen. Timosjenko antwoordde dat ze een manier zou hebben gevonden om “deze rotzakken te doden”. “Ik hoop dat ik gebruik kan maken van al mijn contacten. Ik zal alle middelen gebruiken om de hele wereld te mobiliseren, zodat er in Rusland niet eens verbrande aarde zal achterblijven.

Hoewel ze door meerdere hernia´s in haar mobiliteit beperkt wordt, zei Timosjenko dat ze bereid zou zijn “een Kalasjnikov te pakken en deze rotzak (Poetin) in de kop te schieten.”

Bij de video, die maandag opdook op YouTube, zou het om een vervalsing kunnen gaan. Maar de afgelopen maanden viel de Russische FSB herhaaldelijk op door afluisteracties, waarvan de echtheid daarna bevestigd werd. Zo werd de Amerikaanse diplomate Viktoria Nuland erop betrapt heel openlijk de regimewisseling in de Oekraïne te organiseren (“Fuck the EU” – hier).

Bovendien bleek het afgeluisterde telefoongesprek van Catherine Ashton met de minister van Buitenlandse Zaken van Estland, Urmas Paet, echt te zijn, waarin deze zei dat de scherpschutters van Maidan geen opdracht zouden hebben gekregen van Janoekovitsj, maar van delen van de nieuwe Oekraïense regering (hier).


Bron:
http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in EUSSR, Oekraïne, Rotzakken, Rusland, Verenigde Staten. Bookmark de permalink .

24 reacties op Timosjenko-tape opgedoken: “Dood de Russen!”

 1. lucky9 zegt:

  Debiel wijf!

  Like

 2. Monalisa zegt:

  Was er ook geen president die vergiftig is geweest mer radioactief spul wie helpt mij hier bij, om antwoorden misschien weet bobzelf het?

  Like

 3. HansFire zegt:

  Volkomen mee eens, Ik hoop, dat die vuile KLOOTZAK binnenkort overhoop geschoten wordt. De vuile ploert en COMMUNIST.

  Like

  • weethetwel zegt:

   over wie heb je het? als je het over Poetin hebt; het is op dit moment de enige die de EUSSR de voet dwarszet. Hulde!

   Like

  • JooJootje zegt:

   Kan in Poetin geen communist ontdekken het tegendeel zelfs.
   Volgens mij is communist voor u een scheldwoord maar zou u er geen een kunnen herkennen.
   Poetin ziet de zwakte van de EU en VS heel scherp en handelt er ook naar.
   Als we zo doorgaan zal hij ook Europa binnen vallen en dat is onze eigen schuld.
   Wij zijn geen supermacht verre van zelfs en als we bonje zoeken moeten we niet gek opkijken dat we klappen krijgen.

   Like

  • fleckie zegt:

   heeft U zich al eens verdiept in de tweede wereldoorlog? dat zou ik toch maar eens doen,alvorens een bepaalde uitspraak te doen,:trouwens, de nazi-vrouwen(waar Timoshenko engiszins op lijkt, met haar fanatisme,en BLITZMADEL-KOP,(vlechten om het hoofd,misscien is ze zelfs nog half-Duits?,wie weet ))waren nog fanatieker dan de mannenzelf,maar zij hoefden immers ook niet in de ARMEE te vechten,in Rusland,, in de oorlogswinters, onder de 30 graden,waar ze doodvroren) en als U iets over bestialiteiten wilt lezen, op wiki-pedia kunt U ook iets lezen over slechts alleen al een nazi-sadist, ook voor ‘ eigen ‘ z.g.soldaten, ‘:DIRLEWANGER’,ss-Gruppenfuhrer,staat zelfs beschreven in ‘der SS-Staat’, van EGON KOGON, uitg.W.Heyne Verlag,Munchen..uit der SS-Staatpag.342,;’er war einer der schlimmsten BLUTHUNDE im LUBLINER Bezirk, etc.
   En wat het communisme betreft, de van oorsprong_Duitse tsaren-overheersers, bestraften ‘vrije geesten’met deportatie naar Siberie—EN ..in reactie daarop, kon het communisme ‘ zich ontwikkelen’.(Dostojewski, Gogolj, Tolstoi, zijn schrijvers van die tijd) betr. :de ellende van het doodgewone Russische volk.

   Like

  • Benesha zegt:

   Het is de enige die zijn middenvinger opsteekt naar die dictatoriële leugenachtige demagogen van de eussr en vs en die hun NWO plannen probeert te dwarsbomen. Daarom zijn de duistere krachten achter de vs en eussr er alles aan het doen om oorlog met Rusland te krijgen. Hulde aan Putin in ieder geval.

   Like

 4. bobzelf zegt:

  DE NAAM WAS VIKTOR JOESHENKO , PRESIDENT GELIJK NA DE ORANGE REVOLUTION !!
  was lekker rustig heee ??
  zonder mij !!
  ik lig op 1 of andere manier uit het systeem, ik dacht jezus wat rustig !!
  dacht dat jullie allemaal geschrokken waren van geert ??

  WHAHAHAHAHAHA

  Like

  • Vederso zegt:

   Nee, we missen de inside information een beetje uit Verwegistan. Hier gaat alles boven verwachting zelfs. Wij geschrokken? HELEMAAL NIET! Nouja, een beetje dan. Laat eens weer wat horen. Hoe gaat het?

   Like

 5. peterselie1 zegt:

  Joelija Timosjenko is in mijn opinie een heel gevaarlijke politiek figuur, die absoluut af wil rekenen met de bemoeienissen van de Russische federatie en zelfs de militaire confrontatie niet schuwt. En daarmee Europa een oorlog intrekt.

  Timosjenko wil “Poetin kogel in de kop schieten”
  In Oekraïne zou de voormalige premier Joelija Timosjenko gezegd hebben dat ze de Russische president Vladimir Poetin zou willen omverschieten. Wel blijkt de telefoon van Timosjenko te zijn afgeluisterd.
  Op YouTube is een opname opgedoken waarin de stem van Timosjenko -of iets wat daarop lijkt- hevig uitgevallen is naar Rusland. Ze zou daar onder meer zeggen dat ze bereid is om zelf “een kalasjnikov te nemen en Poetin een kogel in zijn hoofd te schieten”.

  http://www.deredactie.be/cm/vrtnieuws/buitenland/Storyline_Oekra%25C3%25AFne?eid=1.1920407

  De zaken tegen Joelija Timosjenko

  http://www.prospekt-online.nl/prospekt/prospekt_artikelen_2012/timosjenko.html

  Tweede proces tegen Joelija Timosjenko geschrapt
  http://www.nieuwsblad.be/article/detail.aspx?articleid=DMF20140228_01002912

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @ Peterselie 1: 23.32. uur, op 26/3. Deze “mevrouw”, is dus wel de laatste die haar mond zou mogen open doen. Zelf maffia praktijken erop na houden, en dan Putin wensen te doden. De aap komt uit de mouw!

   Like

   • peterselie1 zegt:

    Inderdaad Tom de machtsspelletjes ten top gedreven, een gigantisch vermogen bij elkaar gejat wat genoeg is voor 20 komende generaties Timosjenko’s.

    Like

 6. Q zegt:

  En die Timosjenko is inderdaad een radikaal van de ergere soort.
  Bedenk echter wel dat zij eerder al eens premier van Ukraïne was en daarbij wel een democratisch mandaat had. Waarop ze door haar politieke tegenstanders voor jaren in de gevangenis is gezet.

  Hoe eerlijk haar proces was
  daarover weet ik onvoldoende om me er een mening over aan te kunnen matigen.

  Wel weet ik dat ik in een dergelijk geval toch ook behoorlijk rancuneus zou worden. Het zou me niet verbazen als de aanklacht zelf ergens tussen volledig verzonnen en opzichtig aangedikt in hing.

  Like

 7. lucky bee zegt:

  Een mier verzet zich tegen een grote mieren eter? is dat realsitisch?

  Like

 8. wouteenhoorn zegt:

  Ik vind het meer een kakkerlak.

  Like

 9. bobzelf zegt:

  kijken of ik binnen kan komen , kom op BOB

  Like

 10. Willie zegt:

  Simpel : shoot that bitch ,

  Like

 11. peterselie1 zegt:

  De machtsgeile Julia Timosjenko wil president van Oekraïne worden, wanneer zij deze hoge positie bereikt dan is zij weer in staat om miljarden Euro’s weg te sluizen.

  De voormalige premier van Oekraïne, Julia Timosjenko, heeft vandaag aangekondigd dat ze deel zal nemen aan de presidentsverkiezingen op 25 mei. Timosjenko werd vorige maand vrijgelaten uit de gevangenis, nadat haar aartsrivaal Viktor Janoekovitsj het land was ontvlucht.
  Ik ben van plan om deel te nemen aan de presidentsverkiezingen’, zei Timosjenko (53) vandaag tegen verslaggevers. Timosjenko heeft twee keer gediend als premier van Oekraïne en deed in 2010 al eens mee aan de presidentsverkiezingen. Ze werd toen nipt verslagen door Janoekovitsj Lees verder >>>>

  http://www.volkskrant.nl/vk/nl/2668/Buitenland/article/detail/3623543/2014/03/27/Timosjenko-wil-president-van-Oekraine-worden.dhtml

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s