Zweden begint te kraken

Screenshot_35

(Door: vederso)

De instroom van “vluchtelingen” begint Zweden boven het hoofd te groeien. Via de onuitputtelijke nieuwsbron “Snaphanen” kwam ik terecht bij een bericht in de Chicago Tribune (of all places) dat de berichten bevestigde. Ooit had ik o.a. deze winter al eens gelezen dat men nauwelijks onderdak weet te geven aan de nog vele toestromende Syriërs. En nu vraagt de directeur van de immigratiedienst in Zweden, vergelijkbaar met het Nederlandse COA, om een bijdrage in de opvang. Waar die uit moet bestaan, is voor alsnog onduidelijk, maar Cecilia Malmström wil landen die het volgens haar laten afweten voor de rechter slepen.

Het land verwacht dit jaar alleen al 51.000 tot 67.000 Syriërs vanwege de voortdurende burgeroorlog. Zweden heeft in het verleden de houding aangenomen dat het alle wereldproblemen op z’n schouders nam en nu begint het met de consequenties geconfronteerd te worden. Dat de Zweden Demokraten als partij groeien in de peilingen en nu op de 3e plaats staan, is niet verwonderlijk. Maar, zoals iemand het zei: “De Zweden hebben zelf hun bed opgemaakt, nu moeten ze er zelf ook maar in slapen”. Het zal nog moeilijk worden om andere landen “solidair” te laten zijn.

Nu is onderdak verschaffen nog het minste probleem. Het land is in het laatste Pisa-rapport behoorlijk op de lijst gekelderd. Wat betreft de onderwijsresultaten daalde men van de 65 deelnemende OECD-landen onder de gemiddeld behaalde score. En dat zal in de toekomst nog gevolgen hebben, vrees ik.

Ook in het dagelijks leven voelt het land steeds meer de gevolgen van een ongebreidelde instroom van immigranten. Dat het 7x zoveel aangiftes van verkrachtingen kent en daarmee in de top drie in de wereld staat, laat zich niet weg verklaren met mooie zomers, zoals iemand van het Zweeds Bureau voor de Statistiek zei. Na schietpartijen en aanslagen op politiebureaus in Malmö is nu Göteborg aan de beurt. Volgens meerdere berichten zijn daar agenten slaags geraakt met “jongeren”. Er vielen rake klappen, waarbij agenten gewond raakten. Nee, we gaan nog veel horen van die modelstaat daar in het hoge noorden. Of het allemaal goed nieuws zal blijken te zijn, valt te betwijfelen.

Bronnen:
www.chicagotribune.com
http://themuslimissue.wordpress.com
http://gpseducation.oecd.org

Door:
Vederso
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Religie van de vrede", "Verrijking", Appeasement, Barbarisme, Censuur, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Demografie, Desinformatie, Dhimmitude, Elite, hersenspoeling, Immigratie, Islam, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, nieuw fascisme, political correctness, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, Zweden. Bookmark de permalink .

14 reacties op Zweden begint te kraken

 1. Sjaak zegt:

  Met het onderbrengen van deze gasten is de Tukeie DE SPEZIALIST !

  140 Männer, drei Schlafräume, ein Plumpsklo:
  Deniz Schmick, 28, landete in einem Gefängnis in Istanbul.
  Der deutsch-türkische Student war für ein
  Auslandssemester im Heimatland seiner Mutter
  und wurde festgenommen.

  Like

  • Q zegt:

   Een Plumpsklo !
   Wat is Duits toch een mooie taal.

   Mooi voor die halve Duitser ook dat ‘ie daar terecht kwam. Kan die er ook eens mee kennis maken wat het betekent als die zegt dat er meer Turkse waarden in de Duitse samenleving moeten komen.

   Like

 2. aquarius4422 zegt:

  Iets met billen en blaren.

  Like

 3. Monalisa zegt:

  Europa moet nog een paar miljoen op nemen we zijn nog niet aangeland in het jaar 2050 de EU kan wel zo veel willen dus niet, daarom stem op 22 mei op die goede partei.

  Like

 4. scooter zegt:

  Ze hebben daar misschien 1 geluk, dat die woestijnratten vroeg of laat gaan lopen omdat het daar in de winter te koud is

  Like

 5. ieznogoud zegt:

  Het is daar niet anders dan in Nederland.
  De gevestigde orde woont daar, waar men weinig tot geen last van deze aanhangers van de religie van vrede en verrijking heeft.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Dat kon, vanwege de grotere ruimte, voor Zweden zelfs misschien nog wel wat sterker van toepassing zijn.
   Maar evenmin als bij ons is dat natuurlijk een excuus:De gevestigde orde neemt toch kennis van de toestanden in de steden; ze moet gewoon haar conclusies trekken en haar maatregelen nemen. Klaar. Maar ze doet geen van beide.
   En bij een ander land zeg je dan nog eens: Laat ze maar lekken op deze voet voortgaan; vandaag of morgen komt het volk -het autochtone volk, wel te verstaan, in opstand en breekt de pleuris uit. Maar, heel eerlijk gezegd wéét ik dat hier niet eens zo zeker: Het is goed, dat de Sverige Demokraterna er nu is en dat ze in de lift zitten, maar hoe slagvaardig zijn ze, als het er op aankomt? Het zal wel een hardnekkig vooroordeel van mij zijn en, eerlijk, ik hoop voor ze dat het dat is, maar als ik aan de video terugdenk, waarop ze zich enige tijd geleden presenteerden en die we hier konden bekijken, heb ik er nog steeds een hard hoofd in.
   Van Geert, Marine, Filip of Paul (Weston) straalt de vastberadenheid af; van deze kopstukken eerder de flegmatiek……

   Like

 6. Jan zegt:

  Toen ik las dat Zweden begon te kraken vanwege de tsunami van binnenstromend volk dacht ik aan dit hilarisch moment in de Senaat van beroepsimbeciel Hank Johnson die bloedserieus aan de marineofficier vraagt of de kans niet groot is dat Guam zal kantelen en kapseizen door de toename van mensen aan één kant van het eiland:

  vanaf 1:15

  Dit laat overigens zien dat ook binnen de Republikeinen de idiotie van politiek correctheid is ingevreten anders zou je geen krankzinnige benoemen.

  Like

 7. bigljohn zegt:

  Het is met de Zweden net als in een slecht huwelijk waar de vrouw iedere dag mishandeld word. En zij blijft maar tegen de buitenwereld volhouden dat ze het zo goed heeft, zo’n fijn huwelijk heeft. Tot op een dag de lijkwagen voor de deur staat en die mevrouw komt afvoeren.

  Like

 8. Tom Hendrix zegt:

  WEG MET ONS! De RODEN in Zweden, en bij ons, wensen de 5e colonne te zijn van de HALSAFSNIJDERS en ZANDPILOTEN! Zum kotzen! ROOD SLA DOOD!

  Like

 9. lucky bee zegt:

  De zwaedenaren moet het toch opgevallen zijn dat de kleur van de Zweedse mensen aanhet veranderen is? ze worden donkerder, en niet meer voor deze klimaat geschikt s?

  Like

 10. Jan zegt:

  Zweden krijgt maar niet genoeg van islam en links volk staat te juichen nu Apple besloten heeft islamitische emoticons te introduceren met zwachtels en negeremoticons want zoals het er nu uitziet is dit zwaar racistisch volgens de roden:

  ‘We need emojis with Muslim headscarves’
  “It’s great, we need people with different skin colours among the emojis, and people with different clothes, from the hijab to the kippa,” illustration professor Joanna Rubin Dranger at Stockholm’s Konstfack academy told the TT news wire on Thursday.

  The website DoSomething.org first let the battle cry sound, asking Apple to take a closer look at its 800 emojis.

  Apple’s head of communications, Katie Cotton, responded to the criticism by stating that the software company was working to “update the standard”. She did not say when such emojis would be introduced. The last time the offering was updated was in 2012, when same-sex couples were included.
  https://ejbron.wordpress.com/2014/03/26/zweden-begint-te-kraken/#comments

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s